BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #501218 przez sylwia1986
Dziś w "Dzień Dobry TVN" ma być reportaż o tym, czemu kobiety w ciąży licytują się ile przytyły w ciąży :D

Dominia, Kasia powodzenia na wizytach lekarskich

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #501243 przez gabilee
kasiu nie martw sie , juz malo zostalo do konca roku , aby kolejny byl lepszy :)

pliszka proszek drogi , ale jak wyprobujesz to podziel sie opinia :) a co do propozycji mamy to ja bym sie zdecydowala :laugh:

domi jak sie pierze w orzechach? nigdy o tym nie slyszalam

domi i madlen tez ciagle zle mi sie spi ;/ t45ragedia juz nie wiem jak mam sie ulozyc :/

princess ja mialam marzenie 2 dzieci ale czuje , ze nic z t45ego nie bedzie :P
sliczny brzuszek :laugh:
ja 14 na + :silly:
abys z Adasiem do konca wytrzymala w brzuszku :)

madlen nie przejmuj sie tym co mowia ... tez przytylam i wgl ciezko mi , mam dosy76c ciazy ... czasem juz jestem t45ak zmeczona tym , ze nie moge sie wieczorem ulozyc , ze az jestem zla na Leosia , ze nie kocha mamusi i nie daje jej sie wyspac i odpoczac :(
a koszulke chce taka sama jak ta z 1 linku tylko musze isc wplacic kase na konto , zeby przelewy porobic :)
fajny laktator :) ja chcialam medela ale jeszcze nie wiem ...

chomiczka mam to samo , tez martwie sie jak bede wygladala a rozstepy juz mi wychodza :( :dry:
ale jestem t45akiego zdania co michasia :)

satine super brzuszek :)

monia ja tez czasem mam ochote stanac na mcu dla niepeln. :P

andzia ladny wozek i kolor super :)

jadzia to na szczescie mowia jak kupa psa czy ptaka :laugh:

michasia kurcze a tesciowa nie ma koggos blizej? a jak nie to chyba powinien pojechac ..

dominia ja juz gole sie na slepo :P a linia mi sie robi , ale ja woskuje brzuszek bo strasznie duzo wloskow mi rosnie a ja nienawidze ich !!
ladnie wygladaasz :)

domi kurcze przykro mi , ze jeszcze cukrzyca ci doszla biedna :( no ale nic nie poradzisz dobrze , ze myslisz pozytywnie :kiss:

alina wygladasz slicznie :blink: ciuszki tez super

satine babcie masz udana :P a ciuszki sliczne

ola przykro mi z powodu taty :kiss: niech szybko wraca do zdrowia :)

sylwia dokladnie mam to samo w nocy , az mi sie czasem plakac chce , ze zasnac nie moge :(

a ja noce mam ostatnio tragiczne ciagle mi goraco spie nago .. dostalismy pozwolenie na kochanie sie i znowu plamy wiec podaruje sobie dokonca ciazy juz ... :(
weekend minal mi dosc szybciutko i milo :)
milego dnia :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #501255 przez Alina2408
Kasia ja wybieralam ostatnio pozycje gdzie byly psiaki wiesz takie zboczenie :):)
cudowna ksiazka to moj przyjaciel henry to o dziecku autystycznym ktorego rodzice pobudzili go poprzez psa... cudo polecam i super sa pozycje emilly griffin :)

michasia a kolezanka to w sylwestra to moze wam tam urodzic hehe :) a ja rzeczywiscie kwitne jak paczek na wiosne heheh tylko kwiatka nie bedzie :P

gabilee my tez jakos ostatnio weny na seks nie mamy uwielbiamy sie przytulac i teraz jak przytulasie misie ale to z obu stron tak jest wiec tak smiesznie zrobilismy sie rodzicowi :P

jedziemy z m powydawac pieniazki heh bo dostal dodatkowa kase :) to troche poszalejemy

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu #501263 przez Paulaaa
Hej Wam :)

Kasia bardzo mi przykro z powodu teściowej. Wierzę jednak, że wszystko będzie dobrze. Medycyna poszła bardzo do przodu. :)

Michasia odważna ta koleżanka. Robić sylwka tydzień przed terminem. Może jak ja porwiecie do tańca to zacznie Wam rodzić, hehe :P

Domi szkoda, że dołączyłaś do grona słodkich mam. Ale pocieszajace jest to, że to już praktycznie sama końcówka. Dietka na pewno starczy, bo dużo nie przekroczyłaś.

Princess śliczny brzusio. Taki zgrabny. Mój to taki rozlany na boku i niżej jest chyba. Trzymam kciuki, żebyście dotrwali z Adasiem do terminu. :)

Madlen gadaniem ludzi się nie przejmuj. Gadali i gadać będą, taka wredna ich natura. :P

Satine Twój brzuś też śliczny :)

Andzia bardzo ładny wózek. :)

My cały week na zakupach. Prezenty, prezenty, rzeczy dla Amelki do końca, moja wyprawka do szpitala, drzwi :P
Na 12.30 idę do gina. Zobaczymy co powie ciekawego, aż boje się do niego chodzić ostatnio. Badał mnie tydzień temu więc mam nadzieję, że dziś mi odpuści. Nie lubię włazić na ten fotel. :)

Miłego Dnia Dziewczyny. :)

12 lata 4 miesiąc temu #501267 przez gabilee
paula trzymam kciuki kochana za wizyte :D

12 lata 4 miesiąc temu #501268 przez bananamana
Czesc dziewczyny ciagle was czytam ale nie mam jakos weny zeby cos napisać. Chodze ciagle podminowana nie ma co powiem wam remont dalej u nas trwa mam wrazenie ze nigdy sie nie skonczy dobija mnie to poprostu a do tego jeszcze wiem ze moze nie powinnam narzekac alu kurcze ilez idzie dzien w dzien przychodzi do nas tesc moj na kawe juz mnie to poprostu meczy nie ma od ponad tygodnia dnia ktory spedzilibysmy z m tylko we dwoje jeszcze grdyby przyszedl cos pomoc lub na godzinke posiedziec to wszystko ok by bylo ale kurka przychodzi na kilka godzin siedzi tylko a jak my sie bierzemy za robote to albo sie przyglada tylko jak robimy albo sie zbiera do domu strasznie to frustrujace jest powiem wam jak go bardzo lubie tak mnie denerwuje ehhh szkoda gadac, a glupio tez cos powiedziec zeby nie przychodzil bo w koncu to jego mieszkanie jest. Mieszkal na poczatku z nami a pozniej stwierdzil ze zostawi nam to mieszkanie a sam sie przeprowadzi do swojej mamy zeby jej tez troche pomoc bo ona juz starowinka. Ojj jak nie urok to... Jak malenstwo sie urodzi a bedzie dalej tak chodzil to sie juz chyba odezwe. Przepraszam was ze sie tak wylewam tu.

Dziewczyny pieknie wygladacie, kazda z was ma uroczy brzuszek, piekne tez ciuszki macie :)

Aha chcialam wam jeszcze powiedziec co do facebooka ze te nasze posty i dodawane zdjecia widza tez nasi znajomi dlatego tez sie tam tyle nie udzielam

12 lata 4 miesiąc temu #501274 przez gabilee
bananamana grupa jest prywatna wiec nie moga widziec ...
a co do tescia to rzeczywiscie to musi byc frustrujace i meczace , no ale co zrobic :/

12 lata 4 miesiąc temu #501283 przez bananamana
gabilee jak dodalam wydarzenie wizyta u gina to na drugi dzien mialam kilka lajkow spoza grupy a m wrocil z pracy i pyta skad jego kumpel wie kiedy ja do gina ide. Oni nie widza samych postow poprzez wejscie na grupe ale to co lubimy albo komentujemy wyswietla sie na profilu nie wiem moze mozna to jakos dodatkowo zablokowac ale nie mam pojecia jak

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501292 przez [email protected]
Dzień dobry :) oglądacie tvn? ile tyje przyszła mama?

Dzisiaj zobacze mojego synka :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #501295 przez Pliszka
Cześć Dziewczyny,

Powiem Wam, że ja to się portali typu FB bardzo boję :dry:

bananamama, trzymam kciuki za szybkie zakończenie remontu! A z teściem, to rzeczywiście dziwnie...

princess, ale ładny brzuszek! :) Nie widać tych kilogramów!

dominia, fajna komódka i Ty wyglądasz super! Gdzie ten Igorek się mieści? :ohmy: :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

Kasiu, diw najlepsze książki, które czytałam w tym roku to:
www.empik.com/zapomniany-ogrod-morton-ka...1044866092,ksiazka-p
www.empik.com/matka-wszystkich-lalek-szw...1045568151,ksiazka-p
Do Grocholi jakoś się nigdy nie mogłam przekonać. Daj znać czy warto sięgnąć po tą najnowszą książkę.

Ja ten tydzień zaczęłam w bardzo dobrym humorze :laugh: Znów mam małe tłumaczenie do zrobienia i zaraz się biorę do pracy żeby wykorzystać energię, którą czuję :)

Miłego dnia!!! :)

12 lata 4 miesiąc temu #501298 przez Marlena1888
Hej mamusie!
Dominia super wyglądasz, zgrabniutka jesteś, do twarzy Ci z brzuszkiem :)a komoda extra!

Princess Ty też ładnie wyglądasz, widzę, że tylko w brzuszek Ci poszło;) super figurka:)

Satine słodki komlecik dla córci ';)

Alina wyglądasz zjawiskowo w tej kiecce:) a rzeczy dla malutkiej świetne::)

Ja wczoraj byłam z M w rzeszowie, odebrałam zamówiony laktator na allegro i jestem mega zadowolona :) nówka nieśmigany widzę a zawsze to trochę zostało w kieszeni :) zrobiliśmy zakupy trochę dla Filipka :woohoo: pierwsze pieluszki pampers, chusteczki (kupiłam w auchanie pampers sensitive 6pack za prawie 22zł :lol: nie mogłam się opanowaći zobaczyłam jak pachną :) odkleiłam i fajnie pachną, ;)heh, do tego kupiłam podkłady, wkładki lakt, maść bepanthen, krem-żel emolium, Oillan baby szampon i płyn do kąpieli ;) już prawie w torbie będziemy mieć wszystko. reszta to po świętach :)
Wstąpiliśmy też do szpitala miejskiego gdzie będziemy rodzić :) gadałam z położną, pooglądałam oddział i mam miłe odczucia ;)
Potem pojechaliśmy do moich rodziców i przyjechaliśmy dopiero ok 21.00, taka padnięta byłam ;)
Dziś mam wizytę o 18.00 :lol: Zrobi mi gin posiew i myślę że zobaczymy naszego Gilgotka :)
wczoraj przywiozłam od mamy pieroźków :D i mam obiadek z głowy :lol: a wiadomo że mamy najlepsze":)
miłego dnia :*

12 lata 4 miesiąc temu #501309 przez gabilee
bananamana to ja wypisalam sie z grupy nie chce zeby wszyscy wiedzieli ,ze do gin poszlam :P

12 lata 4 miesiąc temu #501331 przez Satine0
Cześć laski :)

Mi też się ciężko śpi. Mijają wieki zanim zasnę...później się budzę i przewracam z boku na bok. Jest mi straszne gorąco!! Normalnie mam koszulę mokną zwłaszcza pod cycami... :dry: Nawet mąż mnie drażni...bo się przytuli i wtedy płonę albo się tak ułoży, że mam mało miejsca i muszę go popychać hehe. MASAKRA!! :blush:

12 lata 4 miesiąc temu #501337 przez katarinka1
Witam wszystkie mamuśki :)
Duża produkcja na naszym forum przez weekend, jest co czytać :blink:
Dziewczyny, piękne macie brzuszki i nie widać po Was tego zmęczenia, na które wszystkie tu narzekamy.
Dominia komoda śliczna, my też w sobotę kupiliśmy 2 komody dla małej w Ikei.Teraz czekają na skręcenie.
Fajne kiecki kupiłyście na święta i sylwka. My w sylwestra nigdzie się nie wybieramy, jest to nasza rocznica poznania i uznaliśmy, że spędzimy ten wieczór sami we dwoje, a raczej we troje :laugh:
Dziś mam wizytę u gina - pewnie znów mi nic konkretnego nie powie. Postaram się pociągnąć go za język, bo on taki mało wylewny. Byle do 2 stycznia, wtedy usg i wreszcie zobaczę małą królewnę. Już się tak stęskniłam za jej widokiem...

Powodzenia na wizytach i miłego dnia wszystkim

12 lata 4 miesiąc temu #501343 przez natalka
Jadzia – moja mama mówi, że gówno wróży szczęście :)
Dominia – ja swojej „koleżanki” już dawno nie widzę wspomagam się lusterkiem i zajmuje mi to dwa razy więcej czasu :dry: Linii nie posiadam za to brzuch mam jakoś bardziej owłosiony. Komoda ładna i brzuszek oczywiście też :)
Michasia - twój M. ma trabanta a mój stary motocykl po tacie i ciągle w nim grzebie. Współczucia dla teściowej.
DOMI – przykro mi z powodu wyników :(
Alina – bardzo fajne ciuszki i Ty jak ślicznie wyglądasz :)
Satine – ładny komplecik a babcia bardzo zdolna nie ma co :silly:
Princess – jaką masz śliczną piłeczkę wyglądasz cudownie :)
Ja cały weekend spędziłam w szkole a wczoraj wieczorem wyskoczyliśmy jeszcze na zakupy takie już świąteczne musiałam M. wykorzystać bo sama z siatami nie będę latać. Od wczoraj mała wkłada mi nogi pod żebra mało przyjemne to jest. W nocy też kiepsko śpię, jak wstanę do łazienki to potem nie mogę zasnąć i strasznie mi gorąco w nocy. Jutro idę do szkoły rodzenia nie mogę się doczekać.
Powodzenia na wizytach dziewczyny samych dobrych wieści :kiss:

*23.01.2012 ANIOŁEK

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka