- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]

Madlen tak jak mówi Domi lepiej się jeszcze troszeczkę przemęczyć niż wcześniaka urodzić. Wiem że wam ciężko ale cieszcie się tym co macie i dziękujcie Bogu że dane jest wam mieć dzieciaczki. Głowa do góry

Ciekawe co u Jadzi, czyżby Hubi zdecydował się na wyjście.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Nie pisalam bo swieta i wogole zamieszanie

Vini juz blizej niz dalej

Dominia moi ch;p[cy nie kupili wtedy nic bo tu w sklepach sa 2 wozki wystawione i trzeba zamawiac online i placic karta kredytowa. Szlag mnie trafia juz z ta karta. Dalismy tacie pieniadze i zamowilismy online wozek Graco
o taki www.walmart.com/ip/Graco-Alano-Travel-System-Roman/17783187
i biale lozeczko z Ikei. Do 2 stycznia ma przyjsc

Dominia,Kasia piekne cukry po swiatecznym jedzeniu. Ja tez mialam ladne nawet po serniku i makowcu

Domi no ciekawa jestem tych norm...ale raczej wydaje mi sie,ze juz w calej Polsce sa te nowe normy do 120

Kasia przystojniak z twojego syna

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- buziaczek18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Uff, my już z powrotem w domku

Dostałam od Mikołaja elektryczną nianię z Aventu i moje wymarzone nosidełko z wkładką dla niemowlaczka:
www.babytula.pl/products/sowy
Dostaliśmy też taki zestaw koszulek dla nas i dla Olka

endo.pl/produkty/kategoria/253-dla-doros...chlopca.html?v=94997
endo.pl/produkty/kategoria/253-dla-doros...chlopca.html?v=94979
endo.pl/produkty/kategoria/253-dla-doros...la-mamy.html?v=95241
endo.pl/produkty/kategoria/253-dla-doros...la-taty.html?v=95233
Powiem Wam, że chyba jeszcze nie miałam w dłoni takiej jakości bawełny jak ta, z której zrobione są te koszulki!

Z takich prezentów tylko dla mnie dostałam dwa flakoniki moich ulubionych perfum (J'adore Diora i Envy Gucci), książkę o efektywnym zarządzaniu czasem i koszulkę do karmienia

Kasia, te skarpeteczki słodkie

Princess, rzeczywiście dziwne prezenty

Mi nawet humor dopisuje, tylko czuję się już bardzo grubiutko i staram się omijać lustra

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wlasnie tez nie wiem jak z tym ustalaniem cc ...
madlen 2h!!?? mi zaklada 1h 20min a dopel do 40 minut.. to twoja kosm sie uczy dopiero?
anoda nie sadze , abym zatesknila za brzuszkiem wole juz sie zapoznac z moim synkiem i sie juz do jego trybu uczyc zyc a on do mojego , ale przedwczesnie tez nie chce urodzic

jadzia fajny wozek juz chy76ba go pokazywalas

kasia, dominia, jadzia cieszze sie, ze wasze cukry wporzadku

buziaczek, xpati tez mi maly na pecherz cisnie szok ile razy mozna na kibelek latac

xpati ta opiuchlizna narzadow to chyba normalka tez juz kiedys pisalam ,mam ciagle nic sie nie zmniejszaja moje wargi

pliszka super prezenty , naprawde u was sie staraja zeby byly wyszukane

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A mnie ten katar rozwalil na kawalki...wszystkie kosci mnie bola...z nosa cieknie jak z kranu...teraz jadlam truskawki ....przy kolacji zjem czosnek...nie wiem moze rutinoskorbin wziasc...kurde nie wiem co robic...a o 7 rano musze isc porobic te badania...odrazu zrobie te do gina zeby miec na 3 i dwa razy niechodzic...a jeszcze syn kaszle wiec nawet w nocy nieodpoczne ech..
.
Tosia jakas slabo aktywna...wczoraj nieszalala wieczorem.w nocy to ja budzilam bo wogole sie nieruszla...dzis czasami czuje cos kolo pepeka albo w dole brzucha ale slabiutenko...a zawsze jak lezalam to szalala na calego...
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Ja dzisiaj nie mam sily.. Tak mi sie wciaka w zebra :/ ze czasem nie mam juz jakiej pozycji przybrac zeby bylo dobrze

Jutro wolny dzien ten mocz i morfologie chyba zrobie w piatek.. Ale nie wiem jeszcze bo nie mam tego pudelka na mocz .. Mialam to mama ciotce dala w taki dzien co jechala do domu i po drodze mogla sobie kupic.. Ehh ludzie to sa wygodni nie ma co

Z ta norma to niby w calej Polsce jest do 120 u ciezarnych ale chyba sa miejsca co patrza na 140 .. Dzisiaj jestem glodna

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Buziaczek dokladnie tez tak czuje..jakby mi ktos nozem cial szyjke...wkladal i wyjmowal. Skraca sie nei stety przez te skurcze przepowiadajace...u mnie na pewno. Boje sie ile jutro bedzie bo nie leze caly czas

Gabilleja tez juz jestem zmeczona i chcialabym juz przytulic malucha do siebie i czuc sie lzej

Pliszka ale fajne prezenty dostalas

Wiecie jakie jaja? Moj tata przyszedl sam do nas na Wigilie chociaz powiedzielismy,ze nie bedziemy miec nic przeciwko jezeli przyjdzie z ta swoja armenka bo juz dawno zapomnielismy o tej jej histerii..to znaczy ja bo Radek nie .Ale ona zrobila taka awanture tacie,ze jedzie do corki na wigilie,ze ojciec zaczal sie sam zastanawiac o co jej chodzi. Zrobila szopke przed wyjsciem taty niby ,ze zle sie czuje u zemdlala w przedpokoju. Tata ja oczywiscie nie pozostawil w tym przedpokoju ..doprowadzil ja do porzadku i przyjechal do nas a na druga wigilie mial wrocic do domu do niej. Ale jak przyjechal wieczor to zarzucila takiego focha ,ze Wigilii nie bylo. I rzuciala jeszcze tekstem "wybieraj albo cirka albo ja"..na co tata zglupial i wreszcie zrozumial ,ze ona jest zazdrosna o mnie. Od dwoch lat to czuje...tto jest inna kultura. Radek przestrzegal mnie przed przyjazdem w tamtym roku (jak pierwszy raz ja mialam poznac)....mowil ,ze u nich w kraju to kobieta faceta jest najwazniejsza. Wazniejsza niz corka. Kiedy ja sie pierwszy raz tam pojawilam to nawet nie przyjechala na lotnisko ,zeby mnie poznac i zrobila straszna awanture w domu o przestawianie mebli na moj przyjazd. Tak przywitala mnie i mojego syna w tamtym roku. Teraz byla powtorka z rozrywki. Dobrze,ze moj tata wreszcie zauwazyl jaka to chora baba.Ciesze sie ,ze mieszkamy osobno. Ech..troche sie wyrzalilam i jest lzej.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-