BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #498194 przez Alina2408
no a mnie sie popsul humorek bo m w pracy i niestety zle wydal klientowi reszte walnal sie o 80 zl i zaraz wrocila ale gowniarz mu nie oddal wypierajac sie ze sie m pomylil i tyle bylo z fryzjera i sukienki :(

...nie oddam Cię nikomu...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #498199 przez jadziatopol
Alina kurcze...to niefajnie :angry: ja pamietam jak dawno,dawno temu pracowalam w sklepie i przyszedl cygan do nas i mnie oszukal na 200 zl...nei wiem do tej pory jak to zrobil..nie placa ale rozmieniajac pieniadze. Bylam w takim szoku,ze nie moglam do siebie dojsc przez tydzien. Zrobil takie zamieszanie,ze wydawalo mi sie ,ze wszystko prawidlowo robie...potem staralam sie analizowac jeszcze raz cala sytuacje krok po kroku i nie moglam wyjsc z podziwu jak on to zrobil. Ale bylam wkurzona :angry:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498201 przez Pliszka
Właśnie wróciłam od pani doktor. Czyjka bez zmian, nic się nie skraca, niezmiennie 40mm, tylko wciąż jest miękka, więc nadal mam brać luteinę i nie szaleć za bardzo, ale nic się niepokojącego nie dzieje :laugh: Wyniki badań super :) Pięknie mi podskoczyła hemoglobina i czerwone krwinki po tym bioferze :lol: Uff :) Następna wizyta 27.12. ,będę się bała wejść na wagę dzień po Świętach :silly:

Dominia, śliczny kolorystycznie ten wózeczek! :)
Kasia, śliczny komplecik!
Michasia, bardzo ładne kolczyczki!

Jadzia, ja brałam do tej pory Magne B6 2x2 tabletki, a gdyby brzuszek twardniał to miałam brać jeszcze dodatkowe 2 tabletki. Dziś dostałam zalecenie żeby brać 3x1 tabletkę :)

Satine, super ta koszulka Daddy Cool !!! :lol:

Sylwia, ale ładny malutki brzuszek! :)
U mnie 106cm :ohmy: :lol:

Oglądaliśmy wczoraj z bratem dokument o Jane Goodall:
www.filmweb.pl/film/%C5%BBycie+Jane-2010-504689
Świetny, mogę polecić :) Bardzo inspirujący!

Dziś wraca Misiek z delegacji i już w tym roku nigdzie nie wyjeżdża :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #498203 przez Alina2408
no wlasnie niefajnie szczegolnie ze od reki m sie domyslil no ale co z tego jak tamten sie wyparl ludzie sa jednak podli bo to ile by nie bylo to powinien oddac

12 lata 4 miesiąc temu #498204 przez Katriss
jadzia ja biore magnez 3x1
Alina ja mam to samo ostatnio dostałam wór ubranek od męza siostry a na dniach dostane po chrześniaku ciuchy juz nie ma gdzie ich chować tle tego a gdzie reszta hehe My we dwoje razem nie mamy tyle ubrań co nasze nie narodzone jeszze dziecko hehe :laugh:
Naszej princess strasznie spieszy się na ten świat wieć też wole juz mieć wszystko przygotowane bo nigdy nic nie wiadomo :silly:
My z mężem nie robimy sobie prezentów od tamtego roku (od ślubu) :D tylko rodzicom i mojemu chrześniakowi, sobie i tak kupujemy zawsze co nam jest potrzebne na bieżąco wieć nie ma co wymyślać. Poza tym może pomożecie wymyśleć co mogę kupić mojemy 18sto miesięcznemu chrześniakowi kompletnie nie mam pojęcia co może mu się spodobać...
Ja też mam wizyte w tym tygodniu w środe :D:D

12 lata 4 miesiąc temu #498209 przez Pliszka
Alina, przykro mi :( Szkoda, ze facet taki nieuczciwy :(

12 lata 4 miesiąc temu #498210 przez Alina2408
pliszka super ze wszystko oki

katriss a co lubi chrzesniak bo wiesz moze ma jakies specjalne upodobania

12 lata 4 miesiąc temu #498212 przez jadziatopol
Pliszka swietne wiadomosci :lol: no faktycznie po swietach bedzie strasznie wejsc na wage....az strach pomyslec co by bylo gdyby nie moja dieta. Chyba bym juz do setki dobila :blink:
Katriss ja tez tak wezme 3x1 tabl . Dzieki :) bede trzymac kciuki za wizyte :) my tez sobie prezentow z moim nie robimy...synowi tylko :)
Alina no niestety...nieuczciwych ludzi nie brakuje :angry: a najgorsze jest to,ze potrafia klamac w zywe oczy :angry:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498216 przez dominia
Pliszka ciesze się, że z podwoziem wszystko ok :) wystarczy tylko nie szaleć i będzie dobrze :)

Jadzia właśnie nie ma w tym gondolki :dry: będę musiała coś wymyślić ..

Kurde zdecydowałam, że jednak nie kupujemy tego obrazu .. pojechaliśmy do galerii a tam kompletnie nic nie ma do kupienia :ohmy: albo wszystko tak drogie albo nie na moją mamę :blink: chociaż młoda babcia jeszcze z niej będzie :lol:
myślałam nad portfelem, chyba zamówię na allegro ..

Ja biorę magnokal jest to i magnez i potas, mam niby brać 3 razy dziennie po jednej tabletce ale zażywam rano i wieczorem :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498224 przez michasia
Jadzia kiedyś w jakiejś regionalnej gazecie pisali o cyganach, że właśnie tak rozmieniają lub kupują drobną rzecz i płaca grubymi i na tym oszukują, bo wychodząc ze sklepu mają 2 razy tyle. jakoś, że biorą te rozmieniane i jeszcze te co chcieli rozmienić.Ale nie pamiętam dokładnie jak to było.
Alina niefajnie, może uda się coś wygospodarować jeszcze na tą sukienkę...Kurcze, w ten sposób "uciekające" pieniądze najbardziej wkurzają. I to jeszcze przed świętami się wyparł dzieciak, zamiast oddać.
Pliszka super, że wszystko dobrze i HGB podskoczyło:)Mi też po żelazie podskoczyło i już nie biorę, choć właściwie nie pytałam, czy dalej brać, ale mam w suplemencie diety, to może wystarczy. A po świętach...a niech sobie waga pokazuje co chce, przecież to dziecko ciągle woła, że mamusia ma coś zjeść:) śpiworek dzisiejszy za 6,60:)

I dwie sukienki. Ta druga na wigilię, a takiej cieniutkiej milutkiej wełenki, a ta pierwsza tak do getrów i chyba na ślub brata założę. Obie po 16zł/szt.
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #498233 przez andzia_zg
Michasia wow jakie zakupy :lol: świetne te rzeczy :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #498238 przez Alina2408
michasia sliczne zakupy zazdroszcze wiesz problem polega na tym ze chyba juz nawet nie chce tej sukienki zaloze cos z szafy i moj dziesiejszy tak dlugo wyczekiwany lepszy humor niestety juz padl. znow mi sie plakac chce nawet kebebik od mojego m nie byl w stanie mi polepszyc nastroju a byl pyszny bo m sam robi tak jak ja lubie z chrupiaca skorka i odpowiednimi sosikami dobrze ze chociaz mala szczesliwie teraz fika najedzona :)

12 lata 4 miesiąc temu #498240 przez jadziatopol
Michasia wlasnie tak...tez slyszalam ,ze to ich staly sposob i tak wlasnie oszukuja :angry: ladne ciuszki :)
Dominia tu tez sprzedaja bez gondolki bo tu nikt nie wykorzystuje gondoli tylko fotelik montuja na wozku i w ten sposob niemowlaczek jezdzi. Tylko ,ze u nas w zimie to gondolka jest bardziej praktyczna...
Ja znalazlam takie i jeszcze nie wiem ktory wybrac.
www.target.com/c/travel-systems-stroller...by|&intc=736562|null

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #498260 przez sylwia1986
Alina głupia sytuacja z tym chłopakiem.. nam w tym miesiącu też kasa ucieka w ogromnych ilościach, za dwa tygodnie ubezpieczenie auta (800zł), a jeszcze M musiał dziś oddać auto do mechanika i nie wiadomo ile szarpnie.. Ja na premię świąteczną nie liczę, bo jestem na L4, a zawsze dostawałyśmy pieniądze do ręki na firmowej wigilijce. Ale tak to jest z pieniędzmi, raz są a raz ich nie ma :)

Kurcze takie fajne rzeczy z tych lumpków wstawiacie że aż sama muszę znaleźć jakiś fajny w okolicy :)

12 lata 4 miesiąc temu #498265 przez Pliszka
Michasia, super zakupy! :) Sliczny śpiworek i sukienki!
Ja wystąpię w Wigilię w sukience, którą się już chyba chwaliłam :laugh:
allegro.pl/dzianinowa-ciazowa-sukienka-r...szt-i2745828463.html
Muszę sobie zrobić w niej grudniowe brzuszkowe zdjęcie to się zaprezentujemy z Olkiem w całej okazałości :lol:

My robimy wszystkim prezenty i dostajemy od wszystkich, pod choinką zawsze ejst strasznie dużo paczuszek i jest bardzo kolorowo :) Nie szalejemy nigdy cenowo, ja często kompletuję prezenciki miesiącami, więc portfel tego tak nie odczuwa i w tym roku prawie wszystko udało mi się kupić na aukcjach charytatywnych na Dogomanii :lol: Mam kilka pięknych obrazów olejnych dla mam i babć za które płaciłam od 30 do 70zł :ohmy: , piękną kolorową tunikę Mexx dla mamy Misia za 50zł :), jakieś kosmetyki dla tatusiów i dziadka, kolczyczki dla jednej z babć, dla drugiej piękną broszkę , dla trzeciej dwie książki, dla mojego brata kinomana mam jakieś nowe ambitne dvd i album ze zdjęciami Planete, dla brata Miśka - melomana stojak na płyty (to jedyny prezent nie z Dogomanii tylko z Allegro, reszta wzbogaciła potrzebujące psiaki :laugh: ). Mam jeszcze jakieś świeczuszki, herbatki, mydełka, im więcej miłych paczuszek tym lepiej :lol: Kocham Święta :)
Dla Misia chcę kupić książki o Sherlocku Holmesie, bo ostatnio nas zachwycił serial i jeszcze spełnię jego hobbystyczne marzenie ;)
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka