- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Misiek z bólem serca się do malucha nie dotyka Mam nadzieję, że to wystarczy żeby Olcia uchronić przed zarażeniem. W związku z tym dziś pierwszy raz samodzielnie kąpałam swojego synka i widzę, że nie ma się czego bać tym bardziej że mamy takie specjalne siedzonko do wanienki, więc luzik Olek jak zwykle zachwycone kąpielą i niepocieszony po wyjęciu z wanienki Najedzony ślicznie usnął, a ja się zabieram za prasowanie jego garderoby
Kasia - slodka Tosia Olek też już główką ładnie wywija
Buziaczek - ale pączuszek z Zuzi
Honka - synek rośnie jak na drożdżach
Alina - Olusiowi też od niedawna lecą łzy i też mnie to bardzo wzrusza
Ale jesteście piękne dziewczyny! Super zdjęcia Twój m to szczęściarz
Dominia - też z dnia na dzień kocham bardziej, choć wydaje mi się, ze już bardziej nie można
Dobrej nocki dla wszystkich!
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rozbudzilam Tosie..czekam jeszcze moment zeby sie pomeczyla i ide ja kapac...
Alinka super fotki..slicznie wygladacie z Nataszka:P)
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
kasia123mśliczne te twoje dzieci:) a Tosia jaką bujną czuprynkę ma pewnie już niedługo zobaczymy jej zdjęcie z kiteczkami, a syn to już nie dzieciaczek tylko mały kawaler
Ja jak miałam mało pokarmu to jadła gotowane piersi z kurczaka i zapijałam żubrem( z piwskiem to 3h przed karmieniem i nie całe pół szklanki) i po takim posiłku to ponad 200ml odciągałam
buziaczek18Zuzia jest słodziutka
Alina2408 przyjeżdża na tydzień i mam nadzieje że się nie pokłócimy w tym czasie bo ja to drażliwa jestem jak ktoś mi się wtrąca:)
u nas też jest taki zwyczaj z ubrankami ja już zamówienie u chrzestnej złożyłam hehe
widzę ze sąsiedzi życzliwi moi mi małego budzą codziennie o 7 rano a po karmieniu zasypia ok 6.30
Alinajak ślicznie razem wyglądacie Nataszka ma piękne duże oczka jak ja Tobie zazdroszczę takich zdjęć ja z małym to prawie nie mam wcale zdjęć a jak już ktoś na m jakieś zrobi to wyglądam na nich jek potwór hehe
xpatiiix3 ja Adasiowi zdejmuję pampera zawsze się budzi i patrzy na mnie zdziwiony
Ja dzisiaj po raz pierwszy nie będę kąpać Adasia przed chwilą zasną temp dużo niższa więc niech sobie pośpi to może mu już przejdzie i jutro znowuż będzie się cały dzień śmiał do mnie
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Xpatii jak juz buziaczki i mowienie nie pomagaja...to biore go na rece i klade w innym na wznak...i wtedy sekunda i sie budzi...bo moj nbardzo nie lubi na wznak lezec
Dominiagratuluje kochana zdanego egzaminu zdolna bestia z ciebie
Wszystkie dzieciaczki sliczne po prostu!
Honka to tak jak w stanach...usg bioderek tez nie bedzie pewnie ale z tym wietrzeniem to dogieli ...ja piernicze Dobrze ze Adasiowi juz spadla goraczka ja mysle ze jak raz go nie wykapiesz to mu sie nic nie stanie...
Ja mysle ,ze z ta opieka medyczna tutaj jest po prostu inaczej niz w Polsce....mniej sie przejmuja...i nie wykonuja testow,badan kiedy nie ma do tego wyraznych wskazan...natomiast kiedy juz jest problem to uwazam ze sposoby leczenia w stanach sa najlepsze na swiecie.
A moj Hubus od wczoraj caly czas przy cycku najchetniej ale widocznie tego teraz potrzebuje wklada sutka do buzi...pomemla,pomemla i zaczyna sie smiac pasc ze smiechu mozna
Kurcze tak piszecie o swoich wagach...musze wreszcie kupic wage i sprawdzic ile waze
Kasia ten lezaczek extra! jade dzisiaj kupic taki wlasnie wreszcie moje plecy odpoczna troche bo Hubus juz sobie wazy prawie 5 kg...i kregoslup mi wysiada
A gdzie Aneta? urodzila juz? jeszcze zostala Aneta i Majkon. A co z Sylwia????Wiecie cos?
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i malutki znowu zasnął tak mocno, że nie do wybudzenia, mogę tutaj chyba nawet disko zrobić Dobra ja to lecę się wyspać póki śpi
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też się zastanawiam nad zakupem tego leżaczka. Powiedzcie czy Wy go stawiacie z dzidziusiem bezpośrednio na podłodze? Alinka, czy Twoje psiaki nie zaczepiają małej jak sobie w nim siedzi? Moje zwierzaki na razie ignorują Olcia. Jak się krzątam to kładę go na sofce, obkładam poduszkami i sobie leży cmokając smoczka i wodząc za mną wzrokiem Widzę, że jest co raz bardziej ciekawy, rozglada się i dziwi światu więc pomyślałam, że na tym leżaczku miałby wygodniej, tylko nie mam pomysłu na miejsce, w którym mogłabym go postawić.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Za niedlugo jedziemy do szkoly .. Ale mi sie nie chce :/ mam nadzieje, ze szybko zalatwimy wszystko i do domu do Naszego Syncia :* stesknilam sie za Nim, bede nadrabiac caly tydzien
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
kasie dziekuje a karmi jest jeszcze malinowe...
pati porobimy pare zdjec jak bedziemy we wloclaku bo mamy zamiar wpasc do mojego dobrego kuzyna i jego ali i do mojej babuni i mojej mamy wiec bedzie jak cyknac kilka fotek
pati ja swoja wybudzilam kapiela
honka to super ze tem nizsza... dasz rade z tesciowa spokojnie... a co do zdjec to przede wszystkim dziekujemy a zdjecia robie sama ale musze w koncu poprosic m zeby we wloclawku nam porobil...
pliszka nie stawiam malej na podlodze raczej lozko i stol w kuchni.. a psy na razie nie dochodza bo maja katar wiec maja zakaz
a generalnie to jak mi wczoraj zasnela o 19 t spala do 1.30 a pozniej prawie do 6... czyli jedno karmienie
kurcze dziewczyny mala zasnela w lezaczku cos jej sie musi smiesznego snic bo postekuje tak fajnie i smieje sie przez sen... moja mala iskierka
no i iskierka buchnela plomieniem... wstala...
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia no to powodzenia w szkole
Alina no to super będzie sesja mamusi z córunią
No a mój jak nie wybudzy to się wystraszy jak do wody go się wsadzi, ehh więc odpada na razie, a tak to lubi kąpiele pluska się hehhe ;D
...
Aniołek [*]