BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #501117 przez [email protected]
Princess ładnie wyglądasz a brzuszek super,wcale nie taki duży,w sam raz dla Adasia :)

Alina Gabryś dużo sie rusza,czeka tylko jak sie położę to fika,najgorzej jak noge mi pakuje w bok :ohmy: boli,ładnie wyglądasz,sukienka super :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501132 przez dominia
Dzisiaj mało jadłam .. jutro na wadze znowu będzie niespodzianka :dry:

Alinka już wrzucam komodę, szafę też mamy z takiego koloru 'drewna' :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tutaj zdjęcie z wczorajszego wyjścia do babci na imieniny :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501133 przez xpatiiix3
Domi nie martw się wynikami, już niedużo zostało ;D

Alina śliczna sukienka i ciuszki dla malutkiej ;) no pewnie, że nie odpuszczę już tym razem ;P

Satine ale masz udaną babcię ;D

Princess jaki śliczny kształtny brzuszek i wcale nie jest taki ogromny ;)

Dominia ładnie rośniesz, okrąglutki już brzuszek się robi, ślicznie ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu #501138 przez [email protected]
Dominia ładnie wyglądasz,fajna komoda,sporo zmieści

12 lata 4 miesiąc temu #501139 przez kasia123m
princess super brzuszek tylko usmiech na twarzy by sie jeszcze przydal...a te wlosy masz super...takie krecone..tez bym takie chciala

domina brzuszek masz na 5 mies...czemu zjadlas dzis zamalo?a ketony sprawdzasz codzienie?ja to chyba dzis az zaduzo zjadlam...ale caly dzien lazilam wiec musialam dojadac miedzy posilkami..a juz jak weszlam na kiermasz swiateczny na rynku tak odrazu wyjsc musialam...jak widzialam tych jedzacych ludzi...i jak mi grzancem galicyjskim zapachnialo...mniam...no nie dalam rady am byc..tak starsznie glodna sie odrazu zrobilam.. ;) :P fajna masz ta komode..taka duza i pojemna...

tesciowej zamowie ta ksiazke ale bez okazji jej dam..chyba bym niechciala takiego prezentu na swieta...

poleccie mi jakas fajna ksiazke ktora warto miec...musze sobie wymyslic jakis dodatek do prezentu a juz dawno nic dobrego nieczytalam (oprocz bajek dla dzieci );)

jadzia jak tam niedziela?

12 lata 4 miesiąc temu #501140 przez Martyna
Alina dziękuję

Princess dziękuję, piękny brzuszek :)

Satine śliczne ubranko Tatuś kupił :)

Ola zdrowia dla Taty!!

Dominia ładna i pojemna ta komoda, a brzuszek uroczy :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501141 przez dominia
Princess wyglądasz bardzo ładnie, ja nie wiem dlaczego ludzie Ci takie rzeczy gadają :dry: masz całkiem inny kształt brzusia niż ja i jest wyżej :)

Ostatnio mówiłam mamie, że mi buzia się wydłużyła .. a ona do mnie i nos Ci się wydłużył :ohmy: a ja ooo nie.. akurat swojego nosa nie lubie :silly:

Kasia zjadłam 3 posiłki i nie jadłam nic między :dry: u babci tomka same słodycze na stole .. u mojej to samo .. i u znajomych mojej mamy też ciasteczka :dry: a to zakazane .. dużo piłam to mam nadzieję, że ketonów nie było :)

12 lata 4 miesiąc temu #501147 przez Katriss
Alina właśnie wiem że podają ale oni twierdzili że oszukują i sami ważyli ekspedientka była w szoku i nie wiedziała jak zareagować hehe
Princess ja jestem z Ostródy ;P a w tym drugim sklepie to dosyć drogo było i obsługa beznadziejna nie było nikogo kto by nam doradził czy pokazał wózki więc wyszliśmy ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501150 przez Alina2408
olu dobrze ze tacie juz lepiej ten bol z pewnoscia byl na tle nerwowym ja tez tak reaguje...

satine sliczny komplecik widac ze tata dumny z corci..

princess mozesz meczyc chociaz lepszym znawca jest moj marek ale bede go dreczyc w razie jakis watpliwosci :) hi hi hi a skad ta mina na zdjeciu

aganobla nataszka tez pcha nozke pos same zebra :)

super ta komoda :) i swietnie wygladasz juz brzuszek widac ciazowy :) chociaz maly :)

kasia a co lubisz czytac???

katriss a zgadzaly sie wagi??? czy nie i jak oni miescili wozek na taka wage podreczna hahah musialo byc zabojcze widowisko :P

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu #501163 przez kasia123m
Alinka nie potrafie CI odpowiedziec na to pytanie...kiedys czytalam tonami..jak urodzil sie syn na nic czasu nie bylo...a potem byly poblemy terapie itd..i przez te 6 lat moze przeczytalam 6 ksiazek...a dawniej czytalam wszystko...no moze kryminalow nie...romansow tez nie...ale jakies sagi z odrobina fantastyki...przeczytalabym cos lekiego =a zarazem fajnego...patrze na te nowe tytuly i tak jak mowie jestem 100lat za murzynami...i zupelnie nie wiem co kazac sobie kupic...wrzuccie mi kilka tytulow to sobie cos wybiore...moze ta Grochole bo widze ze jest jakas nowa pozycja...
rok temu dostalam kobiete na krancu swiata i ksiazke Holowni...bardzo lubilam czytac wszystko Paulo Coelho.widze ze jest jedna ktorej nieczytalam..jedenascie minut...Mowie Ci Alinka jestem tak w tyl z czytaniem ze cokolwiek polecicie z dziewczynami fajnego to sie nada...oprocz kryminalow...

12 lata 4 miesiąc temu #501167 przez michasia
Xpati, Martyna, Pliszka, Monia, Buziaczek dzięki. Paweł już dużo lepiej-nie lubię jak choruje, ale powiedział, że do mamy nie pojedzie, ewentualnie w niedz przed wigilią, by jej pomóc się spakować, ale to w ostateczności. Stwierdził, że kulinarnie nie pomoże, w bólu nie ulży, pozatym boli najbardziej 2 dni i jest lepiej, a bez sensu by jechał po to, by ona siedziała w jednym pokoju i cały dzień oglądała TVN24, a on w drugim sobie coś tam robił...Jego mama jego decyzja. Skoro tak uważa, to tak jest. Koniec tematu.

byliśmy u znajomych. Zaprosili nas na sylwestra, więc fajnie:). Koleżanka ma termin na 9 stycznia, więc już niedługo. To druga ciąża i chciałaby cesarkę, bo przy pierwszym porodzie się długo męczyła. Zobaczymy jak będzie. I tak nieźle, że robią sylwestra prawie tydzień przed terminem:)

Katriss fajnie, że udało się już dużo rzeczy kupić.

Martyna ja myślałam o materacu z kokosem i gryką. Dziś koleżanka, i jej koleżanka (ma rocznego syna i też była na kawie) mówiły, że czytały o tym, że ortopedzi jednak nie polecają takich twardych i zwykłe piankowe też są dobre. Niewiem co o tym myśleć, jak dla mnie jednak twardszy jest lepszy. Lepszy dla kręgosłupa i chyba dziecku też łatwiej się później obrócić.

Dominia, Martyna powodzenia na wizytach.

Kasia dziwna metoda z tą rana w nodze. Skojarzyło mi się to z eksperymentami w obozie w Ravensbruck i innych.

Buziaczek jaki cukier po takim obfitym obiadku? A jesz mięso smażone?

Alina kuzynka teściowej ma jutro przyjechać i jej brat też ma wpaść. I sąsiadka przyniosła jej dziś obiad, taka bardzo fajna staruszka.
Ale fajne te rajstopki, takie maluteńkie:) Inne zakupki i prezenty tez fajne:) a Ty kwitniesz, kwitniesz:)

Satine skórę przyszyła, wow!
Śliczny ten komplecik.
Ale fajnie, że brat się zamieni.
U nas też ciasno, a brat zajmuje 2 pokoje, a przyjeżdża do domu 1-2 w tygodniu na kilka godzin...
Po świętach moja mama ma się spotkać z jego przyszłymi teściami odnośnie ich ślubu w styczniu, może się okaże, że pójdą mieszkać do niej na stałe albo do którejś z jej babć, które mieszkają same...On miałby bliżej do pracy a ona nie musiałaby się wyprowadzać na wieś...A od brata to nic nie można się dowiedzieć...Może nie przesądzone i może jednak nasz jeden pokój na wpadanie raz po raz na kilka godz by mu wystarczył.

Ola współczuję sytuacji z tatą. Wiadomo co wywołało ta arytmię? Długo chcą go jeszcze obserwować? biedna mama na pewno bardzo się martwi.

Princess zakupy takie agd polecam na neo24.pl, mają naprawdę niższe ceny niż w sklepach i przesyłka często darmowa.
Piękny balonik:)

Dominia ładna komoda, chyba praktyczna, co? Ładnie wyglądasz, chyba brzuszek urósł od ostatniego zdjęcia, jakie wrzucałaś?

12 lata 4 miesiąc temu #501187 przez dominia
Hej mamusie :*

Ja dzisiaj ranny ptaszek ale ledwo sie obudzilam, jednak nie odwozilam meza do pracy bo on ma przyjechac kolo 8 i pojedzie ze mna do diabetologa :) pozniej mnie przywiezie do domu i na praktyki odwiezie mnie dziadek :)

Michasia brzuszek troszke urosl ale tez wieczorami robi sie ogromnych rozmiarow przez ciezko strawna diete cukrzycowa :/ bo do obiadu jem kapuste kiszona albo ogorka tez kiszonego i wtedy mam twardy brzuch :( rano jest calkiem inny :) a komoda super :) podoba mi sie, jest duza i prezentuje sie w pokoju swietnie :)

Mam zamiar poprosic o wejscie bez kolejki bo M nie bedzie mial czasu czekac na mnie w koncu w godzinach pracy ze mna pojedzie.. Moze beda te stare babulenki i dziadziusie mile i ladnie sie zgodza :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501194 przez sylwia1986
Dzień dobry, czytam Was i czytam, wczoraj wieczorkiem wróciliśmy od moich rodziców, pojadłam, dostałam wałówkę do domu i mnóstwo pysznych słodyczy, które znikają w oczach :)
Za to noc miałam kiepską, obudziłam się o 1, długo nie mogłam zasnąć, bo Bartek rozkopywał się na wszystkie strony, a to jeść, pić, a to siku, a gorąco, no koszmar, jak już porządnie zasnęłam to zadzwonił budzik.

Michasiu sytuacja z teściową kiepska. Ja też nie lubię jak mój M choruje, zresztą mężczyźni chorują bardzo specyficznie :D a z tym sylwestrem, żeby koleżanka nie zaczęła rodzić :) odważna.

Kasiu też mam dziś wizytę u gin, ale bez usg. Co do książek to czytałam Grocholę chyba chodzi Ci o "Zielone drzwi" fajnie się to czyta, to coś w stylu autobiografii, jest tam wątek raka, którego pokonała. "Jedenaście minut" jak dla mnie trąci zbytnią erotyką.

Olu nie ma się co martwić, bo to faktycznie nie wpływa dobrze ani na Ciebie, ani na maleństwo, grunt, że tata czuje się już lepiej, a i mama na pewno lepiej się będzie czuła w Twoim towarzystwie.

Jadziu ja w takich sytuacjach myślę, jak to dobrze że słonie nie latają :D będziesz miała duuużo szczęścia.

Martyna ja mam materac kokos-pianka-gryka.

Princess, Alina, Dominia pięknie wyglądacie :)

12 lata 4 miesiąc temu #501195 przez kasia123m
Zamowilam sobie grocholi huston mamy problem...i tesciowej ta ksiazke antyrak.maja byc do odbioru w tyg w empiku...damy jej ta ksiazke w piatek bez okazji...niech poczyta...a ja tez lubie dostawac ksiazki...szkoda ze zadko je dostaje..

Domina napisz po diabetologu.
My dzis do psyhologa na testy rozowjowe syna.dzis i w czwartek na 13.a wczesniej moze do lumpka z sasiadka jak co pon:)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.sama bardzo sie boje.plytek,wynikow krwi...i czy podwozie zamkniete..

12 lata 4 miesiąc temu #501207 przez ola85
Witajcie,
U mnie standartowo pobudka o 6 rano, po prostu nie potrafię dłużej spać.
Satnie - bardzo ładny komplecik
Princess, Dominia - bardzo zgrabne brzuszki :) Ja mam taki ciut większy od Domini i też tak mam że rano jest prawie płaski, a wieczorem robi się duży.
Princess - masz śliczne kręcone włosy, zazdroszczę i tak pomyślałam że dobrze by było jeszcze kiedyś pomyśleć o córeczce, może odziedziczy :blink:
Princess, Maryna, Alina, Michasia, Sylwia, dzieki za wsparcie. Czekam aż u taty będzie po obchodzie to może dowiemy się więcej co i jak.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka