BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #498561 przez jadziatopol
Alina tu tez bezdomni i kolorowi ktorzy smierdza (niektorzy).....nie zebym byla rasistka...ale jakos tak nie przepadam za niektorymi rasami ;) a widoki rzeczywiscie ladne....ale oprocz natury to tu mi sie nic nie podoba...serio .Przereklamowana ta Ameryka :dry:
Kasia ja majonez jem o kazdej porze. Nie wazne czy rano czy wieczor. Nigdy mi jeszcze nie podniosl cukru :lol: i cale szczescie bo uwielbiam ...ale niestety nie ma tu mojego ukochanego majonezu..kieleckiego :( no tak Kasia...ty musisz bule zjesc i troche ci zazdroszcze...bo ja ide glodna spac.

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #498598 przez Marlena1888
Jadzia jak pięknie tam.. aż się rozmarzyłam.. i ślicznie wyglądasz ;)

miłej i spokojnej nocki :) do jutra :)

12 lata 4 miesiąc temu #498615 przez jadziatopol
Marlena :) spij dobrze :) i kolorowych snow :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #498622 przez Alina2408
jadzia domyslam sie ze i tak jest ale wiesz widok oceanu jest niezastapiony i nawet smierdzacy nie orzeszkodza ":)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu #498626 przez michasia
Jadzia a Ty masz w ogóle jakieś zmarszczki? Rzeczywiście spokojnie 10 lat byś mogła sobie odjąć, jakbyś komuś wiek podawała. Na taką dziewczynę świeżo po studiach wyglądasz. Pozazdrościć genów.
U mnie też niektórzy szybko siwieją, ale mnie to mam nadzieję ominie:) Tak jeszcze z 10 lat...później mogę farbować.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498631 przez jadziatopol
Michasiadzieki :) hihi...no jakies mam...ale moj facet ma wiecej chociaz jest mlodszy ode mnie o 13 lat. :lol:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498642 przez kasia123m
Pliszka i jak te podwojne pieluszki terowe...grube?
a te kolorowe?dobre czy cienkie?

Jadzia wygladasz duzo mlodziej niz ja...normalnie 25lat...heheh

12 lata 4 miesiąc temu #498650 przez Katriss
Alina właśnie o to chodzi że nie wiem co go interesuje pytałam się kuzynki co mu potrzeba albo co spodoba mu się to wogole mi nie pomogła mowiła że moge tylko czwkolade kupic :/ a co zapytam czy ma to wszystko co wymyśle juz ma bo ostatnio od ojca wrócił z całą wyprawka :D

Mi zaczyna znów brzuch stawiać się... mam nadzieje że przejdzie przez noc, wzięłam tabletki mam nadzieje że pomogą :/. Mam już dość tej ciąży a tu jeszcze 2 miesiące...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498659 przez kasia123m
katriss a jaka kwote chcesz wydac?
moj syn jak mial dwa lata to na urodziny dostal odkurzaccz zabawke.takie za 30-40zl...w srodku lataly kuleczki styropianu..to byla jego najlepsza zabawka...bo woogole odkad zaczal chodzic to mi podbieral rure od odkurzacza i chodzil z nia po mieszkaniu...mozna taki droszy kupic firmy playscool...albo kosiarke playscool...one gadaja i wydaja rozne dzwieki...ale ten tani u nas byl hitem,...wiec zalezy ile chcesz kasy wydac

allegro.pl/playskool-odkurzacz-zabawka-p...wna-i2834804846.html
allegro.pl/gadajaca-kosiarka-dyzio-plays...bro-i2848621070.html

widze ze teraz to w miare tanie..kiedys byly ponad 100 jak nic...

12 lata 4 miesiąc temu #498663 przez Pliszka
Kasia, wydają się porządne te pieluszki, choć nie mam porównania. Te kolorowe są takie same na grubość :) Bardziej je kupiłam żeby maluszkowi wytrzeć mordkę albo go przykryć, raczej nie będę ich używać jako pieluszek, kupiłam tylko kilka :)

12 lata 4 miesiąc temu #498668 przez dominia
Jadzia ale mi narobilas smaka na ta salatke z majonezem :ohmy: jak tylko o niej pomysle to mi slinka cieknie :lol:

Co do pieluszek tetrowych to ja mam zwykle biale :) mama kupila po 1,70 sztuka :) widze, ze sa z tych najlepszych co mowilyscie :)

12 lata 4 miesiąc temu #498753 przez kasia123m
Pliszka dzieki za link.zamowilam u tego goscia ttrowe podwojne pieluchy,3 kolorowe,te majty siateczkowe tej firmy na h,jakies podklady belli,podklady tego na h i wzielam pojemniczek na smoczki.sie przyda.aaa i nakladki silikonowe na sutki tommy tippy bo takie mam butelki a pamietam jak mnie syn pogryzl na poczatku i cale pokrwawione sutki byly.teraz czekam az mi poda koszt wysylki.:)
Zamowilam tez to lozeczko z szuflada:)
Ja dzis na czczo mierze cukier 93,zmierzylam drugi raz 84,wiec trzeci 74.no bez jaj.20jednostek roznicy miedzy pomiarami.przegiecie.wpisalam ten w srodku.wiadomo ze jak jutro i pojutrze znow pokaze 90cos to zwieksze insuline ale 93 a 74 to naprawde przegiecie.
Jade na 8 z synem do logopedy.bede potem.

Milego dnia kobitki

12 lata 4 miesiąc temu #498789 przez sylwia1986
Jadziu piękne widoki i faktycznie wyglądasz na max.30 :) co do majonezu kieleckiego jest taka reklama, że syn dostaje w paczce na święta od mamy majonez kielecki :) teraz będzie mi się ona kojarzyła z Tobą :D a ja robię majonez sama i M twierdzi że jest bardzo podobny w smaku do kieleckiego (daje się więcej musztardy i kwasku cytrynowego a mniej cukru) ja z kolei lubię majonez babuni (więcej cukru niż kwasku).

Pliszka dziękuję za linki, też chyba zrobię większe zakupy u jednego sprzedawcy, bo czas goni, a mi gonić po sklepach za bardzo się nie chce :)

12 lata 4 miesiąc temu #498795 przez xpatiiix3
Hej mamusie ;)
Ja lecę właśnie na wizytę zaraz, mam nadzieję ,że wszystko ok i niedługo zrobią mi USG jestem taka ciekawa, kto tam się chowa u mnie w brzuszku..? ;P Będzie ze mną chyba Misiek, o ile zdąży od chirurga, bo dzisiaj w końcu gips zdejmują z ręki dla biedaka, więc będę miała towarzystwo w poczekalni raczej ;)
Miłego dnia życzę.! :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498797 przez ola85
Jadziu widoki piękne, aż mi się ciepło zrobiło, bo u nas mróz
xpatiii powodzenia na wizycie, napisz koniecznie co u Ciebie i dzidziusia

Mi się dzisiaj śniło że jechałam z mężem i teściami do Zakopanego dwa dni i ogólnie byłam wściekła i źle się czułam w podróży. W ogóle w ciąży częściej mi się coś śni. Ja w poniedziałek jadę oglądać wózki i łóżeczka, może coś wybierzemy bo już najwyższy czas :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka