- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga27
- Wylogowany
- gaworzenie
kasia123- sprobuje z piosenkami w tv, moze akurat na dluzej ja to zajmie.
co do lezenia na brzuchu, to Ewa nie za bardzo lubi, ale kilka razy dziennie po troche ja klade.Co do napiecia miesniowego, to chyba jest ok, nikt mi nigdy nie wskazywal ze moze byc problem, a ostatnio bylismy u pediatry ktora jest tez od rehabilitacji, i nic nie powiedziala wiec mysle ze jest ok.
michasia- na zakupach wczoraj 1 raz nie myslalam o malej, bo tak to zawsze mysle, ale wczoraj zostal z nia maz i wiedzialam ze beda sie usypiac na noc, bo pojechalam wyjatkowo wieczorem.
My z tetrowkami, podkladanymi zawsze i wszedzie nie rozstajemy sie od urodzenia
jadzia- z tym wyginaniem sie to chyba jest wszystko w normie, dzieci tak maja, moja przed zasnieciem tez tak sie wygina
alina- gadam do malej duzo...a bardzo mi pomaga mama, przyjazdza do mnie kilka razy w tygodniu, bo inaczej to nie wyobrazam sobie... maz cos tam pomoze jak jest w domu a nie w pracy
paula, domina- a z tym ulewaniem naszych dzieci, to czytalam gdzies ze to moze podrazniac przelyk, i dziecko to moze bolec, a skoro nasze dzieci dosc chlustaja to roznie moze byc
Ogolnie dzis byl dzien troche lepszy.Była u mnie mama to juz przez samo to, ale Ewa jakby troche mniej marudziala.Byłysmy nawet w Kosciele na blogoslawienstwie dzieci,i calej mszy, porozgladala sie , troche pospala, bylam z niej dumna, potem pobylysmy troche na podworku.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Patii myślę, że Ola ma rację ja używam z M gumek ale mam taką schizę przy tym .. bo Igunio prawdopodobnie wydostał się z antykoncepcji T. czego w życiu nie żałowałam ale teraz się pilnuję bardziej z tego względu, że teraz Nam ciężko a co dopiero by było jakby Nas było czworo albo więcej
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Całe szczęście źle obliczyłam 20 tygodni minie dopiero w lipcu, ufff
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Satine Marysia cudna pieknie tanczy a jaka radoche ma przy tym
Jadzia historia straszna ale jaka zyciowa ilu takich facetow jest moj tez cigle przy kompie odciagnac sie go nie da ale mam nadzieje ze do czegos takiego nie dojdzie...
Hubek uroczy jak pieknie siedzi
Patii dziewczyny maja racje zadbaj o to a co do tabsow to ja w wieku 16 lat zaczelam stosowac ze wzgledu na bardzo bolesne i nieregularne miesiaczki wiec nie sadze ze jestes za mloda na taka anty a dodam ze o Dagusie dlugo starac sie nie musielismy bo pyknelo za 2 razem tabsy bralam 2 lata pozniej przerwa ponad rok i znow 3 lata, pozniej stwierdzilam ze czas oczyscic organizm i jak to sie mowi jechalismy na kelnera czyt. dobry kelner nie rozleje
chomiczka policz sobie od daty urodzenia dokladnie 140dni i tydzien lub dwa przed zloz sobie wniosek a ty zostajesz na tym rocznym czy wracasz wczesniej bo jesli zostajesz na rocznym to zadzwon do kadr i zapytaj jak to masz zrobic bo ja tez jeszcze tego nie wiem a zostaje na rocznym
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Jadzia, Satine Hubi i Marysia slodziaki <3
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Gabile nie kuś bo ja tylko na allegr siedze i zamawiam dla małego muszę z tym skończyć i kupić wreszcie coś sobie o ile mi jeszcze coś zostało te okularki fajne ale mój na bank by z tym wył, ledwo do czapki go przekonuje
Jadzia Hubek już mężczyzna kiedy to to tak wyrosło
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
No właśnie zapomnialam o tym napisać kurcze dziewczyny ja tez ciagle to allegro jak nie allegro to smyk albo 5 10 15 przez internet bo mega promocje niekiedy na ciuszki sa moj m sie smieje ze mi w koncu te strony zablokuje
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja 5 10 15 nie lubie , kupilam Leosiowi spodenki i tak obchodza wszystkim masakra , body tez lipne ;/ a kiedys jak kupowalam tam bratu to byly super jakosciowo
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maracana
- Wylogowany
- gaworzenie
Piszecie, ze pogoda sie wam zepsula... najwyrazniej slonko przywedrowalo do nas... pieknie jest, cieplutko, juz drugi tydzien, chwilke tylko bylo byle jak i znowu mamy lato, staramy sie wiec spedzac jak najwiecej czasu na dworze...
Satine Marysia przesliczna zaglosowane
Madlen super piesio zaglosowane
Jadziu Hubek slodziak, maly przystojniaka, czarus i juz w krzeselku!
Bananamana zazdroszcze wypadu... Ja tesknie za swoja rodzina jak diabli Juz ponad rok rodzicow nie widzialam
Dziewczyny ale cuda pokazujecie! Ja tez chce taki kocyk!
Uzaleznione od dzieciowych zakupow? Skad ja to znam, hmmm...?
Pod koniec lipca planujemy wakacje w Polsce, to i ja poszaleje sobie na allegro
Byla dzis u nas z wizyta pielegniarka ze szpitala. Dostalam wczoraj list, ze przyjdzie. Myslalam, ze chodzi o zwykla kontrol, ze mi mala zwazy i pogada czy wszystko ok. A ta przyniosla niezbyt dobre wiesci. Malutka po urodzeniu miala badana krew - standardowo - i sie okazalo, ze jest nosicielem zmutowanego genu hemoglobiny typ S. Prawidlowa hemoglobina to typ A. Niby nie ma to jakiegos wiekszego wplywu na jej zdrowie, ale i tak rozwalilo mnie to psychicznie
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
A dzisiaj mam tyle zalatwien ..
Praktyki musze ogarnac, szczepienie i jeszcze szkola .. Juz mam jakies czarne mysli
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a w krzeselku on przewaznie lezy...oparcie ma 3 pozycje.Krzeselko takie sobie...spodziewalam sie czegos lepszego...no ale w koncu kwota tez nie byla powalajaca
Dominia dzisiaj szczepisz Igorka? trzymam mocno kciuki i na pewno bedzie dobrze kochana ...nie martw sie prosze Igi znosi szczepienia jak mezczyzna
Monia to pewnie po tym skoku...Hubert tez bierze moja dlon i przyglada sie...dopasowuje swoja...hahhaha...cudowne te skoki sa! a Igunia jest mega sprytna i w mig wszystko lapie...szybciej sie rozwija niz Hubunio bo to w koncu dziewczynka
Satine to krzeselko to Fisher price...to co kiedys sie pytalam was o opinie. Nawet fajne...zaczynam sie przekonywac. Tutaj nie ma za duzego wyboru jesli chodzi o dzieciece rzeczy...a myslalam inaczej. No ale krzeselko fajne ma 7 pozycji dol-gora i 3 pozycje oparcia....ja na razie trzymam Hubcia na lezaco prawie tak jak w lezaczku . Do zdjecia podnioslam zeby go bylo widac ALe Marysia tanczy!!!!!!! szok! slodka a dyskoteka wymiata po prostu wymiata!
Maracana nie martw sie kochana, jak to nie ma wiekszego wplywu na zdrowie malutkiej . Wiem,ze i tak cie to przygnebilo...rozumiem
a to zdjecia z dzisiejszego spacerku...brzydko bylo, mgla i zimno. To tak ,zeby wampoprawic nastroj ...nie zawsze jest u mnie slonce
Cala Pacifica otoczona jest takimi gorkami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to Hubi...zamyslony
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a to laweczka z widokiem na ocean...doskonala do ogladania zachodu slonca
niestety pogoda do du....jak bedzie ladnie to zrobie jeszcze jedna fotke