- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Alinka ale Tasia ma wieeeeeeeelkie oczy dziewczynka śliczna
Tomek w końcu mi kupił witaminy bo skończyły mi się ze dwa tygodnie temu .. a Ig pewnie wyjada ze mnie co lepsze
I wiecie co .. dał 45 zł za PHARMATON matruelle, 60 sztuk a teraz patrzę na doz.pl 30 sztuk tyle kosztuje a 60 ponad 75 zł ale babeczka mu mówiła, że są na promocji i bardzo dobre ..
A tableta taka, że masakra ! ja nie wiem jak ona mi przeszła przez gardło
Ig jak usnął o 12 tak o 14 obudził się z wielkim krzykiem, ja akurat też usnęłam i to chyba dosyć mocno .. nie mogłam Go uspokoić dopiero jak przestał płakać chwycił cyca i przy nim znowu usnął i spał do 17
Jadzia sraka na głowie mówisz ... to coś wymodziła ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia - my też dzisiaj pospacerowaliśmy, u nas trochę wietrznie, ale ślicznie
Pewnie to moje śpiewanie na prawdę komicznie wygląda ale mała to lubi a im głupiej wyglądam, tym ją to bardziej cieszy
Doczekasz kochana takich nocek... U mnie to na razie pierwsza i tez mam nadzieję na więcej
Monia - no to rzeczywiście z Igi niezła gimnastyczka ja zawsze patrzę czy mała otwiera oczy, jak nie to zostawiam ją w łóżeczku, no chyba że czasem tak mruczy pół godziny to wtedy też karmię. Ona czasem mi tak marudzi jak tylko chcę pozycję zmienić lub jej się coś przyśni.
Alina, Monia - moja dziś też rozpłakała mi się na spacerze. Zabawne że ona w domu to mało płacze, a na zewnątrz to ma głos jak dąb Ale zaraz się uspokoiła i jeszcze pospacerowałyśmy trochę
tak całkiem w poprzek łóżeczka? moja w poprzek się nie zmieści...
Pati - mojej też czasem trochę mleczka bokiem ucieknie, zwłaszcza jak piersi mam bardzo pełne. gratulacje dla koleżanki
Dominia - ja brałam ten Pharmaton w ciąży, rzeczywiście tabletki duże, ale po paru się przyzwyczaisz. No to sobie Iguś trochę dzisiaj pospał
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nataszka sliczne ma te oczka...cudna
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
ola no nozkami kopie po szczebelkach i strasznie sie ciesze ze kupilam na allegro ochraniacz na cala szerokosc lozeczka...
kasiu dziekujemy a co do szczepien to sie nie martw bedzie z pewnoscia dobrze daj tosi pospac ja tak zrobilam przez dwa dni staralama sie zeby natka spala jak najwiecej zeby mogla zregenerowac sily...
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alina Nataszka ma piekne oczka
a co do szczepien to szczepimy tak jak Madlen starego typu ...kazdy szczep osobno. Nie mamy wyjscia i tak bo skojarzonych tu nie ma. Z tego co czytalam to te starego typu sa bezpieczniejsze .A ilosci wkluc i tak dziecko nie pamieta. Podobno dzieci po kilku sek zapominaja o bolu. Gdybym miala do wybor to tez wybralabym nie skojarzone. Potrojna jest tylko ta co w Polsce Tdap i Dtap (blonnica,tezec,krztusiec). Po pierwszym nam sie nic nie dzialo i mam nadzieje ,ze teraz tez bedzie wszystko w porzadku. Idziemy w piatek na Tdap i Polio...i juz sie boje tak rozlozylismy w czasie ,ze teraz dopiero pierwsza dawka Tdap i Polio a powinna byc 2 miesiace temu
Noc mielismy ciezka...o 21-ej poszedl spac..obudzil sie o 22-ej potem o 1 i o 2.30 i o 5,potem o 6...masakra....chyba znowu skok tata poszedl spac na carpet
do tego nie chce ssac piersi...bierze,ssie i po chwili wypuszcza i tak w kolko
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu Alina ma racje daj Tosi odsapnąć po takim dniu, my nic nie musieliśmy podpisywać, dziwne..
Jadzia też braliśmy nie skojarzone.
Szukam kiecki na chrzciny, znalazłam dwie które mi się podobają. Która lepsza? Mi bardziej podoba się pierwsza, ale muszę jechać i przymierzyć.
Alinko kurcze teraz doczytałam o Twoim M.. wiem że tam gdzie mieszkacie krucho z pracą, ale może przeprowadzka do Inowrocławia byłaby rozwiązaniem Waszych problemów. Też by mi się przykro jak cholera zrobiło gdybym od swojego M takie coś usłyszała..
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tyle naskrobałyście że was nadrobię chyba później. Weszłam wam się pochwalić Adusia już pięknie z brzuszka na plecki się przewraca no i ja się pochwalę weszłam w spodnie z przed pierwszej ciąży jestem mega dumna z siebie. A tak to teraz w ogóle nie mam czasu ciągle coś robię jak nie z dziećmi to gotuję, ćwiczę teraz zaczęłam jeszcze biegać Ogólnie jestem szczęśliwa jak nigdy mam wspaniałe dzieciaki cudownego męża i wszystko zaczęło się sensownie układać oby tak dalej było. I wiecie co ostatnio tak myślałam że chyba chciałabym jeszcze jedno dziecko
A tu jeszcze foteczki mojej niuni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Alinka no dziwne zachowanie .. Ja się wcale nie dziwie Twojemu M, że mu ciężko .. mój Tata robił kiedyś 4 noce pod rząd po 8 godzin .. od 23 do 7 rano i mówi, że pierwsza noc ok ale później robiło się coraz gorzej, musiał spać w dzień a tu małe dzieci, ja mu oko otwierałam i pytałam 'śpisz ?' więc mega masakra, poza tym to nie życie, w nocy robisz a w dzień Cie nie ma bo odrabiasz sen, pogadaj z M, że tak nie może być, narazie niech pracuje tam ale będziecie cały czas szukać nowej pracy nie płacz, jest zmęczony i dlatego tak głupio powiedział
Dziewczynki jak tam Wasza linia na brzuchu ?? bo u mnie chyba zostanie
Apropo brzucha .. powiem Wam, że ja mam płaski brzuch ale .. opona mnie wkurza !!!! jak siądę to taki dziwny fałd jest .. skóra która była naciągnięta przez Igiego sobie została .. to już takie będzie ? czy jakbym robiła brzuszki i ogólnie jakieś ćwiczenia na mięśnie brzucha to to zniknie ???
Mrufka Adunia superowa a Mamusia hoho jaka lasencja to szok bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa
trzeci dzidziuś ? od przybytku głowa nie boli
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alina nie placz kochana...nie wiedzial co mowi. Macie chwilowo pod gorke i do tego dochodzi zmeczenie ,obowiazki i stad te emocje i nieswiadomie wypowiedziane slowa. Na pewno sobie wyjasnicie i na pewno nie chce sie od was wyprowadzic...spokojnie
Sylwia tez pierwsza mi sie podoba jest seksi
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mrufka super wyglądasz! No i szczupła lasencja z Ciebie, zazdroszczę Adula jaki pultasek się zrobiła, śliczności I te włoski
Sylwia zdecydowanie czerwona kiecka Boska jest
A mi dziś wysiadły korzonki Masakra. Bolało od rana, a potem wsiadłam do auta chciałam zapiąć pas i tak zostałam w odwróconej pozycji kilka minut na parkingu...teraz ledwo się mogę ruszać.
Miałam też wywiadówkę u Kini w szkole...załamka. Młoda opuściła się w nauce, a na półrocze brakował jej tylko 1 punkt do paska. Ma ostatnie kilka dni na podciągnięcie. Rozmawiałam z wychowawczynią o jej zachowaniu i ustaliłyśmy wspólny plan działania. Mam nadzieję, że to pomoże, bo chwilami nerwowo nie wyrabiam.
Z miłych rzeczy odebrałam dziś płyty zgrane z VHS jak Kinia była malutka. Płaczę ze wzruszenia i ze śmiechu oglądając ją Jejku taka kochana była, a teraz...
I wygląda identycznie jak Igunia na pierwszych filmach.
Aha, zapomniałam. Jadzia Iga też ćwiczy mostki. A jak leży na brzuszku ponosi dupkę i opiera się na kolanach, oczywiście chwilkę i zaraz z powrotem do leżenia. Pełza po łóżeczku i kocyku. Buja się na boki, dziś była bliska przewrócenia się z pleców na brzuszek.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia napisz mi kiedy u Igusi wystapily dziwne zachownia.na drugi dzien?
Mrufka ale super przeczytac ze jestes szczesliwa.az sie cieplej n serduszku robi. Adusia przesliczna.
Jdzia po co Ty znow farbowalas wlosy?przeciez pisalysmy Ci ze ldne masz.a teraz na jaki farbnelas?bo Ci w koncu te wlosy wyjda...
Tosia usypi w lozeczku le kiepsko jej idzie...tak pomrukuje..jakby marudzi..przy jedzeniu tez tak mruczala i tak jadla niejadla.goraczki narazie nie ma.troche mnie glowa z nerwow sciska.a jutro z nia na spacer moge isc?potrzebuje wyjsc kacpra odebrac ech
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Alina będzie dobrze : ***
Dominia o to samo dzisiaj właśnie się chciałąm zapytać jak u Was linia bo ja ciągle mam taką ostrą tylko pępek jakimś cudem wyszorowałąm bo też cały brązowy był, szorowałam nawet gąbką i nic nie schodzi... i też doszłam do wniosku, że mi to chyba zostanie..
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa