- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
Amelion spi mi po 5 min i buuuuczy.
Domina na tej focie jest wyciagnieta jakas :-P Dwa tyg. temu miala 56cm. Wiec taki kurczak maly generalnie

Kasia ja nie mam nic na slonce jeszcze. Jutro jedziemy na zakupy to cos ogarne. Wczoraj kupilam parasolke do wozka bo byla tragedia. Mysle ze filtr 30 jak najbardziej wystarczy;-) Pokaz jaki masz ten krem:-P
Madlen lacze sie w bolu. Juz mi nogi odpadaja.
Pisanie z tela jakos mi nie idzie. Jeden maly poscik a mecze sie juz z 10min:-P :-P :-P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Paula taki
allegro.pl/ziaja-ziajka-spf-30-emulsja-d...-ml-i3162496885.html
co ciekawe widze ze na allegro jest jeszcze +50 ale tamten od 6 mies..dziwne..ten z filtrem 30 ma UVA I UVB...jakies filtry mineralne.Wypowiedzcie sie dziewczyny..Princess..Andzia...bo Wy sie chyba znacie..noi on jest od 1 dnia zycia..Moze dlatego ze takiego maluszka nie wolno wystawiac na slonce.a takie powyzej 6 mies juz predzej to maja wiekszy filt??nie wiem...Dzis slonce bylo slabe a i tak buzie jej spieklo..a staralam sie jechac tak by na nia nieswiecilo.musze parasolke do wozka dopiac.
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

ilekroć już chce napisać posta coś i wypada i z moich zamiarów nie wiele wychodzi...a do tego mam zepsutą klawiaturę ;/ ale trudnooo jest kupić nową

mój maluch też dzisiaj strasznie marudny fakt w tej pogodzie musi coś być mnie cały dzień boli głowa

Mój mały rośnie jak na drożdżach aż dziw bierze

z ubraniem małego i ja mam problem szczerze staram się jak mogę go nie przegrzewać noo ale to nie jest takie proste

Ale nie wszystko jest takie sielskie i anielskie mój urwis nie zawsze chce jeść z cyca...najdziwniejsze jest to, że w nocy nie ma z tym problemu wcina cyca i zasypia noo ale w dzień muszę go dokarmiać mm bo inaczej jest głodny i marudzi czasami nie wiem co z nim robić

Co do huśtawek ja bez swojej nie wyobrażam sobie życia

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kasia moja siostra dostała jakiś super krem z filtrem 50 dla córci a ona dostała jakiś plam na buzi,ja nie kupię wysokiego fitra,szukam z hippa,mamy wszystkie kosmetyki z tej firmy i są super,nie mają niepotrzebnych składników,zawierają olej z ekologicznych migdałów
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

W trakcie i przed karmieniem póbowałam mu podać furaginę ale grymasił i wypluwał a ja znów mu dawałam i tak wypił niewiele mimo że wymieszłam ją z herbatką. Dawałam mu też na łyżeczce i coś tam połknął. Może to przez to?? nigdy mi się takie coś nie zdarzyło

Kuźwa nie dość że ten pęcherz to jeszcze tej furaginy nie chce pić

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Może Oluś za szybko zjadł

Aga super, że w końcu Gabryś ma ładne kupki

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
drzyzgunia fajna huśtawka, bardzo ładna

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasia ja mam taki krem, zapłaciłam 19,90zł a Iga na wszystkie kosmetyki z Nivea dobrze reaguje
Byłyśmy z dziewczynkami w gościach, Igunia cudownie się zachowywała, po prostu reklama idealnego niemowlaka

Madlen na Glinkach sa jeszcze przecenione ciuszki i jeszcze bardziej obniżyli ceny

Odebrałam dziś przesyłkę z zabawkami Chicco i Igunia ma już ukochaną grzechotkę, podobną miała Kinia też Chicco. Iga dziś trzymała i trząsła kluczykami zafascynowana co to takiego

To jej nowa ulubiona zabaweczka, polecam dla Waszych Maluchów

A tu pozostałe zakupy dla Igusi. Znalazłam taniego sprzedawcę za wszystko zapłaciłam 78zł, a w normalnym sklepie kosztowałoby 350zł

- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Oliwia też mi rzygała jak kot. To jest okropne w smaku. Ja zawsze rozdrabniałam tego procha na łyżeczce, zalewałam herbatką i wciągałam w strzykawkę. Strzykawką podawałam jej głęboko do buzi tak żeby nie pluła. Jak pełna strzykawka z lekiem poszła to max. 10 ml herbaty do popicia. Później nosiłam pionowo przez jakiś czas. Jeśli mogę Ci doradzić to nie podawaj leku tuż przed jedzeniem, w trakcie i po. Musisz tak 30 min przed karmieniem. Wtedy nie powinien Ci zwracać.

Kasia miałam ten krem dla Olki. Jest dziadowski w smarowaniu.

- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Sylwia a Bartuś jaki słodziak

Chomiczka Świetny ten test hehe no i fajna ta huśtawka

Paulaa jaka fajniutka 2 miesięczna Amelcia

Drzyzgunia ale fajny synuś

Dominia, Chomiczka współczuję Wam problemów z emkami, ale wierzę w to, że jakoś przebrniecie przez to

Z resztą ostatnio nie mam czasu na nic jestem taka zmęczona już tym wszystkim, chyba znowu jakąś depreche łapie, a może po prostu jakiś zły okres się zaczął, mam nadzieję, że mi szybko przejdzie to, wszystko mnie boli, wracam po szkole i w domu nie dam rady już ni ręką ani nogą ruszyć, w nocy słabo śpię, nawet jak mały śpi to mi coś słabo idzie to spanie i ostatnio czuję, że mam minimalne wsparcie w rodzinie, bo zamiast pomóc to tylko każdy by rozkazywał, wrócę to od razu nakarm małego, popiszczy to weź go na ręce, a ja nie i kłótnie są, po co mam nosić go na rękach jak starczy go zagadać i spokój... Ja nie rozumiem tych ludzi babcia już tak narobiła, że on wcale nie chce spać sam ;/ tylko na rękach...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Marudny był może dlatego, bo wibracje w leżaczku się skończyły, muszę zmienić baterie. Znowu!
Kasia jod był potrzebny bardzo w ciąży, teraz nie wolno. Brałam suplementy z jodem po porodzie i nie sprawdziłam składu. Niedawno się skapnęłam..
Też jeszcze nie kupiłam kremu..
Dzyzgunia superbujawka tylko droga..
Chomiczka jeny, znów problem masz. Normalnie medal powinnaś dostać za cierpliwość.
Na pocieszenie- mojemu M. też odpierdala....
Kołysanie nogą i laptop- znany mi widok

O krem z Nivea na słońce, lubimy Nivea

Dzieki Monia, może uda mi się pojechać tam jak M. wróci.
Ale extra te zabawki

Pati może to wiosenne przesilenie

Moje dziecko jakieś dziwne. Jak jechaliśmy autem i zaczął płakać włączaliśmy głośno muzykę i natychmiast cisza, zasypiał

Muzyka jest db na wszystko. i trząchanie

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Madlen może i to przesilenie wiosenne, ale wiosna idzie potrzeba faceta i się rozerwania troszkę

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]