BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #520041 przez xpatiiix3
Pliszka no to super mamę masz :) hehe i jak fajnie widać jak brzusio rośnie ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #520045 przez dominia
Pliszka Mama zasługuje na złoty medal ! :lol: piękne ciuszki dla Wnusia kupiła, później będzie go podziwiać jak pięknie chodzi ubrany :)
Brzusio też śliczny, kwitniesz w ciąży, na każdym zdjęciu to widać :)

12 lata 3 miesiąc temu #520058 przez Pliszka
Dziękuję :kiss: Brzuszkowe zdjęcie musiałam bardzo zmniejszyć, bo inaczej forum mi nie pozwala wkleić :(
Mama rzeczywiście się bardzo postarała i ma wspaniały gust :) Najbardziej mi sie podobają motywy zwierzaczkowe na tych ciuszkach, są przesłodkie :lol:

Tutaj sam ogromniasty brzuszek styczniowy :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #520061 przez jadziatopol
Pliszka no tak...tutaj cie pieknie widac. Rzeczywiscie wygladasz pieknie :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #520065 przez Madlen
Pliszka świetne afirmacje, muszę zerknąć na tę stronkę..Śliczne ciuszki i kolekcja brzuszkowa.

Monia przepiękny kącik dla córeczki.

Gabilee wypaśne łóżko.. I wózek też

Kasiu ja te koszyczki mam w komplecie z ławą. Taki mebel jak na zdjęciu tylko szeroki. Nie wiem czy do oliwek będą ok, czy ten materiał w środku się nie pobrudzi..

Princess fajny ten wielorybek :)

Martyna no remont daje w kość.. W każdym pomieszczeniu bałagan, M. właśnie kuchnie przygotowuje- tj ściany, a w dużym pokoju fachowiec sufit, ściany. Wyładowałam wszystko z szafek z kuchni do kartonów i padłam. Po tych marketach budowlanych to się kulam.

Byłam u lekarza :)

Badania moczu ok. Cukier w moczu, szczawiany nawet liczne-ok. W ciąży to normalne.
Synkowi się na świat nie spieszy. Wg usg termin na 21 lutego. Bo waży prawie 2500g.
Jadzia co do miedniczek- dopiero jak zapytałam lekarz powiedział, "są zaznaczone, ale chłopcy tak mają" :)
Dostałam skierowanie na badanie na tego paciorkowca.
Kolejna wizyta 5 lutego i ktg wtedy już co tydzień.

Pytałam o żurawinę, masaż krocza, żel położniczy, herbatkę z liści malin- nie ma i nie będzie potrzeby żadnej z tych rzeczy.
Pytałam o straszne parcie na pęcherz uniemożliwiające kilkuminutowy spacer- też jest to norma, a będzie jeszcze gorzej...Puchnięcie też oczywiście norma.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #520069 przez kasia123m
Pliszka wygladasz slicznie..a ciuszki przepiekne..mama chyba caly smyk wykupila hehe...przesllodkie..juz 3 rz ogladam..napatrzec sie niemoge..:)))

Madlen ja na gorze chcialam postawic oliwki czy miseczke z woda do przemywania oczu czy nawet chusteczki polozyc..a do koszyczkow suche rzeczy pochowac..zreszta moj M stwierdzil ze ta deske na gorze tez by zabezpieczyl folia cieniutka zeby sie nieutluscila od oliwek itd..jak M zarobi jakas kase koncem tyg to moze wybierzemy sie do jysk bo promocja tylko do 16...te koszyczki tez napewno sie na cos przydadza..to bedzie w rogu pokoju..powinno byc ok..rozmiarowo to jest idealne..

kurde jak juz mam przerwe godzine miedzy posilkami i robie sobie ta kawe z mlekiem to w 5min ja pochalaniam..tak ja uwielbiam..ciekawe jak to bedzie moc znowu jesc prawie wszystko...

Madlen 2500 juz wazy?no pieknie..duzy chlopak..

12 lata 3 miesiąc temu #520075 przez jadziatopol
Madlen super! dobre wiesci :lol: :lol: :lol: ciesze sie baaaardzo :) ale duzy facecik :blink:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #520080 przez Madlen
Dzięki, byczek :laugh: Dobrze mu tam, niech troche jeszcze posiedzi. Zresztą jakby widział ten bałagan.. i fury jeszcze nie ma dla niego ;)

12 lata 3 miesiąc temu #520082 przez dominia
Madlen super, że z maluszkiem wszystko ok :) niech jeszcze rośnie sobie u mamusi :)

12 lata 3 miesiąc temu #520088 przez kasia123m
teraz patrze ze TY tyg idziesz prawie rowno ze mna..to duzy juz chlopak..ciekawe co mi jutro powiedza...w czwartek Tosia wazyla 2kg...

12 lata 3 miesiąc temu #520093 przez xpatiiix3
Madlen super, dobre wieści ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #520098 przez Martyna
Madlen to super że ok wyniki, a Adaś spory :) ja mam w sobotę usg i jestem bardzo ciekawa ile Mały waży, w 33 tygodniu ważył około 2100

W sumie cięzko z tym remontem ale potem ile radości, jak tak sobie usiądziecie w odnowionym przytulnym wnętrzu i jeszcze z Małym Adasiem w łóżeczku :)

My w wakacje odświeżaliśmy mieszkanie i zmienialiśmy meble a tai gruntowny remont mieliśmy 3 lata temu i wtedy u teściów około 3 miesiące mieszkaliśmy bo tu nie dało się funkcjonować

12 lata 3 miesiąc temu #520111 przez ola85
Pliszka - to poszalałyście z tymi ubrankami:) A na zdjęciu wyglądasz ślicznie
Madlen - dobrze że z tym moczem ok.

Mnie już zaczyna brać przedwizytowa trema. Jeszcze jutro jakoś przetrwać i w środę już się czegoś dowiem. Nie wiem czy będziemy mierzyć małą. Czasem myślę że wolałabym nie, bo potem zawsze się jakoś nakręce, ale z drugiej strony ta ciekawość... :blink:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #520112 przez Madlen
Dzieki, teraz patrze dokładnie 2450g. Lekarz szacował tak na 3800g po urodzeniu, mam nie kupowac rozmiaru 56. Taaaaa... teraz to ja mam juz pokupowane :)

Kasiu pewnie jak okazja to kupcie. Ja też wyrywam ostatnio wszystko co w promocji.

Remontujemy bo trzeba, choć to mieszkanie mamy. Ale chcemy jej kupic inne kiedyś.
Kasa idzie strasznie, no ale nie ma nic za darmo...

Jakiej firmy macie/kupicie nakładki silikonowe na sutki? I czy w ogóle kupujecie?
To samo z laktatorem....

12 lata 3 miesiąc temu #520124 przez dominia
Madlen ja mam laktator ręczny z aventu i chciałabym kupić nakładki też z tego .. :) tylko nie widziałam ich jeszcze w żadnym sklepie :dry: właśnie .. zastanawiałam się jaki rozmiar tych nakładek ? bo ja sutki mam małe ale boję się, że kupię znowu za małe.. i nie mam pojęcia co z rozmiarem :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka