- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

pati ja zawsze uwazam ze nie jest cenna nauka taka juz od razu bo tak wypada lepiej kiedy kazdy robi to swiadomie a jak cos ci nie odpowiadalo to po co na sile...nie zaluj naprawdę nie masz czego

my w wigilie jestesmy u rodzicow m... tak chciala moja mama bo w pierwszy dzien swiat bedzie u niej moj brat i chce zebysmy byli razem.... ciezko mi bylo bo to pierwsza wigilia poza domem ale skoro mama tak chce no to co moge... a sylwka albo razem sami albo moze z sasiadka na spokojnie ale jak sama zaproponuje jak nie to w sumie i lepiej...
pati gratuluje zaliczen dasz rare

princess my mamy ale u nas drobne prezenty...dominia nie ma bata trzeba sie oszczedzac... siwetnie ze rosnie jak na drozdzach...nie martw sie ale dobrze ze cie uprzedzil...
satine ja piore systematycznie bo u mnie wolno schnie wiec powoli piore i susze i prasuje

sylwia co to jest bogracz?????????

kasia przemilcz i powiedz ze skoro nie pamieta co mowi to nie bedziecie rozmawiac... a slabe oddychanie to norma

dziewczyny ja tez tak przeczytalam w koncu tak jest napisane

jadzia ze wzrokiem nie albo nie zauwazylam takich duzych problemow generalnie jesienia i zima slabiej u mnie zoczkami wiec moze na to zwalilam ....
jadzia ja mysle ze sie obijaja

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasia ja po czymś takim przestałabym się odzywać do M. Traktowałabym go jak powietrze dopóki nie przeprosi.
Ja problemy z oddychaniem miałam wzmożone jak kłóciłam się z M, to mnie trzymało parę godzin po kłótni. Ale ogólnie coraz gorzej mi się oddycha jak czytam na głos, jak puls mi skacze...
Jadzia ja mam małą wadę wzroku, okulary mam wyrobione ale normalnie czytam i widzę bez nich, tylko troszkę gorzej. W ciąży wzrok pogorszył mi się strasznie, w TV nie widzę większości napisów, czuję się jak kret

Ja też słyszałam o rozbieżnościach w stwierdzaniu przez aparaty wagi dzieci.
Alina ja też porobiłam dla najbliższych drobne prezenty a mianowicie dla każdego po książce

Takie oto nosidełko dostałam od Mikołaja
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Kupiłam książkę "żołnierze wyklęci"
A temat pracy miałam "czynniki niebezpieczne, szkodliwe i uciążliwe na stanowisku pracy leśniczego i podleśniczego", dobrze mi się pisało jak już wiedziałam co i jak:)ale długo mi zajęło nim się zabrałam:)
Fajne nosidełko. Ja narazie zostanę przy chustach, choć może kiedyś.
Xpatiii gratulacje. Mam nadzieję, że reszta też tak ładnie pójdzie.
Dominia zalecenia lekarza najważniejsze. Leż i odpoczywaj. A nie masz możliwości napisania prośby o indywidualny tok czy coś, skoro masz taką a nie inną sytuację? Dobrze, że Mały ładnie rośnie.
Satine ja przed styczniem nic nie wypiorę dziecięcego, dla siebie właściwie też nic nie mam, ale mam termin na koniec lutego/1.03, brak ciążowych dolegliwości, to chyba zdążę.
Sylwia rzeczywiście dużo ludzi i ciężko każdemu kupić, i jeszcze roczek do tego. U nas dlatego teraz są losy( wśród dorosłych), w zeszłym roku było 17 osób, a w tym będzie 10...tak się ułożyło.
Sylwia uważaj bardziej na siebie, bo w ciąży niestety większe z nas niezdary. Dobrze, że nie na brzuch. Kolano mocno boli?
Kasia ach Ci faceci...szkoda gadać czasami.
Princess ja też gorzej widzę jakoś od miesiąca, może trochę więcej. mam okulary -1,5 a jak byłam zbadać ostatnio do soczewek to -2 miałam, ale nie zmieniałam okularów. Teraz pewnie mam jeszcze więcej. Gorzej widzę głównie jak gdzieś jadę...
Kurcze, chyba zacznę na noc jakoś zakładać wkładki laktacyjne, bo tak mi dziś leci, że tragedia...Też tak macie? Kurcze, a tu jeszcze ponad 2 m-ce do porodu...
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

O mamo ta luteina dziwna.. Zaaplikowalam to i brzuch mi stwardnial.. Ciotka mowila, ze ten lek to pierwszy jest do zlapania grzyba.. Smaruje jeszcze clotrimazolum profilaktycznie

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja tez o tym nie wiedzialam

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko
Ładne te nosidełka macie dziewczyny tez myślalam o czyms takim tym bardziej ze mieszkam na 4 pietrze i chyba bezpieczniej dziecko znosic na dol w czyms takim

Michasia trzymam kciuki zeby sie wam udało z tymi pokojami dobrze by było

Pranie ciuszkow tez zostawiam na styczen bo niestety z remonetm sie wczesniej nie wyrobimy ehhh znow w calym mieszkaniu wyglada jak na pobojowisku najchetniej bym sie zamknela w łazience bo tam nie ma zadnych gratow

Co do siary to tez jeszcze moje cycochy nie uronily ani kropelki, ale podobno nie ma to wplywu na pozniejsza laktacje tak ze luzz.
Byłam wczoraj na szkole rodzenia jutro wam napisze troche nowinek mianowicie na temat diety kobiety karmiacej, dzis jestem u mamy a nie mam ze soba notatek

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Fajne nosidelka...tez mysle o takim

Dominia ja tez sie ciesze

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia kolano tylko lekko stłuczone, nie był to jakiś spektakularny upadek ze schodów, bo po prostu nie zauważyłam ostatniego schodka w kuchni i było lądowanie z telemarkiem na jedno kolano, także luz.
Jadzia myślę że Bartek szybko odnajdzie się w nowej szkole. A tak a propo, Twój syn jest Bartosz czy Bartłomiej ?
Martyna nie odezwała się po wizycie

Bananamana nie taka cesarka straszna jak ją malują, są nawet osoby które specjalnie robią wszystko, żeby mieć do niej wskazanie. A Dagusia pięknie rośnie. Co do siary, to kiedyś delikatnie leciała sama od siebie, teraz muszę ścisnąć trochę pierś żeby poleciały kropelki. Czekamy na cenne info ze szkoły rodzenia.
Dla mojego M najbardziej intrygujące są mój pępek, czy już zaczyna wystawać i czy leci mi siara z piersi, a cieszy się przy tym jak dziecko

Ja mam okulary -1,25 i -1, ale teraz to myślę że ta wada się troszkę pogłębiła o co najmniej 0,5.
Dzisiaj ze mnie ranny ptaszek, bo o 10.30 umówiłam się z koleżanką na przystanku, a jeszcze muszę się ogarnąć, umyć włoski, naszykować inne ubranie niż dres, zrobić w końcu jakiś delikatny makijaż

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Dominia – odpoczywaj kochana a wszystko będzie ok. Igorek duży chłopak ładnie rośnie.
Princess – nie mam prezentu dla M. Fajne to nosidełko.
Sylwia – nie dobrze, że upadłaś. Mój M. też się ciągle dopytuje o siarę czy już leci aż czasami mnie tym wkurza.
Kasia – nie ładnie ze strony męża ty i Tosia teraz najważniejsze jesteście.
Jadzia – mnie często boli to miejsce nad oczami i ogólnie głowa. Gratulacje dla syna.
Michasia – ja nie mam takiego „problemu” z mlekiem w nocy nic najwyżej w ciągu dnia zauważam parę kropek na staniku i tyle.
bananamana - super, że u was wszystko ok. może do 8 się odwróci a jak nie to trudno cc chyba nie jest takie straszne.
Chciałam wczoraj wieczorem do was zajrzeć ale wpadła teściowa i mnie wkurzyła. Mam w domu ciemne meble, które jej się nie podobają "bo widać na nich kurz" wyobraźcie sobie, że palcem przejechała po komodzie i stwierdziła, że dzisiaj to nie sprzątałam! Odpowiedziałam, że codziennie na szmacie nie jeżdżę. Ale mnie wyprowadziła z równowagi tym tekstem i jeszcze zapowiedziała, że dzisiaj też wpadnie bo podobno ma jaką sprawę pilną do mnie jakby nie mogła wczoraj

Czy któreś ma dzisiaj wizytę? Życzę powodzenia