- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Amelka ma caaaaała buzie zasypaną, uszy, szyja. Okropnie. Najbardziej policzki - mega szorstkie i pełno krostek.
Ja myślałam że to trądzik niemowlęcy albo te potówki, no ale pediatra pow. że alergia. Mam nadzieję ża sam Bebilon HA wystarczy, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić ''diety bezmlecznej'' u takiego dzidziusia małego.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
satine ale nawet do siebie podobne sa swietnie nataszka tylko byla na spacerze z o rok starszym kuba ale niee mieli tak bliskiego kontaktu...
jadzia ja musze uwazac na wage cale zycie taki moj urok wiec czesto musze sobie cos odpuscic...
jadzia to tylko pozazdroscic takiej opieki jednak sa i tam lekarze u ktorych warto spedzic troche czasu...
monia serdeczne zyczonaka dla meza a u nas przstalo padac i wyszlo sloneczko wiec pewnie i u was sie to zmieni...
paula moja pieknie odbija jak ja klade na brzuszku moze tak sprobujcie...a amelka jaka powazna...
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anoda fajne cwiczenia tez zaczne
kasia kuruj sie , ale swoja droga strasznie duzo chorujecie . a nie masz moze jakiejs wilgoci w mieszkaniu na scianach? bo pamietam , ze u mojego chrzesniaka byl grzyb na scianie duzo chorowal z chorobska na chorobsko i okazalo sie ze plesn i jak sie tego pozbyli to jak reka odjal , a nie wiedzieli , ze za szafa byla plesn ;/
satine ale slicznotki
jak wy to robicie , ze wasze dzieci spia od 21-6 szok moj co 3h bez zmian
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia - moja ma oczka dalej niebieskie, ale my wszyscy niebieskie mamy Ja znowu mam tak że jednego dnia mi się mleko z cycków wylewa, a potem jakbym puste miała, i tak w kółko.
Jadziu - Lidzia jak leży na brzuszku to rączki do góry daje, czasem lubi też jedną pod główkę podłożyć. Świetnie wyglądasz Fajnie że wizyta się udała, a z Hubim na pewno będzie ok
Aneta - ja się znowu boję żeby małej nie przegrzać, ale widzę że ubieracie podobnie
Satine - nie bardzo widać że Hania starsza
Kasiu - trzymam kciuki za Twoją wizytę
No i wreszcie doczytałam do końca Wszystkie Wasze dzieciaczki śliczne, uwielbiam je oglądać . Moja mała miała wczoraj dzień marudy i było ciężko... Spała tylko chwilę na spacerku. A wieczorem jak ją ubieraliśmy po kąpieli to bez powodu wpadła w histeryczny płacz, ja już panika że coś nie tak, ale M. ją zaraz ponosił i szybciutko uspokoił. Musiała się biedna czegoś wystraszyć. Jak wczoraj tak marudziła, to pomyślałam o chomiczce, jak musiała biedna mieć przechlapane, ale na szczęście już lepiej
Dzisiaj na razie wszystko ok
W poniedziałek byłam u lekarza i nadżerka zniknęła, cytologię mam zrobić po wakacjach, a tak to wszystko ok. Powiedział że wyglądam jakbym nigdy w ciąży nie była Chciałam Wam jeszcze wrzucić zdjęcie sukieneczki, którą moja mama zrobiła dla małej, ale to chyba później, bo muszę korzystać z okazji że mała przysnęła i coś zjeść
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Kurka ubralam dzieciaki, zeszlam na dol i zaczelo laaaaac. Mloda 3min postala w wozku na tarasie i juz spi:-P
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Michasia Ania śliczna i jak ładnie główkę dźwiga a Ty bardzo ładnie i pogodnie wyglądasz no i jaki Tatuś dumny
Suzi jak widziałam jakie historyczne wydarzenia przywołujesz to postanowiłam Ci podpowiedzieć kolejne Mój M urodził się dokładnie w dniu wybuchu
Pati ślicznie wyglądasz!!!! fryzurka super a Marcelek słodki jak zawsze i te jego minki
Alina jak Marek? pewnie ciężko Ci było samej w nocy?
Dominia Igorek uroczy i jaki poważny
Chomiczka prędzej przegrzeje się dziecko niż wychłodzi. My np. śpimy w bodziaku na długi rękaw i w skarpetkach. A na dwór zakładamy na to pajaca i tak jak dzisiaj tylko dresiki polarowe i czapeczka + kocyk cienki. Są osoby które w taką pogodę zakładają na wózek jeszcze osłonki, które nie przepuszczają powietrza, ale wiadomo każdy robi jak uważa
Cieszę się, że u Was poprawa ślicznie wyglądacie
Jadzia jak ja Ci zazdroszczę!!! u nas 4 godziny spania ciągiem to maks!!!! ale w sumie i tak się z tego cieszę
Już czuć efekty? ale piękna kobieta z Ciebie!! z taką motywacją na pewno niedługo osiągniesz upragnioną sylwetkę trzymam kciuki
Ja robie póki co brzuszki i jeżdżę na rowerze. Chciałabym zrobić ten Skalpel, może dziś się uda
Super, że juz po sczepieniu i jesteś zadowolona!! na pewno wszystko będzie dobrze!!!
My mamy szczepienie w poniedziałek
Monia super!! ciesze się, że cukrzycy brak!!! Igunia boska!!!! piękna ta sukienka na drugim zdjęciu!!
Ale laska z Ciebie
U nas też pada ale w oddali widać jakieś przejaśnienia więc mam nadzieję, że słoneczko wyjdzie i ruszymy na spacerek
Anoda podziwiam mam zamiar tez zacząć te ćwiczenia
Kasia Tosi śliczna
Będzie dobrze trzymamy kciuki!!!
Satine Marysia piękna rzeczywiście podobne dziewczynki
Gratuluję super nocki U mnie maksymalnie 4 godziny ciągiem Mały przesypia
Gabilee super, że jesteś szczęśliwa
U mnie maksymalnie 4 godziny ciągiem Mały przesypia więc wiem co czujesz
Pati gratuluję 5 super, że spacerek udany
Ola jak ja Cie rozumiem ja od wczoraj odpisuję i nie mogę skończyć
Aga daj znać jak po szczepieniu Gabryś się czuje
Paula współczuję, oby to nie byla skaza
Miłego dnia i słonecznego!!!!!
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja nadal w poczekalni a dziś imieniny tatusia, taki fajny prezent mógłby być.....
Ehhhhh, życie....
Ola, jaka śliczna dzidziunia miodzio
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia fajna wizyta,lekarz też super,jak się czuję dziś Hubuń? ja ważyłam 52 przed ciążą,teraz 56 i jest ok przy wzroście 165,kiedyś mniej ważyłam niż 50 i wyglądałam kiepsko,ale Ty wyglądasz świetnie na wszystkich zdjęciach bez słodzenia,na prawdę
Ola śliczności
Monia laska nadal super wyglądasz
Paula Amelka słodka
Satine bąble do schrupania
kasia Tosia jak zawszy wystrojona,jakie pucka
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Paulaaa Amelka cudna
Martyna dziękujemy
Ola ta Twoja niunia jaka słodka
A ja lecę znowu na spacerek i po brata do przedszkola, taka pogoda, że aż chce się żyć
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paul Toska dostaje frenistil na allergie i wcale mniejszej wysypki nie ma wiec to pic na wode.zaczynam sie zastanawiac czy nie od plynu ...bo proszek mam lowele od poczatku a plyn mam teraz dzidzus a mialam jelpaa.noi ma tylko na buzi i za uszami.pokaze jutro lekarce.
Moj brat ma rozyczke.czy ktos wie czy to niebezpieczne dla niemowlaka.nie bedziemy tam jezdzic narazie bo ani ja nie mialaam aani syn..noi Tosia.
Oblazlam plac i wszystkie sklepy w okolicy.nie ma ldnej bwelnianej zwyklej czapki na Tosie.ta co mamy jest rozm 38 i cisna juz...odbija jej sie na buzi...ide teraz popoludniu do komisu.
U hematologa zweiekszyla mi leki na krwawienie,dostalam inne jak nieprzejdzie ..zrobilaa morfologie ,jutro na maila wynik i jakies badania specjalistyczny...wynik za 3-4 tyg..jedno badanie w kierunku jakies choroby na W...wypytywalam pielegniarke ale za duzo nie mowila.powiedziala ze jak beda wyniki to mi zPani dr wyjasni i tyle..wiec czekamy...nie szukam po necie..co sie bede nakrecac...mowila ze jak wyjdzie ok to lyzeczkowanie...wiec chyba nie jest zle.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa