BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #501565 przez Martyna
Dzień dobry

Michasia własnie znalazłam materac kokos pianka gryka i taki zamówimy :) dziękuję
Nasza znajoma 3 lata temu podczas domówki na Sylwestra zaczęła rodzić :) przy wszytsci gościach odeszły jej wody, pod drodze do szpitala zatrzymała ich policja za prędkośc ale jak usłyszeli krzyki i dowiedzieli się, że rodzi to ich puścili i kazali szybko jechać do szpitala :)

Alina udanych zakupów :)

bananamana nie zazdroszczę systuacji, może jak teść przegnie to niech mu Twój mąż coś delikatnie powie :)

Marlena zazdroszczę Ci udanych zakupów :)

Pati świetnie wyglądasz :) brzuszek śliczny :)

Ola dobrzez, że z Twój tata wychodzi już do domku :) mam nadzieję, że lepiej się czujesz. Jak mnie coś takiego łapało to jadłam chrupki kukurydziane i sucharki + herbatka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501568 przez DOMI
Cześć, ja dzisiaj też mam przymulony dzień. Pogoda taka, że nawet mój syn wstał wściekły i wył od rana. Podrapał rodziców i psa pobił plastikowymi grabkami. Muszę zadzwonić do dziadków i sprawdzić czy ich nie pozabijał :-)
Wiecie tą cukrzycą to tak bardzo się nie przejmuję bo w zasadzie byłam na to przygotowana. Na codzień jadam raczej tak jak na diecie cukrzycowej tylko do tego sporo słodyczy więc tylko to muszę wyeliminować. Bardziej zmartwiły mnie te płytki bo nagle drastycznie spadły.
Ola życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Pati a ja znowu żałuję, że nie miałam odwagi zmieniać kierunku studiów jak mi przyszła ochota.
Kasia co do książek to ci nie doradzę bo ja uwielbiam kryminały.

12 lata 4 miesiąc temu #501579 przez xpatiiix3
Domi człowiek uczy się całe życie w końcu hehe no, ale żebym nie zrobiła tego to bym teraz miała inne podejście do nauki, żałuje tylko straconych lat na szukanie, nie tego, że tak zrobiłam ;P A tak przynajmniej wiem czego chce już, trzeba było popróbować najpierw, żeby się dowiedzieć ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501591 przez [email protected]
Ola tate teraz trzeba przypilnować,mój tez sam sie leczył i do niczego dobrego to nie doprowadziło,dobrze że wychodzi do domu :)

xpatiii ładnie wygladasz :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501593 przez DOMI
Dominia ja też schudłam a następnie zatrzymałam się wagowo na diecie cukrzycowej w ciąży mimo, że cały czas tylko leżałam i jadłam. Najważniejsze aby maleństwo przybierało na wadze prawidłowo.
Gabilee ja już od sierpnia nie wiem co to sex i niestety troszkę jeszcze będę musiała poczekać. Jak masz jakieś plemienia to lepiej nie ryzykować.
Bananamana to poproście teścia o pomoc to się może wystraszy i więcej was nie odwiedzi. :-)
Princess wyglądasz fajnie i ten kto mówi, że masz gigantyczny brzuch bredzi .
Dominia brzuszek zgrabniutki.:-)

12 lata 4 miesiąc temu #501612 przez Madlen
Witam mamcie :)

Alina pięknie wyglądasz

Ola współczuję przeżyć

Princess piernik ok, wszystkim smakuje, podobnie jak ciasto czekoladowe Dr. Oetkera.

U mnie cd syfu remontowego, do tego zakupy świąteczne. W domu pył i hałas,aktualnie wymiana drzwi wejściowych.
Byłam u kosmetyczki, wyleżałam dzięki temu że byłam wczoraj na basenie..

Princess wcale nie jesteś grubasek, wyglądasz fajniutko.
Ja też polecam Neo24
"Potęgę podświadomości" też mam. Niedawno słuchałam jej z audiobooka.

Dominia ładnie, świeżo wyglądasz, młodziutka jesteś..

Gabilee właśnie najgorzej w nocy, chce sie wyć, brzuch twardy, ciężko zasnąć, fatalny stan, jedno dziecko max.

Paulaa to już chyba wszystko masz dla Amelki? Na kiedy termin cc?

Bananamana ciesz się remontem, teść na pewno Wam kibicuje, a że nie pomaga...cóż..

Pati ale młodość z Ciebie bije, ja wigilie klasową miałam naście lat temu..Też byłam najpierw w zawodówce, potem technikum, studia mgr, studium pedagogiczne, szkoła policji :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #501650 przez gabilee
o dziewczyny to troche sie pouczylyscie :P ja najpierw liceum na kierunku biol-chem-fiz a potem chcialam studia medyczne ,ale stwierdzialam , ze to nie dla mnie i troszke zaluje bo poszlam na uniwerek na zarzadzanie i mam licencjat z managera :D i chcialam na mgr no ale ciaza ciezko przebiegala to zrezygnowalam a wczesniej zrobilam sobie 1 rok przerwy po licencjacie ;/

domi podziwiam cie , ze tyle juz wycierpialas a jeszcze na dzidzie sie zdecydwoalas , bo powiem ci , ze ja juz mam dosyc ;/

12 lata 4 miesiąc temu #501653 przez xpatiiix3
no no Madlen wykształcona jaka ;) hehee lepiej wyglądać młodziej niż starzej ;D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu #501655 przez DOMI
Gabilee po przejściach w ciąży poprzedniej też się zarzekałam, że już więcej w ciąży świadomie nie będę. Wszystko się zmieniło jak tylko synek znalazł się na świecie - już wiedziałam, że było warto.:-)

12 lata 4 miesiąc temu #501661 przez gabilee
domi mam nadzieje , ze tez tak stwierdze jak Leon sie urodzi , bo jak narazie chce mi sie tylko ryczec taka padnieta jestem , zero humoru i wgl brak normalnego snu :/

pati ladnie wygladasz :)

12 lata 4 miesiąc temu #501665 przez gabilee
a co do fb to rzeczywiscie widac dodane wydarzenia , bo sie wypisalam z grupy ,a nadal widze wydarzenia dziewczyn , kt45ore mam w znajomych ;/

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #501677 przez jadziatopol
Princess bardzo ladnie wygladasz...i masz sliczny kragly brzusio :)
Paulaa wlasnie...kiedy masz termin ustawiony?
DOMI szkoda,ze tak wyszlo...ale juz niedlugo ;)
Dominia ale jestes laseczka :)
Alina slicznie wygladasz :)
xpatii ladnie wygladasz i taka mlodziutka jestes...jej...troszke zazdroszcze ;) :)
Ola zycze zdrowia Tacie :kiss:
Gabileeczuje sie podobnie...slaba, bez sily, niewyspana i rozdrazniona ;)
wczoraj mi caly dzien brzuch twardnial...skurcze Braxtona co pol godziny :ohmy: chyba mi sie Hubus obnizyl bo nie moge pieciu krokow zrobic ...zaczyna mnie kluc pecherz i od razu czuje takie parcie,ze nie moge wytrzymac...najchetniej na kibelku siedzialabym caly czas :ohmy: wczoraj bylismy kupic choinke to podczas zakupow godzinnych skorzystalam z toalety az 6 razy! ;) nie wiem...moze cos sie dzieje a moja dr nie sprawdzila mi do tej pory podwozia. Mam w czwartek wizyte to zapytam o to....bo ja czuje,ze jest duzo nizej. I nie wiem jak u Was...ale moj Hubert kopie i rusza sie bardziej niz wczesniej i wypina sie, rozciaga na maxa az czasem boli nie na zarty. Ostatnio jak zaczal sie przeciagac to myslalam ze zwymiotuje ;) z drugiej strony ciesze sie,ze sie rusza :lol:
Dziewczyny, ktore maja sdzisiaj wizyty trzymam mocno kciuki :) i nie moge sie doczekac relacji :)
Ja juz w nocy praktycznie wogole nie spie....tez mi goraco jak diabli, odpycham mojego bo mnie wkurza jak sie przytula...budze sie co pol godziny to kibelka i jak wstaje to klucie w pecherzu jest nie do wytrzymania :ohmy:
A co do FB to juz dawno z moim zlikwidowalismy. Nie lubie takich portali ;)
Jej ...jutro zaczyna mi sie 34 tydzien...jak ten czas leci dziewczyny...juz niedlugo bedziemy w dwoch czesciach :lol: i bedziemy wymieniac sie doswiadczeniami

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #501684 przez dominia
Jadzia może Hubuś się już zaczyna zastanawiać czy niedługo nie wyjść na świat :lol: z tym sikaniem to ja też mam nieźle .. najgorzej jak uciśnie pęcherz to idzie się zesikać :ohmy: ostatnim czasem odwiedzam wszystkie klopy :lol: czy to galeria czy znajomi czy rodzina to wszędzie muszę zaglądnąć :blink:

Przyszła mi dzisiaj sukienka na święta :lol: i prezenty pod choinkę dla Taty i dla Oli :) jeszcze Mamy musi przyjść i Tomkowi kupię w tygodniu ten łańcuszek :lol: nie mogę się doczekać ich min :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #501688 przez jadziatopol
Dominia oj...wolalabym zeby jeszcze tam zostal przynajmniej do stycznia ;) ale moze juz mu sie spieszy :) ja tez tak mam ...gdzie nie pojde to zwiedzam kibelki :lol: moj czasem sie wscieka,ze nie mozna mnie nigdzie zabrac.... ;)
Ja musze kupic prezent dla taty i nie wiem co....wogole nie mam pomyslu. Sobie nie kupujemy bo na razie splukani jestesmy.

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #501689 przez gabilee
kurcze jadzia a nie mozesz do swojej gin zadzwonic sie podpytac ? ale wazne , ze Hubiego czujesz wyraznie :D

widze , ze wiekszosc z was cierpi na nadmierne odczucie ciepla ?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka