- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Mieliśmy plany jechać nad morze, nie wiem czy się uda ale namiot przy tak małym dziecku niestety nam odpada w nocy może nie jest tak źle ale nad ranem zawsze tak zimno, że staremu buzia zamarza a co dopiero dziecku
Ale wiadomo to Wasza decyzja, oby było ciepło tak jak dziewczynki mówią
Ja zamierzam dać zupkę dopiero koło 5 miesiąca bo Ig jest na samym cycu .. a podobno właśnie jak dziecko nie je mm to później się daje ??? Monia wiesz cos o tym ??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jadzia to super , ze znalazlas jakas bratnia dusze za oceanem a mą Krychy przesmieszny "tylko wino lał" hehe
alinka i chomiczka moj Leon spi juz tylko na lewej stronie w nocy , ale w dzien ani cholery tylko prawa ale sie wyrowna
alinka Nataszka sliczna
jeszcze raz lezaczek
juz kupilam uzywamy :
www.ceneo.pl/1443547
chomiczka nie boj sie porod chyba bardziej boli
kasia trzymam kciuki za szczepieni MYSL POZYTYWNIE
marlena ja mam wlasna dzialalnosc . ale raczej nie wroce predzej wykorzystam ten czas tylko dla siebie ^^
kurcze potem nadrobie Leon dokazuje
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Moja mała na razie "odpycha" się na piętkach i pupkę lekko dźwiga
Alina -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwia - a mi się obie kiecki podobają, czerwona bardziej sexy, ale srebrna elegantsza
Mrufka - ślicznie wyglądacie
Dominia - ja cały czas mam linie na brzuchu, ale na razie mi nie przeszkadza Wszystkiego dobrego dla 3-miesięcznego Igusia
Monia - a masz jakieś zdjęcie Kini jak była w wieku Igi, takie do wrzucenia na forum?
Michasia - może Ania ma po prostu gorsze dni, albo też jakiś skok
Natalka - ja nie miałam, ale ja karmię cycem
Marlena - oby tata jak najszybciej wrócił do zdrowia
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Kupy wczoraj nie było. Mam nadzieję, że dziś zrobi.
Jadę jutro z Oli do CZD na badania. Amelia zostaje z moją siostrą. Mam nadzieję, że poradzą sobie obie. Mam stresa już. Nie cierpię tam jeździć, ale musimy musowo.
wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/pijan...egion-wiadomosc.html czytałyście?
Następna ''mądra mamusia''.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dominia bralam te tabsy w ciazy są ok ale fakt drogie
pati teraz patrze ze kolezanka urodzila super pogratuluj jej
bylam u gina blizna ok , tak jak u wszytskich kobiet ale i tak mnie ciagnie ;/
mowil , ze jeszce musze poczekac az sie porzadnie wszystko wygoi pytal ile razy w mc wspolzyje , bo mowilam mu , ze wlasnie jestem mega ciasna przez ta blize i na poczatku boli, i mowie , ze jak narzeczony jest to codziennie . zrobil wielkie oczy i powiedzial , ze mi zazdrosci heheh tzn mojemu M. alez sie usmialam
dostalam jakies globulki i zaproponowal mi wkladke domaciczna , bo zawsze latem mam problem jesli chodzi o hormony , bo moje libido siega 0 , ale tylko latem przy evrze , co myslicie o tych wkladkach miala, ktoras z was kiedys ?
alinka a czemu on chce sie wyprowadzic co to zmieni? niech sie wezmie za robote i nie uzala sie nad soba , bo stawia cie w trudnej sytuacji ... a czemu mu ciezko w pracy ?
jadzia moj nie robi mostku , ale czesto jak go trzymam to tak prostuje nozki szok sztywne sa ! i to kilkanascie razy dziennie ;/ czy to normalne?
sywia zdecydowanie pierwsza powiew lata
mrufka super , aby tak dalej szczescia ci zycze
odwazna jestes na trzecie dziecko
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Siedzimy na tarasie. Parowa okropna.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
natalka ja również jeszcze miesiączki nie miałam, dodam że w ciąży nie jestem ( jeszcze) i piersią nie karmie
Marlena trzymam kciuki za Twojego tatę
Igor gratuluję 3 miesięcy
dzieciaczki słodzitkie
Alina pomysłowe zdjęcia chyba też zrobię taką sesję dla Adaśka
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alina zdjecia przecudne!!! Nataszka sliczna i te oczka przepiekne ladna rodzinka Ale Nataszka podnosi tylko pupe? bo moj jak robi ten mostek to podnosi plecki i pupe dlatego sie martwie
Gabilee ja mam podobnie z ta blizna...ciasna jak cholera i boli na poczatku a co do nozek..to kiedy Leos tak prostuje? wtedy kiedy trzymasz go pod paszki? bo jezeli tak to normalne. Wazne zeby (podobno) nie obciagal przy tym palcow jak baletnica.
Kupilam wczoraj ta oslonke na lozko....na cale lozeczko dookola. Fajne jest bo jest z siateczki i przepuszcza powietrze. Ale ancymonek nie chcial wczoraj spac w lozeczku. Caly dzien byl taki marudny i plakal podczas jedzenia. Martwilam sie juz na powaznie...i wieczorkiem okolo 21-ej zasnal przy karmieniu ale jak go wlozylam do lozeczka to placz wiec polozylam go w moim lozku a Radek wyladowal w "swoim" (juz zaczyna sie przyzwyczajac-radek oczywiscie)i nocke mielismy cudowna. Hubus obudzil sie tylko o 3 w nocy i dwa razy pociagnal cycka i spal do 7 rano!!! szok! Powital mnie usmiechem i troche pogadulil ...wczoraj wogole nic nie mowil i zaczelam sie martwic. Dzisiaj jest juz super jak na razie
Dominia wszystkiego najlepszego dla Igorka
Honka ale Adas duzy! na ostatnim zdjeciu wyglada jak dorosly facet
Marlena jej...wspolczuje bardzo. Mam nadzieje,ze twoj tato dojdzie do siebie szybko. Zlamane zebro..az mnie ciarki przeszly ! to bardzo bolesne! trzymam kciuki,zeby bol byl do zniesienia. Dobrze,ze nic gorszego sie nie stalo
Paulaa to wstrzasajace i niepojete!!!!!!! Jak kurwa mac kobieta w ciazy moze sie uchlac! to nie kobieta , to nawet nie suka! nie wiem co to udusilabym golymi rekami taka szmate!!!!!!!!!!!!!!!!
Monia oj niestety mam to samo z plecami trzymam kciuki kochana ,zeby juz przestalo bolec wiem co to znaczy
Michasia nie odwazylabym sie jechac z maluszkiem pod namiot a szczegolnie w maju. Pamietam jak raz bylismy w maju ...cieplo bylo bardzo w dzien...ale w nocy nie spalam wogole z zimna. To byla ostatnia moja wyprawa pod namiot. Zmarzlam tak,ze powiedzialam,ze wiecej nie pojade. (kiedys kochalam jezdzic pod namiot)
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny czy tez tak czasem macie że wydaje Wam się że słyszycie płacz dziecka a ono grzecznie śpi?
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj mialam koszmar nocny. Snilo mi sie ,ze Hubus byl u mojego taty a ja bylam w szkole. Martwilam sie co sie tam dzieje i jak sie nim opiekuje (moj tata jest mega nieodpowiedzialnym czlowiekiem). Nie odbieral telefonow ode mnie a ja odchodzilam od zmyslow....balam sie ze Hubus placze,ze jest glodny i ze teskni za mna.....zaczelam krzyczec i plakac przez sen z tej niemocy! w koncu dodzwonilam sie i pytam jak Hubus? a on mowi,ze nie chcial mnie martwic ale Hubus puszcza banki nosem i musial z nim pojechac do szpitala....i obudzilam sie cala spocona z nerwow i przeszczesliwa jak zobaczylam Hubka spiacego przy mnie.
W piatek mamy szczepienie a Hubus ma ...nawet nie wiem czy to nazwac katarem...mokre spiki ciagnace sie. Odciagam mu rano albo wieczor.Ale nic mu sie nie dzieje w ciagu dnia...nie leje sie ,nie przeszkadza mu w oddychaniu...przed snem czasem furczy to mu odciagamy i rano po przebudzeniu troche. Jak myslicie , isc na szczepieenie? wasze maluszki tez tak maja? wczoraj jak mu frida odciagnelam to taki mokry glut ciagnacy sie wyszedl (przezroczysty) i ciagnal sie i ciagnal