- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U was dziewczyny sobota sie konczy a u mnie zaczyna

Wlasnie wrocilam z zakupow i nie wiem co jest grane...ale wczoraj wdepnelam w kupe psia (w stanach ciezko znalezc kupe na chodniku a mnie sie udalo

Kasia to super! nie jedz juz IG jak nie musisz....ja tez zaczelam taki ciemny ciezki chleb jesc ze slonecznikiem bo o dziwo mam lepszy cukier po nim niz po lzejszym. A lodow to jeszcze nie probowalam...chyba sie skusze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bedzie ciezka ta wigilia..bo przeciez 1 bez Mamy a teraz jeszcze tesciowa...ale jakos musimy dac rade...
Kupilam dzis w realu wielki znicz choinke...a pozniej wkladajac go do auta sie poplakalam...ale co poroadzic...wszystko bym oddala by kupic jej cokolwiek innego...ale nie mam na to wplywu...nikt nie ma...dzieki Alinka...za wsparcie...
Jak wlacze komp to musze poogladac te Wasze koszulki bo sama jeszcze nie zamowilam...
Jadzia sorki ale sie usmialam z tych Twoich gownianych przygod...a zwyklego chleba nie jem tylko rano pieklam te buleczki twarogowe ...nawet mi wyszly choc zamalo posolilam...
Zapomnialam napisac ze lamie tradycje rodzinna mojego meza ze drugie imie dziecko powinno miec po matce.syn ma po mezu.ale w tym wypadku mnie chyba zrozumia.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Nie boisz się wyjść jutro z domu?
Pliszka a Ty jakoś teraz nie miałaś iść na to spotkanie połączone z degustacją, co w radiu wygrałaś?
Ja posprzątałam pół spiżarki-(reszta w pon-razem z zakupami i myciem lodówki).
Umyłam podłogi, łazienkę i trochę w kuchni ogarnęłam, bo już straszyło. Paszteciki wyszły takie sobie, zrobiłam też biszkopt, przełożę musem jabłkowym i pewnie zjem pół

Princess ja kiedyś miałam taki ogromny kielich z rybkami-bojownikami. Była Zocha i Guffy(okazało się, że nadając imiona pomyliłam płeć, ale co tam). Już nigdy nie chcę rybek, bo jak dla mnie to takie dziwne zwierzęta. Ani z tym pogadać, ani pogłaskać zbytnio:) Dla dzieci może dobre, no i jak ktoś ma większe niż ja miałam, to pewnie też inaczej.
DOMI masz już wyniki?
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia ja sie teraz tez z tego smieje...ale niefajnie bylo paradowac z gownem na glowie...chociaz w stanach to nic nie jest dziwne

to znaczy ze buleczki twarogowe wg przepisu Pliszki jesz...tak? one sa fajne . Mi tez nie podnosily cukru. A ja juz sie ucieszylam ,ze jesz zwykle buly
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jadzia z tą kupą też się uśmiałam

Kasia ja dość często robię sobie te bułeczki

Co do majonezu to masz rację Jadzi należą się buziaki

Dzisiaj jestem jakaś taka z dupy

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia ciezko mi sobie ciebie wyobrazic jako slonice....

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Paweł o 16 poszedł jeszcze na godzinę do garażu i już 5 minęło, a go nie ma. Dzwoniłam godz temu zapytać czy żyje...Wziął się na ostro za remont swojego trabanta, bo stwierdził, że jak pójdzie raz w tyg do niego coś porobić, to się do maja nie wyrobi...a ma mnie na rocznice ślubu przewieść i teraz siedzi w garażu zamiast w pracowni...i wymyśla kolejne wydatki zamiast zarabiać...
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny Wy macie tą linie od pępka w dół ? bo ja jakoś nie ..
Ostatnio ciężej mi się widzi moją 'koleżankę' przy goleniu jak to będzie jak całkiem stracę ją z pola widzenia

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja juz od kilku miesiecy nie widze co gole...na slepo jade albo z lusterkiem...teraz to juz nawet lusterko nie pomaga

Michasia kurcze...to niefajnie i to akurat teraz prezd swietami. A mama sama mieszka? daleko od was?
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia właśnie widzisz nie pomyślałam o tych badaniach

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia nie przejmuj się pomyłką płci, moja koleżanka miała kiedyś parkę papużek i po godach zamknęła samiczkę w budce, żeby zniosła jajko i je wysiadywała, potem się okazało, że uwięziła samca

Co do rybek też miałam takie podejście jak Ty ale zmieniłam jak dowiedziałam się o ich wpływie no i mój znajomy ma ogromne akwarium z kolorowymi rybami, jak u niego jestem to uwielbiam je obserwować

Najbardziej chciałabym większego zwierzaka, dużego psa czy kota a w przyszłości, jak zamieszkamy w domu teściów planuję kupić kozę, rajskie kurki lub kucyka

Niedobrze z tą teściową... Szkoda, że akurat na Święta złamała rękę. Widzę, że mamy podobnych mężów, tacy duzi z nich chłopcy

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Teściowa mieszka sama, czasem ją taka kuzynka odwiedzi, raz na miesiąc brat na kawę wpadnie. Koleżanek zbytnio nie ma...jakoś nawet z sąsiadami zbytnio nie gada...Tylko o sąsiadach...
Paweł wrócił, zadzwoni do mamy, ale on naprawdę nie ma ochoty jechać. Kurcze...jakby to o moją mamę chodziło, to już bym u niej dawno była niezależnie od wszystkiego.
Princess fajnie mieć taka kozę. Ja marzę by mieć kilka kur:)Ale się zabrać nie mogę...
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Michasia no to niefajnie z powodu teściowej, ale jakoś będzie, Paweł powinien odwiedzić mamę, chociaż to sporo drogi, a Ty w tym czasie powinnaś sobie zrobić chociaż raz dzień lenia, patrzę, że codziennie czymś się zajmujesz, sprzątanie gotowanie i tak dalej, może w końcu jakaś kosmetyczka fryzjer czy cuś zrób dla siebie

Princess ja to w lato jak u miśka jestem na wiosce to świeże jajka wożę do domku, czasem nawet jeszcze cieplutkie hehe bo teściu ma kurki i to spoooro ich ;D więc powiem, że dobra sprawa ;P i dość szybko się rozmnażają ;P
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]