BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #404134 przez sylwka727
Ja nie cierpię w spodniach chodzić w dżinsach szczególnie w lecie popylam w sukienkach ewentualnie mini i bluzki a jak zimno to legginsy nawet w zimie w legginsach chodzę (jak już są straszne mrozy to spodnie wciągam ) więc nie będę dużo musiała kupować jak się brzuszek będzie powiększał . Wcześniej przed odchudzaniem chodziłam worach i dresach a teraz patrząc na te zdjęcia to jeszcze gorzej wyglądałam

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #404135 przez anoda89
Ja też nie mam ciuchów wyjściowych i jak idę gdzieś to jest problem. Muszę chyba coś zamówić bo inaczej to w dresach zacznę wychodzić :).

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #404138 przez [email protected]
Dzien dobry.Umowilam sie na badania prenatalne tj.usg i krew,brakuje mi nie caly rok do 35lat i niestety musze zaplacic 500zl,czy ktoras z was bedzie robic to badanie?tj.chore,place kazda wizyte 130zl.i jeszcze 5stow. Ja mojej siostrzenicy i bratanicy przywiozlam b.duzo ubranek,posciel,cala wyprawke po dzieciach kolezanki z niemiec,poza tym dzieci dobrze sie chowaja jak maja cos po innych i tj.prawda,dziewczynki jak malowane,w pazdzierniku skoncza dwa latka.Milego dnia :)

12 lata 5 miesiąc temu #404144 przez kasia123m
Ja bede placic 250 za usg genetyczne.ale nie mam w tym tego pobrania krwi.juz za tydz.brr

Ja wczoraj wlazlam na ciuchy kolo domu i byly jeansy h&m mama 36 i 38.w 36 weszlam fajne jak na teraz,troszke za dlugie.a te 38 rurki jak nowe ciemnu jeans,lekko luzne w biodrach ale nie duzo i wizielam te 38,wiecie za ile.za 19zl.jak nowe sa.takie niby biodrowy z tym pasem guma.na zime beda jak znalazl jak juz brzuch urosnie.kupilam niech leza w szafie.potem moze nie byc.

Na kupowanie ciuszkow czekam do wrzesnia.wtedy ma byc wymiana towaru na zimowy i pamietam ze sasiadka rok temu na takiej wymianie kupila dwa ekstra spiworki do wozka takie zimowe.normalnie jak nowe.i chyba sie wybiore na ta wymiane bo takie kombinezony czy spiwory w sklepach sa drogie.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #404146 przez sylwka727
Ja też kupiłam taki kombinezonik kosztował mnie 10zł a taki zawsze się przyda :) Spodnie ciążowe też mam i też na zimę czekają bo za duże kupiłam na allegro nowe licytacja była 9zł mnie wyszły :)

Moje Aniołki[*]

12 lata 5 miesiąc temu #404196 przez anoda89
Ja teraz też chodzę w leginsach, najwygodniej jest mi w ciążowych chociaż brzuszek nie jest duży.

12 lata 5 miesiąc temu #404201 przez Satine0
A ja mam alladynki te ze zdjęcia :) maja szeroką gumkę i są super wygodne :) nie uciskają co najwazniejsze :)

12 lata 5 miesiąc temu #404270 przez anoda89
Jakie nudy dzisiaj że idzie zwariować, już dawno mi się tak nie nudziło. Czekam na męża z niecierpliwością bo przyszedł mój kojec :) ale żebym nie musiała latać po schodach to do niego do pracy przyszło. Mam nadzieje że się opłacało.

12 lata 5 miesiąc temu #404279 przez Marlena1888
właśnie jestem po obiadku, dziś ugotowałam zupkę kalafiorową:) mniam :)
to znaczy czuję tylko takie rozciąganie - rozpychanie-i głębiej jak oddycham to dziwne uczucie ;P kopnięć oczywiście nie czuję jeszcze:)))) B)
no teraz pora na deserek- czekoladka marcepanowa...
dziewczyny chodzę prywatnie do gin. i płacę za wizytę 100 zł. a za usg genetyczne się płaci więcej? bo nie wiem czy więcej kasy nie przyszykować. :silly:
a jeśli chodzi o lumpeksy to moim zdaniem jest rewelacja, w sklepie rzadko kupuje takie rzeczy:) nie dość że bardzo dużo ciuszków mam stamtąd dla siebie to jeszcze dla mojego beby na pewno tam się zaopatrzę :D
pozdrawiam gorąco Was i Wasze dzidzi i 3 manoo ! :D

:) :side:

12 lata 5 miesiąc temu #404285 przez Satine0
U mnie też dzisiaj nudy...jakoś nie mam nic do roboty.

12 lata 5 miesiąc temu #404288 przez anoda89
Ja płaciłam trochę więcej ale mój gin to bierze jak raz tak raz tak. Wkurza mnie to ale jest dobrym lekarzem i bardzo go lubię.

Ile ja teraz pochłaniam jedzenia :laugh:.

12 lata 5 miesiąc temu #404356 przez Satine0
Ja też hah :) Ciągle jem kiszoną kapustę i jabłka :) a później rewolucja się dzieje.

12 lata 5 miesiąc temu #404359 przez sylwka727
To całkiem inaczej niż u mnie ja praktycznie nic nie jem najwięcej to wcinam owoców chociaż i po nich mnie ciągnie do łazienki.

Moje Aniołki[*]

12 lata 5 miesiąc temu #404362 przez anoda89
Ja dzisiaj na obiadek kluski śląskie z gulaszem i ogórek mało solny :lol:. Pychota
kapuchę też bym zjadła :silly:.

12 lata 5 miesiąc temu #404365 przez sylwka727
Widzę że większość z nas ma ochotę na kwasiory cóż to oznaczać może? :lol:

Moje Aniołki[*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka