BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #404699 przez anoda89
Ja też muszę coś wymyślić bo aż wstyd z takim odrostem chodzić. Ja mam swoje jasne włosy a farbuje na ciemny brąz i wyglądam jakbym łysa była :silly:.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #404700 przez Satine0
ja mam jasne odrosty a farbuje na czarno :P mało tego na samym przedziałku mam siwe ;x

12 lata 4 miesiąc temu #404708 przez Madlen
Michasia mój lekarz ma dobre USG Zbigniew Wasilewski ul. Wielorybia 38 tel do rejestracji (od pn-czw. 12-14) 52 349 07 33. Tylko nie wiem czy sie dodzwonisz teraz bo jest do 5.go na urlopie.

12 lata 4 miesiąc temu #404778 przez [email protected]
Witajcie,co tam u was,jak samopoczucie? Zjadlam lososia jak zwykle z salat.grecka i odpoczywam.Pogoda mnie dobija,dla mnie za goraco i spac sie chce.

12 lata 4 miesiąc temu #404787 przez LadyAgula
Pozmywałam po obiadku, posprzątałam, synek bajkę ogląda a ja tu u Was :) Chyba mdłości mi przeszły. Przynajmniej od dwóch dni czuje się normalnie jak człowiek.

Co do karty to właśnie te byłam na pierwszej wizycie w 6 tyg. I teraz pójdę w 10 i nie wiem co i jak. Ale mam spoko lekarza więc wiem że wszystko da się załatwić.

JA też czuję dziewczynkę, chociaż mąż i syn protestują :) :)

12 lata 4 miesiąc temu #404790 przez LadyAgula
Robiłyście już jakieś wstępne uniwersalne zakupy dla maluszków?

12 lata 4 miesiąc temu #404793 przez buziaczek18
Hej dziewczynki ale nas się już tutaj dużo zrobiło,fajnie ,u nas dzis pogoda taka akurat ,aż wkoncu mam dobre samopoczucie,dzieciaki objadek zjadły,oglądają bajki ,a ja dziś idę do lekarza bo po tej wizycie nie będzie go dwa tygodnie,spytam o to swędzenie skóry ,bo wapno mi nie pomaga :( swędzi mnie wszzystko ,zobaczymy co powie ,do tego bolą mnie zęby niestety ,nie lubię dentysty ,4 do wyrwania 8 do leczenia kurcze coś okropnego,uciekam do dzieci odezwę się po wizycie u lekarza,,,, :)

12 lata 4 miesiąc temu #404799 przez michasia
Madlen właśnie chyba do tego Twojego sie wybiorę albo do Skórczewkiego.
Obiadu jeszcze nie zrobiłam, bo przywieźli nową kuchenkę i teraz szukam gazownika by ją podłączyć, a myślałam, że mąż może, ale trzeba mieć uprawnienia...i nici z obiadu...

Ja na pierwszej wizycie byłam w zasadzie w 5 tygodniu. A i tak nie ważne co w karcie ciąży, tylko zaświadczenie się na końcu dostaje, czy tam daje do wypisania.

12 lata 4 miesiąc temu #404800 przez agressst
hej dziewczyny :laugh:

ja mam termin na 02.02.13 :)

pomyślałam, że fajnie będzie pogadać w mamuśkami w podobnym "stadium":)

mam 28 lat i będzie to moje 2gie dziecko - mam już 7 letnią córkę<3.

pozdrawiam:)

12 lata 4 miesiąc temu #404801 przez kasia123m
Ja jestem dzis mega spiaca.zaraz sie zdrzemne a mojemu dziecku bajki poszcze.slonko jakos zachodzi ale watpie zeby lalo.

Czasami jakby mnie w jajniku cos klulo.
Zapowiadaja jakies mega uply na weekend.chyba padniemy

12 lata 4 miesiąc temu #404806 przez LadyAgula
buziaczek18 napisał:

Hej dziewczynki ale nas się już tutaj dużo zrobiło,fajnie ,u nas dzis pogoda taka akurat ,aż wkoncu mam dobre samopoczucie,dzieciaki objadek zjadły,oglądają bajki ,a ja dziś idę do lekarza bo po tej wizycie nie będzie go dwa tygodnie,spytam o to swędzenie skóry ,bo wapno mi nie pomaga :( swędzi mnie wszzystko ,zobaczymy co powie ,do tego bolą mnie zęby niestety ,nie lubię dentysty ,4 do wyrwania 8 do leczenia kurcze coś okropnego,uciekam do dzieci odezwę się po wizycie u lekarza,,,, :)

Ja na szczęście przy pierwszej ciąży wyleczyłam wszystkie ząbki i o teraz mam spokój nawet plomby żadnej uszkodzonej nie mam a to już cztery lata.

12 lata 4 miesiąc temu #404807 przez LadyAgula
agressst napisał:

hej dziewczyny :laugh:

ja mam termin na 02.02.13 :)

pomyślałam, że fajnie będzie pogadać w mamuśkami w podobnym "stadium":)

mam 28 lat i będzie to moje 2gie dziecko - mam już 7 letnią córkę<3.

pozdrawiam:)

Skąd taka duża różnica wieku między dziećmi?

12 lata 4 miesiąc temu #404810 przez gabilee
anoda89 tak dostałam duphaston 2 razy dziennie . jutro ide do gina jakiegos innego znalazlam i zobaczymy chccialam tylko skonsultowac z innym , zeby mnie zbadal i usg zrobil i przedewszystkim powiedzial od czego to krwawienie.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404819 przez anoda89
A mnie przed chwilą przeczyściło. Czekoladę zjem bo czuje że to nie koniec. Od czego to, nic takiego nie jadłam.

gabilee ale już nie krwawisz?? Dobrze będzie :kiss:. Powiem Ci że lekarze ciężko mają stwierdzić skąd krwawienie. Ja krwawiłam to na początku też nie wiedzieli, 2 znajome tak samo nie wiedzą. Trzeba być dobrej myśli.

12 lata 4 miesiąc temu #404875 przez Marlena1888
hej mamusie! dziś odwiedziła mnie szwagierka z mężem i ich 16 miesięcznym synkiem, :) troszkę poplotkowałyśmy, pośmiałyśmy ale teraz już bym odpoczywała tylko... co do farbowania- dużo moich koleżanek przez całą ciążę chodziło w niezidentyfikowanym kolorze z powodu zabobonu iż się nie powinno farbować bo rudzielec wyjdzie :)( hahaha:) ja jestem zdania że to nie ma wogóle wpływu na dziecko, wiadomo żeby uważać na zapach ale zaniedbywać się na pewno nie będę w ciąży, bo to też człowiek się czuje taki niedoceniony i samopoczucie traci na wartości. jestem za farbowankiem ;P
zakupów nieeee robiłam bo czasu jeszcze ohoohohoo B)
witaj LadyAgula! to w którym jesteś dokładnie tygodniu?
pozdrawiam i byeee! :side:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka