- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Andziu dziękuję bardzo za zaproszenie, łazanki też uwielbiam

Mama już śpi, odebrał mój brat, poprosiłam go żeby przekazał mamie jutro grzecznie moje prośby i najlepsze hasło "Myślisz że jak jesteś w ciąży to Ci wszystko wolno"

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

moja mama kiedyś mówiła, że kobietom w ciąży się nie odmawia:)
Także masz szanse dostać to, na co masz ochotę

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

promobaby.pl/kategoria-pieluchy.html
a te pampersy pampers newborn są po 19.99 zł w aptece dbam o zdrowie

zrobiłam zamówienie przez internet i w niedzielę wybieramy się z M po odbiór kosmetyków do tej apteki, super są niektóre promocję

- Dzolka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
jak tam dziewczyny się czujecie już coraz bliżej

A na święta się przygotowujecie czy macie kogoś kto za was wszystko zrobi

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jak czytam o tym pysznym jedzeniu to sie zastanawiam co my z tego moglybysmy zjesc..glodna sie zrobilam..dobrze ze niedlugo bulka z melkiem...
moja Mama zmarla koncem marca na raka pluc...a dzis sie dowiedzielismy ze tesciowa ma raka w tej piersi..co za rok...Tata mi dzis powiedzial ze jego siostra tez ma raka...na macicy z przerzutem do jajnika...co sie dzieje...niech ten rok sie konczy..wierze ze nastepny bedzie lepszy...wierze ze rak piersi to nie rak pluc...ze ja wylecza...wierzcie mi nie mam juz na to sily...sorki nie powinnam na takim forum pisac o takich rzeczach ale jestem jeszcze w szoku...
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wkleje Wam foty tego fotelika i nosidelka..tylko nie patrzie na mnie...jakos strasznie zle wygladam ostatnio...
to nosidelko oczywiscie powinno miec skrocone pasy i byc wyzej...jeszcze niewyregulowane
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

a dla dziadka moze jakies witaminy

pliszka ja uwielbiam all i want is you

Monia wiem ze nie mam co sie stresowac ale mala z pewnoscia rosnie jak na drozdzach bo widac z dnia na dzien wiec sie troche smiejemy ze sie pcha chociaz ja tez bylam wielka i mamie sie wypchnelam po terminie

sylwia ja uszykowalam na wyjscie ze szpitala te rozowe spioszki od mojej uczenniccy ale powiedzialam m ze jakby co to inne beda na polkach hihi
dominia spokojnie to tez twoje nerwy i wrazenia to dlatego tak

o katarinka piersze co to zobaczylam foto super

katarinka nie martw sie ja nadgarstki tez mam slabe i od zawsze po nocy slabo sciskam cokolwiek w rekach a moj m ma dne mocznowa wiec on to juz generalnie z bolami sie budzi dlatego bardzo ciezka lawe kolo lozka ktora musielismy przesowac zamienilismy na dwa stoliczki z ikei i nie dosc ze lekkie to stawiamy je jeden na drugim i mamy wiecej miejsca

ola moja mam powtarza ciagle ze w sumie do swiadomosci ze zostanie babcia to sie juz przyzwyczaila ale ze ja zostane mama to nie bo przeciez jestem jej malutka myszka

marlena widocznie potrzebujesz troche polenniuchowac i juz

marta m klikniete

pliszka moze ci uciska mnie kiedys mala zablokowala jelita spuchlam jak balona a pozniej jak sie jej ciasno zrobilo i ruszyla to ja w tempie ekspresowym do toalety

katriss bo jak mala odpocznie to pozniej szaleje moj stworek tez tak robi ale zauwazylam ze dosc dobrze sie przystosowala do mojego trybu bo w nocy spi nawet jak ja czasem nie moge i tylko leze

patii ty to bedziesz miala niespodzianke a moze bys sie przed swietami wtedy kiedy twoj ma wolne wybrala prywatnie na to usg tak w ramach prezentu gwiazdkowego

jadzia to super nie dosc ze wizyty to jeszcze za darmo i to co tydzien szok super by bylo nie to co u nas

michasia mnie wczoraj w trakcie jazdy do mamy pasek sie obluzowal i piszczal cala droge a ja z nim cale szczescie mama pracuje w mleczarni i tam jest swietny mechanik i od reki sie zajal autkiem podkrecil pasek i ogolnie obejrzal.

pliszka ja mam prawie taki sam usztywniany z nozkami zeby sie nie zsuwał tylko zastanow sie czy nie kupisz w sklepie u siebie bo cenowo wyjdzie to samo co z przesylka i cos pod pupe sie przyda ja mialam kupic pokrowiec ale doszlam do wniosku ze milsze beda pieluszki flanelowe.
ja sie boja wchodzic na grudniowki i listopadowki zeby sie porodem nie straszyc sylwia

patii jak masz takie przeczucia to pewnie bedzie chlopak ja chcialam dziewczynke i nataszka wyszla znaczy mam taka nadzieje

gabilee no wlasnie najwazniejsze ze zdrowy

dominia to jeszcze tydzien do swiat wiec pewnie dadza rade jak nie to zrobissz kuponuy

dominia nie wiem jak u was ale my sie poznalismy z m w styczniu hihi wuec dla mnie to jest rozwoj sytuacji pelna para

pliszka on jest usztywniany od spodu i przykreca mu sie nozki jest stabilny spokojnie :)ale zobacz sobie i zobacz za ile maja

satine to ja mam jednak lepiej mnie moj m przywozi albo pizze albo kebab fryteczki czasem i shaorme jak mi sie zachce ale tylko w dni dostawy zeby swieze bylo hehe
satine to ja zapraszam do siebie w zamrazalniku bigos a kebeb z dowozu zawsze jak m w pracy :)a lazanki jutro mam bedzie robic hehe i dostane na wynos

kasiu przykro mi z tych wadomosci pamietaj ze rak macicy jest do usuniecia a moja mama ma juz 13 lat doswiadczenia w walce z rakiem piersi wiec pamietaj ze to nie wyrok... u mnie 20 stycznia 2 lata od smiwerci taty juz bylam na grobie pochwalic sie ze bedzie wnusie mial

kasiu ale za to zakupy swietne

a ja u mamy spac nie moge czytam was od dwoch godzin... wczorajsze wiadomosci mnie dobily szok... teraz te domysly dlaczego co i jak... no nic widocznie tak mialo byc ktos mial taki plan tam na gorze ale szok...
...dziewczyny w rossmanie i w biedronce sa promocje na pieluchy w podobnych cenach sa za dwa opakowania dady placi sie 49 zl a w rossmanie pieluszki bebydream sa po 20 zl paczka niby mniejsza ale i tak praktycznie to samo co dada finansowo wychodzi no i z karta rossne rabat przynajmniej 3 % wiem ze to niewiele ale zawsze cos... powiem wam ze mi sie strasznie teskni za m... nie umiem bez niego spac i spalam tylko 4 godziny a nawet to chyba nie... dzis ide podgladac ceny proszkow dla niemowlakow
milej soboty a i polatam po lumpkach moze cos fajnego trafie a co

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moj M ma isc na tomografie zatok...niepozwolilam mu...nie w tym zasranym? Pechowym roku...niech idzie po 1 stycznia.wierze w to ze nastepny rok mimo iz 13 bedzie szczesliwy...urodzi sie Tosia a z nia nadzieja na lepsze....
Sorki ze sie tyle rozpisalam na ten temat,rano czlowiek po przebudzeniu niepanuje nad emocjami...zawsze po przebudzeniu najtrudniej....M sie obudzil. Przytulil i mowil ze nie wolno mi sie denerwowac...wiem niewolno...
Dzis sobota dziewczynki...moze wreszcie upieke te buleczki twarogowe rano z synem.popoludniu chce na zakupy jechac...m ma dzis 7 zgloszen wiec moze cos zarobi.reszte rachunkow trzeba poplacic bo lozeczko zamowilam a rachunki czekaja.
Jaki proszek do prania kupilyscie?ja zawsze kupowalam tylko jelpa...jakis musze kupic i po swieetach powoli brac sie za pranie ubranek Tosi.
Ide jesc sniadanko bo juz pozno.dzieki ze moglam to wywalic z siebie..troszke lzej..
Princess i Mrufka wywolujee WAs do tablicy...
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia, Alinka, dzięki za rady odnośnie przewijaczka. Jak się trzyma to super

Piękne są te komódki z przewijakami, ale ten pokoik jest niewielki, stoi tam szafa i wiszą półeczki, więc miejsca na razie na ciuszki i duperelki dosyć i już zdecydowaliśmy się nie zagracać pokoju kolejnym mebelkiem. Tym bardziej że chcemy tam jeszcze wstawić małą sofkę żebym mogła sobie wygodnie usiąść/położyć się w trakcie nocnego karmienia.
Chomiczka, dziękuję

Michasia, właśnie my mieliśmy wczoraj kinowy woeczór z popcornem w roli głównej

Kasia, bardzo mi przykro z powodu teściowej

Bardzo fajne zakupy dla Tosi

Alina, to rzeczywiście się wszystko u Was szybko potoczyło

Ja też bez Miśka kiepsko śpię

Powodzenia na zakupach!
Ja dziś się obudziłam w lepszym nastroju i wróciła pozytywna energia

Miłego dnia!!!
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zakupy super, też się zastanawiam nad taki nosidełkiem "przy ciałku", ale zobaczymy jak będziemy stali z funduszami..
Alinko wymieniłaś wszystkie rzeczy na które mam ochotę do jedzenia. My też już chyba z M nie umiemy bez siebie spać, jak trafiłam do szpitala, przez pierwszą noc ani ja ani on, nie umieliśmy zasnąć.
DOMI powodzenia, dali Ci do niego palemkę?

Dziś u nas pogoda paskudna, plus 5, wieje dość silny wiatr, śniegu tylko troszkę na trawnikach zostało (szaro, buro i do dupy..), ale jedziemy do Sosnowca do rodziców na weekend

- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *

Kasia współczuję takich informacji przed świętami. Trzymaj się kochana miej nadzieję, że będzie dobrze. W mojej rodzinie też rak się panoszy. Mama zmarła na raka piersi 18 lat temu a teraz od 2 lat choruje tata. W dalszej rodzinie też co chwilę ktoś na to paskudztwo zapada.
Ja piorę ubrania dziecięce w orzechach indyjskich lub płynie bio-d.
Ja nie mam jakichś innych ani intensywniejszych zachcianek w ciążach niż w normalnym stanie.
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Nie wysypiam się. A z mężem to nie śpię ostatnio. Bardzo mi niewygodnie, ciasno, rzucam się, ciągle wstaję.. A on musi być wyspany.
Domi oby wynik był korzystny, a prawdziwego drinka bym wypiła.. Pewnie szybko się to nie zdarzy..