- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kilka dni mnie nie bylo , bo bylam w szpitalu, a wy ty widze juz o zachciankach rozmawiacie
jeszcze nie zdazylam wszystkiego przeczytac ...
a ja mam uraz do lumpeksów dostałam na skorze nużycę ludzką mimo wyprania w wysokiej temperaturze i to kilka razy przed ubraniem chryste ile ja sie z tym nameczylam;/
i juz teraz dla siebie nie kupuje a co dopiero dla mojej dzidzi ...
ale kazdy ma wlasne doswiadczenia .
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee jak miałaś takie doświadczenia to nie dziwię się że masz uraz a co się stało że w szpitalu byłaś?
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylwka bylam w szpitalu , bo krwawilam co bylo dla mnie takim zaskoczeniem !!! szok z tego wzgledu, ze wyniki wszystkie ksiazkowe wrecz idealne , mysle ze to przez ta pogode u nas taka parowka byla goraco z 35 stopni a cala sobote mialam straszne zawroty glowy w nocy nie spalam , bo wymiotowalam i glowa mi pekala , a w szpitalu nie wiedza czemu krwawilam doslownie mialam kropke wielkosci sliwki i na tym koniec nic zadnych plamien nic tak jak w niedziele rano krew tak popoludniu w niedziele nic nawet brazowych plam , ale wolalam zostac na obserwacji , ale ci lekarze to straszna porazka w tym moim miescie;/ rodzic napewno tu nie bede jak juz to w Gdansku. nawet moj lekarz prowadzacy byl na obchodzie i on nic nie powiedzial nawet ze mna nie porozmawial tylko jak sie czuje !!! szok leczy mnie i nie zdziwil sie ze krwawilam mimo , ze wie jakie mam wyniki i wgl jak przebiega moja ciaza nie pojde do niego wiecej ...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee mam nadzieję że Ty też znajdziesz dobrego lekarza i że już więcej takie historie nie będą Ci się przytrafiać
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anoda, ja w zeszłym tygodniu jadłam kluski śląskie, ale tylko z surówką, miałam ochotę na coś jałowego i nawet cebulki do nich nie robiłam.
Gabilee, współczuję Ci krwawienia. Jestem troszkę zdziwiona, że zatrzymali Cię w szpitalu, ja trafiłam z troszkę większym krwawieniem, mocnymi bólami i potem plamieniem i mnie nie chcieli wziąć do szpitala, nawet nie spytał, czy chcę L4. Każdy lekarz ma inne podejście. Gin, do którego chodzę od wielu lat na każdej wizycie wydaje się, że mnie nie kojarzy, a jak poszłam do niego pierwszy raz po stracie ciąży to ten na powitanie rzucił "a pani w ciąży?" porażka... Trzymam kciuki, by nic więcej się złego u Ciebie nie działo.
Poza tym jak się czujecie? Ja ostatnie upały jakoś gładko przeżyłam, nawet nie miałam gorących nóg, które zawsze mnie wtedy męczą i jakoś w miarę dobrze się czułam. Mdłości już prawie nie mam, czasem przy obiedzie lub jak się głodna zrobię to mnie przymuli, a tak to ok. Od kilku dni bolą mnie i krwawią dziąsła, po obu stronach w tych samych miejscach. Jak myję zęby to krew leje się ze mnie i boli jak cholera. Częściej płuczę Listerine, piję rumianek, zaczęłam smarować dziąsła maścią Solcoseryl i jest lekka poprawa. Ale jak nie przejdzie to chyba się wybiorę do stomatologa bo mam wrażenie, że dziąsła mi się cofnęły, a to dobrze nie wróży. No i gin mówił mi, żebym jak najszybciej przeszła się na kontrolę stomatologiczną. Co do USG genetycznego to ja mam termin na 20 sierpnia u prywaciarza, nic mi nie mówił ile to kosztuje, nie wiem, czy tyle samo co zwykle za wizytę, czy więcej. W czwartek mam wizytę NFZtowską i ciekawa jestem, co mi ten drugi gin powie n/t tego USG, a miesiąc temu mówił, że między 11-13 tc mi zrobi.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Miłego wieczorku mamuśki