BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #499579 przez xpatiiix3
Mi też jak siedzę maleństwo żebra wręcz wygina chyba jak kopnie albo się wyciąga a tak boli czasem w szkole jak to się siedzi ciągle prawie, ostatnio nawet nie dam rady się śmiać albo jak się wyciąga z dwóch stron brzuszka właśnie, bo strasznie ciągnie skóra na brzuchu ehh najgorzej pępek... Ale jakoś da się jeszcze to przeżyć ;P Niedługo już wyskoczy ;D

Gabilee właśnie tego się boję, że wydamy tylko pieniądze i nic nie zobaczymy... a szkoda by było tym bardziej, że mamy inne wydatki tym bardziej, że teraz powolutku coś się robi ten pokój, ale i tak myślę, że skończy się dopiero po nowym roku, a moje meble to już stoją 2tyg w pokoju nie skręcone, popakowane w kartony ehh a tak już bym chciała żeby było wszystko gotowe, ale co zrobić jak nie ma zbytnio czasu...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #499585 przez gabilee
kurcze katarinka aby przeszlo to cholerstwo :/

12 lata 4 miesiąc temu #499586 przez sylwia1986
Katarinka od pracy, ale nie przy komputerze, a na budowie.. Chyba mięśnie w nadgarstku tak się rozbudowały, że dla nerwu zrobiło się mniej miejsca i uciska.

Oddam pół królestwa za miskę bigosu :silly: myślicie że to ciążowe zachcianki ? :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #499589 przez Satine0
Sylwia ja bym wszystko oddała za kebaba :dry: :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #499595 przez Monia_T
sylwia1986 napisał:

Oddam pół królestwa za miskę bigosu :silly: myślicie że to ciążowe zachcianki ? :laugh:

Ja przez całą ciąże zachcianek nie miałam, a od kilku dni czekoladę zajadam parówkami...Zachcianki na koniec ciąży to podobno norma... :blink:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 4 miesiąc temu #499600 przez sylwia1986
Satine po kebaba można zadzwonić i dowiozą Ci jak pizzę, a po bigos ? :silly: :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu #499619 przez Satine0
No właśnie nie dowożą :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #499630 przez sylwia1986
O kurcze, to musimy powzdychać i pomarzyć, ja zjadłam kromkę z szynką, serem i pomidorem i bigos zszedł na drugi plan :D

Jadziu z tą uprzejmością spowodowaną strachem przed kimś żeby nie wpakował Ci kulki w łeb, chyba miałaś racje, teraz oglądam wiadomości, masakra jakaś :ohmy:

12 lata 4 miesiąc temu #499633 przez dominia
Oj dziewczynki.. ja nie mówię co ja bym zjadła i nawet się nie nakręcam bo chyba bym zwariowała :lol:
Dzisiaj jak zjadłam sałatkę z majonezem to cieszyłam się jak dziecko :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #499634 przez justyna84
Jadzia jak to u ciebie jest ze tak zapytam? ty mieszkasz juz dlugo w stanach i do polski przyjechalas w odwiedziny czy teraz zdecydowalas ze tam pojedziesz bo sie pogubilam . Ile juz mieszkasz w stanach??

12 lata 4 miesiąc temu #499636 przez chomiczka
Pliszka wyglądasz pięknie, w ogóle nie widać tych +11kg. Ja też bardzo lubię tą piosenkę, wprowadza taki fajny klimacik :)

Jadzia miłość i seks jak widać może zdziałać cuda :) i przyjemne i pożyteczne :)

sylwia za mną bigos chodzi od miesiąca, normalnie chyba nigdy niczego tak nie pragnęłam jak teraz takiego domowego bigosu :) ale sama nie umiem zrobić tylko złożyłam zamówienie u mamy na święta że co jak co ale bigos musi być :) no i pierogi z kapustą oczywiście też :laugh:
Jak jeszcze pracowałam to terroryzowałam koleżanki w pracy żeby mi zrobiły bigos, ale nawet swoją upierdliwością nie udało mi się nic załatwić :)

Mój mały też się wierci cały czas, raz tu raz tam, mam wrażenie że przekręca się 3x dziennie ;)

12 lata 4 miesiąc temu #499642 przez andzia_zg
sylwia1986 napisał:

Oddam pół królestwa za miskę bigosu :silly:

Jakbyś mieszkała blisko to zaprosiłabym Cie na łazanki. Zrobiłąm cały garnek i jeszcze zostało.
A to tez z kapustą tak jak bigos :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #499643 przez Satine0
No w sumie bigos też bym zjadła :P :lol:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #499650 przez michasia
Satine, nie dowożą? chamstwo!!! Ciężarnej to powinni wszędzie dowieźć.
Sylwia bigos mają czasem w takich garmażeryjnych, w marketach powinni mieć, ale to nie to co domowy.
Ja dziś zaplanowałam zrobienie bigosu na święta, ale to jeszcze trochę.
Katarinka fajnie, że ustawiłaś avatarka.
Monia ciekawa jestem, czy mnie też tak na coś złapie. Połączenie dobre.

Właściwie też bym coś zjadła, niezdrowego oczywiście:) ale do jutra poczekam, chybaże zrobimy sobie wieczór filmowy i zjemy popcorn:)
Słodyczy dziś nie jem, ale popcorn bym wciągnęła. No mogłaby jeszcze być pizza...przez Sylwię, bo napisała to słowo i wyobraźnia zaczęła działać.

Marlena na rybkę też dziś miałam smaka, ale nie wychodziłam do sklepu, a zapasy skończyłam...Zamierzam w pon pojechać do hurtowni rybnej, to nie będzie ograniczeń:)W ciąży tym bardziej powinno się często jeść.

Co do dzieci i ciąż, to ja narazie mam podejście, że tak co 3 lata mogę zachodzić:) Nie jest mi źle, więc...Ale tak nie częściej, by nie było takiego nawału:)

Auta sprowadzone, z mamy nie będzie problemu, z naszym się jutro zobaczy. Rok temu w styczniu auto nam padło i tylko kupę kasy straciliśmy (jak dla nas kupę), oby tym razem to się okazała bzdeta.

12 lata 4 miesiąc temu #499657 przez dominia
Kasia jak cukier po sznycelku ? :)

Michasia wiem jak to jest jak nagle trzeba wydać kupę kasy na naprawę :dry: to chyba najbardziej boli ..

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka