BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu #633721 przez dominia
Jadzia Ona nie przyjeżdża do mnie :) mieszka 4 domy niżej niż ja i znamy się od czasów siedzenia u Mamuś w brzuszkach :lol: jest ode mnie starsza o 11 dni :lol: teraz studiuje w Warszawie i przyjeżdża z Borysem co jakiś czas do rodziców :)
Ale sen :ohmy: że też pomidory Ci w głowie :lol: :lol: :lol: :lol:

Monia to pięknie .. leż póki się da :kiss: Myślę, że Igusia się nie zarazi, ma przeciwciała w mleczku :kiss: pij dużo :kiss:

U nas pogoda coś się zdupiła .. zaczęło wiać i przyszłam z Igim do domu :) jest dzisiaj bardzo grzeczny, aż normalnie jestem w szoku i to wielkim :)

Od wczoraj net mi chodzi jak stare toki :dry: i przez to się denerwuję i mam ochotę wywalić laptopa przez okno .. ehh złośliwość rzeczy martwych ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #633784 przez Suzi
Monia skoro pytasz to się pochwalę :lol:

www.motonews.pl/autoblog/photos/2012/02/Fiat_500L_2.jpg

TO jest mój prezencik :woohoo: :lol: :woohoo:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #633786 przez Monia_T
Suzi!!!!!!!!!!!Normalnie szczenę zbieram z podłogi :lol:
Super masz męża :laugh: A prezent niesamowity :lol: :lol: :lol:

Nie, no Mikuś teraz możesz już wychodzić, będziesz wożony jak królewicz :laugh: Zazdroszczę, ale tak pozytywnie i bardzo się cieszę razem z Tobą :laugh:
A jak Ty się czujesz?

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #633790 przez jadziatopol
Suzi ale prezent! :lol: :ohmy: no ma gest ten twoj maz :ohmy: :ohmy: :) tez zazdroszcze (oczywiscie pozytywnie) :)
Kasia kiedys pytalas o ta poduszke ...ona byla w zestawie razem z mata.Jest swietna . Podkladam ja pod brzuszek a raczej pod klatke piersiowa i on sie posuwa na niej...albo mozna ja zawiesic na gorze :lol:
Monia to ty posrednictwem sie zajmujesz? a teczke tez masz??? :blink:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #633801 przez Monia_T
Jadzia no jestem agentką nieruchomości :) I teczkę mam :silly:
Ja też Cię pytałam o ta poduszką, bardzo mi się podoba. Podpatrzyłam to i podkładam Iguni mojego rogala ciążowego, ale muszę chyba taką poduchę wymyśleć :)
Hubi, moje Ty Kochanie jak Ty rośniesz! :lol: Buziak wielki od cioci :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #633802 przez dominia
Suzi :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ekstra :lol: :lol: teraz już Wam z Mikuniem nic nie brakuje, możecie jeździć na wycieczki :lol: :lol:

Jadzia ale Hubulek słodziusi :kiss: te pysiory mnie rozwalają :lol: jak chomik :lol: śmieszek cudowny :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #633807 przez jadziatopol
Monia no to szkoda ,ze nie jestem na miejscu to wykorzystalabym cie :blink:do sprzedazy mieszkania :) strzez sie tych co jedza kanapki z pomidorem :blink: :lol: to chyba ty mnie pytalas...rzeczywiscie. Wczesniej tez podkladalam rogala do karmienia. Tez jest dobry :lol:
Dominia a jak u ciebie? jak mleko? jak Igorek?

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #633818 przez Suzi
Dzięki dziewczynki :lol: , no ja szczęke zbierałam cały wczorajszy wieczór a i oczy tez dochodziły do normalnych rozmiarów przez jakiś czas, bo taaaaakie były :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
no trzeba przyznac że prezent sie Męzulkowi udał a i tajemnicy udało się dochować więc zaskoczył mnie na maxa ;) ;) ;)

ale co by nie mówić, ja mam dla niego cenniejszy Dar, rzekłabym - BEZCENNY :) :) :)

Jadzia, no wprost nie mogę się na Hubusia napatrzec :kiss: :kiss: :kiss: taaaaaki Słodziak z niego ze hej! a i sprzęcior ma wokół siebie niebylejaki, juz ma spojrzenie biznesmena :blink: :lol: :side:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #633821 przez jadziatopol
Suzi to prawda :) dobrze to powiedzialas :) Hubcio dziekuje :lol: :kiss:
Dominia jak buziaczek Igorka? ale ci dobrze z ta waga :blink: troche zazdroszcze
Monia ale najlepsza frajde sprawia mu lusterko! :lol: szok! ciekawe jak Igunia bedzie reagowac...bo on caly czas smieje sie do swojego odbicia i gada :lol: :)

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #633855 przez michasia
Patii przykre, bardzo współczuje koleżance, jeszcze facet ją rzucił. Mam nadzieje, że ułoży sobie życie i nie będzie miała w przyszłości problemów z ciążą.

Jadzia to się wyśmiałaś w nocy, teraz będą Ci się pomidory wesoło kojarzyć.

Monia chyba paracetemol można karmiąc, po cc u nas dawali w szpitalu. Może by choć trochę ulżył. Obyś się szybko wykurowała. To dostałaś prezent na urodzinki!

Vini Zuzia jest cudowna. Śliczniutka i słodziutka.

Suzi to Tobie tydzień został? Bo narazie zawsze 28rodziłaś?
mój dziadek ma fest cukrzyce, diety nie trzyma, ma 86lat i ciężko z nim czasem-bo mówi, że na coś musi umrzeć albo że ma ważniejsze rzeczy na głowie niż pójście z garażu do domu, by mu insulinę podać. I dla takich osób ten cukier z brzozy jest dobry? On słodzi herbatę i miał słodzik, ale on G dawał. I dziś był u lekarza i ma zakaz słodzenia. I mówi, że teraz to nic mu się nie chce jak nawet słodzić nie może.

Ja dziś załatwiłam resztę formalności i mam już autko zarejestrowane i ubezpieczone:). Stare już sprzedaliśmy:)
Mieliśmy dziś szczepienie. 5w1 plus engerix.zapłaciłam 182zł. Mała strasznie płakała przy tym engerixie, ale szybko jej przeszło. Biedna. Teraz narazie jest dobrze, tylko ciągle by jadła. Juz jest wykapana.
Idę dziadkowi zmierzyć cukier i dalej będę ja karmić, już chyba 10raz od 16.00

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #633870 przez Monia_T
Jadzia no właśnie patrzyłam na to lusterko, muszę Iguni kupić jakieś w plastykowej grubej oprawce. Do takiego dużego na ścianie się śmieje jak siebie widzi :)
Ta moja mata droga jak diabli, ale wolałbym taką kolorową jak Twoja... cóż darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda. Może sprzedam moja i kupię taką jaką chcę...

Michasia jeśli masz na myśli to auto jako prezent to nie ja dostałam, tylko Suzi ;)
Ja to się na swoje urodziny nieźle rozchorowałam...widać data ważności mi się skończyła :silly:
Szybko Wam poszło ze sprzedażą starego auta, super, kłopot z głowy :)
Apap biorę, bez niego nie wytrzymałabym...
Mam nadzieję, że Anulka spokojnie przetrwa czas po szczepieniu.

Iga mi zasnęła w bujaczku, bez jedzenia już na noc. Na śpiku podałam jej pierś, ale za dużo nie wypiła. Cały dzisiejszy dzień ma taki senny z niewielkim apetytem...chyba to jej sposób na chorowanie...

11 lata 7 miesiąc temu #633881 przez dominia
Jadzia Buziol Iga nawet ;) na bokach policzków ma czasem coś i koło uszek tak to nie jest źle :)
Mleko .. chyba się najada skoro nie beczy :lol: ale dzisiaj duuuużo jadł :) bo cyce mnie nawet nie bolą :)
Co do wagi .. rano mam nawet ładny brzuś taki płaski a po obiedzie jakbym była w 3 miesiącu drugiej ciąży :dry: nie wiem czemu tak ..

Wiecie co .. ja mam chyba owulacje ;) jak było sucho tak teraz śluz jakiś jest od jakiś 2 ni .. z M dalej nic nie próbowaliśmy :huh: boję się trochę tym bardziej teraz ;)

11 lata 7 miesiąc temu #633918 przez Monia_T
Dominia ja za to wieczorem mam brzuch jak w 7 miesiącu :P
Jeśli nie bierzesz pigułek, bardzo możliwe, że właśnie owulujesz. Idź lepiej do doktorka po tabsy, albo zaopatrzcie się w zapas gumek :silly:
Wy nadal nic? Nie dopuściłaś jeszcze m po porodzie?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #633956 przez xpatiiix3
Marlena no ma niepokolei i to nieźle :P

Dominia no musiałam, szkoda mi jej no wycięli jej cały jajnik i jajowód, no będzie mogła, ale będą trudności na pewno z wstrzeleniem się w owulację... Finansowo na razie puchy w portfelu są od 3 dni ale czekam na pieniążki bo trzeba zakupy zrobić, a w lodówce też światło, wiadomo koniec miesiąca... Szczepienie w czwartek na 13.15 mamy, a się boję, jak Wy straszycie mnie, bo takie rzeczy piszecie czasem co może się dziać... No ale zaszczepić muszę małego i raczej podstawowe bo na reszte mnie nie stać... musiałabym przez 2 miesiące wszystko odłożyć chyba żeby na jedną dawkę było... A M kretyn nic więcej, koniec gadki, wyrzuciłam go ze znajomych nawet na fejsie, numeru nie mam i mnie nie podkusi już, żeby napisać do niego nigdy więcej, ani źle ani dobrze... :P
Super, że będziecie mieli z kim z Igim wychodzić na spacerki ja też mam niedaleko koleżankę w bloczkach to sobie razem chodzimy i z jej córcią 5miesięczną Julcią :)

Jadzia daj skończyć szkołę i zdać egzamin jeszcze rok :P hehe i mogę w świat wybywać :D planuję kierować się do Belgii do ojca, ale zobaczymy jak to wyjdzie, chciałabym chyba jednak jeszcze skończyć liceum i może nawet studia zobaczymy ,czas pokaże, mówisz majętnego faceta można u Was tam znaleźć, no przydałby się taki, aby żyć godnie, bogata to ja nie chcę być, chciałabym żyć tak, aby na wszystko starczało :) Bogaci ludzie głupieją od pieniędzy, takie jest moje zdanie, niektórzy sobie po prostu z tym nie radzą :P Hhahahha a Twój sen to boska komedia wręcz :D

Monia kochana uwierz mi, że ja się w tym momencie to cieszę, że się go pozbyłam, na prawdę ulga wielka... No a koleżanka jeszcze to całe szczęście, że przeżyła..

Suzi o kurdeeeeee ale masz boskiego męża taki prezent, wow :D

Jadzia Hubi boski chomiczek, puculki to ma świetne :) a na ostatniej focie taki słodki dziubeczek :kiss:

Michasia no przykre ;/ ale ja trzymam za nią kciuki idę jutro troszkę ją podnieść na duchu :) Super, że już po szczepieniu :) Oby było wszystko dobrze :) Ja dopiero w czwartek na szczepienie z Marcelusiem się wybieramy :)

Dominia możliwe, że już owulacje masz, ja zaczęłam od wczoraj pigułki brać, niby nie mam nikogo, ale nigdy nic nie wiadomo i mamuśka mi mówiła, żebym zaczęła już brać lepiej, bo równie dobrze mogę kogoś znaleźć za parę miesięcy sobie albo niedługo i potem może coś wyjść a tak już zabezpieczona będę, no to posłuchałam mamuśki, mylę, że może mieć w tej sprawie rację :) a u Was inna sytuacja :P Ja biorę Azalię, zobaczymy jak się będę czuła po niej ale jak wczoraj wzięłam to dzisiaj słabo jadłam, mam nadzieję, że nie roztyje się po nich... :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #633975 przez justyna84

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka