- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
My sie pol roku staralismy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
A mi dzisiaj spuchly nogi ale jak isedzialam to mialam przykurczone i moze z tego
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
jak-zaplanowac-plec-dziecka.blogspot.com...-kalendarz-plci.html
A wiek to nie jaki macie rocznikowo w miesiącu zapłodnienia tylko skończone latka.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak sprawdzam pierwsza ciaze to sie nie sprawdza.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja przeszlam po galerii. 4 sklepy i boli laczenie nog z brzuchem.nie wiem jak Wam to wytlumaczyc.boli mnie tu gdzie sa te boczne gumki id majtek jak pochodze wiecej.tak jakby lalce wyjac nogi to w miejscu wpinania tych nog w zawiasy.czytalam tylko zeby niekrzyzowac nog jak leze i siedze.ciezko bo ja zawsze mialam tak zakrecone ale probuje.nie wiem dlaczego tutaj bol.jakby to byl koniec ciazy wielki brzuch to bym pomyslala ze biodra sie rozxhodza a tak to glupia jestem.te wiazadla to pamietam ze mnie gdzies na wysokosci jajnikow ciagly w pierwzej ciazy.nie wiem
U nas dzis skwar.32 stopnie.masakra.
A ciaza za 3 razem.tak jak pisalam celowalismy w dziewczynke i probowalalm kilka dni przed owulacja a teraz wyszlo ze zablisko.ale jeszcze po cichutku licze ze sie udalo.najwazniejsze zeby zdrowe bylo
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
U mnie to dzidzia jest całkowitą niespodzianką ale nie nazwałabym tego wpadką Po prostu jestem z Misiem prawie 6 lat i raczej uważaliśmy a teraz 11 sierpnia mamy ślub i w czerwcu skończyły nam się gumy a ja nie przypomniałam Michowi o ich kupnie i tak sobie mówiliśmy, że jak będzie dzidzia to się nic nie stanie bo na ślubie nic nie będzie widać a po nim i tak chciałam od razu działać ... no i ku naszemu wielkiemu zaskoczeniu jak to koleżanka stwierdziła złoty strzał hehe zaskoczyłam za pierwszym razem ... co generalnie uważałam za niemożliwe bo niby mam torbiele na jajnikach ...
Ja generalnie już w liceum kochałam takie maluchy i marzył mi się swój już się nie mogę doczekać
Mi wychodzi dziewczynka ale z obrączki nad ręką wyszedł mi chłopiec
Aha dziewczyny co do dentysty, bo przeczytałam kilka postów wstecz .... mi gino powiedział, że obowiązkowa wizyty u dentysty - ja się zdziwiłam i zapytałam czemu a on na to, że od zębów jest "spustoszenie w organizmie" no i wczoraj byłam .. to babka mówi, że jedna dziurka jest do zrobienie a reszta okej to się uspokoiłam i w przyszłym tygodniu idę tą jedną dziurkę zrobić ale rzeczywiście mówiła, że bez znieczulenia ...
3majcie się Mamusie
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi z kalendarza wychodzi teraz dziewczynka z obrączki też a w tym kalendarzu też wychodzi że w pierwszej ciąży chłopiec i tak było x2
BOże dziś mnie rano taki paw męczył że masakra żeby już pierwszy trymestr minął to może troszkę przejdzie
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
U nas dzisiaj trochę chłodniej. Pozwoliłam sobie dzisiaj na wyjście przed dom ale cały czas myślałam o tym żeby mi krew nie poleciała. Od rana boli mnie krzyż i już nie wiem jak mam leżeć. Próbowałam z nogami uniesionymi, niby trochę pomogło.
Mi wyszedł chłopak. Chyba będzie Marcelek .
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sokolica
- Wylogowany
- gaworzenie
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sokolica, śliczne maleństwo Super, że wszystko ok Płci nie udało się uchwycić?
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
przyłączam się do Was!za dwa dni kończę 12 tydz. termin porodu gin. ustalił mi za 1 szym razem na 16 lutego a ostatnio na 11 lutego:P a 8 mam urodzinki więc będę miała prezencik.... jak tam się czujecie? ja mam mdłości od zapachów intensywnych, widoków ble ble i szczotkowania ząbków. też takie zmęczone jesteście? a jak spanko w nocy bo ja się budzę coróż na sikuuu... i na brzuszku nie mogę spać bo czuje takie ukucia. dodam że w lipcu minął nam roczek od ślubu:P pozdrawiam i narka:)
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Dzis rano byłam na badaniach krwi w związku z tą nawalającą tarczycą, jutro do endokrynologa idę.
Już się nie mogę doczekać USG. Ale mam dopiero 16go.. Boję się, zastanawiam czy wszystko jest ok..
Sokolica zazdroszczę tego, że już po tym szczególnym USG.
Witam nowe mamusie.
Mam pytanko do forumowiczek: czy będąc na moim etapie ciąży widzialyście już brzuszek?
U mnie widać ale nie wiem czy to nie przez obżarstwo ...
Marlena mam takie same objawy jak Ty, w nocy siusiu często chodzę, mdlości od zapachów, szybko się męczę. I latwiej denerwuję.
Wcześniej pisalyście o staraniach. Z M. wzięlismy ślub w kwietniu po 9 mcach znajomości, w maju zaczęlismy starania i w czerwcu zaskoczylismy
Żartuję sobie, że to dziecko Euro i najlepszy strzał