- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Spróbuję tej Chodakowskiej...zobaczymy co z tego będzie i na ile mi zapału starczy.
Kinia też długo uchowała się od chipsów, coli itp. Niestety później jej się smaki pod wpływem towarzystwa zmieniły...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Aneta Natalcia jaka śliczna

Michasia dziękuję

Alina u mnie też kurde coś czuję, że sutki to mi się zaorają znowu, bo tak bolą i take drażliwe mam przez tego łobuza, tak wyżute już i wygryzione, co raz gorzej jest... Ojj mi się śnił wczoraj mój dobry kolega pierwsza miłość taka gówniarska hehehe i ostre sceny z nim, a to takie ciacho o matko, aż nie do opisania, 22 lata kończy za niecałe 2tyg

Monia no właśnie mi to samo powiedział ten lekarz, i masz rację z tym że lepiej jeszcze raz skontrolować niż żeby miało się coś stać

Suzi Rzym tylko pomarzyć

Jadzia ale super nocke miałaś

A ja już ze szkoły wróciłam, matko ja nie wiem co to jest co się czepia do tego dziecka... bilirubina prawie nie spada ma 6 a miał 6.3 ponad 2tyg temu... to po cholere pchać w dziecko tyle leków... trudno odstawie go od piersi na 2-3dni może to jednak ta pokarmowa żółtaczka.. ;/ ale za to w szkole zrobiłam już jedno zaliczenie na 5, pani w szoku hahaa bo jak pedantka jakaś wałki ponakręcałam ale tak symetrycznie wałeczek przy wałeczku

I o 18 na spacerek idę z koleżanką się umówiłam, wyjdzie ze swoją córcią 5-miesięczną

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Chomiczka - śliczny pierścionek i jeszcze śliczniejszy synek

Alina - a Ty masz hodowlę mopsów, czy pieski są tak typowo "na kolanka" czyli do towarzystwa? Ja też myślałam o sesji malutkiej, ale teraz mam na głowie chrzciny i wszystko inne odłożyłam w czasie.
Princess - śliczne zdjęcie z Adasiem
Madlen, Satine, Monia, Jadzia, Pliszka - nawet nie piszcie o rozmiarach, ja znowu przez karmienie tak strasznie chudnę że zaraz zniknę. Wszyscy mówią żebym więcej jadła i to też mnie strasznie wkurza.
Dominia - moja też tak ma że jak nie śpi to ciągle głodna, może kawałek nitki został i odczynuje
Kasiu - ja Ciebie dobrze rozumiem. Jak u teściów wreszcie wszyscy pozdrowieli, to teściowa znowu mówi że ją gardło boli... masakra
Pati - moja też czasem ślini się z bąbelkami

Satine - słodziutka Marysia
kurczę znowu do końca nie doczytam, bo mała płacze...
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chomiczka b.ładnie wyglądacie

Pati ładna mama

Wszystkie bobaski cudne

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Poza tym wtedy jak mi spadły to miałam kilka dni zatrucie pokarmowe i mało co jadłam, więc tamten spadek pewnie był tego następstwem. buuu, wstrętna cukrzyca

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kurcze...dziewczyny tak sie denerwuje tymi szczepieniami ,ze zejde tam chyba w gabinecie

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Sny jak nie z tej ziemi normalnie masakra

Spokojnie zobaczysz, że wszystko będzie z Hubim dobrze

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

To ja jak mialam 50 kg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tutaj bylo malo co widac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a to 16 lat temu
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jeju jesteś piękną kobietą

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Co do cukrzycy, to nic mi nie wiadomo żebym miała wcześniej a w ciąży jestem tylko na diecie, insuliny w ogóle nie brałam. mogłam mieć skłonności bo moja mama ma cukrzycę typu 2 ale ujawniła sie u niej około 60tki dopiero. ja mialam i mam skłonności do tycia ale tomz pewnością bardziej przez łakomstwo, chociaż może i jakaś nietolerancja glukozy rodzinnie uwarunkowana tez w tym palce maczała.
Skoro juz o wadze to zaczynałem ciążę z wagą 80kg a wzrostu zaledwie 163

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

Przyszłam dać link do Skalpela 2, dzisiaj przetrenowała i rewelacja. Spociłam się jak szczur w żelaznym sklepie

Jadzia ale z Ciebie lasencja

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Suzi mi wcale cukry niespadly.mialam okres co spadaly bo na czczo bylo po 78 ale to bylo z 3 tyg przed porodem..moze dwa.a potem byly normalne a nawet na granicy momentami.brzuch mi tez nie opadl.
Jadzia fajne fotki.A ta fota z bartkiem na jakims pomoscie to gdzie?
wiece ze ledwo do domu wrocilam..stan podgoraczkowy mam od rana ..teraz mi sie katar leje..ale na polu tak mnie wiercilo w brzuchu ze jak wpadlam do dmu to malo kibla nierozsadzilam.Mam nadzieje ze to jednorazowy wyczyn a nie jakis wirus bo juz mam dosc.Kacper dalej kaszle..Toska dalej charczy..
a tu mina z serii -mamo daj spokoj..nie mam ochoty na pozowanie.-bo krolewna jakas nie w humorze wrocila ze spaceru
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Suzi no w moim wieku tez juz nie latwo sie zrzuca kg

Kasia jej..teraz ty bedziesz chora? kuruj sie ...wiem ze teraz ciezko wypic herbatke z sokiem malinowym i pod kolderke ale chociaz herbatke sobie wypij

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

Bardzo się ciesze że tak przydatna jestem i mogę kogoś zmobilizować do ćwiczeń

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

monia rzeczywiscie swietne musi byc uczucie... monia ja dzis ciagle rozbieralam mala

gabilee to goracy chlopak z niego... my juz nie zakladamy kombinezonikow...
kasia moja spi w samym pajacu...
suzi to ty chyba lepiej do tych wloch juz nie jezdzij jak nie chcesz wiecej dzieci

jadzia bo on ambitny jest chlopak nie idzie na latwizne...
pati moze to znak ze wiosna idzie i nowe milosci ci sie szykuja ze otworzy ci sie serducho moze na jakiegos wartosciowego faceta....
ola moje mospy sa do kochania... nie rozmnażam... genralnie nigdy o tym nie myslalam poza tym adoptuje mialam dwa adopcyjne ale troche przed urodzeniem sie malej karolek niestety poddal sie i przeszedl na druga strone mostu... mam beze kupiona i balbine ze schronu ktora odebralismy z zaawansowana nuzyca w maju... nasze stowarzyszenie ratuje mopsy niechciane i niekochane...
jadzia ja tyle to chyba nigdy nie wazylam .... 50 kg to chyba w podstwowce a to ostro ci sie maga waha jejku...