- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Ja przyszłam do przychodni .. powiedziałam ładnie, że jest ustawa, która mówi, że wchodzę bez kolejki, zapytałam czy jakaś kobieta w ciąży nie weszła zaraz przede mną i wlazłam zaraz jak wyszedł jakiś chłop

ważymy 60 kilo.. czyli od początku 2 kilo do przodu, schudłam kilo bo było swego czasu +3.. trochę ją to zmartwiło bo powiedziała, że jak babka ma 120 kilo to nawet mówi żeby jeść mniej, podniosła mi kalorie, które mam zjeść, nie czepiała się jakiś 3 wyników ponad normę ale niepokoją ją moje śladowe/ niewielkie ciała ketonowe. Kazała pić przed snem pół szklanki mleka i nawet pół buły białej tak jak Ty Kasia jesz

Wygadałam się jej co do chleba na kolację i śniadanie to pierwsze.. nie wiem czy dobrze zrobiłam bo wtedy to oczy jej wyszły, że mi cukier podnosi ale mówiłam jej o zamiennikach jakiś i że zaraz później już chleb się przyswaja mi normalnie.. mimo tego jak będzie tak to coś mówiła o jednej jednostce insuliny przed kolacją i przed śniadaniem, mam nadzieję, że jednak tego uniknę

Kasia pytałam o drożdże do pizzy to mówiła, że one wogóle nie powinny wpłynąć na cukier

Ja idę się zbierać na praktyki, mam dzisiaj dwie godziny

Jutro wizyta u gina nie mogę się doczekać ! zobaczę swojego okruszka

Byliśmy z M po paski do glukometru w jakiejś podobno taniej aptece u mnie w Tarnowie i faktycznie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia ładny brzuszek

Kasia uśmiechu zabrakło bo M mnie przyłapał, jak się przeglądałam w lustrze i nie zdążyłam nawet spojrzeć. Włosy z natury mam raczej proste a te to na warkocz dobierany zrobione

Co do książek widzę mamy podobne upodobania, też nie lubię kryminałów. I uwielbiam dostawać książki w prezencie, jednak rzadko to się zdarza... Na pewno warto mieć w domku "Potęgę podświadomości". Z beletrystyki to ostatnio czytam wszystkie części Ani z Zielonego Wzgórza

Katriss ja też wolę ten sklep za Kościołem, tam fajna kobietka wszystko tłumaczy i pokazuje. Kupiliśmy tam łóżeczko turystyczne+materac, jeszcze czatujemy na wanienkę ze stojaczkiem bo ostatnio nie mieli kompletu. Do gina chodzisz w swoim mieście? Rodzić też zamierzasz w Ostródzie?
Michasia a jak sytuacja z bratem? Mieliście się kiedyś zamienić na pokoje? Dzięki za adres

Ola ja tak samo wstaję codziennie o 6 razem z M, na tabletkę, śniadanko i potem ewentualnie śpię ale nie zawsze. A włosów nie mam kręconych (szkoda) to na warkocza dobieranego tak się kręcą

Gabilee przykro mi, że znów plamisz w sumie to już dużo nam nie zostało więc dacie radę z M

Paulaa to się pewnie umęczyłaś cały weekend na zakupach... Tyle ludzi teraz wszędzie, ja nie mam siły się przepychać. Wczoraj zrezygnowałam z pójścia do Empiku w CH, pojechałam do położonego dalej aby tylko nie przeciskać się w tłumie. Zresztą do CH nie można było normalnie wjechać, korki przed parkingiem itp.
Życzę powodzenia wszystkim na wizytach

Banana a ktoś z Twoich znajomych widział nasze posty? Bo mi się wydaje, że moi znajomi tego nie widzą no i ustawienie też jest, że tylko członkowie grupy widzą. Jak dodajesz wydarzenie czy zdjęcie to od razu wybierasz kto to może widzieć. I u mnie zawsze jest ustawienie, że tylko grupa Mamusie...
Takie jest ustawienie, to najwyżej zmienię na tajne
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Domina spokojnie jak zaczniesz jesc pol bulki bialej z serem zoltym pol plasterka i popijesz mlekiem to zobaczysz ze ciala ketonowe znikna i w nocy nie bedziesz musiala jesc...u mnie to w zupenosci wystarcza juz prawie 4 tyg...nic nie musze zwiekszac a cukry rano nie rosna..
zaraz sie zbieram po syna...
powdzenia wszystkim na dzisiejszych wizytach..ja dopiero kolo 19 jade...
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Katriss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Princess dokładnie kobietka otwarcie pokazuje wady wózków itp. a do lekarza chodzę u nas aczkolwiek rodzić chce w Olsztynie bo u nas położnictwo... szkoda gadać... ale jeszcze zastanawiam się bo wygodniej by było tu na miejscu..
Alina oni mieli wagę podręczną z haczykiem że podnosili wszystko i o dziwo nie zgadzały się im te wagi z tym co pisali producenci czasem rozbieżność wynosiła nawet 5-7 kg. ale ci w sklepie mówili że sami ważyli i inne wagi mieli, mniejsze wiec nie wiem. może oni be kół ważyli czy coś

co do materaca to też ostatnio kupowaliśmy i czytałam na ten temat w necie to najlepiej żeby materac był z lateksu lub poliuretanowy, włókna kokosu lub morskiej trawy, bawełniane poszycie miał atest PZH lub opinie ImiD
- buziaczek18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Sylwia to miałaś dzisiaj podobną nockę do mojej ja za to wstałam o 3 na siku i już nie mogłam zasnąć, a po pół godzinki później tak się jeść zachciało, że szok hehe i jakoś tak wyszło, że jak już przysnęłam na parę minut to budzik... ajj hehe zawsze wtedy kiedy zaczyna się najlepszy sen to trzeba się przebudzić ;D
Bananamana ja sprawdzałam z konta mojego miśka i nic nie widać żadnych postów ;P
Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny

A ja dzisiaj miałam wigilię klasową ;P i tam zrobiliśmy sobie parę zdjęć, więc wstawię z jedno hehe tylko ,że trochę poczochrana jestem bo strasznie śnieg u nas dzisiaj sypał i wogóle jakichś pucków nabrałam na policzkach ;P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja jakoś strasznie dziś zamuliłam. Mąż po pracy bierze się za łóżeczko w końcu

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jak koło 10 mnie rozbolał brzuch to już myślałam żeby dzwonić do lekarza bo rodzę. To chyba jakieś wirus bo i gorączka i nudności, dreszcze, coś paskudnego. Teraz już chyba lepiej, mam nadzieję że małej to nie zaszkodzi. Ona przez tą moją "niedyspozycję" cały czas szalała w brzuchu, pewnie też ją gniotło. To ja miałam wspierać mamę a dzisiaj to ona wspierała mnie. Tata jutro wychodzi do domku

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ola współczuję z powodu taty, mi na biegunkę kazali węgiel brać i pić elektrolity, żeby się nie odwodnić, tyle co mogli mi poradzić w ciąży i jak dłużej by nie przechodziło to na ip lecieć tak mi lekarka z rejonu mówiła...
...
Aniołek [*]
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Xpaiiix pięknie wyglądasz

Pliszka też nie mam zaufania do facebooka. Mam NK, na które zaglądam sporadycznie.
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dziękuję Wam za rady, staram się dużo pić i z tym ryżem z jabłkami do chyba też dobry i smaczny pomysł

Ja mam naszą-klasę, ale nie pamiętam kiedy ostatnio tam byłam... Na innych serwisach nie zakładałam kont, bo chyba i tak bym nie korzystałą
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Powiem szczerze, że żałuje niektórych swoich wyborów, ale żebym miała innych rodziców, którzy nie pozwoliliby mi popełnić tych błędów, to nie wiem jakie bym teraz decyzje podejmowała, mimo wszystko dało mi to wszystko do myślenia o mojej przyszłości, w końcu ludzie uczą się na błędach

Dzięki dziewczyny

...
Aniołek [*]
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Ja też mam dzisiaj lenia nic mi się nie chce a prasowanie mnie czeka i obiadu nie chce mi się gotować