- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
U nas nocka też ok. Zasnęła o 21 i co 3 godziny pobudka na karmienie. Wstała o 8.20.
Moja Amelka od paru dni robi zielone kupy! Jednego dnia zielona drugiego żółta. Nie wiem o co chodzi. Dostaje probiotyk. W ogóle po tym Bebilonie HA wali takie śmierdzące bączki. O kupach to już nawet nie będę mówiła. Za to buziaczek jest śliczny.
Kasia spróbuj zmienić smoki na 2. Może za wolno leci i się wścieka? U nas jak takie akcje są przy jedzeniu to zawsze chodzi o bąki.
Monia zdrówka.
Vini ale Zuzia ma włoooosy!! Cudna!
My dziś na spacer nie idziemy. Muszę odgruzować dom. Młodą później wystawię na taras o ile padać nie będzie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Monia Kasia Gabryś dostaję od 2 tyg diclofor i nie widzę żeby coś zmienił,nie wiedziałam że jest diclofor w kropelkach,ja mam w saszetkach
Vini jaka Zuzia śliczna i te włosy,razem z Adusią do reklamy pięknie wyglądacie
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Do wanny się położę wieczorem, jak m wróci z pracy.
Aganobla ja mam w kroplach. Ale widac nie na wszystkie dzieci działa.
Iga zasnęła, ja chyba też wykorzystam tą chwilę na drzemkę.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Vini jaka cudna Zuzia, a piękna po mamusi
Zagadka rozwiązania, wiem dlaczego M mnie zostawił, dla panienki którą mój brat wygrzmocił w kiblu w pogotowiu opiekuńczym... opowiadałam kiedyś Wam... No i kuźwa ona ma 15 lat... No to trzeba mieć na prawdę nie pokolei, żeby dla takiej dziwki <przepraszam, ale brakuje słów, żeby ją opisać> zostawić dziecko i dziewczynę... Szok po prostu, ale lżej mi, że już wiem.. :O
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tosia zjadla 90 na raz i potem dojadla z 10...bez placzu..polezala w lozeczku..pogadala do ksiazeczki i karuzeli( choc malutko gada jak na moj gust)i drzemie.a mni sie udalo troszke kuchnie odsprzatac..a teraz pedze wyjmowac pranie.oj juz sie obudzila..nochal zatkany..ech..moze jeszcze podrzemie.o 12 jedznko i na pole bo o 13 odbieram mlodego z przedszkola.musze zawsze polowac na jakas mamusie bo niewjezdzam do przedszkola bo ospa.a wiadomo to sie kropelkowo roznosi.
piekna pogode na weekend majowy zapowiadaja.oj jak ja bym pojechala w gory..spacer dolina koscieliska...ech...ale chyba zamale dziecko na tak ostre powiertrze co?moze do ojcowa pojade..albo gdzies blisko krakowa..ale gory mi sie marza..ostatni raz bylam nad morksim okiem 7 czerwca..dzien po owulacji kiedy powstala Tosia.a potem mi nie bylo wolno..
Pati az sie "noz w kieszeni otwiera".porazka
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i zapomniałam Wam opowiedzieć, wczoraj koleżanke z klasy rozbolał brzuch wyszłam z nią na korytarz ból w podbrzuszu co raz to silniejszy był poleciałam po dyrektorke i zadzwoniła po karetke, czekaliśmy a te pare minut jak godzina się wydawało.. biedna tak cierpiała z bólu się zwijała ;/ Wyobraźcie sobie rzucił ją chłopak w tamtym tygodniu i pytałam ją dyskretnie czy jest w ciąży ale miała dopiero co okres... była u gina w tamtym tygodniu i wszystko w porządku niby było... A dzisiaj napisała że miała 4godzinną operacje martwy jajowód i ciąża pozamaciczna... i jak kur... Ci lekarze badają, dziewczyna mało co nie zeszła, no i straciła dziecko, niestety ciążą pozamaciczna i nie miało szans... ojej.. idę jutro do niej porozmawiać pocieszyć trochę, a taka fajna dziewczyna, tylko na takich dupków jak ja trafia...
...
Aniołek [*]
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Dla zainteresowanych info, ze ja nadal 2 pac, ale juz najgorsze nastroje zwalczyłam czekam spokojnie i w pokorze a czas pokoże kiedy do Was dołączę
No i muszę pochwalić nieziemską urodę mojej imienniczkiVini, Zuzanka wymiata!!!
Monia, zdrowiej, bo aż szkoda pogody na chorobska
A muszę sie pochwalić, ze dostałam wczoraj od Męzusia MEGA prezent na osłodę życia w poczekalni szczęka mi opadła i od razu nastrój się poprawił
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
u nas noc po szczepieniu bardzo dobra Robert zasnął o 20.30 i obudził się dopiero o 2.45. Jeszcze nigdy tyle nie spał. Nie wiem czy to po szczepieniu czy dlatego, że tyle czasu byliśmy wczoraj na spacerkach. Zjadł, zrobił mega kupę, że trzeba było bodziaka zmieniać i o 4 już spał. Niestety o 5.15 coś mu się stało i zaczął płakać, wzięłam go do nas do łóżka do cyca i zasnęliśmy do 7. Potem rozdawał nam uśmiechy i pogadaliśmy a teraz znowu zjadł i śpi w łóżeczku. Mam nadzieję, że nic się już po szczepieniu nie wydarzy!!!
Monia biedna jak masz teraz możliwość to kimnij się razem z Igunią. Zdrówka dla Was Dziewczyny!!! oby szybko Wam przeszło.
Mnie bardzo boli głowa ale to chyba wychodzi mi stres związany ze szczepieniem.
Pati pamietaj zawsze, że to on stracił a nie Ty i Marcelek!!! Ty jesteś najwspanialszą Mamą dla Marcelka i na pewno swoim zachowaniem i działaniem zastąpisz Mu, może nie w pełni, ale na tyle ile to możliwe, tatę.
Wierzę w to, że kiedyś, może nie za rok i nie za dwa, ale na pewno spotkasz wyjątkowego mężczyznę, który pokocha Ciebie i Marcelka, za to jacy jesteście. A jesteście wspaniali i dobrze o tym wiesz!!!!!Buziaki dla Marcelka
To straszne co spotkalo Twoja koleżankę!! współczuję!!
Chomiczka bardzo Wam współczuję!! nawet nie wyobrażam sobie jak Oluś musi się męczyć z tym siusianiem i Ty oczywiście patrząc na jego cierpienie. Oby szybko lekarstwo mu pomogło!! trzymam kciuki
Jak Robert tak strasznie płacze to mnie tak serce boli i jestem taka wściekła na siebie, że nie mogę mu pomóc! straszne to jest jak się patrzy na płaczące dziecko i nie wiadomo co się dzieje i jak pomóc.
Kasia u nas czasami jest tak, że Robert je a po jakimś czasie zaczyna szarpać cyckiem, puszcza i znowu chwyta, po czym zaczyna płakać, a płacz czasami przechodzi w krzyk. Kiedyś myślałam, że nie mam pokarmu i dlatego się denerwuje, ale pokarm był i teraz wiem, że to znaczy, że nie chce już jeść i jest zmęczony. Wtedy muszę go pobujać na rekach i mocno przytulić i albo zasypia albo się uspokaja i znowu chce jeść i zasypia p
Vini Zuźka boska!!! rewelacyjna fryzurka i te oczęta wielkie ślicznie wyglądacie!
Oby choróbska Was już omijały!!!
Dominia My raz w nocy przebieraliśmy się i teraz zanim zasnął kolejny raz nie wiem czy to po szczepieniu takie kupy wielkie czy to normalne.
Super, że dałaś radę w weekend!! ja ostatni raz prowadziłam chyba w listopadzie i bardzo się wystraszyłam bo miałam obniżoną koncentrację i nie zauważyłam samochody przy zmianie pasa i wymusiłam pierwszeństwo. Spłakałam się nieźle!!
Igorek cudowny, jak zwykle zresztą
Pliszka tłumacz, tłumacz jak masz taką możliwość. Ja niestety nie będę mogła z Robercikiem siedzieć w domku. Teściowa zaproponowała ostatnio, że kilka tygodni po moim macierzyńskim z Nim posiedzi bo urlop trzyma dla Niego, porozmawiam też z moją Mamą żeby przyjechała na trochę i chyba jakąś opiekunkę teściowie zasponsorują aby Robercik zanim skończy roczek był w domku. No ale wszystko wyjdzie w praniu bo zawsze dużo mówią i obiecują, a działania nie widać.
To zapowiada się ciekawy tydzień
Udanego kolejnego pobytu nad morzem!! ależ Ci zazdroszczę!!!!!
Suzi wiem co przeżywasz, ja urodziłam 12 dni po terminie więc wiem cos na temat czekania i jakie to chwilami męczące. A 26 juz blisko i to ładna data
Robercik właśnie wstał resztę nadrobie później
miłego dnia
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Martyna - fajnie że Robercik dobrze zniósł szczepienie
Monia - wracaj do zdrowia kochana, swoją drogą to porażka że nie pomyśleli o jakiś lekach dla karmiących mam.
Chomiczka - a nie możesz powiedzieć stanowczo "nie" tej babci, czy teściowej, czy zagrozić że więcej nie przyjedziecie. Strasznie mi Was szkoda z tym płaczem.
Vini - dawno nie wrzucałaś zdjęć Zuzi, to teraz szok jak urosła Fryzurka jak zawsze boska
Dominia - u nas też rano była kupa po pachy, dziecko do mycia, a ubrania do prania (moje też )
Pati - biedna dziewczyna z tą ciążą pozamaciczną, oby kiedyś udało jej się mieć zaplanowane dzieciątko z fajnym facetem
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martyna, Ola A koleżankę na prawde tragedia spotkała, matko jak dobrze, że ja z nią wyszłam i po dyrektorkę poleciałam, bo ona nie chciała karetki oczywiście...
...
Aniołek [*]
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas nocka boska, kilka z rzedu juz tak ma idzie spac o 23.15 a wstaje o 5.40 tylko cyce rano mam twarde i bolace
teraz spał sobie od 11 do 12.30 najlepsze jest to ze zostawiłam go na boku z nianią elektr. i po pół godz ja przychodze a on na brzuszku spi w najlepszeee! z dnia na dzien widac postepy!!!wow!
patii ten m ma nie pokolei w głowie!!! 15 l!!?? pojeb... typ!niech spada na drzewo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vini zuzia przesliczna!!!
milego dnia! my za chwilke ruszamy na spacerek
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziękujemy pięknie za komplementy ale i tak się czuje jak słoń 5 maja chrzciny małego do tego czasu raczej nie uda nam się schudnąć aby jako tako się prezentować My od od wczoraj mamy kryzys mały strasznie marudzi kupki robi bączki puszcza jak masuje brzuszek wcale nie jest lepiej...nie wiem o co kaman skok rozwojowy czy co?? ale ja już ledwo na oczy patrze wczoraj nawet pomyślałam, że wracam do roboty a S się małym zajmie...ale mały się uśmiechnął i głupie myśli mi uciekły z głowy niestety mały już co raz rzadziej chce ciągnąć cycka w sumie jest na mm i dokarmiam go tylko naturalnie załamałam się tak chciałam go karmić cycem
Monia kuruje się bidulko
Martyna to super, że po szczepieniu wszystko ok :0
Vini super zdjęcia masz piękną mała modelkę pozazdrościć
Suzi masz racja tylko spokój cię teraz uratuje
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Siostrzenicy M udało mi się kupić taką fajną tuniczkę z falbankami z siateczki na dole i teraz mam problem tzn. nie wiem co zrobić ..
Bo Julia ma urodziny w sobotę i kupiliśmy jej już zestaw pisaków itd. i chyba nie włożę jej tego do prezentu bo nie pasuje tylko jako dodatek to będzie od cioci i wujka tak poprostu bez okazji, co o tym myślicie ???
Jaki On jest teraz grzeczny leżał w wózku i się gniótł, mamlał sobie rączkę i gadulił .. teraz leży koło mnie na narożniku i też gapi się po kontach i bawi się sam sobą, normalnie szok
Martyna dobrze, że Robercik po szczepieniu elegancki
uuu i chyba za bardzo Go pochwalilam
Dobra zajął się huśtawką
Patii dobrze, że zareagowałaś Masakra !! i co wycieli jej jajnik ??? Oby tylko mogła w przyszłości zajść w ciążę
Co do M to on jest chyba chory ale na łeb :/
A jak Wam idzie finansowo ?? dajecie radę ??
Kiedy macie szczepienie ?
Ola no to miałyście z Lidusią dzisiaj kupsztala
Stanęłam dzisiaj na wadze !!! stressss był niezły ale waga taka jak przed ciążą więc jest nieźle
Miałam dzisiaj też ćwiczyć ale olataliśmy się z Igim po mieście to sobie odpuszczę
Jutro przyjeżdża moja przyjaciółka z Warszawy z Synkiem !!! Będziemy mieli z kim chodzić na spacerki ale się cieszę
Wam też wyskakuje jakiś ERROR ?????
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patii chyba skorzystam z rady Michasi przyjezdzaj tu do mnie...ty znajdziesz chlopa majetnego a ja bede miala fryzjerke na miejscu
Martyna super Robercik przechodzi szczepienia a tak sie balas
Marlena no to spryciarz
Vini Zuzka extra! duze oczka,bujna fryzka,pelne usta podobna do cibie bardzo
Ola ja tez mialam kupsztalka na powitanie po same pachy
Dominia ale ci doobrze....ja tez chcialabym zeby ktos do mnie przyjechal....
Kasia moze kolka? jej...nie znam sie i bardzo ci wspolczuje biedna Tosia
Nocke mielismy cala przespana!!! Od 9 wieczorem do 6.30 rano (zadzwonil Radkowi budzik). Ale sie wyspalismy
ale mialam sen...snilo mi sie ,ze czekalam z kolezankami na posrednika nieruchomosci. Przyjechal elegancki facet z teczka...w plaszczu....taki pierdol bulke przez bibulke i opowiadal ,ze zaraz nadjedzie facet,ktory zamierza kupic kamienice w Krakowie...bardzo bogaty zyd...biznesmen...i zebysmy stosownie sie zachowywaly. Czekalysmy w napieciu. Ja jadlam kanapke z pomidorem i ten pomidor nagle przykleil sie do teczki tego posrednika....a on niczego nieswiadomy stal tak z ta teczka i opowiadal jaka to kultura jest wazna w zyciu codziennym....a ja nie moglam wytrzymac ze smiechu jak patrzylam na jego teczke z przyklejonym do niej pomidorem....i tak powstrzymywalam sie od smiechu z kolezanka...cala noc
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia niezły sen! Kurde to jak wrócę do pracy to będę uważała na klientów jedzących pomidory podczas spotkania
Ale bym chciała kiedyś takiemu bogatemu Żydowi kamienicę sprzedać, prowizja by z tego była, że ho ho
Ale Ci dobrze z tym spaniem U nas standardowo... Iga zasypia przed 20, je o 1 i 5 po kilka minut. Fajnie mieć taką nockę bez przerwy na cyca, nawet takiego szybkiego...tylko spaaaać sobie jednym ciągiem
Pati tak czytam o tym Twoim byłym i śmiać mi się chce z gówniarza. Już nawet złość na niego mi przeszła taki żałosny jest...ehh dziewczyno ciesz się, że tak łatwo się od niego uwolniłas. Pomyśl sobie jak beznadziejne miałabyś z nim życie za kilka lat, a tak jesteś wolna i przyszłość stoi przed Tobą w całkiem jasnych kolorkach
Biedna ta Twoja koleżanka, strasznie jej współczuję...
Suzi czekaj do terminu, później będziesz się martwić...tylko informuj nas co i jak bo Miki jest troszke z naszego wątku, tak na niego czekamy
Pochwalisz się co to za prezent??
Martyna świetni, że Robuś tak spokojnie przechodzi szczepienie Bardzo się cieszę, ucałuj maluszka od cioci
Ola Iga też tak ma z hałasami. Jak śpi to można przy niej odkurzać, dzwonić do drzwi, szczekanie psa jej nie przeszkadza...a sa chwile, że ciche zamknięcie szuflady powoduje mega płacz. Dziś wystraszyła się jak smarkałam w chusteczkę...tak żałośnie płakała, że szok Biedne maluchy, chyba bardziej świadome na dźwięki i jeszcze nie wiedzą jak reagować.
Marlena fajnie masz z tym snem! Jaki asik z przekręcaniem Tylko nie kładź mu poduszki ani miękkiego koca pod główkę, skoro tak chętnie się obraca.
Drzyzgunia szkoda, że cycek się kończy, ale najważniejsze, żeby mały był zadowolony
Dominia zostaw te pisaki na Dzień Dziecka, to już niedługo
M jeszcze w pracy, dzwonił, że potrwa to dłużej. No ale juz jakiś czas temu zgodził się na te nadgodziny dzisiaj, kto mógł przewidzieć, że akurat się rozłożę...na szczęście Igula kochana, jest dziś spokojna i sporo śpi. Daje mamusi odpocząć Kinia pojechała z babcią do sklepu więc jesteśmy same
Oglądam sobie "Położne" i wzruszam się przy tych wszystkich porodach...jednak wspomnienia mojego własnego są świeże, a z drugiej strony czuję jakbym miała Igę od zawsze...