BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 9 miesiąc temu #585489 przez [email protected]
Dziewczyny czy to normalne że Gabryś robi bardziej zielone kupy niż żółte,jest tylko na piersi,wcześniej się oczyszczał ale teraz to nie wiem czy tak ma być :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #585491 przez Alina2408
aga zielonkawe to cos moglo mu z twojej diety nie pasowac... a dlugo takie robi?? i jak bardzo zielone??/

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #585497 przez [email protected]
Alina robi takie od urodzenia,dzwoniłam do siostry,podobno do trzech tyg może takie robić,jeszcze się oczyszcza,w szpitalu też tak mówili ale myślałam że już będzie robił żółte ;)

Pochwale sie -10 kg na wadze :) jeszcze 5 i będzie gitara :)

Pliszka bardzo ładnie wyglądasz,śliczny Oluś :)

11 lata 9 miesiąc temu #585502 przez honka_18
Alina2408 to ze będzie inaczej to wiem ale obawiam się że zacznie mi zrzędzić no i że mój m zacznie przy niej cwaniakować, tak wogóle to on złota kobieta jest ale nigdy u nas nie była zawsze my jeździliśmy do niej i to tylko 2 razy do roku na tydzień bo daleko. Męża bratowa która z nią mieszka ma całkiem odmienne zd na jej temat. A ona wychowała swoich synów tak że do dzisiaj ich ustawia nawet przez tel

aganoblamoże zjadłaś dużo czegoś bogatego w żelazo,jeżeli są luźne i nie występują za długo to jest okej
jak fajnie ci waga poleciała u mnie jest na odwrót hehe :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #585523 przez kasia123m
Honka sliczny Adas:))

Pliszka super wygladasz a maly slodki:))

a moja mala dzis spi od rana..teraz ja chcialam przetrzym,ac ale nie da rady...kurde pewnie w nocy spac nie bedzie..ech

a tu lezymy na brzuszku..potrafimy glowe dac wyzej ale na tym zdjeciu najfajniej wyszla:)
i druga fota..moje dwa najwieksze skarby..

Alinka ile tego karmi wypilas? ja chyba jutro sprobuje bo pokarmu craz mniej...ja juz nawet wit k jej nie daje bo tyle sztucznego dostaje:(...teraz odciagnelam 40ml..a lakator juz na maxymalna moc daje i sutki starsznie bola..pije wiecej..zaraz wypije herbatke laktacyjna..wczoraj napedzila troche bo wieczorem poszlo az 80 :ohmy: oby dzis tez

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #585526 przez buziaczek18
Moze tym razem się uda oto Zuzia;
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #585528 przez buziaczek18
Dzieki Alinka udało się,Kasiu ale fajne te twoje dzieciaczki,jakie słodkie....pliszka śliczne zdjęcie super

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #585531 przez Monia_T
Pliszka nie chciałam Cie wystraszyć...ale jak przeczytałam ten artykuł, to aż mi oczy na wierzch wyszły, jak taka niepozorna rzecz może wszystko zmienić. A przy fragmencie, jak tatuś zrozumiał, że pocałunkiem zabił własne dziecko poryczałam się...
Skontaktujcie się z lekarzem, ja nie miałam nigdy z tym do czynienia, nie mam pojęcia czym to sie leczy. A do tego czasu, niech mąż bardzo uważa.
Zdjęcie piękne, jestem oczarowana Olusiem :kiss:

Kasia ja wypiłam całą butelkę Karmi. Tylko musi być lekko odgazowane, bo przynajmniej u Igi bąbelki powodują delikatneproblemy z prutkami ;)
A zimne Karmi Classic bardzo mi smakowało, chociaż kiedyś nie przepadałam za słodkim piwem to chyba teraz taka namiastka zakazanego owocu :blink:
Szkoda, że przegrywasz walkę o pokarm, ale każda kropla na wagę złota, dla zdrowia malutkiej.
Tosia przesłodka :kiss:

Buziaczek słodka Zuzia :laugh:

Honka Adaś super chopaczek :laugh:

Igunia śpi na brzuszku, pokochała tą pozycję :lol:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 9 miesiąc temu #585534 przez princess
Michasia też mi stwierdzili małowodzie (AFI 4) w dniu cesarki. Super, że tak łagodnie przeszłaś dochodzenie do siebie po cesarce :) Ja źle to wspominam. Buziaki dla Ciebie i Ani :)

Kasia i bardzo dobrze, że Ci nie dali tych zastrzyków bo nie można przy nich karmić piersią i mogą spowodować krwotok.

Co do pieluszek to wypróbowałam Dadę i Babydream z Rosmana i te pierwsze lepsze. Mam jeszcze paczkę Pampersów do wypróbowania.

Brzuch też mam jak worek, niedawno pępek zaczął się cofać wgłąb :) Z tygodnia na tydzień brzuch się zmniejsza i skóra na nim wygląda coraz lepiej. Wizytę u gina mam mieć dopiero w 6 tygodniu po porodzie.
Michasia drętwienie skóry ja też jeszcze odczuwam, ale już powoli słabnie.

Madlen ja bym dawała na żądanie i ile chce, bo jak się nie naje to będzie niespokojny.
Nasze mleczko allegro.pl/bebilon-1-w-plynie-90ml-rtf-p...-24-i3054920153.html jest bardzo wygodne w użytkowaniu bo przed podaniem wrzucam go na parę minut do ciepłej wody, otwieram, zakładam smoczek z nakrętką i gotowe :) Jedna buteleczka ma 90 ml i niedługo Adasiowi nie będzie starczać więc kupimy również to mleczko w proszku.

Honka to z Adasia już kawał mężczyzny :) Sliczny jest :) Bidulinek się namęczył, zdrówka mu życzę !

Pliszka super wyglądacie :) i nawet kociak się załapał na fotkę :D

Kasia buziaczek śliczne Wasze córeczki :)

Ustaliliśmy chrzciny :D Na 6 kwietnia w Cerkwi :D Chcieliśmy w niedzielę ale ksiądz ma wtedy jakieś uroczystości i dlatego chrzest będzie w sobotę o 8.20 przed mszą. Po chrzcinach zapraszamy gości na obiad do restauracji. Będziemy my, rodzice chrzestni, dziadkowie, pradziadek, siostra mojej mamy z mężem i dziećmi, siostra teścia z mężem i dziećmi. Więcej nikogo nie zapraszamy ze względu na porę roku i jak najmniejszą ilość osób w styczności z Adasiem. Teraz pozostaje ogarnąć się, kupić coś do ubrania, pójść do fryzjera i przygotować portfel, ciekawe ile nas wyniesie cała impreza. Patrzyłam ubranka do chrztu na allegro, śliczne są ale ceny też odpowiednie ;)

11 lata 9 miesiąc temu #585543 przez xpatiiix3
Honka Adaś śliczny chłopak i jakie pucusie ma :) :kiss:

Pliszka no w końcu troszkę odpoczynku miałam :) jak ślicznie wyglądacie razem z Olusiem :D :kiss:

Alina no zaraz jak wstanie to karmienie i na jakieś pól godzinki może na spacerek z nim pójdę, bo szkoda kisić się w domu, chociaż dzisiaj troszkę chłodno, więc się jeszcze zastanowie :P No no jaka łobuziarka upodobała sobie 6 :D no mój jak płakać zacznie to ma też mokre oczka, a tak jak pokrzyczy tylko jak woła mnie czy jeść chce to takie odgłosy jak kotek robi :) hehe takie słodkie :D

Aganobla bardzo ładnie zrzucasz kilogramy :D hehe a zielonkawe kupki to są błędy żywieniowe matki, czyli, że coś co zjadłaś nie odpowiadało małemu..

Kasia, Buziaczek śliczne dziewczynki :kiss:

Super, że ze chrzcinami już załatwione :D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 9 miesiąc temu #585546 przez kasia123m
Princess moze dlatego ja niedostalam..ze wzgledu na moje [plytki..choc przy wypisie mialam az 112tys...a w ciazy 70-80tys..Chco chyba ta druga laska z sali tez nie dostala.Dostala tylko cos krwiotworczego bo slaba krew miala.Ona wogole urodzila 26tyg...core 890gram...w inkubatorze byla na gorze..oddychala przy pomocy respiratora.A juz 4 tyg wczesniej lezala w szpitalu z glowa w dol i nogami do gory..bo niestety pecherz ploidowy zaczal schodzic do kanalu rodnego...noi utrzymali tylko 4 tyg..wiecej niedali rady.

buziaczek mala przeslodka:)

sorki za to drugie zdjecie..za malo zmniejszylam..

ciekawe jak Domina i egzamin..

11 lata 9 miesiąc temu #585552 przez Alina2408
aga zmien suwaczek bo nie wiem ile twoje malentwo ma :) a generalnie skoro mowili ze moze sie to utrzymywac to spokojnie... a kolor jak ostratnio sprawdzila satine moze byc do oliwkowego...

honka ja nawet ciezko przezylam wizyte u nas mojej mamy bo to zawsze tak jest ze w jakis stopniu sie wtraca to naturalne... wiec zycze powodzenia a na dlugo przyjezdza???

kasiu skarby sliczne a co do karmi pilam po jednej falszce na raz juz dwa razy i rzeczywiscie cos w tym jest ze dziala na laktacje a chyba ktoras styczniowka mowila ze u niej sie rozhulala laktacja od kiedy spi na brzuchu...

buziaczek udalo sie :):) zuzia sliczniutka a i nie ma za co :):)

princess u nas jest taka tradycja ze chrzestna kupuje ubranko na chrzciny...

kurwa ledwo mala usnela a ktos z moich sasiadow zaczal wiercic i stukac i pukac...

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #585568 przez buziaczek18
i jeszcze tu a co tam http://www.zapytajpolozna.pl/[img] www.zapytajpolozna.pl/
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #585571 przez buziaczek18
i tu
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #585572 przez buziaczek18
i jeszcze tu tu miałyśmy tez żółtaczkę w domku ale położna kazała ja na 4 dni odstawić od piersi i żółtaczka znikła
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka