- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pokażę Wam jak chciałabym znowu wyglądać, ale to mało realne...miałam tu 12 kg mniej niż teraz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czasami ważyłam mniej, ale wtedy dobrze się czułam we własnym ciele...
I tez mam za sobą przygodę z odchudzaniem...kiedyś ważyłam prawie 80kg i jak się zawzięłam to w 3 tygodnie schudłam 17kg, a później jeszcze 7kg...i ta wagę +- 3kg utrzymałam prawie 8 lat. Niestety teraz nie jest już tak łatwo.
Jadzia 50kg Nie przesadzaj!
Pięknie na tych fotkach wyglądasz.
Jesoo nie wyobrażam sobie Ciebie w wadze 130kg
Anoda dzięki, może i ja się zabiorę Bo na razie to słomiany zapał mam...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Kasia, czyli jest nadzieja? Dzięki, podtrzymałaś mnie na duchu
Jadzia, schudlam 10kg, ale widzisz, moja historia tez obfituje w kilogramy, jeszcze na zdjęciach z tegorocznych wakacji , których sie wstydzę oglądać z kimś, to widać
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tu Maryś z Hanią ( 3 tyg. starsza ).
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Dominia ja też 168 mam
Alina może się otworzy ;0
Satine jakie fajne koleżanki
Monia matko jaka lasencja z Ciebie kiedyś była, no i żeby nie było teraz też jesteś piękna
Kurde dziewczyny ja nie wierzę Wy to chyba kiedyś modelkami byłyście
A ja wróciłam ze spacerku najpierw Marceluś z Julcią się zgadali i nie spali a ptem jak we dwójkę padli to spali a my sobie poplotkowałyśmy z koleżanką i takim oto cudem przeszłyśmy sporo kilometrów górki i pagórki fajnie było
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine ale extra fotki jakie dziewuszki wygladaja jak siostry
Alina od tamtej ciazy mi sie tak waga waha....niestety. Nigdy wczesniej nie mialam z waga problemow...wrecz przeciwnie nie moglam przytyc i bylam za chuda teraz musze miec wage pod kontrola caly czas,zeby nie wygladac jak slon....a wiaze sie z tym ciezka praca i mnostwo wyrzeczen i tak do konca zycia ech...myslalam,ze chociaz sobie odpuszcze w tej ciazy i zaczne jesc a tu o ironio,cukrzyca! ale moze to i dobrze bo roztylabym sie tak,ze juz pewnie bym nie zgubila tego nigdy nic sie nie dzieje bez przyczyny
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my juz jestesmy po szczepieniu. Bylismy u naszego pediatry wizyta trwala ponad godzine...mialam tyle pytan dotyczacych bioderek, pepka,ciemiaczka, zabkowania...etc i szczepien oczywiscie. Zbadany byl od stop do glowy wazy 6250 g toj w siatce 75% i dlugi jest 64 cm tj . w siatce 95% Moglismy sobie rozlozyc szczepienia ...i tak tez zrobilismy Hubus dostal domiesniowo Pneumokoki i Hib a doustnie Rota. Za miesiac Dtab i Polio domiesniowo pytalam tez o siedzenie Hubka...co mam zrobic jak sie sam podnosi...powiedzial,zeby mu pozwolic bo dziecko samo wie najlepiej kiedy jest gotowe...ale zeby nic nie robic na sile ten lekarz jest extra...poswiecil mi tyle czasu, okazal tyle zrozumienia...mam nadzieje,ze po szczepieniu wszystko bedzie w porzadku . Hubus teraz spi. Powiedzial,zeby nic nie podawac przeciwgoraczkowego ...chyba ze temperatura bedzie bliska 40 stopni...bo organizm ma walczyc ...bronic sie i musimy mu na to pozwolic. jak dostal zastrzyk troche poplakal a potem sie juz smial do wszystkich a ja nadal plakalam jak bobr wszyscy mnie pocieszali...chusteczki przynosili, przytulali ech ...ludzie sa tu wspaniali (personel).
Zycze Wam wszystkim milego dzionka i slonecznej pogody
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Jadzia super że już po wszytskim
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajny lekarz, dobrze mieć takiego. Z tą gorączką to prawda, bo u Iguni nastąpił przełom właśnie przy wysokiej gorączce i wybudziła się z tego letargu. Ale z drugiej strony prawdopodobnie lekki stan zapalny i trochę podwyższona temperatura wywołała objawy poszczepienne i teraz będziemy temu zapobiegać.
U nas pogoda się skończyła i pada deszcz nie będzie spacerku na słoneczku...
Muszę do sklepu podjechać po jakiś prezent dla męża bo dziś ma imieniny.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia nie łap za słówka bo teraz jesteś też bardzo piękną kobietą ale wtedy to szok jak modelka '
Pati nie łapię za słówka po prostu czasami mi żal, że tak się zapuściłam No cóż po 30-tce i drugim dziecku jest trochę inaczej. Ale może w końcu zbiorę dupsko w troki i zgubię balast...takie zdjęcia z przeszłości to moja motywacja.
To było robione niecałe 6 lat temu, Kinia miała wtedy 5 lat.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Korzystamy z pogody ile wlezie i jakoś tak brak czasu na kompa. Amelka pięknie śpi na dworku. Dziś chyba będzie padać, bo coś pochmurno.
Po usg bioderek wszystko w jak najlepszym porządku, kontrola za 5-6 miesięcy.
Od pewnego czasu Ami ma zasypaną twarz. Myślałam, że to potówki, ale nie. Wczoraj byłyśmy u pediatry i powiedziała, że to alergia. Proszku nie zmieniłam, kosmetyki od urodzenia takie same, wiec pediatra zasugerowała mleko No i jak tak pomyślałam to faktycznie od kiedy dostaje enfamil to ma tarkę na twarzy dosłownie. Więc co? Zmiana mleka na Bebilon HA. To nasze CZWARTE mleko. Jeśli plamy nie zejdą do 3 czerwca (szczepienie) to przechodzimy na dietę bezmleczną.
O dziwo mała się nie przejęła zmianą mleka, chociaż Bebilon w smaku jest paaaaskudny!
Co do ulewania, póki co nie chlusta. Po każdym jedzeniu noszę ją pionowo do czasu aż odbije - wczoraj rekord 45 min.
Mówię Wam dziewczyny, na nudę ja narzekać nie mogę. Jak nie Oliwka to Amelka. Chociaż z Oliwcią nie miałam takich problemów. Ona do 2 roku życia jechała na Bebiku i nic jej nie było. A to małe stworzonko ''bardzo wrażliwe'' - jak to pediatra powiedziała.
Jadzia, Hubus na pewno dzielnie zniesie czas poszczepienny. Z tą wagą to mam tak jak Ty. Przed pierwszą ciążą 50 max. 52kg a teraaaaaz ... Póki co się zawzięłam i zero słodyczy,śmieciowego żarcia.
Satine musiałam się przyjrzeć, żeby rozpoznać Marysię. Wyglądają jak siostrzyczki. Aż trudno uwierzyć, że jest między nimi 3 tyg. różnicy.
Kasia moja śpi w bodziaku na krótki rękaw i cienki pajac.
Monia laska byłaś i jesteś.
Jeszcze chciałam coś komuś napisać, ale zapomniałam.
Aaaa WSZYSTKIE dzieciaczki śliczne!!
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas znowu nocka przespana od 21 do 6 Takie nocki to ja lubię ;p Za oknem 14,5 stopnia póki co. Słońca niestety brak bo chmur pełno. Później wybierzemy się na spacer Matka się trochę porusza a Marysia pośpi Skubana w domu spać nie chce a w wózku śpi 3-4h.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jadzia dobrze, ze wizyta przebiegla tak fajnie Beczku :* Hubi byl bardziej dzielny niz Ty :*
U Nas nocka ok pogoda widze zapowiada sie niezla chociaz jakies chmurki wyskakuja
Milego dnia dla Mamuś i Dzidziusiow od Nas :*
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paula u nas tez buzi jak tarka.nawet zx uszami ma trdzik.raz ma raz nie ma.od mleka?
jde do hematologa...boje sie...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
KASIA jak tylko dorwiesz neta do dawaj znac co Ci powiedzial lekarz !! Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok :*