BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #629916 przez drzyzgunia
xpatiiix3 napisał:

Drzyzgunia ale fajny synuś :)

Pati to nie est mój synek tylko zdjęcie z googla huśtawki

to mój urwis

a tu ja w nowym imagu :)

Madlen
my ją odkupiliśmy od znajomych....na nową bym się nie odważyła jednak bo masz race drogie skubane są :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #629935 przez xpatiiix3
Hehee ups to pomyka :P widzisz machnęłam się ja ostatnio mam straszne problemy z koncentracją, więc wybacz, ale niuniuś to śliczny Twój :) I Ty też ślicznie wygladasz :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #629941 przez chomiczka
Monia oczywiście masz rację, rozmowa to podstawa w związku. Bedziemy walczyć na pewno bo bardzo się kochamy (jeszcze). A faceci wiadomo, trzeba zawsze wszystko jasno tłumaczyć bo inaczej nie zrozumieją. Tylko jak bym tak miała robić to każdy szczegół muszę mu tłumaczyć bo on sam nczego się nie domyśli i to mnie wkurza :angry:

Świetne te zabawki i za taką cenę?? super, podaj Monia prosze link do tego sprzedawcy bo też kupiłabym Olusiowi jakies gadzety :)

Paulaa dzięki wielkie za info. Wprawdze lekarka kazała dawac godzinę przed albo godzinę po karmieniu, ale ja walczyłam z nim pól dnia żeby wypił tą furaginę aż zgłodniał i faktycznie raz było mleko i raz furagina. :dry: a Ty dlaczego podawałas furaginę?? mała też miała zapalenie pęcherza? to dobrze wiedziec bo bałam się że coś mu dolega,ale widocznie po tej furaginie tak się stało. Jutro spróbuje ze strzykawką, wielkie dzięki!!!!

patii świetnie Cię rozumiem, mimo że między nami jest ostatnio różnie to bardzo się wspieramy nawzajem a co najwazniejsze kochamy.... gdyby nie on to nie wyobrazam sobie samotnego macierzyństwa! mnie tez rodzice wkurzają i teścowie ale zawsze mam się do kogo wyżalic i ponarzekac na nich, a Ty jesteś z tym całkiem sama. Masz tylko synka, a wiadomo że to jest ogromne szczęście ale nie zaspokoi wszystkich Twoich potrzeb. Wiadomo że kochamy nasze szkraby ale każda potrzebuje wsparcia partnera, Ty zamiast tego masz babcie i mamę które Cie tylko wkurzają. Podziwiam Cię! nie łap doła, pomyśl że ja mam 26 lat i nie dojrzałam do roli mamy a Ty jestes o ile młodsza a mam wrażenie sto lat świetlnych mądrzejsza!
Jeśli chodzi o ojca Twojego dziecka to szkoda klawiatury a niego. Ja NIGDY W ŻYCIU nie spojrzałabym nawet na faceta który wyparł się własnego syna i zostawił jego matkę jeszcze w ciązy! co to za kandydat na partnera?? ta laska widac jest jego warta

a synek z wiekiem coraz bardzej do mamy podobny :)

Madlen z facetem gorzej jak z dzieckiem :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #629961 przez xpatiiix3
Chomiczka świetnie, że masz takie wsparcie u niego, no tak dzieciaczki kochamy nad życie, ale same też potrzebujemy czułości od drugiej osoby, ja niestety nie mam tego, ale jeszcze mam nadzieję, że znajdę, chociaż tak patrząc z boku to cienko to widzę.. :P A ta laska to pewnie nie wie nawet, że on ma dziecko, bo się wstydził powiedzieć.. Powiem Ci tak wkurzają mnie ostatnio strasznie, bo tylko zwracają uwagę jak ja wszystko źle robię i rozkazują za dużo, ale ja staram się ignorować, chociaż czasem nie wytrzymuję i wybucham no ale mimo wszystko chcą skończyć szkołę muszę się zdać na nie, a właściwie to na babcię, bo ona siedzi z małym jak ja jestem poza domem...

...
Aniołek [*]

11 lata 11 miesiąc temu #629974 przez Paulaaa
chomiczka, Oliwia ma pęcherz neurogenny. Furaginę bierze na stałe. :)
Jak była niemowlakiem to też były jazdy z podawaniem tego dziadostwa, teraz sama łyka tabletkę. Strzykawka to najlepsze rozwiązanie moim zdaniem. :)

Pati, Marcyś śliczny. :woohoo:

Drzyzgunia cmoknij Bartula w czółko. :kiss: Tak w ogóle zapomniałam im wczoraj zrobić fotkę :( :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #629985 przez Monia_T
Drzyzgunia jaką fajna minkę zrobił :laugh: słodziak :)

Chomiczka proszę allegro.pl/listing/user/listing.php?order=qd&us_id=9763927 ma sporo taniej niż inni i dostałam paczkę po 1 dniu :lol:

Pati znajdziesz kogoś do kochania :) Lepiej poczekać na kogoś wartościowego niż być teraz z byle kim...

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 11 miesiąc temu #629994 przez xpatiiix3
Monia masz rację, tylko ja nie chce być starą panną z dzieckiem :P

...
Aniołek [*]

11 lata 11 miesiąc temu #630003 przez Monia_T
Do starej panny to Ci ze 20 lat brakuje, więc luzik ;) Jestem pewna, że jak przestaniesz o tym myśleć to miłość sama się nawinie :)

11 lata 11 miesiąc temu #630005 przez xpatiiix3
Monia no zobaczymy, postaram się wierzyć w to co mówisz :)

...
Aniołek [*]

11 lata 11 miesiąc temu #630006 przez Monia_T
Idę się położyć.
Miłej nocki Wam życzę :)

11 lata 11 miesiąc temu #630009 przez xpatiiix3
Miłej nocki, mi też idzie się kłaść, póki mały śpi :)

...
Aniołek [*]

11 lata 11 miesiąc temu #630013 przez chomiczka
Pati to jest taka sytuacja bez wyjścia, z jednej strony masz ich dość a z drugiej jesteś zdana na ich łaskę. Świetnie Cię też rozumiem bo mnie nawet moja kochana mama do szału doprowadza. Dzwoni codziennie mówi mi co mam robić, wymądrza się... nigdy nie myślałam że tak będzie mi działać na nerwy! wiadomo że doceniam jej rady ale jednak sposób i ton jakimi je wygłasza doprowadza mnie do szału, traktuje mnie jak dziecko, czasami mam wrażenie że najchętniej wziełaby Olka do siebie i sama go wychowywała :angry: na szczęście mieszka dość daleko i pracuje bo inaczej to bym wyszła z siebie.
Łatwo powiedzieć żebyś to ignorowała... ale trudniej zrobić. Męczysz się i nawet nie ma z kim o tym pogadać bo nie masz wsparcia partnera. Niefajna sytuacja.A ta dzieczyna przecież wcześniej czy później dowie się że ma dziecko. Jak mozna się wstydzić swojego dziecka?? jeszcze takiego pięknego. Wieśniak i imbecyl z tego kretyna na maxa. Gdybym była facetem to niezły wpierdol bym mu zrobiła. :laugh: :laugh:

Monia dzięki :) trzeba zrobić niespodziankę Olusiowi i jakiś prezencik na urodzinki zrobić (2 miesiące) :)

Paula dzi,ęki za pomoc, jutro pójdę kupić strzykawkę i będę próbować.

11 lata 11 miesiąc temu #630040 przez dominia
Dziewczynki trzymajcie jutro za mnie kciuki, mega ciezki dzien przede mna :( panicznie sie go boje ..
Zostawiam Iga z moja mama a pozniej M bedzie sie opiekowal, oby z babcia byl grzeczny :(

11 lata 11 miesiąc temu #630093 przez Paulaaa
Dzień dobry :lol:

U nas nocka ok. Mała zasnęła o 21. Jedzonko o 2 i 5. Niedługo pewnie się obudzi, bo 8 się zbliża. :silly:
Sama z siebie obudziłam się o 6.40 zamiast spać póki dziewczyny śpią. :S :S
Pogoda znowu do dupy, pada deszcz. :angry:

Monia ja też skorzystam z tego linka. :woohoo: ;)

Pati za jakiś czas na pewno sobie kogoś znajdziesz. Życie jeszcze nieraz Cie zaskoczy, zobaczysz. :blink: Lepiej troszkę poczekać i znaleźć kogoś normalnego, wartościowego niż takie NIC jak ojciec Marcelka. :)

Dominia trzymam kciuki. Jednak wiem, że na 100% sobie poradzisz. :silly:

Miłego Dnia :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #630111 przez Monia_T
Dzień dobry

Dominia powodzenia :laugh:

Paulaa oczywiście, korzystaj, pozostałe też jak macie ochotę :)
Przy niektórych ofertach facet ma opisane, że opakowanie uszkodzone, ja tak miałam przy grającym króliku, a była tylko delikatnie wklęśnięta folia na kartoniku, nawet nie pęknięta. Przez to królik u niego kosztował 35zł a w sklepie 125zł.
Powinnam dostać % od utargu za reklamę tego sprzedawcy :silly:

Chomiczka Oluś na pewno się ucieszy :) A jak Wasza nocka?

Jadzia chyba Cie wczoraj nie było...gdzie jesteś babo?

Pogoda jesienna, szaro, buro i ponuro...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka