- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Wózek super dla Adasia, będzie się woził jak limuzyną

Adela u nas żadna cukrzycowa mama nie mówiła nic na temat wcześniejszego porodu .. myślę, że nie robią wcześniejszego wywołania przez to

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gabilee to naprawdę się opłacało za takie łoże i to jeszcze z materacem. Może po prostu zadzwoń do koleżanki i spytaj wprost czy czegoś konkretnego nie potrzebuje, może coś bardziej praktycznego jak mała paczka pieluch, to zawsze się przyda

Princess ja też w pracy mogłam sobie te wszystkie badania porobić na bieżąco, czy to puścić morfologię, czy pooglądać si, teraz przyznam trochę mi tego brakuje. Wózek bardzo ładnie się prezentuje, skoro równie dobrze się prowadzi to wybór trafny.
Satine co do wyboru chrzestnych mamy już swoje typy, nie wiem czy się zgodzą, ale przecież dziecku się nie odmawia

Narzekałam że przez weekend Bartek spokojny, yhy to mam dziś za swoje, obija się o wszystkie strony brzucha od żeber aż po dolne partie i na lewo i na prawo, ja nie wiem co on tam wyczynia. No nic idę smażyć placki ziemniaczane

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Princess fajny wozeczek i kolory tez ladne

Monia hihi....

Satine my tez mamy problem z chrzestymi...nie znamy tu nikogo..samych facetow tylko...i dwie dziewczyny,z ktorymi nie jestesmy az na tyle blisko,zeby je prosic na chrzestne...bedziemy miec maly problem

Dominia ja tez juz marze o kolorze bo mam siwa glowe

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja inną kandydatkę na chrzestną mam, ale zawsze chciałam wziąć swoją siostrę, na ślubie nie była moją świadkową bo za młoda no to chrzestną już być musi...
Dominia a jaki kolor chodzi Ci po głowie?
Sylwia ja też sobie ceniłam dostęp do badań u siebie w pracy, czy to tych podstawowych czy tych bardziej "wyszukanych" w postaci wysyłkowej... Teraz mój gin mnie wysyła na badania do szpitala, który jest kawałek ode mnie i nieciekawy mam dojazd, z kolei mam niedaleko siebie laboratorium ale muszę tam wszystko robić prywatnie... Tak sobie myślałam, że może jak gin mi zleci morfologię jutro to pojadę zrobić u siebie w pracy

A to nasze dzisiejsze łupy
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

co do chrzestnych to ja wiadomo biorę siostrę już dawno o tym wie i się cieszy bardzo tylko musimy czekać na jej bierzmowanie

Princess u mnie właśnie siostra nie była świadkiem na ślubie bo też jeszcze nie ma lat .. [dopiero w listopadzie 15 skończyła] i teraz rola chrzestnej ją nie ominie

co do koloru włosów to myślałam coś o rudym i żeby ściąć włosy do ramion

łupy dla Adasia piękne

Kiedy idziesz po wyniki ? dzisiaj miały być ?

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mnie zostanie 38cm miedzy lozeczkiem a sciana i przydaloby mi sie tam cos na czym bym te oliwki mogla klasc i chusteczki...i musze cos znalesc..chudziutka komoda??Niestety z tej serii mebli co ja mam nie ma nic tak chudego...teraz w jysku jest niby regal ale z koszami wiklinowymi za 165...pokaze Wam bo na allegro tez maja tylko za 219...on by zniknal za lozeczkkiem wiec wystroju by bardzo nie psul..tylko czy nie jest zbyt lazienkowy?wymiarowo jest idealny..kosze tez by sie przydaly..na nozyczki gruszki pierdloki..
Gabille ja mysle ze lpeij kupic paczke pieluszek tak jak pisze Sylwia..ja bym niehciala tysiaca grzechotek itd...nawet chusteczki a sie przydadza...zarabiste lozko..szkkoda ze ja nie mam jeszcze jednego pokoju na sypialnie..moze kiedys..
Princess wozek bardzo ladny..a jak wyniki ok?
ADela mowila nam tu Monia ze do 140 jednostek insuliny na dobe cukrzyca nie ma zadnego znaczenia przy porodzie wiec spokojnie.Wydaje mi sie ze mozemy rodzic w kazdym szpitalu.ja jutro jade na patologie do psecjalistycznego szpitala i sie dowiem czy musze tam koniecznie rodzic czy u mojego lekarza w szpitalu.NOi pytalam czy beda ciaze konczyc wczesniej ze wzgledu na to ze nniby przy cukrzycy lubi sie lozsysko wczesniej satrzec ale mowil ze nie..
Princess sliczne ciuszki
co do chrzestnych to mam dwie kuzynki...corki siostr mojej mamy...wezme jedna to druga sie obrazi i naodwrot,..jedna w polsce druga w angli...i myslimy czy by nie wziasc corki mojej przyszywanej cioci...tej co pracuje w szpitalu...a ze strony meza jego kuzyna..Ze strony meza bylaby tez fajna kuzynka ale u nas facetow brak...dla syna chrzestnymi sa moj brat i siostra meza
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Pliszka też mam taką nadzieję, że szybko się uda z tym remontem

Mrufka tak, takie już jest młodsze rodzeństwo

Monia śliczny brzuszek i łóżeczko

Gabilee ale super łóżko.! WOW

Princess no już oceny w tym tyg wystawione będą w przyszłym tylko rada będzie i z głowy

Satine no ja też mam problem z chrzestną... ehh hehe nie bardzo mamy z M kogo wziąć, tylko jakaś dobra koleżanka zostaje, ale na kogo się zdecydować, żeby nie żałować... A chrzestnym będzie brat cioteczny M, bo nikogo lepszego nie znajdziemy,a naprawdę w porządku chłopak ;P
Kolejna 5 dzisiaj na półrocze z matmy hehe ale za to 3 sprawdziany w czwartek mnie czekają.. Kurde byłam u tego okulisty no i dostałam zaświadczenie, że są wskazania do skrócenia 2 części porodu ze względu na to, że miałam operacje na oczy kiedyś i mogą mi się mięśnie zerwać gałki ocznej (jest minimalne prawdopodobieństwo, ale dał na wszelki wypadek

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zawsze myślałam, że przy pierwszym dziecku to tak standardowo...u mnie siostra a u męża brat...ale on jej nie chce! I tu jest problem..w razie co wezmę swoją przyjaciółkę

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj to trochę drastyczna ta zmiana na Twojej głowie by była

Po wyniki zaraz idę i jadę z M do sklepu. Miałam przed tym wszystkim zjeść obiad ale jakoś nie mam apetytu...
Pati no to super, że możesz rodzić SN

Co do chrzestnego to już od zawsze było wiadomo, że będzie brat M, tak samo M jest chrzestnym jego pierwszego dziecka. No i dla mnie było logiczne, że chrzestną będzie moja siostra

Grzebałam w aparacie i wygrzebałam swoją fotkę, M mi musiał trzasnąć jakoś po kryjomu, nie wiem bo nie pamiętam tego, chyba byłam w pudełku nicości

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja też byłam dzisiaj zamówić wózek. Wybrałam polski - roan marita s-104. Nie wkleje zdjęcia bo dużo z tym zabawy, ale w googlach od razu wyskakuje:)
Wyprałam też ubranka dla małej (na razie tylko rozmiar 56) i pościel. Jutro mam zamiar to poprasować.
Co do rodzeństwa to bywa z nim ciężko... Ja mam rok starszą siostrę i nie żyłyśmy ze sobą dobrze, jak wyjechałam na studia było ciut lepiej, a teraz jak obie mamy mężów i mieszkamy kawałek od siebie to jest ok. Mój M ma 2 siostry i brata. Więc mam pełny wybór chrzesnych. Myślę jednak że zostanę przy swojej siostrze i bracie męża. On ma 18l ale jest w porządku i myślę że się sprawdzi

Dziewczyny, my tyle piszemy o tych naturalnych porodach, mam nadzieję że nie będziemy żałować. Mi lekarz pytał się czy chcę cesarkę, powiedziałam że chciałabym naturalnie, a im bliżej tym bardziej się boję
Princess - ja ostatnio cieszyłam się że mój brzuszek urusł, a teraz wpadłam w kompleksy że jednak jest malutki

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co do rodzenstwa to sie nie wypowiadam...bo go nie mam...temart dla mnie calkiem obcy

Princess brzuszek pokazny

Patii ja tez czuje takie parcie...ze trudno opisac...a jak mam skurcz to odnosze wrazenie jakby mi mialo tylek rozerwac

Adela ja nic takiego nie slyszalam...ale moze dlatego,ze jestem tylko na diecie. Dominia dobrze napisala.Moja znajoma,ktora brala ok.200jednostek insuliny rodzila wczesniej i w Klinice specjalizujacej sie w porodach cukrzycowych mam

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Jadzia no mi dzisiaj właśnie tak jakoś rwało i kłuło aż w kroku, ale na razie przeszło, no chwilowo nic nie czuję, więc oby nie wróciło, ale w piątek wizyta to opowiem o wszystkim i niech zbada mnie w końcu... Bo tam nie wiadomo co się dzieje, bo nie zaglądane już x czasu

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Czekamy na wyniki tego moczu .. mam nadzieję, że są dobre

Jadzia za to Twoi synkowie będą mieli siebie kiedyś

Jejku ale Ty juz daleko z Hubercikiem jesteś, też bym tak chciała

Patii super, że możesz rodzić naturalnie