BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #403657 przez Sokolica
Wiesz mnie też kuło raz z jednej raz z drugiej strony. Ale Gin mi powiedziała, że organizm robi miejsce dla dzidzi i może tak kłuć. Cały czas Cię kłuje czy tylko jak za dużo pochodzisz lub za szybko wstaniesz?

A brzuszek robi się taki jakby niewymiarowy:)

A jak męczy Cię zgaga to spróbuj jeść migdały albo po prostu ssij Rennie. Mi pomaga:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #403665 przez Satine0
Pij mleko na zgagę :) Ulga gwarantowana.

12 lata 5 miesiąc temu #403677 przez kasia123m
Sokolica sliczny dzidzius.

Witam nowa mame.Marlena wuielkosc dziecka imponujaca?a ktory to byl tydz badania?a jak dzidzus taki duzy to nie przyblizyl Ci sie termin porodu.

Witam dziewczynki po wakacjach.:)ja mam nadzieje ze moje w sierpniu dojda do skutku.bo juz bardzo potrzebuje gdzies pojechac

Zaczna sie chyba teraz wizyty u ginow powoli wiec prosimy o fotki.ja genetyczne za tydz ale na plec napewno bedzie zawczesnie.zwlaszcza ze ide tak jak pisalam na samiutkim poczatku 12tyg.

Ja dzis w miare sie czuje.wczoraj mialam takie zaparcia ze masakra.nameczylam sie strasznie.musze pilnowac jablek codziennie,kilka sliwek kupilam.kurde nie wiem z czego.moze bobi kielbasa smazona.musze jesc cos codziennie zeby niedopocic juz do takiej syt tylko co?jedyne czym sie pocieszam to ze po tak duzym parciu nie mam zadnych plamien a balam sie strasznie.zmeczona dzis jestem ale na pogrzebie bylam o 12 a skwar okropny.wczoraj mnie bolaly lewy bok brzucha na wysokosci pepka.moze jeelita,jakies wzdecia bo cos innego tak wysoko.

12 lata 5 miesiąc temu #403679 przez anoda89
U mnie była mama z bratem, właśnie poszli. Trochę się rozerwałam.

To prawda mleko na zgagę najlepsze :).

Mnie już dzisiaj tak krzyż nie bili ale może to dlatego że cały czas zmieniam pozycje. Wizytę też mam w 15 tyg i też mam nadziej że już coś będzie widać.

12 lata 5 miesiąc temu #403686 przez Marlena1888
hejka! na usg byłam równy tydzień temu czyli w 10 tyg i 5 dniu ciąży, ale kazał mi gin. przyjść 06.08. -->> za tydz. na te wszystkie przeliczenia usg genetyczne. :))) Jak narazie krew, glukoza i mocz są bardzo dobre:) mam nadzieję że za tydz. poda mi dokładną datę porodu i może faktycznie mi się coś przesunie:) i czasem może być przed moimi urodzinkami 8 lutego :) jaaa.. jeszcze 6 miesięcy oczekiwania.. zleci? ja już chciałabym mieć dzidzię na rączkach...
ja już posprzątałam, wszystko już lśni i jestem usatysfakcjonowana :) 3 manooo i do następnego:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403714 przez anet-a-1401
hej to moj brzuszek mam duzy bo dochodzi jeszcze tłuszczyk ale widac ze mi sie zminil kształt
a to jak leże na prosto z nogami
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403716 przez anoda89
Ja to mam mały ale powili rośnie :). Wieczorem jest większy ale to jak u każdej z nas.
Dopadł mnie głód a cały dzień jakoś średnio głodna byłam. Spać mi się dzisiaj chcę okrutnie.

Jaki ładny brzusio :kiss:. Może i ja pózniej wrzucę.

12 lata 5 miesiąc temu #403717 przez sylwka727
Sokolica śliczna dzidzia :)

Hej Marlena

Madlen ja te mam 16go wizytę i też się nie mogę doczekać,mi też nic nie mówili żeby się wstrzymać z sexem więc się nie celibatyjemy ;)

W niedzielę jak byliśmy z mężem w kościele to pełno było ciężarówek ale już takich w końcowych miesiącach 8,9 więc brzuszki były mega widoczne a mój tak patrzy i patrzy potem na mnie patrzy i z taką dumą mówi już ci widać taki ciążowy brzuszek hehe :lol: nie chciałam biedakowi mówić że to z objadania się a poza tym nie jestem chuda i zawsze miałam brzuch bo taki dumny był :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 5 miesiąc temu #403731 przez Satine0
To ja wam pokażę swój ;-) Jest spory no, ale ja też od zawsze byłam duża. Więc połowa z niego to sadełko ;-)

12 lata 5 miesiąc temu #403747 przez aniajulia2
Kłuje jak za dlugo posiedze albo pochodze :(

Piję to mleko ale nie za bardzo lubie ;)

12 lata 5 miesiąc temu #403748 przez Madlen
Ale macie piękne brzuszki....

12 lata 5 miesiąc temu #403753 przez anoda89
Jakie macie duże brzuszki. Ja to przy was płaska jestem :silly:.

12 lata 5 miesiąc temu #403774 przez anet-a-1401
hehe kurde jak nuda ze nie wiem :( na wakacjach to miałam co robic a w domku nie mam chyba dzisiaj jakieś ciasto upiekę macie jakiś łatwy przepis?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403795 przez anoda89

Mój śmieszny brzusze :silly:.
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #403877 przez [email protected]
Hi,ale macie ladne brzuszki,ja jeszcze nic nie widze u siebie chyba ze sporo zjem to i owszem.Bylam u gina i wszystko ok,usg przez brzuch,serduszko bije,dostalam skierowanie na badania prenatalne,jutro sie umowie.I znowu jestem glodna...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka