BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #499418 przez jadziatopol
Sylwia dzieki za przepis...zrobie na swieta tylko sie zastanawiam jaka musztarde dac? a ze szkola masz racje...najwazniejsze zeby kogos poznal bo na razie siedzi na skypie ze starymi znajomymi i zyje ich zyciem....az mi sie serce kroi ;) jak na razie to moj Bartek zawsze otacza sie rozsadnymi rowiesnikami...przyciaga porzadnych ludzi do siebie i licze ze i tu tak bedzie :) ja tez ostatnio poczytalam ale listopadowki....fajnie poogladac zdjatka maluchow...gorzej z historiami porodow. Tego wole nie czytac. A tempo rzeczywiscie mamy zawrotne :ohmy:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #499420 przez sylwia1986
Jadziu najbezpieczniej zwykłą stołową, ewentualnie sarepską innych nie próbowałam.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #499427 przez jadziatopol
Pliszka chyba tak zrobie...bo to dziwne conajmniej,zeby nie sprawdzali podwozia....albo powiem ,ze cos jest nie tak,..ze czuje np duuuze parcie.
Sylwia sprobuje taka kupic :) dzieki :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #499428 przez xpatiiix3
Jadziu wizyta 11 stycznia, tylko na samo USG 3.01 idę, ale za to będę pamiętać kiedy urodzinki masz ;) Moje 29 grudnia ;P Jak tylko będę wiedziała to się pochwalę ;P Ale i tak już się doczekać nie mogę ;P I patrzę, że Hubi już duży chłopak, no to dobrze, ciesze się, że wszystko w porządku ;)

Michasia, Sylwia no mi wydaje się, że będzie chłopak od samego początku jakieś takie przeczucia, zresztą nawet bezmyślnie czasem mówię, że to on ;P Ale to tylko przeczucia, u mnie to jakoś dziwnie rodzinne jest od strony mamuśki i jej mamuśki i tak dalej, że zawsze pierwsze dziewczynki, potem dopiero lecą chłopaki, ale zobaczymy jak będzie u mnie ;P Zobaczymy czy dalej się sprawdzi tak w rodzinie ;P Ja to już z tej ciekawości to normalnie nie mogę się doczekać ;P Ale jak trzeba to trzeba, za to jaka będzie radość po urodzinach, taki spóźniony prezent, o ile się pokaże niunia, mam nadzieję :) No, ale w sumie co będzie to będzie i tak będę się cieszyć i kochać na życie bubka mojego, zresztą już kocham i chciałabym już przytulić maleństwo, ale jeszcze tylko 2 miesiące, da radę wytrzymać ;*

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu #499431 przez jadziatopol
xpatii tez koziorozec? :) fajnie :) zleci...juz niedlugo bedziemy tulic nasze maluchy :lol:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #499434 przez Pliszka
Dziewczyny, pamiętam, że Andzia kiedyś wklejała takie piękne tabeleczki z wyszczególnieniem ile jakiś ciuszków i w jakich rozmiarach potrzeba. Macie to może gdzieś zapisane bo nie mogę znaleźć? :( Andzia to chyba niektórym wysyłała? Z góry dziękuję!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #499440 przez andzia_zg
Pliszka juz wysłałam :-) To jest taka orientacyjna lista. Z tego co kupowałam na allegro itp to wyszło mi po więcej sztuk z każdego rozmiaru niż mam w liście i więcej mam rzeczy w rozmiarze 62 niz 56 Doszłam do wniosku, że wolę podwinąć rękawki czy nogawki niż żeby coś po tygodniu było już za małe :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #499443 przez xpatiiix3
Jadziu no tak, też koziorożec ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu #499444 przez Pliszka
andzia_zg napisał:

Pliszka juz wysłałam :-) To jest taka orientacyjna lista. Z tego co kupowałam na allegro itp to wyszło mi po więcej sztuk z każdego rozmiaru niż mam w liście i więcej mam rzeczy w rozmiarze 62 niz 56 Doszłam do wniosku, że wolę podwinąć rękawki czy nogawki niż żeby coś po tygodniu było już za małe :-)

Bardzo dziękuję! :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #499450 przez gabilee
dzieki dziewczyny :) nie martwie sie tym , ze Leoś jest malutki wrecz przeciwnie ciesze sie :)
wazne , ze jest zdrowy i dobrze sie rozwija to najwazniejsze dla mnie :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #499464 przez dominia
Jadzia super, że z Hubim wszystko ok :) już spory z niego przystojniak :lol: Bartek napewno da radę, z tego co mówisz jest silny i szybko się zaklimatyzuje, trzymam za niego kciuki :) a poza tym wszystkie Bartki są super :lol: wiem coś o tym :lol:
Dzisiaj jak byłam na praktykach to bawiłam się z klasami 1 z podstawówki i był tam u Hubert i Igor, Bartusia też słyszałam :lol: fajnie by było jakby nasze dzieci kiedyś się bawiły wszystkie razem :) ale by ich było hoho :lol: ale widok bezcenny :)
Mój malec jak się urodzi to najprawdopodobniej będzie wodnikiem, ja mam ten znak zodiaku i jestem okropnie uparta :dry: i boję się, że kiedyś będę miała problem się z Nim dogadać bo ze mną jest ciężko a co dopiero wodnik z wodnikiem :ohmy: każdy chodzi własnymi ścieżkami :) ale bądźmy dobrej myśli :)

Właśnie zjadłam miseczkę sałatki z majonezem, przyprawami i jogurtem naturalnym, jejuu ale pycha :blush: normalnie zjadłabym całą tą wielką miskę :lol:

Boję się, że nie przyjdą mi wszystkie rzeczy pod choinkę na czas :dry: niby ostatnią rzecz zamówiłam wczoraj .. ale przed świętami to różnie bywa .. :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #499477 przez Madlen
Katarinka niczego mi nie robili z tarczycą. Nie kumam do końca tej choroby. Ponoć skoro przeciwciała ATPO wyszły mi wysokie to jest Hashimoto już sprzed ciąży.. A jaką dawkę Euthyrox bierzesz?

Ola dziękuję :)

Jadziu dzięki, widzę, że waga nie tylko dla mnie bezlitosna..
Same db wieści u Ciebie. A PL nie żałuj..
Ale fajnie wyszło z tym ubezpieczeniem :)

Pliszka ja mam taki przewijak- pasuje do łóżeczka- miś z gwiazdkami
allegro.pl/przewijak-sztywny-na-lozeczko...ory-i2870328399.html

12 lata 4 miesiąc temu #499478 przez Katriss
gabilee moj maluszek tydzien temu też miał 1320g lekarz mowił że to norma ale czy ta niższa to juz nie powiedział hehe ;)

12 lata 4 miesiąc temu #499489 przez Pliszka
Dziękuję Madlen :) Fajnie się to trzyma na łóżeczku?

12 lata 4 miesiąc temu #499495 przez dominia
włączyłam sobie kolędę i aż mi się płakać chce .. tyle się zmieniło w tym roku .. jakby mi ktoś powiedział w styczniu, że w tym roku będę mieć męża i dziecko w drodze to chyba bym go wyśmiała i powiedziała, że to za wcześnie .. a jednak wychodzi na to, że nie :) mimo wszystko nie zamieniłabym się z żadną inną sytuacją, bardzo kocham swoich chłopaków :)
Ale mnie wzięło na przemyślenia :)

jaaa te nieszczęsne żebra !!! ale boli :angry:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka