- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sylwia to niedobrze, że upadłaś.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Synus juz duzy...to uciska...wazne ze pozamykane wszystko ...a tsh bedziesz robic czy nie?
Ja sie nieodzywam do M.Laske(nie mam na tel polskich liter) mi zrobil ze mnie rano podwiozl do biedronki...wiecznie jest ze wszystkim problem.a jakby mamusia zadzwonila to nie ma problemu.w piatek juz od 18 bedzie mial czas zebym przypadkiem 5moin krocej z dzieckiem tam nie posiedziala...tak sie wkurzal ze musi ze mna rano wejsc do tej biedronki,jeczal i zgrzedzil ze mu powiedzialam ze mi laski niemusial robic to mi powiedzial zamknij sie a teraz caly dzien sie wypiera ze w zyciu by tak do mnie niepowiedzial.nie musze sie do niego odzywac...mi to nieprzeszkadza...
Sylwia to niefajnie ze upadlas...kobito dobrze ze nic sie nie stalo...uwazaj bardziej nastepnym razem
Jakos mi sie ciezej oddycha teraz...juz od 2godzin...niby oddycham a jakos tak ciezko...no chyba nie po slabej kawie z mlekiem..?
..
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasia ale ci powiedzial!

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

kasia123m źle przeczytałam Twojego posta i zamiast zrozumieć "łaskę mi zrobił" przeczytałam dokładnie bez polskich znaków "laske mi zrobil" i az się sama zaczęłam do siebie śmiać.

A Twoj M rzeczywiście niefajnie postąpił

dominia odpoczywaj i się nie przemęczaj
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Sylwia dobrze że nie spadłaś na brzuch. Spróbuj się zrelaksować, bo czasem stres po takim upadku robi więcej zła niż sam upadek. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i oby wigilia się udała
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak kawa z plaska lyzeczka cukru...jest pol szklanki melka z 3 cm piany,troche kawy i ta bardzo plaska lyzeczka cukru...noi cukier po godzince 90pare....
Ja musze jesc ta bule woeczorem.jak zjem troche mniej niz cala to odrazu rano sa ketony.wiec jem cala.nigdy niezmierzylam cukru godzine po bo sie boje.wole myslec ze robie jak mi kaza...ta dr Morawska tez nigdy nie poda wyniku tego badania czy cukrzyca jest ok prowadzona tylko mowi ze ladnie...zapytam ja 14 o ten batonik np ale mysle ze poprostu go nie wolno...bo zaszybko podbija a potem zbija...i pewnie jest duzy wyrzut insuliny.
Ja juz niepamietam co to seks...i jeszcze duzo czasu uplynie zanim bede mogla sobie przypomniec...bo 6 tyg pologu jeszcze...moze w maju....hehe...jak trzeba to trzeba....
Zjadlam troche chipsow paprykowych z synem...to chyba cukru nieepodnosi...dojadlam kapusta kiszona i mierze za 15min cukier...juz kiedys jadlam i bylo kolo 100.wiem ze niezdrowe ale troche tylko...raz na dwa tyg..
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Jadzia, Sylwia staram się coś robić, ale mam i tak problemy bo skurcze w dłoniach mnie łapią i nadgarstki bolą, jak dzisiaj klientkę strzygłam to myślałam że nożyczek nie odłożę i chyba tak do domu wrócę ;P hee muszę chyba zacząć brać więcej magnezu...
Ojej Sylwia to uważaj bidulko, żeby się nic nie stało, ajj kobiety w ciąży są wyjątkowo niezdarne, ja dzisiaj po drodze na przystanek mało co parę razy się nie wywróciłam tyle lodu na chodnikach, jeszcze ksiądz chciał dzisiaj mnie obrzucić śniegiem hehe bo mieszkam obok kościoła i sobie zażartował, że jak bałwanek wyglądam z tym brzuszkiem hehe ;P
Kasia a ja po kawie dostałam strasznych duszności i mi strasznie ciśnienie podskoczyło a wypiłam taką malutką słabą w filiżance z mlekiem i to tylko raz w ciąży i podziękowałam, bo myślałam że umieram... ajj mój misiek też potrafi czasem coś powiedzieć a się zarzeka że nie... ale tam lepiej przemilczeć niż się kłócić ja ostatnio jakoś podchodzę z luzem do wszystkiego, chyba że już naprawdę wybuchnę ;P przyznam się że i ja przeczytałam tak i śmiałam się sama z siebie przed monitorem ;P
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
xpatii mi tez rece dretwieja w nocy

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Mam nadzieję, że jak urodzę to w ciągu 2-3 miesięcy wzrok wróci do normy

Byłam przed chwilą u Milenki mojej chrześnicy i ciotka mi mówiła, że młoda miała ważyć 3200g jak się rodziła a wyciągnęli ją z wagą 2600 .. i też miała większą główkę .. wychodzi, że ładnie te sprzęty oszukują

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia no wlasnie. Tak moze byc ale napisane jest ze potem wraca do normy...ale ja mialam tylko chwilowe zaburzenie widzenia. Dzisiaj znowu przez chwilke i teraz jest ok.
a z tymi sprzetami to faktycznie tak jest...nigdy nie wiadomo.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Satine to pocieszajace gdyby bylo w dol o 500g...a nie w gore

ktore dziewczyny dzisiaj mialy miec wizyte?
a gdzie drzyzgunia, buziaczek, sylwka, vini, monia, justyna ?czy zapomnialam o kims?
Juz nas nie lubia ?