BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 11 miesiąc temu #628559 przez gabilee
martyna jakie cwiczenia wykonujecie? moj Leon tez ma problem z pieluszkowaniem a najgorsze , ze jak chce mu ta druga pieluszke to ryk niesamowity ;/

jadziu dzieki a podpowiedz :)

suzi bidulko wiec co czujesz przenosilam 9 dni i mi wywolali porod , ale czas oczekwiania byl straszny , bolaly pachwiny , stawy kolanowe a najbardziej biodra , boze jak to bolalo bardziej niz porod ..

ogolnie powiem wam , ze porod mi sie podobal :D naprawde milo wspominam rodzenie mojego syna :) moze dlatego , ze mialam dosyc juz tak problemow w ciazy , ze lezalam i nic iwecej mi nie bylo dane :P

dominia napewno dasz rade tylko musisz przestac sie bac , jazda autem to mega frajda i mimo , ze juz jezdze 6 lat to wciaz mnie to cieszy i mega odstresowywuje :D

Leon spi , taki otumaniony lekka goraczka dalam znowu czopek probuje zasnac , ale czuje ciezka noc , jesc tez nie chce wypije moze 30ml i to na tyle ;/ ale widocznie tylko tyle potrzebuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #628594 przez gabilee
suzi kawał na pocieszenie :D
Siedzi na ławce pani w ciąży, podchodzi do niej mały Jaś i pyta:
- Co pani tam ma? - wskazując na brzuszek.
- Dziecko.
- A czy pani je kocha?
- Tak.
- To dlaczego pani je zjadła?

11 lata 11 miesiąc temu #628617 przez xpatiiix3
Monia Ale śliczna Igunia :)

Dominia Iguś jaki przystojniak :)

Kasia Tosia jaka fajna dresiara :P

A ja zmęczona zastanawiam się ciągle nad szczepionkami, bo za tydzień w czwartek nas to czeka...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 11 miesiąc temu #628618 przez Monia_T
Gabilee dobre :laugh: Ja jak patrze na tą moją Igulę, to myslę sobie "tak Cię kocham, że mogłabym Cię zjeść! I z powrotem do brzucha ;)"

Dominia dasz radę autem :)
Ja uwielbiam prowadzić, relaksuje mnie to tak jak Gabilee. Ostatnio wypełniałam nową polisę OC i jak mnie pani zapytała od kiedy mam prawo jazdy, podałam rok 98, ona wpisała 15 lat...ale się wtedy stara poczułam :P Jakoś na co dzień wiekiem się w ogóle nie przejmuję, ale to posiadanie prawka od 15 lat wywołało we mnie taki smutek, że stara doopa ze mnie :silly:

Jadzia to chyba zależy jaka szczepionka, bo co prawda moja pediatra nic nie wspominała o spacerach, ale inny lekarz mojej koleżance zalecił pospacerować na słoneczku jak nie ma gorączki. A jak Hubi przeszedł okres poszczepienny?

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #628625 przez jadziatopol
Suzihahahha....ale sie usmialam z challenge! :lol: wiem co czujesz ...ja tez tak przezywalam ciaze jak ty...wszystko powoli sie otwieralo, czopy odchodzily, pachwiny bolaly...czulam sie jakbym miala ze 100 lat ale za to porod blyskawica :lol: prawie na parkingu. Z toba pewnie bedzie podobnie...jak cialo sobie przypomni to pojdzie porunem :lol:
Gabilee moj Hubek tak samo jak Leos przechodzil okres po szczepieniu...tylko z nozkami nam sie nic nie dzialo. Dzisiaj odespalismy wreszcie 2 nocki...spalismy do 12 w poludnie...wlasnie jest 12:45 i jem dopiero sniadanie ;) :lol: dowcip niezly :lol: ale zarloki z nas ;)
Monia pewnie tak...ale dodatkowo jak czytalam o NOP-ach to tez tam bylo napisane,ze zaleceniem producenta szczepionki (nie pamietam ktorej czy 5w1 czy 6 w 1) jest nie wystawianie dziecka na slonce ;) ja tak sie boje tych szczepionek ,ze moze troche przesadzam ale wole zachowac maximum ostroznosci ;) straszna panikara ze mnie ;) wiem..... ;) ja tez uwielbiam jezdzic samochodem :lol: zapisuje sie do waszej dwojki :lol: ty uslyszalas 15 lat a ja 20! szok...czuje sie tak staro :ohmy: Hubus juz ok...dzieki :lol: wczoraj jeszcze rano troche byl fussy ale teraz juz jest super :lol: Ale iGubia ladnie trzyma zabawke :kiss: moje serduszko :kiss:

[/url]

11 lata 11 miesiąc temu #628656 przez Monia_T
Jadzia ja nie wiem, czy na mnie hormony tak podziałały ale ta 15-stka mnie zdołowała...przecież ja sama się czuję nastolatka :P :laugh: tylko metryka i wygląd nie kłamią... :silly: :silly: :silly:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #628659 przez jadziatopol
Monia mam podobnie ;) choleraa....no niestety stare dupy jestesmy :P ;) :lol: ale za to jakie! :lol: ale co ja pisze...ty przeciez mloda jestes! ile masz? 21 ? :blink:

[/url]

11 lata 11 miesiąc temu #628679 przez Monia_T
Jadzia kocham Cię tak 21! Na tyle mało by być atrakcyjną fizycznie i tyle dużo by mieć porządek we łbie...
A tak naprawdę to w poniedziałek kolejna świeczkę na torcie zdmuchnę... :dry: :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #628697 przez jadziatopol
Monia byczek? :lol: lubie byczki :lol: to bedziemy swietowac :kiss:

[/url]

11 lata 11 miesiąc temu #628708 przez Monia_T
Byczek, byczek...typowy ;)
To ja stawiam :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #628714 przez dominia
Ja sie moge pochwalic, ze prawko mam 3 lata :blush: az mi wstyd normalnie :silly:

Monia to w poniedzialek swietujemy :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #628719 przez Monia_T
Dominia jaka ładna okrąglutka trójeczka ;) To jeździj jak najwięcej, praktyka czyni mistrza :lol:
No, zapraszam :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #628742 przez jadziatopol
Monia imprezka! wreszcie! :lol: :blink:
Dominia jak buzka Igorka?

[/url]

11 lata 11 miesiąc temu #628759 przez Suzi
Haha Gabilee, niezłe ;)
Jadzia 3mam Cię za słowo!! Jak nie urodze na parkingu to tu wrócę z awanturą ;) :silly: ;)
a póki co mam challenge taki, aby dojść na piętro do sypialni :P
, ruszam zatem, może za pól godziny i 10porażeń pachwin tam dopełznę? Achhhh, wiatr we włosach czuje, TAKA prędkośc :P :P :P

Pa, dobranoc

11 lata 11 miesiąc temu #628762 przez jadziatopol
Suzi hahahha...wiatr we wlosach :ohmy: :lol: :lol: milej nocy :)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka