BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #518703 przez Satine0
Alina mam to samo... :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #518725 przez honka_18
michasia- mam nadzieję że i ja będę zadowolona na porodówce:)

Moim sprawdzonym sposobem na ból w krzyżu jest ciepła kąpiel, z tym że aż takich silnych i częstych bóli nie mam.

Alina ja również odliczam dni i może do wydać się dziwne ale nie boję się wcale, tylko nie mogę się doczekać, chciała bym już mieć synusia na rękach :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #518731 przez [email protected]
Witaj Honka :)

anoda miałam kiedyś zamrażaną nadżerkę i zakaz na 4 tyg,u Ciebie szybciutko,życzę zdrówka,oby do maja :)

12 lata 3 miesiąc temu #518735 przez anoda89
Alina jak przyjdzie co do czego to nie będzie mowy o strach. Będzie dobrze :kiss:

aganobla może zależy od wielkości nadżerki :unsure: Nie wiem nie znam się na tym :)

12 lata 3 miesiąc temu #518742 przez [email protected]
anoda może od wielkości też nie wiem,tydz szybko minie :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #518752 przez dominia
nie mogę sobie poradzić z tymi żebrami :( tak mnie bolą :( mam jednego wielkiego siniaka po jednej stronie i po drugiej :( już nie wiem jakie pozycje przyjąć żeby chociaż trochę ulżyło :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #518765 przez [email protected]
dominia współczuje,mnie też bolą ale jakoś daje rade,jeszcze,rano miałam takie wrażenie jakby mały złapał mi żebro,oj jak bolało

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #518782 przez jadziatopol
hej moje kochane :kiss:
zaraz was bede czytac bo dopiero wstalam....chcialam napisac ,ze wreszcie wczoraj przyszedl wozek!!! :lol: i prawo jazdy dostalam tez wczoraj :lol: :lol: :lol: wczoraj byl dzien niespodzianek. Bylam tez w szpitalu ...znowu mnie przyjeli, dostalam sexy koszulke i lazilam z tylkiem na wierzchu :silly: Podpieli mnie do KTG (mnostwo skurczow mialam dochodzacych do 100!!!) i cisnienie mi mierzyli na lezaco. Cisnienie mialam 105/50, 105/46 szok!!! Posiedzialam 3 godziny i mnie wypuscili z kilkoma kartkami zalecen co mam robic kiedy sie pojawia skurcze regularne , kiedy wody odejda i takie tam. Moja dr chciala mi krew pobrac (juz sie ucieszylam, ze mi zrobia morfologie bo stan przedrzucawkowy wychodzi w morfologii) ale na koncu zrezygnowala bo nie widziala potrzeby przy tak dobrym cisnieniu. Troche bylam zawiedziona bo bezpieczniej bym sie czula gdyby jednak zrobila . NO ale coz. Ogladalismy sale porodowa. Pytalam tez co musze zabrac do szpitala...na co wszystkie polozne zdziwione pytaniem odpowiedzialy ,ze oczywiscie nic tylko fotelik dla dziecka. Wszystko tam maja, pampersy, ubranka, czapeczke, i dla kobiety tez. Kiedy im powiedzialam,ze w Polsce do niektorych szpitali trzeba wybrac sie z papierem toaletowym i sztuccami to nie mogly uwierzyc. :lol: cala noc mi twardnial brzuch. Najgorsze jest to,ze magneB6 mi sie skonczylo to co zabralam z Polski i kupilam tutaj taki czysty Magnez 250mg. Zaczne brac jedna tabletke dziennie...mysle ze wystarczy. Zaraz dokoncze czytac to co naskrobalyscie :lol:
HonkaWitaj :lol: Piszesz,ze jestes w Anglii... wiem ,ze w Aglii do dupy opieka lekarska jest. Moja kolezanka latala cala ciaze do Polski do ginekologa. A ja myslalam ,ze w stanach to sredniowiecze.
Zamieszczam kilka fotek mojego wozeczka z Drupikiem w srodku :lol:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #518795 przez [email protected]
jadzia to całkiem ładne ciśnienie,super że wózek dotarł :)

12 lata 3 miesiąc temu #518798 przez Alina2408
anoda powiem ci ze tych obaw to wiecej pewnie z tego powodu ze ta sytuacja w domu jest nieciekawa z tymi rodzicami m... kiedys mysllaam ze jak moja mama nie bedzie mogla to oni mi troche pomoga w opiece z dzieckiem ale dziekuje wole sama a na cale szczescie moja mama ma obiecany urlop nawet na dwa tygodnie jak tylko urodze bo musze sie przyznac ze pracodawcy mamy to traktuja mnie jak jakas siostrzenice :):) wiec wszyscy sie martwia i jakby mogli to by przyjechali pomagac :):) jadzia wozek super naprawde no i opieka widac tez moze jezeli sie obawiasz to popros swoja gin zeby jednak ci zrobila morfologie moze wystarczy tylko poprosic... kurcze dobrze masz z tym wszystkim idziesz tylko rodzic hehe i jestes pepkiem swiata...

... a ja sie znow poplakalam bo zadzwonil m i powiedzial ze rodzice jego nie maja co jesc... kurwa nogi mi sie zatrzesly ja mam tendencje do wekow i mrozenia sporej ilosci jedzenia wiec moge oddac cos od nas ale jak oni moga sobie to robic i oczywiscie sie zzarlismy na moment jak zwykle przez ta ich bezmyslnosc... ja juz nie daje rady z tym...

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #518801 przez andzia_zg
Dominia super wózek :-) i sliczny kolor :-)

jadzia w końcu się doczekałas wózka :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #518806 przez xpatiiix3
Jadzia super wózeczek dla Hubka :) a gdzie Twoja fotka.? ;>

Alina jeju szkoda mi Ciebie, tyle nerwów masz przez tych teściów... No wiecie co, a ja bym ich tak przegłodziła i może by wtedy się zastanowili ,a tak zawsze będą na Waszej łasce... Chociaż ja pewnie bym nie wytrzymała, sumienie by mi nie pozwoliły...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #518812 przez dominia
Jadzia noo w końcu przyszedł wózek :lol: baaardzo ładnie się prezentuje, niech teraz wozi Maluszka jak w limuzynie :lol: już Hubi może spokojnie wychodzić na świat :) ciśnienie widzę, że też ładne miałaś :) a te skurcze to niezłe są u Ciebie .. boli Cie wtedy bardzo ?

Alinka jak to czytam o rodzicach Twojego M to też mi się nogi uginają .. normalnie nie wyobrażam sobie tego .. i to wszystko przez tego całego brata ? :angry: wywaliłabym go na zbity py.. :angry: może by coś do niego doszło :angry: nie mieści się to w głowie :(

Dzisiaj rano jak jadłam parówki to skóra z dziąsła mi zeszła nie wiem jakim cudem :dry: i tak mnie cały dzień piecze, że ciężko jeść i pić coś ciepłego .. mam nadzieję, że jutro już troszkę mi przejdzie ;)

12 lata 3 miesiąc temu #518814 przez natalka
Hej mamuśki ja tylko na moment wpadłam, M. jest chory i mam urwanie głowy z nim temperaturę ma 37,6 a stan oczywiście umierający :dry:
Jadzia - super wózek
Anoda - ja po wymrażaniu nadżerki miałam post przez 2 tyg.
Alina - współczuję sytuacji z teściami
Miłego wieczoru :kiss:

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu #518815 przez vini-miki
Dominia, lacze sie z toba w "zebrowym" bolu, juz bez stanika chodze i dalej guzik pomaga, i w sumie tak z M. gadalismy, i on mowi, ze to niemozliwe, zebym tak okopane te zebra miala od spodu, ze to moze miesnie jakos ponadrywane, bo ja mam pod cyckami takie dwa placki o srednicy ok 6-7 cm opuchniete i one wlasciwiezaczynaja sie tam gdzie zebra sie koncza, to ja juz sama niewiem....ale to napewno najbardziej dokuczliwy bol ze wszystkich ciazowych dolegliwosci :(

Ja tez juz dni odliczam, zostalo mi 25 :) noo, +/- 25 ;)

Jadzia, nooo, sie wreszcie doczekalas na wozeczek. Ladniutki :)

Dominia, twoj tez wypasiony, oplacalo sie :D

Moj M. jutro wyjezdza do pracy do Niemiec, 400 km stad, praca na 3-5 tygodni, bedzie wracal w czwartki/piatki. Kurde nie mozna bylo lepiej trafic z taka praca, ale teraz cienko w okolicy to trzeba brac i takie zlecenia. Na szczescie w sobote przyjezdza do mnie rodzina z Polski, i o ile reszta wraca po tygodniu do domu, tak moja mama zostanie do i po porodzie :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka