- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jadzia wiem coś o tym braku kasy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Ja nie oblewam się w nocy potem i nie jest mi gorąco ale też nie sypiam dobrze. Wszystko mi drętwieje, brzuch twardnieje jak zbyt długo jestem w tej samej pozycji, nie mogę sobie miejsca znaleźć. Czasami wstaję i spaceruję po domu.
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Moja mama przyniosła mi torbę od bratowej zdziwiona, że "dopiero" koszule do karmienia kupiłam. A jeśli już pakujecie to co bierzecie dla siebie a co dla maluszka?
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DOMI ja dokladnie tak czuje jakby Hubus sie wkrecal w pecherz...kluje wtedy, boli tak jak opisalas...nie jestem w stanie zrobic wtedy kroku

Dominia no musze jakis drobiazg kupic ...jeszcze mam tydzien to cos wymysle

Natalka ja jeszcze torby nie mam spakowanej bo nie mam ani jednej rzeczy dla Huberta. Wszsytko zostalo w Polsce czekam az przyjdzie paczka. Ale chyba bede musiala zaopatrzyc sie w jakies rezerwowe bo wydaje mi sie ,ze wczesniej urodze biorac pod uwage moj dzien zaplodnienia to wychodzi mi rowniusienko tak jak wg usg

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gabilee ja też w liceum chodziłam na profil bio-chem-fiz. Najpierw miał być lekarski, ale że na maturze zdawałam jednak tylko biologie i chemie miała być farmacja, aż w końcu wylądowałam na analityce medycznej, studia ciężkie, ale raczej nie żałuję.
Jadziu ja muszę bardzo mocno zaciskać zwieracze przy kichaniu, bo już raz zdarzyło mi się niekontrolowanie kichnąć i miałam mały przeciek na dole, dobrze że byłam w domu

Natalko ja dopiero dziś kupiłam koszulkę do karmienia i powoli kompletuję rzeczy i dla siebie i dla dzidzi do torby, powiedzmy że jestem na półmetku

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mowie Wam dziewczyny w jaki przedchwila wpadlam szal...syn mial preoste zadania od logopedki i nie umial ich zrobic...robil tak debilne bledy ze myslam ze go zamorduje...az zagotowalam z nerwow...wyladowalam sie na poduszce obok i mi poscilo...straszne nerwy w kilka sekund mialam..no masakra...tez potraficie sie tak nagle zdenerowac bardzo?juz mnie pol dnia nerwy nosily ale tutaj to wyprowadzil mnie z rownowagi doszczetnie..
ja do szpitala jeszcze musze bepanten kupic i zamowic koszule...noi czekam na te wszystkie podklady co zamawialam...betki malej musze poprac po siwetach i wtedy sie spakuje...
ja w nocy czasami tez sie masakrycznie po co a potem przez tydzien nie..odkad zaczelam brac te hormony na tarczyce to raczej nie...noi narazie nie mam tego uczucia goraca w nocy jak WY...jak mi bylo zimno to dalej mi potrafi byc zimno...cala sie koldra nakrywam..za to zaczynaja mnie skurcze lapac wiec musze pilnowac tego magnezu 3 razy dziennie..
sylwia suuper ze wszystko ok:)))
xpati slicznie wygladasz..tak mlodziutko..
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Natalka ja to planuje w styczniu spakować torbę jak już wszystko kupię, ale muszę najpierw remont przetrwać, który się przedłuża, bo stoi w miejscu... i wtedy się tym zajmę

Sylwia mi też zdarza się ostatnio popuszczać jak kicham więc zaciskam uda hehe czasem coś daje ;P mnie strasznie drażni w nosie mróz i takie mocne perfumy starych babć... najgorzej w autobusie i ciągle kicham od tego... i to tylko w ciąży tak mam ;P
Ja ostatnio też miewam skurcze i to bolesne takie, normalnie widać kształt macicy w momencie skurczu, bo cała jak kamień się robi twarda i mały wtedy się rozkopuje strasznie jakby miał mało miejsca, Misiek nawet ostatnio się przestraszył jak zobaczył, bo nie wiedział co się dzieje...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Jadzia bo to prawda, że te skurcze są normalne - macica przygotowuje się do porodu ale wiadomo, że się boimy bo skąd mamy wiedzieć, że to właśnie Braxton - Hicks a nie skurcze, które skracają i rozwierają szyjkę.
Natalka ja jeszcze torby nie spakowałam ale chyba mam już wszystko co trzeba w domu.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasia mnie nerwy nie lapia...ja tylko pochlipuje czasem bez powodu

- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wiadomo, że każda z Nas chciałaby mieć zdrowego Dzidziusia

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14