- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Dominia zobaczysz będzie dobrze może spróbujcie, a może te Wasze kłótnie to przez to, że brakuje mu przytulania, nigdy nie wiadomo co sobie faceci myślą
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Jadzia Hubert super, taki siłacz:) i taki duży chłopiec już.
Suzi wow, ale super. Fajnie, że mąż taki prezencik sprawił. Już ochłonęłaś z wrażenia?
Monia mi chodziło o to, że dostałaś prezent na urodziny, że Ci się choróbsko przyplątało, w sensie, że nie miało kiedy.
A o Suzi później doczytałam:)
Wczoraj byłam z 2 koleżankami na spacerku(takie koleżanki z gimnazjum, nie widzimy się czasem kilka m-cy, choć mieszkamy blisko, a gadamy dalej jakbyśmy się codziennie widziały:), i tak idziemy ja z wózkiem gondola, Asia ze spacerówką (zajmuje się dziećmi koleżanki) a Iza tak bez niczego i tak sobie palnęłam, że pasowałoby by Iza w ciąży była, (takie etapy dziecka-w brzuchu, później w gondoli i w spacerówce) i okazało się, że Iza jest w ciąży. A Asia wychodzi za mąż w październiku:), także wesele się szykuje:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pliszka a kiedy jedziesz do 3-miasta, może się natkniemy na siebie gdzieś na plaży, ja na przyszły weekend się wybieram.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia ja tez tak samo czuje...taki dyskomfort i lekki bol na samym poczatku...ale potem juz jest dobrze
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja w przychodni spotkałam koleżankę z 1 i 2 kl podstawówki, ma synka z 8marca, Marcelek jak u Pati, muszę zagadać na fejsie, może byśmy się razem na spacerek wybrały, bo tak samej, to tak rzeczywiście nudnawo.
Monia to Ty kupiłaś parasolkę w smyku? bo nie mogę teraz tego posta znaleźć. Po ile była i czy jakiś wybór kolorów? jak się spisuje? bo też muszę kupić.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Kurde nei umie dodac zdiecia bo mi error wyskakuje te forum mnie zaczyna doprowadzać do nerwicy zas się zaczyna to co było kiedyś i jak tu napisac jakiegoś posta jak się laduje godzine to się normalnie odechciewa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
termin mam na piątek a faktycznie, pozostała dwójka urodzona 28..... zobaczymy już blizej niz dalej
spadam spac....dobranoc , może i ja małża w obroty wezmę...
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ale Hubi ma śliczną matę
A Ty widok z okna
Mrufka Twoja baletnica słodka
Aganobla Gabryś ma zajefajny uśmiech
Kasia przepiekne zdjęcia, ale z Was cudna rodzinka
Jadzia zazdroszczę znowu.
Gdzie te Twoje kg..
Monia a tam, przecież nie zawsze widać ciążę, na pewno nie powiedziała tego po brzuszku. Fajna sprawa ta wymianka. Nie słyszałam o tym..
Alina współczuje, cholerne kredyty..
Ale masz fajnie z tym Ciechocinkiem. Uwielbiam tam jeżdzić..
Monia też kupiłam zabawki Chicco od allegrowicza, którego poleciłaś
I zainwestowałam w huśtawkę hybrydową lew
Sobie nic nie kupuję, za to synkowi dałabym wszystko. Oszalałam na jego punkcie
Monia dużo zdrówka
Spóżnione życzenia wszystkiego najlepszego!
Chomiczka miałam okres miesiąc po porodzie. Megaokres.
Satine nam nie wyszła kąpiel w ten sposób, chyba dotknął buzią wody, albo o zgrozo się jej napił I afera..
Satine super, ze waga leci. U mnie powolutku..
Ćwicze rano na rowerku, z leżaczkiem z Adasiem przed sobą. Z włączoną głośną muzą, a jak mu się to nudzi to włączam ..kołysanki, śpiewam. Energii mi to nie dodaje
Michasia słodkie te pieluszki
Pati czemu żarcik z portalem randkowym? Ja tam męża znalazłam
Pliszka super ta zumba. Jak mi brakuje tańca..
Kasia my też już mamy smoczki średnie/nr 2
Vini szok ale super włoski Zuzi
Suzi szczena mi też opadła
Jadzia Hubi jest bardzo bardzo bardzo faaajny
Justyna ale się uśmiałam z tej podpaski Ale agent
Pati jesteś wielka i tyle (nie chodzi o wagę )
Adaś zaczął wczoraj "gadać". M. z nim leżał, zaczął do synka mówić "a gi" itp. a ten mu pięknie odpowiadał
Dziś była u mnie koleżanka, a Adaś "gadał" z nią jak nakręcony, odpowiadał jej na każde "gi", i jaki uchachany był. Szok tak z dnia na dzień.
W niedzielę byliśmy w Toruniu, karmiliśmy Adasia w Sphinxie, potem pubie, nieźle, no ale trzeba żyć normalnie Nikt się nie dziwił. I browara piłam. Ale był pysznyy
Za to ja się zdziwiłam podczas jedzenia jak w restauracji mexykanskiej jedna z mam mając centralny stolik w lokalu wyciągała cyca i karmiła dość duże już dziecię.. Normalnie bez krępacji wyciągała i poprawiała tego cyca w pełnej okazałości, nawet jak dziecko nie było przystawione..
Mój synek domaga się większej ilości jedzenia.
A śpi w nocy czasem 8 a zdarzyło się 9h.. Zobaczymy jak dziś.. Nawet na 5 się nie obrażę..
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to Adas mial fajna wycieczke a mama jeszcze fajniejsza dzieki ...jestes kochana wiesz...ja sie smieje ,ze mam w cyckach te kg...hahahha...chcialabym. Dupsko mam jak szafa trzydrzwiowa szlag mnie trafia jak mi Radek robi fotki...potem rzygac mi sie chce jak je ogladam...tlusty, zapuszczony pasztet ze mnie i zadne farby,zadne ciuchy nie pomoga niestety....wlasnie kupilam farby w sklepie fryzjerskim z nadzieja ,ze jak zrobie kolor to moze wyladnieje...ale niestety sama sie oklamuje! nie w tym tkwi problem...kurwa mac...problem tkwi w sadle....no nic tylko sie zalamac i zaczac jesc z rozpaczy ale nie daje za wygrana...nadal cos tam cwicze...ale to takie popierdolki sa a nie cwiczenia na maxa....nie wiem co z tego wyjdzie
Zaraz jade kupic jakies jeansy bo juz patrzec nie moge na ciazowe spodnie. Jak je ubieram to czuje sie jeszcze wieksza My tez kapalismy tak Hubka i Radek go niechcacy za nisko trzymal...hihihi...tez sie zanuzyl biedny...i najpierw szok a potem ryk. ALe teraz jest ok...lubi na brzuszku dalej
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jesoo jak ja się koszmarnie czuję Kaszel mi doszedł, duszący, cała klatka piersiowa mnie pali od środka jak kaszlę... Iga nadal tylko z delikatnym katarkiem, tli się we mnie nadzieja, że ją choroba ominie.
Michasia kupiłam parasolkę w Smyku w Galerii Pomorskiej. Kosztowała 45zł, były 2 rodzaje z filtrem UV lub bez, ja wzięłam z filtrem. Sporo kolorów, ja mam czerwoną, tak jak wózek Fajna bo ma kilka regulacji, wyginań itp. Tylko jest dosyć duża, ale w sumie to atut bo ładnie od słoneczka chroni
Madlen Toruń... ostatni raz byliśmy jak byłam w ciąży. Musimy się wybrać wkrótce naszą czwóreczką A tym piwem w pubie to mnie dobiłaś Zakupu bujawki nie będziesz żałowała, u nas sprawdza się codziennie. Teraz mam problem, bo zdjęłam pokrowiec do prania jak go Iga okichała, porozpinałam te wszystkie pasy i za cholerę nie potrafię tego zapiąć...ale wytrwała jestem i będę próbowała do skutku
Nie wiem co tam zamawiałaś z chicco ale te grzechotki z lusterkami są super. Iga fajnie je trzyma i się nimi interesuje No i ulubione kluczyki
Jadzia ja się czuję tak samo jak Ty. M zabrał mnie ostatnio do galerii handlowej, żebym kupiła sobie jakieś ciuchy, chciał mi przyjemność zrobić. A ja z moim kołem ratunkowym na brzuchu i sadłem wszechobecnym we wszystkim źle się czułam. Nic nie kupiliśmy, wkurwiłam się tylko i humor zepsuł mi się do końca dnia. A chciał chłop dobrze...nie dogodzisz.
Justyna jak słyszę, że facet mówi do żony, że ma za dobrze to aż mną trzęsie! Jadzia dobrze mówi, zostaw go samego na jakiś weekend...będzie Cię z płaczem przepraszał i nigdy już tak nie powie
Suzi to jasne, że Twojego daru nawet taki prezentem nie przebije! Ale miło z jego strony, że tak się stara
Głowa mi pęka, z łóżka się dziś nie ruszam M wrócił wczoraj przed 22, wykończony bo robił od 7 rano, chwilę rozmawialiśmy i padł. Dzisiaj wraca o 15 i juz zapowiedział, że zabierze Igę na długi spacer i później się nią zajmie, żebym mogła odpocząć. Muszę tylko wytrwać do tej 15-tej...
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Michasia - to może Ania ma skok rozwojowy że taka wygłodniała
Monia - Igunia jest na piersi to Ty walczysz za Was obie Obyście szybciutko wróciły do zdrowia Byle do 15
Pati - w czwartek wszystkie ciocie forumowe będą trzymać kciuki za Marcelka i będzie dobrze
Ja dzisiaj będę miała ciężki dzień. Na 12 jadę do pracy na godzinkę, bo mam parę rzeczy do zrobienia, potem na 14 mam fryzjera - pasemka i to pewnie trochę potrwa i przeraża mnie rozłąka z małą... wiem że to śmieszne, ale co poradzę. Już myślałam nawet te pasemka odwołać, ale wyglądam jak sierota a w niedzielę chrzciny. Malutka zostanie z teściową, a ona się nią na prawdę dobrze zajmuję, ale i tak mam stresa jak nie wiem. jeszcze o 19 mamy spotkanie (nauki) przedchrzcielne. Wszystko się poukładało akurat na dzisiaj