- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia mata super...strasznie mi sie podoba..duzo tych pierdol roznych ma...fajna.Jakbym nie miala po synu to tez bym takiej szukala
Gabrys usmiech rozbrajajacy:)
Tosia teraz po spacerze placze i placze..nie wiem czy ja brzuch nie boli po cebionie..bo przed spacerem dostala i teraz wrocililismy przed 18 i placze i placze..
fotki z dzisiaj..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasia ech...ale piekny Krakow i wiosna...moja ulubiona pora roku cudownie i wy wszyscy jak ladnie wygladacie Kasia, jaka ty zgrabna jestes! ech...zazdroszcze Tosia sobie slicznie spi ech...troche zatesknilam za Krakowem
Paulaa wspolczuje ale sie malenka nameczyla i ty tez mam nadzieje,ze dzisiejsza noc bedzie lepsza
Chomiczka Olus elegancki facecik dal pospac mamusi
Patii ja nie bede sie juz powtarzac ...kiedys ci napisalam cos na ten temat i dalej sadze,ze podjelas wlasciwa decyzje i los widocznie szykuje dla ciebie lepszy scenariusz
Mrufka Ada ma fryz taki,ze nie moge ! zarabisty!jeszcze takiego nie widzialam!
Drzyzgunia bardzo ladnie wygladasz z maluszkiem
a to ja z Hubim na wczorajszym spacerku na tej focie widac jakie mam srakowato ,rude wlosy. Zaraz jade do sklepu i kupuje braz czekoladowy albo jakis inny i nakladam bo sie przerazilam jak zobaczylam te zdjecia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wczoraj bylismy prawie caly dzien poza domem...karmilam dwa razy w samochodzie troche niewygodnie ale nie bylo wyjscia Hubert byl tak zmeczony po calym dniu ,ze padl o 21-ej i spal do 6 rano co to byla za noc...meeega wyspani jestesmy
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia plaża,ja też chcę
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia fajna ta mata! W mojej nie ma lusterka, ale zgapię od Ciebie i postawię Iguni takie bezpieczne. A co to za podusia, na której leży Hubi? Też w zestawie, czy to Twoja inwencja? Tak się zastanawiałam czy nie kłaść w ten sposób Igusi na moim ciążowym rogalu...
Sadystko, musisz pokazywać ten ocean Ale bym chciała tam być...
Kasia zazdroszczę tego Krakowa Biedna Tosia, ciągle się tak męczy.
Ja byłam dziś na zamieniance dziecięcej, mamusie sprzedawały i zamieniały różne ciuszki, zabawki itd. po swoich pociechach. Kupiłam Igusi śliczną sukienkę, spódniczkę, bluzeczkę i 2 pajace. Wydałam kilka złotych Ale jedna pani mnie dobiła, bo jak wybierałam ciuszki zapytała czy to dla dziecka, które ma się urodzić? Odebrałam to jako aluzję, że wyglądam jakbym w ciąży była...no i załamka Ale może przewrażliwiona jestem
Wzięłam też Igunię do galerii handlowej, bo musiałam jej czapeczkę kupić, a jak jedna kupiłam bez przymierzania to masakra...ludzie nas zatrzymywali i komplementowali moja gwiazdeczkę, to samo panie ekspedientki a Igusia uśmiechy rozdawała. Pękałam z dumy normalnie
Trochę się czuję jakbym miała się rozłożyć, szczypie mnie w gardle, lekko cieknie z nosa...mam nadzieję, że mi przejdzie.
Alina a Ty gdzie się podziewasz? Masz już te fotki Nataszki, nie mogę się doczekać
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja w tej bluzce i rozpietej kurtce wyszlam jakbym nie wiem jaka gruba byla.bylam wsciekla na M ze mi nie powiedzial ze to tak wyglada.ubralam byle co bo dzi\eci byly ubrane i szybko wyjsc zeby sie nie spocily.a Ty mi piszesz ze szczupla jestem hehhe:P)
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Kasia nie gadaj że grubo wyszłaś, ślicznie wyglądacie całą rodzinką
Jadzia świetnie wyglądacie no a życie mam nadzieję, że jednak jeszcze mnie mile zaskoczy
Monia ja mam to samo jak wyjdę i chwalą mi mojego niunia, że taki śliczny hhe pękam z dumy a ta babka to walnęła tekstem.. Ja bym odpowiedziała chyba, a pani bliźniaków się spodziewa.?
Alina dokładnie dołączam się do Moni Gdzie jesteś.?? I czekamy na foiteczki z sesji
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Kasia rodzinka elegancka, Kacperuś przystojniak jak nie wiem :*
Jadzia gdzie masz ta sraczke na wlosach ? jakos tak malo Cie widac chlopaki Twoje wymiataja ale i tak Hubi z Bartusiem przewyzszaja Tate o 100 % hihi :*
Dzisiaj dalam Iga na brzuch a On co !? Przewrocil sie na plecki sam !! Tak nie lubi lezec na brzusiu, ze hop i juz zadowolony lezy tak jak chce
Jutro ide do gina boje sie jak jasny gwint
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
madlen a mnie przyszla powiastka na szkole zeby mi sciagneli jakas naleznosc z dawien dawna i pol pensji moze sie pojsc jebac a ja nie wiem za co... to znaczy wiem ze bakowe i wyglada na to ze moj byly skorzystal sobie z mojej kredytowki jak sie wyprowadzilam i nie splacil... kurwa a wszystkie wezwania musialy isc na jego adres bo nie mieli innego rece mi opadly bo po zaplaceniu rachunkow podstawowych nie mam kasy... poplakalam sie w piatek...
sylwia a macie umowe??? a moze za pomaganie panu byscie mogli dostac mniejszy czynsz... moze warto sprobowac????
drzyzgunia pokarm w nocy jest bardziej wartosciowy i tresciwy dlatego nie musisz go dokarmiac a widocznie w dzien masz za lekki i maly robi sie glodny...
chomiczka moze rzeczywiscie ta furagina tak na niego dziala a z m to sie nie martw dzis mi kolezanka powiedziala ze facetom na wieosne na leb bije u nas tez juz znow nie jest kolorowo...
monia ale fajne te zabaweczki... kupilabym malej ale na razie leze z kasa... wiec musimy zadowolic sie tym co mamy a mamy sporo wiec damy rade...
pati wierze ze brakuje ci ciala do przytulania ja tez jestem pieszczoch... a zmeczenie no nie dziwie sie bo to ciezka praca byc ciagle na mega obrotach... ale pamietaj dasz rade...
pati boski ten twoj chlopak a jaki powazny na ostatnim zdjeciu
madlen to moja w trakcie jakzdy jak sie obudzi i placze to w aucie zaciaga cyca a gdzie indziej nie bierze smoka nie wiem dlaczego ale mnie to bardzo pomoglo jak teraz sama bylam u mamy...
pati cholera jaka stara panna??? no w leb chcesz???
kasiu a co z coreczka gosi?? ta co miala byc operowana na serduszko???
mrufka ale fajowskie zdjecie...
paula wspolczuje ale mam nadzieje ze udalo sie odpoczac w dzien...
ale usmiechniety gabrys...
pati zabki moga duzo wczesniej zaczac wychodzic znaczy dziaselka swedziec a same zabki wyjsc moga pozniej...
kasia ale fajne rodzinne foty...
jadzia my wczoraj uspalysmy mala po 19 i wstala na jedzenie o 5 cyce to mialam takie ze zabic moglam z twardosci...
monia u mamy bylam a fotek jeszcze nie mam troche to trwa bo sesji dzieciow bylo kilka i czekamy na obrobke naszych w kolejce...
my bylysmy na wyjazdowym w piatek popoludniu pojechalam do mamy odebralam ja z oracy mala pieknie jechala ze mna sama troche pod koniec jazdy zaczela plakolic ale pokazalam jej grzechotke i to ja zainteresowalo tylko machac musialam ja :P w sobote odwiedziny w lumpku bo po zlotowce bylo kurde kupilam sporo rzeczy dla siebie dla m dla nataszki oczywiscie no i nawet corce kolezanki kupilam spodniczke i bluze... z mama kupilysmy chyba z 30 rzeczy za zlotowki :P a pozniej do ciechocinka do cioci bo kupila sobe tam drugie mieszkanie no i byli z ryszardem ale smiesznie bylo bo troche polazilismy oczywiscie w trakcie obiadu ryszard zawsze stonowany facet ale okazuje sie ze oszalaly na punkcie malysz dzieci wiec z nataszka biegal jak szalony heheheh... no i z m jedziemy tam na tydzien na dlugi weekend i nawet nie musimy im nic odpalic bo nie chcieli milo z ich strony... jak wrocilysmy to po 19 mala usnela i spala do 5 a dzis do mojej babci i spowrotem do domku mala wykapan i spi... sapie sobie i wzdycha... chyba zadowolona ze wrocila do domku...
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mama moja mowi, ze zmienilo mi sie mleko i nie wiadomo ile pociagniemy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na nic nie mam dziś siły a jak na złość muszę podjechać do banku, na pocztę, posprzątać mieszkanie, poprasować i jeszcze ciasto upiec. Najchętniej zwinęłabym się w kulkę pod kołdrą i zasnęła na 24h
Alina z tą kartą współczuję...niestety chyba będziesz musiała po prostu spłacić. A skoro wchodzą na pensję, to już pewnie komornik przejął i jeszcze dodatkowe koszta naliczy. Mocno obciążył Ci tą kartę?
Fajne takie zakupy po złotówce
Super macie z tym weekendem w Ciechocinku Dawno tam nie byliśmy, musimy tez pojechać z dziewczynkami jak wyzdrowiejemy
Kasia Ty grubo wyglądasz????Nie grzesz kobieto, bo Cię pokarze...
Chomiczka nie zazdroszczę. Na Twoim miejscu olałabym szanowne towarzystwo i nie zobaczyliby mnie ani dziecka przynajmniej przez najbliższy rok!
A jak Oluś się czuje? Uspokoił mu się ten pęcherz?
Dominia Twoje mleko zmieniło sie już w pokarm dojrzały i teraz będzie tak wyglądać, spokojnie pokarmisz tyle ile chcesz Ja miałam takie mleko do końca karmienia z Kinią czyli do 14 miesięcy.
Pati jak ładnie na awatarku wyglądacie
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia to może odpuść sobie to ciasto chociaż, kup jakieś dobre w cukierni i nawet nikt nie pozna biedaczki jesteście, taka teraz jest pogoda zdradliwa i dużo osób teraz choruje.
Oluś płacze przy sikaniu, także jeszcze go boli. Walczymy teraz żeby zjadał tą furaginę bo nie chce. Dosypuje mu do niej glukozy żeby było słodkie to trochę siorbie ale i tak wszystiego nie wypija i martwię się czy to co upije wystarczy żeby zaleczyć ten pęcherz. Ze strzykawką próbowałam ale wypluł wszystko na siebie.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia ratuj sie jakos zeby Ci przeszlo, a Iga jak ? Moze pasuje isc do lekarza z Nia bo jak to jakis wstreciuch ja lapie to szybko sie zaradzi i Jej nie rozlozy :*
Tak myslisz, ze to juz ten dojrzaly pokarm ? Igor je mi teraz mniej, tzn rzadziej, ale nie placze wiec pewnie jest najedzony ?
Chomiczka powiem Ci, ze i tak dalas rade wysiedziec u tesciow .. Ja to bym nie wytrzymala :/
Chwala Ci Panie, ze ja mam w miare normalna tesciowa, tesc za granica ale jak przyjezdza to mu wali na dekiel :/ .. Na szczescie nie w sprawie mojego Syna, On poprostu jest chory
Jak nie urok to sraczka ..
U Nas nocka nawet ok, pobudka przed 3, o 5 i od 7 Ig w pelnej gotowosci kopie koldre i wlasnie nie ma jej na sobie wcale, przykrywam Go juz dziesiaty raz
Pogoda zapowiada sie PIEKNA ! ani jednej chmurki bedziemy lapac ciepelko na spacerku i na spanko na podworku
Chomiczka a kiedy przestalas karmic ???
Milego dniaaaaa :*:*
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alinka zkupy po zlotowce super.
Buziaczek odezwij sie.mam nadzieje ze juz w domu jesteescie.
Chomiczka jak pecherz Olusia?miejmy nadzieje ze to juz koniec waszego chorownia.a co do tesciow to porazka.moj M tez tak ostatnio zrobil...u tesciow rozsiadl sie i sie mala niezajmowal ani kacprem.opierdzielilam go porzadnie potem bez jaj.tesciow sie zawsze kacprem zajmowla to wolne mial.ale wtedy byla po operacji i lezala.kacpeer marudzil bo nauczony ze babcia sie z nim bawi.ja na rekach Tosie bo purknac niee mogla i marudzila a ten se siedzial w najlepsze.chlopy..
A gdzie reszta dziewczyn.?
Tosia spala dzis od 2,30 i teraz do 6,30.katar ma oczywiscie le nawet w miare.syn pojechal do wieliczki do koplni na wycieczke.pewnie bedzie zachwycony.a ja mieszkam teraz prawie przy wjezdzie n wieliczke a w kopalni jeszcze nie bylam.wstyd hehe.w krakowie mieszkac i nie byc w wieliczce...