- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi sie snilo , ze jestem w jakiejs restauracji wieczorem poznym z kolezanka i zaraz jak wychodzimy jacys faceci zaczynaja spiewac : kobiety to dziw.. wabia i sama sie prosza... boze i zaczeli nas gonic i jk mialo dojsc do gwaltu na mnie to sie obudzilam , az Leona obudzilam przez przypadek
a Leon wczoraj zasnal na siedzaco , bo probowalam go przetrzymac do 8 ale padl 19.05
wzielam jego misiaka pluszaka i udaje glosy i wogole on siedzial na mnie tylem do mnie i twarzyczki nie widzialam a moj M. mowi co ty robisz? gadasz do siebei on spi ci na rekach na siedzaco
no to wyjscia nie mialam i go odlozylam do lozeczka
a my z M. pojechalismy do mojego brata i bratowej na winko i whisky wrocilismy przed 12 ^^
zaczynamy sie przytulac iwgl i Leon sie obudzil o 00.30 na jedzonko i dalej kima do 4 :/ pogadalam z nim z 30 min i polozylam sie z nim i zasnal do 6.40
wiec moze juz mija ten skok
dominia to zupelnie jak ja koszmar !trzymam kciuki za szczepienia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jadzia piękne widoki, tak tajemniczo i romantycznie
Gabile krówsko jeszcze nie przyszło, mam nadzieje że dziś już będzie, no cóż poczta polska. Zazdroszczę Ci tego minky, żałuje że nie kupiłam oryginału bo te wzory i kolory mie rozwalają. Teraz już nie kupię bo M by mnie zabił, i tak wczoraj powiedział że jestm zakupoholiczką on najchętniej by nic dziecku nie kupił bo po co
Ja dziś też kiepska nocka. Budzę się przed 1 a tu jakiś huk jakby bomba wybuchła. M pizdnął z łóżka (łóżko mamy bardzo wysokie). Nie wiem czy chciał wstać i znowu jakieś cyrki odstawiać czy co. Dziś boli go ręka i noga. Oczywiście mały się obudził. Wstał ostatecznie o 5. usypiam a stojąco, w nocy nie mogłam spać, i mały się kilka razy budził. Ostatnio mam problem z zaśnięciem, potrzebuje czasem nawet 2 godz żeby zasnąć, a wiadomo 2 godziny mijają i mały już się budzi i od nowa
Kurde boję się normalnie pać już z nim po tym co Jadzia mi napisała. Zwłaszcza że kiedyś takie coś działo się raz w tygodniu lub rzadziej, czasem miesiąc był spokój a ostatnio to co noc coś się dzieje
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupilam jakies ichniejsze ciasto kukurydziane w pudelku...upieklam i wyszlo takie paskudne,ze zjesc sie nie da do tego czuje kukurydze miedzy zebami co za amerykanski shit!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Dzisiaj do tego taki ciezki dzien przede mna .. Pasuje sie juz ubierac do wyjscia bo musimy jechac podbic mi praktyki a maly spi .. Nie mam z kim Go zostawic niestety zaraz po jedziemy na szczepienie
Jadzia te widoki mimo brzydkiej pogody sa super
Hubi piekny przystojniak, wycaluj Go od ciotki :*
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Widze dziewczyny dzis noc koszmarow mnie o 6 rano obudzil taki horror ze szkoda gadac wstalam cala spocona a serce mialo mi sie z klaty wyrwac stan przedzawalowy chyba... śnilo mi sie ze chcialam zeby Dagusia pokazala mojej mamie jak ladnie siedzi usiadla i nagle przewrocila sie na bok z takim impetem uderzajac glowka o podlogę ze slychac było mega trzask moja mama do niej podbiegla i ja a ona nawet nie zaczela plakac tylko zamykala oczka a mama do niej wola nie umieraj nie umieraj no poprostu horror jakis zaraz wstalam i musialam ja przytulic poprostu ehhh po co takie sny czlowiek rozdupcony chodzi pol dnia pozniej...
Maracana nie zamartwiaj sie jesli to nie ma wplywu na jej zdrowie to przetlumacz sobie ze jest ona poprostu wyjatkowa dlatego tak ma :*
I wspołczuje ze juz tyle rodziny nie widzialas ale jak mowisz ze bedziesz miec wizyte w Pl to sie ciesze razem z toba
Jadzia co za widoki kurcze u was mimo niepogody pieknie i kolorowo a u nas tak szaro...
Dominia powodzenia na szczepieniu
Gabilee to musialas trafic chyba na jakis felerny sort bo ja dosc czesto kupuje w 5 10 15 przez neta i nic sie z tymi ubrankami nie dzieje ale jak nie 5 10 15 to polecam jeszcze smyka
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Maracana -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dominia, Bananamana - ja też źle spałam, martwiłam się o malutką czy u niej ok, no i budziłam się i sprawdzałam.
Jadzia - zdjęcia cudne
Chomiczka - no masz z tym swoim M "nocne przeżycia". Biedna, jak Ci się Oluś da wyspać, to M Cię obudzi...
Chomiczka, Jadzia - zawsze będziemy młode i piękne
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas nocka ok. Mała padła o 20. O 23 i 5 rano jedzonko. Wstała o 7.15
Teraz jest już po śniadanku i gaduli w bujaku.
Dziewczyny czy takie długie przerwy w jedzeniu są dobre? Nie spadnie mi z wagi???
maracana jeśli to nic poważnego to się nie zamartwiaj kochana. Wiem, że łatwo powiedzieć...
Jadzia super Hubek wygląda w tym krzesełku. Tak fajnie już siedzi. Widoki extra.
Dominia daj znać po szczepieniu.
Pati za młoda na tabletki anty? Hahahah Chyba gin za stary na wykonywanie swego zawodu! Kretyn. Niech się cieszy, że nie jestem jego pacjentką.
Aga ale moja nie chlusta. Chlustała jak miała ze dwa miesiące. W tedy pomogła zmiana mleka. Teraz ulewa. Nie po każdym karmieniu ale zdarza się.
Pogoda oczywiście do dopy Jedyny + to że JESZCZE nie pada.
Miłego dnia.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My wczorajszy wieczór spędziliśmy w kinie. Fajnie tak wyjść i nie myslec...no dobra myślałam bez przerwy, mimo, że Iga miała super opiekę, moją mamę Ale cwana małpka chyba wyczuła, że rodziców brak, bo połozyłam ją spać o 19.30, zanim wyszliśmy i sądziłam, że tak jak zawsze będzie spała przynajmniej 5-6 godzin. A tu o 22 obudziła się babci. Jakoś ją ululała...Nam się tak nie obudziła przynajmniej od 2 miesięcy...i niech mi ktoś powie, że dziecko nie wyczuwa obecności mamy...
W nocy miałam jakiś koszmar, obudziłam się spocona, przerażona i wydawało mi się, że ktoś chodzi po przedpokoju.
Ja mam kocyk z minky od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Tylko zamówiłam letni, bez wkładu z watoliny. Nadaje się do okrycia w ciepłe dni, mała się nie poci, a jak jest zimno ją opatulam i jest jej cieplutko.
Asia jak tam pięknie, moje klimaty...Hubciu
Maracana nie denerwuj sie, może to nic groźnego. Poczytaj na spokojnie i podpytaj zaufanego lekarza. Bedzie dobrze
Dominia cieszę się, że jesteś zadowolona z nosidełka Minky na metry o wiele bardziej się opłaca, no i można wtedy z jednej strony piękną kolorową bawełnę wszyć, np. w sówki
Tu jest fajny sprzedawca www.facebook.com/uszyjkocyk
Madlen
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale mnie rozbawiłyście z czarnymi literkami A to ja jestem blondynką
Pati a Ty nie miałaś już pigułek?
Reszty nie nadrobiłam..Igunia mi właśnie zasnęła przy cycu a jak ją odłozyłam zobaczyłam wielką plamę od kupci na mojej koszulce. Nie będę małpki wybudzac, podłożyłam pod nią tetrówkę i zaraz po przebudzeniu przebieranko
Nie mogę się napatrzeć na te jej przewroty na brzuszek Łazpie się za rączki, bujnie kilka razy ramionkiem i siup na brzuszek
Później idę do szkoły Kini na festyn i do pracy m, bo zapisałam Kinię na kolonię, a oni dają dofinansowanie (firma szok! nawet wczasy pod gruszą płacą ) także muszę dokumenty zebrać. A tak w ogóle to moja córka pierwszy raz pojedzie...nawet nie macie pojęcia jak się boję...
Miłego dnia mamuśki
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adaś dziękuje za komplementy i ciepłe słowa od Was kochane
Pati dla dwulatka kupiłabym coś edukacyjnego, książeczki albo jakąś zabawkę edukacyjną
Jadzia Hubuś jaki zadowolony w foteliku
Dzień dobry
My wczoraj byliśmy na zakupach, kupiłam Adasiowi uchwyt do butelki Avent i ustniki kubeczkowe do herbatki. Dziś wypróbujemy
Adaś poszedł spać o 21.30 i obudził się na karmienie dopiero o 7. Po czym dalej usnął.
Szykuję się na imprezę, dziś na 16.00 jadę na pożegnanie koleżanki z pracy. Będą wszyscy z mojego działu, będą tańce, muzyka, alkohol, nie mogę się już doczekać W końcu spotkam się ze swoimi ludkami z pracy (już się bardzo stęskniłam) no i trochę się rozerwę. Kieca już kupiona, buty też a o 14.30 idę do fryzjera na upięcie włosków. Macie jakieś pomysły na upięcie, które będzie się dobrze trzymać i przetrwa tańce połamańce?
O już się budzi moja młodzież
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Princess no poszukam czegoś na promocjach, może coś wyhacze w okazyjnej cenie
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa