BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #506825 przez xpatiiix3
buziaczek super, że wszystko z malutką ok ,duża dziewczynka już, no i byle do stycznia ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #506853 przez Marlena1888
hej dziewczynki!
buziaczek, super ,że Zuzia ładnie rośnie i wszystko w jak najlepszym porządku :P

a mi niedziela bardzo szybko uciekła, miałam upiec jednego placka ale tak mi się nie chce.. pojechaliśmy z M do spowiedzi i na ostatnie zakupki do społem. Tłumy w kościele.. Myślałąm że mnie wypchną z koścoła jak wychodziliśmy.. a śniło mi się dziś że już urodziłam, ale dziewczynkę! ;P jaja;)

ale nie mam nastroju dziś..

12 lata 3 miesiąc temu #506854 przez jadziatopol
czesc dziewczyny :)
Piekne zyczenia i dziekuje bardzo :kiss:
Rowniez zycze wszystkim mamusiom z calego serca Zdrowych, Spokojnych Swiat bez niemilych niespodzianek :) Szczesliwego Nowego Roku :) porodow o czasie i bez komplikacji :) zdrowych ,slicznych ,rozowiutkich maluszkow :lol: :kiss:

[/url]
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506856 przez jadziatopol
ech te posty ;)

[/url]
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506857 przez jadziatopol
sorki ;)

[/url]
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506858 przez jadziatopol
Dominia jestem...jestem...dzisiaj troszke dluzej spalismy i mialam dzisiaj fajna pobudke :lol: Jeszcze w dwupaku :lol: :kiss:
Buziaczek ladnie rosnie coreczka :) ciesze sie baaardzo :)
Satine jak z posciela?
Moi chlopcy pojechali do Ikei kupic fotele,lozeczko dla Hubusia i lampe do salonu a potem jada do sklepu kupic wozek z fotelikiem :) szkoda,ze nie moge z nimi jechac ...jzu mam dosc siedzenia w domu a tym bardziej w lozku ;)
Nawet do kosciola nie pojde :(
dzisiaj bedziemy robic uszka bo jutro nie zdazymy...Radek jutro pracuje do 14-tej potem szybko bedzie robil rybe. :)

[/url]
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #506860 przez katarinka1
Buziaczek dobre wieści na święta, mała już całkiem spora ;)

Dziewczyny, na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia życzę Wam i sobie też dużo odpoczynku, radosnych chwil w gronie najbliższych,wiele optymizmu, szczęśliwych chwil bez trosk, a w Nowym Roku - szczęśliwych, szybkich i bezbolesnych porodów oraz wielkiej radości z przytulania do serduszka nowonarodzonych dzieciaczków.
Wesołych Świąt!!!

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506864 przez jadziatopol
Katarinka dziekujemy :kiss:
Aganobla ja tez tak mialam jak spalam na wznak. Raz jeden jedyny bo stara sie tak nie spac i jak sie przebudzilam to mialam zdretwialy brzuch...wogole go nie czulam ,wystraszylam sie nie na zarty :ohmy:
Martyna mnie tez tak boli szyjka...kluje okropnie..pewnie sie skraca. Obysmy wytrzymaly do naszych terminow tego nam zycze :kiss:
Sylwia dzieki za informacje :lol: co bysmy bez ciebie zrobily ? :) :kiss:
Marlena hmm...no to moze bedzie niespodzianka? mnie tez sie snilo ,ze bede miala coreczke...wiele razy ale to bylo na poczatku ciazy kiedy wszyscy myslelismy ,ze to coreczka. Teraz sni mi sie chlopczyk :) dlaczego nie masz nastroju? taki piekny okres sie zbliza....Swieta, Nowy Rok i dla nas wszystkich najpieks=niejszy okres w zyciu :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #506887 przez anoda89
Moje Lutóweczki życzę wam spokojnych Świąt przepełnionych miłością, szczęśliwych rozwiązań, pięknych i zdrowych dzieciaczków, lekkich porodów i kolejnych fasolek :kiss:.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506888 przez dominia
Uff Jadzia dobrze, że jesteś :) teraz do nowego roku chyba codziennie będę czekać czy napiszesz :) później już się będę martwić czy urodziłaś szczęśliwie jak się nie odezwiesz :lol:
Też masz/miałaś takie kłucie jakby wbił igłę i szybko wyciągnął ? i tak kilka razy pod rząd w jednej chwili ? czy jakoś intensywniej ?

Anoda dziękujemy :kiss: Tobie życzymy pięknej fasolki w tym nadchodzącym nowym roku :) trzymamy kciuki za wiosnę :)

12 lata 3 miesiąc temu #506891 przez kasia123m
Dziewczyny Wszystkiego naj naj naj w nowym roku,rodzinnej atmosfery i mile spedzonych Swiat,latwuch porodow w lutym,samych zdrowych dzieciaczkow...i oby nam sie wszystkim udalo dotrwac do Nowego Roku.I oczywiscie aby ten 2013 byl lepszy niz ten...duzo lepszy... :laugh:

Ja wlasnie wrzucilam 2 ciasto do pioekranika i leze bo tak mnie kluje szyjka ze masakra...przegielam...caly dzien na nogach...i cmenatarz i zakupy i w domi caly czas cos robie...przegielam kurde...teraz do kolacji sie nie rusze...boje sie nawet do wc isc...krzyze tez mnie bola...ech...i glowa caly dzien.w glowie mi sie mega kreci ale co sie dziwic jak dzis -5 a jutro ma byc plus 5.

Buziaczek super ze zuzinka taka duza i co najwazniejsze ze podwozie zamkniete...i oby tak jeszcze conajmniej z miesiac..

Michasia dzieki za podanie firmy tej herbatki...juz sobie kupilam.

Jadzia lez...dasz rade...jak trzeba to trzeba.widzisz ja dzis przegielam i teraz sie boje...a wizyta 3 stycznia.
Zjadlam dzis 7frytek i salatke z mcdonalda i cukier 90 wiec ok...kazda frytke przejadalam ta surowka...

12 lata 3 miesiąc temu #506894 przez Satine0
Pościel jaka była taka jest ;-) Więc tu raczej zawinił materiał. Trudno :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506897 przez jadziatopol
Anoda dziekujemy :kiss: Slicznego,zdrowego , donoszonego maluszka w przyszlym roku zycze ci z calego sercs :kiss: :kiss: :kiss: i Zdrowych,Spokojnych Swiat :kiss:
Dominia tez tak czulam i to jest coraz silniejsze :) kochana jestes,ze sie martwisz o mnie :kiss: a ty kiedy masz wizyte? jaka mialas szyjke ostatnio? ja jestem ciekawa czy ten bol to wlasnie objaw skracania sie szyjki? dowiem sie w czwartek.
Kasia super cukier :) :kiss:
Satine szkoda...bo ladna posciel ;)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506903 przez dominia
Kasia super cukier po frytach :lol: ja sałatkę robię sobie czasem 2 razy dziennie nawet :) majonezu dodaje i jogurt naturalny i jedzenie jak się patrzy :) dzisiaj zrobiłam mięsko do sałatki z gyrosa i dołożyłam sobie nawet nie mało do pekińskiej i ogórka :) prawie jak kebab tylko bez bułki :silly: po godzinie cukier 93 :lol:

Satine to nic :) Marysia ma drugą jak mówiłaś a poza tym kto tam będzie patrzył na jakieś paski, ważne żeby małej było wygodnie :)

Jadzia ja wizytę mam 3 stycznia, z tego co widzę co sporo mamuś ma wtedy :lol: ostatnio od 3 wizyt po kolei mi się skracała, 33 mm miała we wtorek a teraz to nie wiem .. biorę luteinę, która już mnie drażni :dry: ale jeszcze 2 opakowania :) tylko w ostatnich dwóch dniach mnie właśnie tak kuło dziwnie jak igła i raz czułam parcie na szyjkę mam nadzieję, że to nic groźnego i mały sobie jeszcze chociaż z miesiąc posiedzi :)

Dziewczyny wiecie co .. wczoraj czytałam sobie grudniówki i napisał tam mąż jednej, że kobieta dostała rzucawki poporodowej i leży na intensywnej terapii i walczy o życie bo te ataki wywołały obrzęk mózgu :ohmy: aż mnie wtedy wcięło .. nawet nie wiedziałam, że takie coś jest. Mam nadzieję, że jednak wszystko się unormuje i wróci z córką szczęśliwie do domu :(

12 lata 3 miesiąc temu #506910 przez kasia123m
Ja mam takie uczucie jakby mi ktos ta szyjke ciagnal w dol.a klucia mam pojedyncze.takie regularne klucia jakby mi ktos szpile wbijal mialam wtedy w 5tyg nawet na lezaco caly dzien i dzien pozniej zaczelam plamic.nie mam zadnej luteiny niestety...tylko magnez.zazylam teraz dwa.zjadlam pomadke godzinke temu michalka i przegryzlam kapusta kiszona....zaraz mierze cukier...niestety musze wstac na kolacje potem i syna umyc i bajke mu przeczytac...a potem juz caly czas bede lezec...jak ?nie dalej bedzie klulo to nospe zazyje...ech

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka