BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #507211 przez princess
Kochane brzuszki, składam Wam najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia,
aby przyjście na świat Chrystusa przyniosło ze sobą radość, pokój, nadzieję i miłość !
:)

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #507215 przez Madlen
Boże straszne to co się stało z tą dziewczyną... 1 raz słyszę o czymś takim... :(

12 lata 3 miesiąc temu #507217 przez Madlen
Kasiu o to chodziło?

12 lata 3 miesiąc temu #507257 przez kasia123m
O dziekuje Madlen...o to

12 lata 3 miesiąc temu #507301 przez buziaczek18
Dziewczny,dziękuję za życzenia również życzę Wam ciepłych radosnych świąt,rodzinnej atmosfery i wiele wiele radości,oby następny rok był dla nas szczęśliwy ,anoda tobie życzę aby następne święta były dla Was radosne i szczęśliwe z ukochaną dzidzią u boku ,moc ciepła niech na Was spłynie i Bóg ma Was w swojej opiece..... :) :) :) :)

12 lata 3 miesiąc temu #507304 przez jadziatopol
witajcie dziewczyny...
Wigilia a tu taka smutna wiadomosc...az slow brak...lzy same ciekna po policzkach :( nie przypuszczalam,ze cos takiego moze sie wydarzyc :( odczuwam niesamowity smutek chociaz nie znalam Kasi i niesamowity strach. Jak to sie moglo stac i czy mozna bylo tego uniknac???
Dziewczyny jeszcze raz zycze Wam wszystkim i sobie tez spokojnego i bezpiecznego porodu i zdrowia dla nas i dla naszych maluszkow z calego,calego serca :kiss: :kiss: :kiss:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #507325 przez gabilee
Dziewczyny zycze wam weaolych rodzinnych swiat :kiss:
przedewszystkim zdrowka i szybkiego mijania czasu do porodu :)

12 lata 3 miesiąc temu #507335 przez anet-a-1401
Hej dziewczyny wy tez tak macie ze nie czujecie kopmniakow malenstwa tylko przesowanie sie czy wypinanie? Nie wiem czy to normalne ze mnie mala nie kopie tylko sie wije w brzuszku?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #507338 przez dominia
Ale tu cichutko :) to się rozumie :) każda z Nas siedzi teraz w rodzinnym gronie :) moi poszli do dziadków napić się lampki wina :)
Jak po wigilii ? :) u nas jak zwykle wszyscy się najedli więcej niż mogli :) później jak wróciliśmy do domu otworzyliśmy prezenty :) od męża dostałam super ciepły sweterek świąteczny :) a od rodziców dostaliśmy pościel :) Wszyscy byli bardzo zadowoleni co mnie bardzo cieszyło :) ja nie lubię dostawać prezentów, wolę jak ja coś daję i widzę to szczęście :)

Kasia, Jadzia, Monia jak kolacja ? ja zjadłam prawie pół kilowego dorsza z folii aluminiowej z grahamkiem zaraz po chochelkę barszczyku czerwonego z uszkami tylko z żytnim ciastem z pełnego przemiału i na koniec niedużo takiego ala bigosu na szybko zrobionego :) najadłam się za wszystkie czasy bo aż źle mi się siedziało ale Igor cały czas się wiercił i po godzinie nie wytrzymałam i zmierzyłam cukier.. wyszło mi 123 :ohmy: byłam w szoku bo przygotowywałam się na minimum 160 :) a nie chodziłam prawie wcale wtedy przez ten czas.. tylko byłam dwa razy w kibelku :)

Jutro jedziemy do wujka na imieniny, zjeżdża się tam cała rodzina mojego Taty, jesteśmy bardzo zżyci ze sobą :) Życzę każdej Mamusi cudownie spędzonego jutrzejszego dnia :kiss:

Aneta mój młody już chwilę tak ma, że mało kopie :) owszem czasem sobie zasadzi kopniaka albo posmyra rączką gdzieś z boku :) ale teraz właśnie bardziej wypina dupkę lub przesuwa nóżkę, robi górki i dolinki :) chyba coraz mniej ma miejsca :)

12 lata 3 miesiąc temu #507339 przez kasia123m
Anetka teraz dzieci maja juz ciasniej.moja lezy tak ze kopie mnie z boku nad biodrem,ale w 85 proc to jest wypychanie i przeciaganie.gula przelatujaca przez pol brzucha lub wypycha na sile reke czy noge.bardziej jak mowisz rozpychanie...

Zjadlam 1 kawalka karpia 85,a wiec zjadlam dwa dzwonki z panierka prawie cala i troche kapusty...95:)ale radoche mialam...pewnie teraz weglowodanow braknie i rano ketony wyjda ale warto bylo...na jutro tez mam karpia mniam

12 lata 3 miesiąc temu #507341 przez anet-a-1401
Dziekuje za odpowiedz uspokoilam sie... kurcze tak sie objadlam na tej kolacyjce ze myslalam ze pekne...

12 lata 3 miesiąc temu #507342 przez xpatiiix3
Anet-a hehe u mnie też takie wypychanie się ostatnio bardziej niż kopniaczki ;) Ja to tak samo tyle zjadłam, że w pewnym momencie aż ciężko oddech było złapać, tak się napchałam ;P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #507344 przez Marlena1888
hej! ja właśnie leże sobie w łóżeczku i pije herbatkę po dwóch wigiliach :lol: ale pojadłammm:) ale było tyle śmiechu :lol: bardzo miło spędziliśmy czas :)
bardzo przykro mi z powodu tej mamusi z grudniówek.. takie rzeczy się zdarzają teraz.. masakra jakaś.. nie znam tej sprawy ale wole nie wgłębiać się w szczegóły...

ja dziś od rana zrobiłam sałatkę, placuszek i ciasteczka, trochę sprzątania i przygotowywanie na kolacje.. wiadomo szybko szybko i tak rodzice spóźnienie zanotowali hihi:) przywieźliśmy im prezenty ale cieszyli :) a znowu od szwagierki która przyjechała z holandii dostałam perfumkę beyonce pulse :) ale się ciesze;)

Kochane jeszcze raz, wszelkiej pomyślności i radości na te święta!!! ;):*

12 lata 3 miesiąc temu #507354 przez kasia123m
Hehe jak zwykle ja witam sie z Wami z rana pierwsza.jakos mi sie juz nie chce spac.sniadanko zrobie sobie za 15min.
Do slodkich Mam...tak jak mowilam karpiem sie objadalam a weglowodanow jadlam malo wiec zjadlam bule o 23 a prawie o 24 zjadlam pol kromy IG bo czulam glod...i ketonow brak a cukier padniecie 75:);)
Jeszcze nigdy niemialam takiego cukru na czczo.wogole na druga kolacje zjadlam Ig z prawdziwa gotowana szynka a nie drobiowym syfem i cukier tez ok.. :laugh: milo.
Dostalam wczoraj od kuzynki M pieluchy te pampersy z rosmana...nawet na wigili nie byli bo sa skloceni z tesciami.wyszlam podac prezent mlodszej kuzynce bo jest chrzesnica M a oni mi dali te wielkie pieluchy.pozniej dopiero pomyslalam ze moglam ich niebrac tylko kazac przyniesc jak przyjda 1 raz do Tosi..ale to byl szok.
Dostala?m misia z fundacji tvn tego co chcialam ze skrzydelkami.bedzie miala Tosia a przy okazji moj prezent byl prezentem dla dzieci z fundacji.bardzo sie ciesze...a Wy co podostawalyscie?ksiazke Grocholi mam..szkoda ze jest tak ciemno bo bym sobie teraz czytala...u tesciow jak zwyjle dziwne rzeczy.4 noze do serow takie dziwne w pudelku eleganckim.6 szklanych podsatwek pod kubek na moja szklana lawe...ciezkie jak diabli...mydlo takie wielkie pachnace noi zel pod prysznic to chyba od szwagierki i taka ksiazeczka malutka antydepresol...taka po 3 zdanioa na kazdej stronie...bardziej na ozdobe..niby dla mlodej mamy ze jak urodzi to ma czytac kilka razy dziennie....no starali sie...choc zamiast tych cudow wolalabym ksiazke...czy zwykle kosmetyki.bo co mam zrobic z tymi nozami do sera...?aa noi dla Tosi zestaw skarpet 4 pary takie stojace w pudelku...wszystko kupione w teka-max.nie wiem jak sie pisze nazwe tego sklepu.oni maja osttanio fiola na punkcie tego sklepu a dla mnie tam jest drogo i same niepotrzebne rzeczy.pewnie za skarpetki same ali kupe kasy a poszliby do smyka czy h&m i kupiliby ladniejsze i tansze.ale niewazne.M dostal przewodnik pascala po polsce jak chcial...szkoda ze mnie niezapytali co chce..
A Wasze prezenty jak?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #507356 przez kasia123m
Hej widzialyscie ze jedna styczniowka juz rozpakowana?jaki sliczny chlopczyk...nie wiem na kieedy ona miala termin:)

A ja zaczynam 32tydz czyli 8mies?czy za tydzien dpiero...ale pewnie juz bo wedlug miesiaczki 8 mies zaczelam wczoraj...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka