BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #506741 przez [email protected]
Nie wiem jak jutro z czasem więc już dziś zdrowych,wesołych świąt,szczęśliwych rozwiązań,zdrowych maluszków,wsparcia facetów i pyszności na stole :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #506746 przez Satine0
Dzięki dziewuszki :) Spróbuje jeszcze raz bez proszku...do trzech razy sztuka. Jak się nie uda to trudno...

Jak tam świąteczne pichcenie?? U mnie na święta Szymek gotuje...ja bym przy garach nie wystała. Zaraz się biorę za ubieranie choinki :) Wypiorę jeszcze firanki i podłogą się zająć muszę. Już się no mogę doczekać aż pójdziemy na większy pokój...

12 lata 3 miesiąc temu #506750 przez Madlen
Rennie na zgagę jest super, jak pisała Satine. Na mdlości mi również pomaga :)

12 lata 3 miesiąc temu #506759 przez dominia
My idziemy całą rodziną do babci na wigilię :) już coś tam zrobiła a jutro pójdziemy z mama i siostrą ulepić uszka i rybkę usmażyć :) placki już mamy .. jeden zrobiła nam moja teściowa, takie pyszne ciastka z masą w kształcie grzybka upiekła nam ciocia Tomka :) i jeszcze dzisiaj po pół placka dwóch rodzai przywiozła koleżanka mojej mamy w ramach podziękowań za bardzo tanio załatwioną wódkę na ślub jej syna, którą oczywiście załatwił mój Mąż :) więcej nam nie trzeba bo i tak w święta prawie nas nie ma w domu, zawsze jeździmy do rodziny :)

Jutro może być już lekkie zamieszanie w domu, więc
życzę każdej Mamusi Wesołych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym, porodu w ramach naszych możliwości, zdrowych dzieciaczków i wszystkiego czego dusza zapragnie :) oby rok 2013 był jeszcze lepszy niż ten :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506785 przez Martyna
Jadzia własnie nie wiem czy się skróciła :( wczoraj wieczorem strasznie mnie tam na dole bolało a w nocy jak wstawałam do łazienki to mnie kuło. Wizytę mam dopiero 3 stycznia. Staram się nic nie robić i leżę. Najbardziej boję się wyjazdu na święta

Satine może rzeczywiście wsypałaś za dużo proszku, spróbuj jeszcze raz może w płynie do prania

Cicho tu dzisiaj więc jutro pewnie podobnie będzie dla tego

Z całego serca życzę Wam zdrowych i pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia!!
Życzę nam Wszystkim abyśmy dotrwały w dobrych humorach i z dobrymi wynikami do naszych terminów, a w szybkich i łagodnych porodach sprowadziły na świat nasze cudowne Maleństwa!!
[/color]
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #506786 przez xpatiiix3
Witajcie mamuśki ;*
Wesołych i ciepłych świąt w rodzinnej atmosferze ;)łatwych i szybkich porodów, dużo zdrówka Wam i dzieciaczkom, no i oby ten rok 2013 był dużo lepszy od poprzedniego ;*

Ja to dzisiaj ciacho marchewkowe zrobiłam ;) co roku piekę i wczoraj też ciacho, już tylko takie drobne porządki zostały i z głowy ;P Jeju tak mi pachnie wszystko od rana i mam ochotę taką na te ciacho już, że szok ;P hehe

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #506787 przez Satine0
No dziewczyny :P Chwila prawdy...piorę pościel.

12 lata 3 miesiąc temu #506788 przez Martyna
Satine w proszku?

12 lata 3 miesiąc temu #506789 przez Satine0
Nie :) tylko z płynem próbuje.

12 lata 3 miesiąc temu #506792 przez Martyna
uda się!! Marysia musi miec ładna pościel :)

12 lata 3 miesiąc temu #506795 przez Satine0
Oby :) bo ta "ładna" jest heh...a jak nie to trudno :) Inne też ma :)

12 lata 3 miesiąc temu #506799 przez Pliszka
Hej Dziewczynki :)
My już u teściów. Ja nic nie szykowałam i wcale nie mam wyrzutów sumienia :silly: Tyle wszędzie jest jedzonka, że i tak nie da rady zjeść i pewnie w środę będziemy wracać do domku obładowani prowiantem. Z resztą w tym roku i tak bym dostała obskok gdybym się za coś zabrała bo przecież mam się oszczędzać, a Oluś teraz najważniejszy. Porządki gruntowne robiliśmy w domku miesiąc temu, więc też się już teraz nie musieliśmy napracować. Ozdobiłam sobie mieszkanko różnymi stroikami, kupiłam gwiazdę betlejemską i sizalowe gwiazdki do powieszenia w oknach, z choinki w końcu zrezygnowaliśmy, bo i tak święta spędzamy poza domem. Za rok ubierzemy z Olkiem :laugh: Nasze mamusie w ramach podziękowań za piękne pyszne Święta dostaną najfajniejsze prezenty :)
Mi dziś od rana znów brakuje energii, wypiłam właśnie drugą kawę żeby nie usnąć z siedząco :dry: Może coś się dzieje z ciśnieniem.

Ja również życzę Wszystkim spokojnych, pięknych, kolorowych Świąt! Dbajcie o siebie i odpoczywajcie dużo! :)

12 lata 3 miesiąc temu #506805 przez buziaczek18
witajcie kochane,my po wizycie mamy dobre wiesci,Zuzia waży ok 1800,szyja zamknięta,brzuchol oki,Zuzia rośnie ,i aby do stycznia teraz wg usg wyszedł nam 32 tydzień więc zobaczymy jak to będzie ,Jadziu trzymaj się odpoczywaj i niech Hubi chociaż do stycznia posiedzi ,tam ma cieplutko i fajnie ,Madlen ale ty masz urodę ,śliczną,dziewczyny dużo odpoczywajcie aby do stycznia a w styczniu to już niech się dzieje co chce ,powiem wam szczerze że tak naprawdę to już bym chciała urodzić i mieć to zgłowy ,coraz częsciej brzuch mi twardy się chwilami robi ,i kurcze czasami mnie coś kuje tam w podwoziu ale to tylko są takie ukucia,.Cóż ponieważ nie wiem czy jutro zajrzę to chcę Wam wszystkim podziękować ,za wsparcie ,rady i zrozumienie ,które mi dałyście ,i życzyć Wam wszystkim Zdrowych ,rodzinnych Swiąt,abyśmy doczekały z naszymi maluszkami Nowego Roku,i aby nasze kochane dzieciaczki urodziły się zdrowe i abyśmy miały szybkie porody.,zajrzę pod wieczór na chwilkę idę myć podłogi,,,, :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506809 przez dominia
Buziaczek super, że z małą wszystko ok :) spora już dziewczynka oby tak dalej :) i z podwoziem dobrze, byle do stycznia masz rację :) później będziemy wyczekiwać na nasze maluszki z niecierpliwością :)
Dziękujemy za życzenia :)
Powiem Ci, że ja mam tak samo jak Ty z tym brzuchem, twardnieje mi kilka razy dziennie i ostatnio zauważyłam, że kuje mnie właśnie tam .. tak jakby ktoś wbijał igłę i szybko wyciągał .. mam nadzieję, że to nie efekt skracania się szyjki :dry:
Nie przemęczaj się za bardzo, odpoczywaj ile możesz :kiss:

Satine daj znać co z tą pościelką :)

Nie wiem dlaczego ale jakoś niepokoję się o Jadzie .. mam nadzieję, że śpi sobie w dwupaku i nic się nie dzieje :)

12 lata 3 miesiąc temu #506822 przez mrufka
Hej Kochane :kiss:

Ja tylko złożyć Wam wszystkim życzonka Zdrowych, spokojnych świąt samych pogodnych chwil, szybkich porodów, zdrowych maluszków i wiele miłości :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka