- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
dominia on teraz to na nich leje bo znalazl sobie dziewczynke u ktorej rodzicow mieszka... im tez sie dziwie bo to mloda dziewczyna 19 lat on ma 29 i do tego w trakcie rozwodu.. .sprawy nieuregulowane i nie pracuje a u nich na garnuszku jest... szok ze ktos sie na to lapie...
dominia to byly parowki na goraco??? poparzyłaś sie???
natalka ponoc gorace piwo jest dobre ale trzeba prawie litr duszkiem wypic i polozyc sie spac bo scina z nog...
biedne jestescie z tymi zebrami mnie tez czasem dokuczaja ale jak pisalam masowanie tego miejsca na plecach na kregoslupie pozwala na chwile wytchnienia...
vini to gdzie ty mieszkasz??? ze rodzina z polski???
michasia jak juz powiedzialam dalam im jedzenie na do 10 bo wtedyjest renta jego taty a powiem ci ze tej renty ma wiecej niz my dwoje bo to renta gornicza powypadkowa... tylko te dwa ssaki bracia m tak ich cyckaja ale ja wiecej nie dam... cholera ja tez ograniczam wydatki zeby miec jak mala sie urodzi a tu oni... zawsze cos... koniec...
ja tez lubie pizze a najlepiej jak m zrobi i taka swiezutka przywiezie

anoda a mojej mamie wlasnie po ciazy nadzerka sie zagoila... jak mozna to tak nazwac... i nigdy wiecej jej juz nie miala...
katarinka staramy sie z tym sobie radzic ale moje nerwy sa na wyczerpaniu naprawde bo to nie jest tylko tak ze to sie dzieje teraz ja juz przez cos podobnego przechodzilam jak mama byla w szpitalu na pierwszej operacji okazalo sie ze moj tata jest hazardzista... przegral wszystko i walczylismy o byt... przerazaja mnie sytuacje gdzie nie ma co jesc... ale to juz dluga historia...
vini sliczny brzuchol ale widze ze taki nakropkowany jak moj

marlena kobieto czy ty nie wiesz ze kobietom w ciazy nie wolno myc okien a juz tymbardziej na koncowce!!! no chyba ze juz chcesz rodzic to ponoc pomaga...
katarinka tam sie jeszcze dwie na dzis szykowaly do rozpakowania...
princess przykro mi ze mama cie tak traktuje ale widze ze sporo jest osob ktorzy faworyzuja jedno z dzieci... daj na luz i olej... przemysli i zrobi jej sie przykro... ja tak nie puchne ale kiedys mialam z tym problem przed dieta pare lat temu troszeczke nogi moze na wieczor ale nie za bardzo az dziwne...
marlena sliczny brzuszek...
pati trzeba bylo mu odpowiedziec ze nie jest taki jak on...przykra sprawa naprawde...
princess tez mam we wtorek wizyte

pati to tak jak brat m i jego mama bo on tez jest swiety dla nich i wierza w kazde jego klamstwo...taaaa urocze rodzenstwo szok...
ola nie tylko denerwowac ale najlepiej sie zajmowac...
jadzia ale masz chyba dwupokojowy ten brzuchol...
kasia wie bo mu powiedzieli... nie maaj oporow...
uwila sobie niezle gniazdko satine

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jeju szkoda w tym wszystkim Twojego M bo tylko sie martwi

Satine czekamy z niecierpliwoscia na fotki

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

dominia to moze sachol masz w domku taki zel to powinno ci pomoc a mozna tym smarowac nawet dziecie dziaselka przy zabkowaniu a jak nie to musisz troszke pocierpiec niestety...
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Vini ale duży brzuszek

jadzia widać że nisko jest,chyba już nie długo

Marlena ładny brzusio

Princess super film,uśmiałam sie z M

Dobrej nocy

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alina Michasia ten blok stężał jednak tylko od góry, a od spodu taki ciągutek. Co nie zmienia faktu że jest pyszny

Jadzia opowiadałam M to jak się pytałaś położnych co trzeba wziąć ze sobą do szpitala, stwierdził ze pielęgniarki musiały pomyśleć że u nas straszna bieda skoro i papier musimy ze sobą brać

Alina sytuacja z teściami nieciekawa, skoro sam teść ma większe dochody niż Wy we dwójkę, to tym bardziej nie byłoby mi szkoda, może wytłumacz im rzeczowo, że Wy też macie teraz większe wydatki i nie możecie sobie pozwolić na takie niezaplanowane "akcje", bo faktycznie nauczą się że można zawsze na Was liczyć i kasa będzie szła na boki...
Princess Pati Satine nie ciekawa sytuacja z rodzeństwem, ale młode to jeszcze i głupie, gorzej właśnie z tą reakcją rodziców, tu jest błąd.. Mój brat też ostatnio tak palnął jak byłam u rodziców po świętach,że aż miałam świeczki w oczach. Biorę sobie leki, a on się pyta co to za pigułki biorę, bo na aborcje to chyba za późno.. Zrobiło mi się przykro, ale wiem że młody ma niewyparzony ozór i często zanim pomyśli to powie. Ja często też mu rzucam ciętą ripostę, ale na to hasło brakło mi słów, do niego też po chwili chyba to dotarło, bo przytulił i przeprosił.
Vini brzuszek megaśny, szkoda że M nie będzie, ale dobrze że ktokolwiek najbliższy będzie w tych dniach przy Tobie. To łóżeczko to w sensie taki kojec?

A co do mycia okien lepiej się za to zabrać nie wcześniej niż na 2 tygodnie przed terminem, moja mama polecała mi też mycie podłóg na kolanach w celu wywołania, nie chciałam jej mówić jakie ja mam plany co do wywołania, bo by się jeszcze zgorszyła

- vini-miki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Alina - w Holandii...od konca 2005 roku, leca latka

A na zdjeciu to nie widac wszystkich kropeczek zdaje mi sie, jakos sie porozswietlaly, ale rzeczywiscie plecy, brzuch i rece to mam masakre

Alez mialam dzis okropna noc, wstawalam na siku ze 4 razy, a zazwyczaj 2x to byl max, i mala przed moim zasnieciem tak mi sie wwiercala w pipke, ze nie na zarty sie zaczelam bac, ze kurna ten tu rano wyjezdza, a ta zaczyna cos swirowac, takiego nacisku tez pierwszy raz doswiadczylam, zarabiscie nieprzyjemne.
Sylwia, ale jak sie zacznie akcja to Pawel od razu do samochodu i przyjezdza, no ale jednak trzeba liczyc te 3 godziny jazdy. Mam nadzieje, ze i tym razem bedzie mi sie powoli rozkrecalo

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
U mnie noc jakoś spokojna, tylko 2 razy na siku, a teraz do szkoły chociaż święta prawosławne, to moja szkoła jako jedyna w mieście dzisiaj pracuje, na szczęście tylko 2 lekcje sprawdzian napisze, ocenę facet wystawi i puści pewnie nas

Mamuśka mówiła, że w piątek malowanie mi pokoju robi hehe M pomoże i brat mój z kolegą, dziwne kolega mnie nie zna za bardzo 2 razy się widzieliśmy, a zaoferował się pomóc, bo szkoda mu się mnie zrobiło hehe

Miłego dnia dziewczynki i tam jak jakieś wizytki to ja trzymam kciuki oczywiście.!

Ja dzisiaj na 14.15 do okulisty mam, więc chwila prawdy czy jestem skazana na cesarkę czy jednak Bóg się zlituje i naturalny

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]