- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia, cudna ta czapeczka

Dominia, super zakupy!

Chomiczka, bardzo fajna bujaweczka

Madlen, ale spory Adaś!

My jesteśmy w Trójmieście

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pliszka ech...polskie morze przepiekne

Kasia przylaczam sie ...pomodle sie na pewno

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Pliszka zazdroszcze

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Przeczytałam kilka zaległych stron i pozachwycałam się zdjęciami

Chomiczka - na zdjęciu włosy wyglądają bardzo fajnie

Mi mama zrobiła perłowy blond, wyszedł fajnie, ale teraz po każdym myciu robi się jakiś dziwniejszy

Monia- to zdjęcie znad morza rewelacyjne

Unikanie pszenicy nie jest takie łatwe, ale odkryłam w pobliskiej piekarni dwa boskie chlebki w 100% z mąki żytniej

Ostatnio tylko raz zgrzeszyłam, bo sąsiad przyniósł nam winko domowej roboty, takie przepyszne i niestety słodziutkie, ale nie mogłam się powstrzymać. Na szczeście było tak mocne, ze po jednym kieliszku zakręciło mi się w głowie

Chrzcimy Olka 9 czerwca i jestem zdeterminowana, żeby do tego czasu być wiotką mamusią

Jadzia - jesteś piękna

Trzymam mocno kciuki za maleńką córeczkę Gosi.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pogoda za oknem robi się ładna

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pogoda przepeeikna...Tosia od wczoraj popoludniu sadzi usmiechy na lewo i prawo wiec humorek mam super.zdzylm juz dzis byc w przedszkolu,potem zalatwilam tesciowej proteze piersi i peruke,potem u dentysty,potem w kosciolku pomodlic sie za Zosienke i teraz w domku jestem.Idziemy na 14 sie lekarce pokazac.mam nadzieje ze nie stwierdzi nic poza katarem u dzieci.
Cos mnie wierci momentami brzuch..Tosia tez jakby luzniejsze kupy robi i steka co chwile.mam nadzieje ze to nie jakas nowosc wirusopodobna.
Zapytam lekarke o wit d przy takim sloncu noi o ta rozyczke
Milego dnia dziewczynki.
Pliszka zazdroszcze.ekstra fota...
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

U nas UPAŁ !
Sprzedalam suknie slubna !!! Jestem szczesliwa

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jadziu - dobrze że z Hubim już ok

Dominia - fajne te ubranka, to udały się zakupy

Aganobla - u mojej spacer to godzinka max - potem płacze, a co do kupek to u nas ostatnio kończą się na plecach pod łopatkami

Pati - nie przejmuj się dziadem, a tej nowej współczuję
Chomiczka - biedaczko, co Ci lekarze jeszcze wymyślą
Gabilee - powodzenia na szczepieniu
Madlen - a ja się już trochę martwiłam że moja malutka jest duża, a tu widzę że Adaś też pięknie rośnie

Satine - może tamponów lepiej na razie nie...
Moje dzieciątko obudziło się dzisiaj o 4 rano z wielką ochotą na zabawę. Śmiała się, popiskiwała, przekochana była, tylko mamusia jakaś taka śpiąca

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia podziwiam Cię

Pliszka ale super spacer,morze

Madlen pięknie rośnie Adaś

Dominia super że sprzedałaś suknie,moja zalega ponad 5 lat

Chomiczka zdrówka dla synusia,super huśtawka
Maleńka Zosieńka i już operacja,trzymam kciuki
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jaka pięęęęęękna pogoda za oknem

Zrobiłam porządek w sypialni, Igunia zasnęła na naszym łóżku. Ogarnę jeszcze kuchnię i zbieramy się na spacer

Wczoraj zrobiłam zakupy, znowu udało mi się kupic trochę lumpków na wyprzedażach. Kupiłam m.in. rajstopki z Woli przecenione z 14,99 na 3zł

Mężu świętował imieninki, objadłam się pysznym ciastem...cóż dieta musi trochę poczekać

Zamówiłam Iguni kilka grzechotek Chicco na allegro. Znalazłam taniego sprzedawcę, ma sporo taniej niż w sklepach.
Kilka dni temu kupiłam małej w markecie grzechotkę bezfirmową, ale ładną i wydawało się solidną. W domu jak wszystko sparzyłam ją woda...a tam gumowe elementy pokurczyły się, zmieniły kolor i fakturę. Mój mąż wywalił ja do śmieci i oznajmił, że takiego toksycznego dziadostwa zabrania mi dla Iguni kupować...w sumie ma rację, nie wiem z czego to było zrobione, a przeciez mała by to lizała i ssała. Sam powiedział, że mam kupować tylko zabawki dobrych firm z atestem, zresztą ja też jestem tego zdania, że nie warto ryzykować badziewnej chińszczyzny przy maluchach.
Jak przyjdą zabaweczki z allegro pokażę Wam co upolowałam

Pliszka ale Ci zazdroszczę

Kasia może już te wszystkie choroby i wirusy Wam odpuszczą...super, że Tosia ma humorek, ślicznotka

Alina ja mam 175cm wzrostu i niezbyt się czuję w obecnej wadze...poza tym mam mało kobiecą sylwetkę, brak bioder, płaski tyłek, nieproporcjonalnie długie nogi, jedynie cycki miałam w miarę. Najlepsze jest to, że teraz jak patrzę na zdjęcia sprzed kilku lat to marzę, żeby tak wyglądać a wtedy zawsze miałam do siebie jakieś ale...
Dzięki za życzonka

A jak Marek?
Gabilee wtedy jak schudłam to chyba był głownie wpływ mojej psychiki. Pojechaliśmy z m i znajomymi nad morze. Same super szczupłe laski w bikini w towarzystwie i ja...wieloryb. Wróciliśmy pod koniec lipca, zaczęłam od zupy kapuścianej i ćwiczeń, pojechaliśmy na kilka dni do Zakpanego, trzymałam meeega dietę. Na początku września ludzie nie poznali mnie na ulicy. Bałam się jojo, ale nabrałam wtedy innych nawyków i długo trzymałam ograniczenia. Dalej chudłam, ale dużo wolniej. Aż doszłam do wagi 54kg wyglądałam jak szkieletor i chyba miałam jakieś skrzywienie psychiczne bo w lustrze nadal widziałam fałdy tłuszczu. Ale spotkałam swoją bardzo szczupłą koleżankę i okazało się, że jestem chudsza od niej, wtedy odpuściłam. Odrobinę przytyłam i trzymałam dobrą wagę przez wiele lat. W międzyczasie była pierwsza ciąża gdzie przybyło mi prawie 20kg ale tez je zgubiłam w kilka miesięcy bez diety, zaczęłam tyc dopiero w obecnej pracy

Mam nadzieję kiedyś jeszcze poczuć się szczupłą i atrakcyjną

Ola jaka śliczna ta sukienusia

Suzi jak tam Miki? Wyprowadza się w końcu z brzucha?
Aganobla cieszę się, że Gabryś spokojnie przeszedł szczepienie.
Trzymam kciuku przy każdym, widać tylko moja Igunia tak źle zareagowała...oby żadnego dzieciaczka już to nie spotkało.
Dominia u Igi w miejscach wkłuć nie było nawet śladu, a juz tym bardziej żadnej opuchlizny czy podrażnienia.
Fajne ciuszki upolowałaś

Chomiczka jesoo Wy już wyczerpaliście limit na choroby! Bidny malutki, tak mi go żal, ciągle coś...
Mam identyczną bujawkę, no prawie moja jest w beżu

Madlen spory chłopaczek z Adasia

No i muszę kupić pampki w rozmiarze 3, mam jeszcze 20 szt rozm.2 i wykorzystam je ale wkładam na chwilę, bo są już przyciasne...

Trzymam kciuki za małą Zosię, oby wszystko sie udało...

Tak długo skrobałam tego posta, że Igunia się obudziła. Słyszę jak gaduli w sypialni

Jeszcze taki miły demot:
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Czopa pożegnałam juz dobre 2 tyg temu, brzuch mi sie stawia jak skala jak tylko pochodzę i ............nic poza tym

A propos klusek / makaronów- można kupić w sklepach z tzw.zdrową żywnością makaron czysto żytni. nie daj nabrać sie na Lubellę, ten ich makaron pełnoziarnisty jest owszem ciemny ale PSZENNY, tyle ze z mąki z pełnego przemiału, więc takie mniejsze zło

co do chleba, to tez trzeba być niezłym Szerlokiem i czytać etykiety, bo bardzo często ciemne pieczywo zawiera te nieszczęsne słody, karmel ( dla ciemnej barwy). Prawdziwie żytni 100% chleb wcale nie musi być bardzo ciemny. poza tym często sprzedawcy zapewniają, ze a jakże, żytni jest, ale " zapominają" dodać ze jednak zawiera domieszki, a to mąki pszennej, a to mąki sitkowej ( tez pszenna ) a to płatki ziemniaczane itd. Ale jak juz sie uda ten 100% żytni znajdzie, to super, trzymać sie go. Ale tez z nim nie przesadzać. Ja póki co nie jem wiecej niż 1 kromkę do posiłku. No i zawsze jeszcze zostaje własnoręczne pieczenia, jak ktoś lubi i ma czas

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko

wczoraj bylysmy na szczepieniu wzielam standardowe po rozpatrzeniu wszystkich za i przeciw jak narazie z mala ok nie goraczkuje ani nie ma zadnych odczynow odpukac jest tylko troche marudna.
chomiczka wspolczuje tych problemow z małym niech to sie juz skonczy duzo zdrowka dla niego
tak piszecie o waszych wagach zobaczycie jak szybko schudniecie jak tylko wasze malenstwa zaczna sie samodzielnie przemieszczac a wy bedziecie za nimi biegaly podobno lepsze to niz fitness

dzis mala dala mi tyle czasu ze pierwszy raz od ciazy zdazylam pomalowac paznokcie hehe wow jestem w szoku

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Pliszka, zazdroszczę tego Bałtyku z całych sil