- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pochwale sie -10 kg na wadze jeszcze 5 i będzie gitara
Pliszka bardzo ładnie wyglądasz,śliczny Oluś
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
aganoblamoże zjadłaś dużo czegoś bogatego w żelazo,jeżeli są luźne i nie występują za długo to jest okej
jak fajnie ci waga poleciała u mnie jest na odwrót hehe
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka super wygladasz a maly slodki:))
a moja mala dzis spi od rana..teraz ja chcialam przetrzym,ac ale nie da rady...kurde pewnie w nocy spac nie bedzie..ech
a tu lezymy na brzuszku..potrafimy glowe dac wyzej ale na tym zdjeciu najfajniej wyszla:)
i druga fota..moje dwa najwieksze skarby..
Alinka ile tego karmi wypilas? ja chyba jutro sprobuje bo pokarmu craz mniej...ja juz nawet wit k jej nie daje bo tyle sztucznego dostaje:(...teraz odciagnelam 40ml..a lakator juz na maxymalna moc daje i sutki starsznie bola..pije wiecej..zaraz wypije herbatke laktacyjna..wczoraj napedzila troche bo wieczorem poszlo az 80 oby dzis tez
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Skontaktujcie się z lekarzem, ja nie miałam nigdy z tym do czynienia, nie mam pojęcia czym to sie leczy. A do tego czasu, niech mąż bardzo uważa.
Zdjęcie piękne, jestem oczarowana Olusiem
Kasia ja wypiłam całą butelkę Karmi. Tylko musi być lekko odgazowane, bo przynajmniej u Igi bąbelki powodują delikatneproblemy z prutkami
A zimne Karmi Classic bardzo mi smakowało, chociaż kiedyś nie przepadałam za słodkim piwem to chyba teraz taka namiastka zakazanego owocu
Szkoda, że przegrywasz walkę o pokarm, ale każda kropla na wagę złota, dla zdrowia malutkiej.
Tosia przesłodka
Buziaczek słodka Zuzia
Honka Adaś super chopaczek
Igunia śpi na brzuszku, pokochała tą pozycję
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia i bardzo dobrze, że Ci nie dali tych zastrzyków bo nie można przy nich karmić piersią i mogą spowodować krwotok.
Co do pieluszek to wypróbowałam Dadę i Babydream z Rosmana i te pierwsze lepsze. Mam jeszcze paczkę Pampersów do wypróbowania.
Brzuch też mam jak worek, niedawno pępek zaczął się cofać wgłąb Z tygodnia na tydzień brzuch się zmniejsza i skóra na nim wygląda coraz lepiej. Wizytę u gina mam mieć dopiero w 6 tygodniu po porodzie.
Michasia drętwienie skóry ja też jeszcze odczuwam, ale już powoli słabnie.
Madlen ja bym dawała na żądanie i ile chce, bo jak się nie naje to będzie niespokojny.
Nasze mleczko allegro.pl/bebilon-1-w-plynie-90ml-rtf-p...-24-i3054920153.html jest bardzo wygodne w użytkowaniu bo przed podaniem wrzucam go na parę minut do ciepłej wody, otwieram, zakładam smoczek z nakrętką i gotowe Jedna buteleczka ma 90 ml i niedługo Adasiowi nie będzie starczać więc kupimy również to mleczko w proszku.
Honka to z Adasia już kawał mężczyzny Sliczny jest Bidulinek się namęczył, zdrówka mu życzę !
Pliszka super wyglądacie i nawet kociak się załapał na fotkę
Kasia buziaczek śliczne Wasze córeczki
Ustaliliśmy chrzciny Na 6 kwietnia w Cerkwi Chcieliśmy w niedzielę ale ksiądz ma wtedy jakieś uroczystości i dlatego chrzest będzie w sobotę o 8.20 przed mszą. Po chrzcinach zapraszamy gości na obiad do restauracji. Będziemy my, rodzice chrzestni, dziadkowie, pradziadek, siostra mojej mamy z mężem i dziećmi, siostra teścia z mężem i dziećmi. Więcej nikogo nie zapraszamy ze względu na porę roku i jak najmniejszą ilość osób w styczności z Adasiem. Teraz pozostaje ogarnąć się, kupić coś do ubrania, pójść do fryzjera i przygotować portfel, ciekawe ile nas wyniesie cała impreza. Patrzyłam ubranka do chrztu na allegro, śliczne są ale ceny też odpowiednie
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Pliszka no w końcu troszkę odpoczynku miałam jak ślicznie wyglądacie razem z Olusiem
Alina no zaraz jak wstanie to karmienie i na jakieś pól godzinki może na spacerek z nim pójdę, bo szkoda kisić się w domu, chociaż dzisiaj troszkę chłodno, więc się jeszcze zastanowie No no jaka łobuziarka upodobała sobie 6 no mój jak płakać zacznie to ma też mokre oczka, a tak jak pokrzyczy tylko jak woła mnie czy jeść chce to takie odgłosy jak kotek robi hehe takie słodkie
Aganobla bardzo ładnie zrzucasz kilogramy hehe a zielonkawe kupki to są błędy żywieniowe matki, czyli, że coś co zjadłaś nie odpowiadało małemu..
Kasia, Buziaczek śliczne dziewczynki
Super, że ze chrzcinami już załatwione
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
buziaczek mala przeslodka:)
sorki za to drugie zdjecie..za malo zmniejszylam..
ciekawe jak Domina i egzamin..
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
honka ja nawet ciezko przezylam wizyte u nas mojej mamy bo to zawsze tak jest ze w jakis stopniu sie wtraca to naturalne... wiec zycze powodzenia a na dlugo przyjezdza???
kasiu skarby sliczne a co do karmi pilam po jednej falszce na raz juz dwa razy i rzeczywiscie cos w tym jest ze dziala na laktacje a chyba ktoras styczniowka mowila ze u niej sie rozhulala laktacja od kiedy spi na brzuchu...
buziaczek udalo sie zuzia sliczniutka a i nie ma za co
princess u nas jest taka tradycja ze chrzestna kupuje ubranko na chrzciny...
kurwa ledwo mala usnela a ktos z moich sasiadow zaczal wiercic i stukac i pukac...
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa