BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 6 miesiąc temu #675264 przez gabilee
maracana kurcze a do czego moze to doprowadzic taki typ S? ale jak mowisz , ze nic groznego to sie nie zamartwiaj bezpotrzeby :kiss:

mi sie snilo , ze jestem w jakiejs restauracji wieczorem poznym z kolezanka i zaraz jak wychodzimy jacys faceci zaczynaja spiewac : kobiety to dziw.. wabia i sama sie prosza... boze i zaczeli nas gonic i jk mialo dojsc do gwaltu na mnie to sie obudzilam , az Leona obudzilam przez przypadek :(
a Leon wczoraj zasnal na siedzaco , bo probowalam go przetrzymac do 8 ale padl 19.05
wzielam jego misiaka pluszaka i udaje glosy i wogole on siedzial na mnie tylem do mnie i twarzyczki nie widzialam a moj M. mowi co ty robisz? gadasz do siebei on spi ci na rekach na siedzaco :P
no to wyjscia nie mialam i go odlozylam do lozeczka
a my z M. pojechalismy do mojego brata i bratowej na winko i whisky :) wrocilismy przed 12 ^^
zaczynamy sie przytulac iwgl i Leon sie obudzil o 00.30 na jedzonko i dalej kima do 4 :/ pogadalam z nim z 30 min i polozylam sie z nim i zasnal do 6.40 :)
wiec moze juz mija ten skok :)

dominia to zupelnie jak ja koszmar !trzymam kciuki za szczepienia :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #675267 przez jadziatopol
Gabilee hahahha :lol: to musialo niezle wygladac. Tez mi sie zdarzylo ze Hubek zasnal na siedzaco jak gadalam ze swiekra :blink: przez skypa. To musialas sie zdziwic :lol: oh...jak ja bym wypila winko :P :cheer: juz nie moge sie doczekac tych fajek i winka albo piwka :lol:

[/url]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #675268 przez chomiczka
Maracana bardzo współczuje, jak coś jest nie tak z maluszkiem to człowiek się martwi. Nie przejmuj się kochana skoro to nic powaznego :kiss:

Jadzia piękne widoki, tak tajemniczo i romantycznie :)

Gabile krówsko jeszcze nie przyszło, mam nadzieje że dziś już będzie, no cóż poczta polska. Zazdroszczę Ci tego minky, żałuje że nie kupiłam oryginału bo te wzory i kolory mie rozwalają. Teraz już nie kupię bo M by mnie zabił, i tak wczoraj powiedział że jestm zakupoholiczką :silly: on najchętniej by nic dziecku nie kupił bo po co :silly:

Ja dziś też kiepska nocka. Budzę się przed 1 a tu jakiś huk jakby bomba wybuchła. M pizdnął z łóżka (łóżko mamy bardzo wysokie). Nie wiem czy chciał wstać i znowu jakieś cyrki odstawiać czy co. Dziś boli go ręka i noga. Oczywiście mały się obudził. Wstał ostatecznie o 5. usypiam a stojąco, w nocy nie mogłam spać, i mały się kilka razy budził. Ostatnio mam problem z zaśnięciem, potrzebuje czasem nawet 2 godz żeby zasnąć, a wiadomo 2 godziny mijają i mały już się budzi i od nowa :dry:

Kurde boję się normalnie pać już z nim po tym co Jadzia mi napisała. Zwłaszcza że kiedyś takie coś działo się raz w tygodniu lub rzadziej, czasem miesiąc był spokój a ostatnio to co noc coś się dzieje :angry:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #675270 przez jadziatopol
Chomiczkadokladnie tak jak napisalas...dzisiaj bylo troche tajemniczo przez ta mgle...ja uwielbiam mgle :) jej...nie chcialam cie wystraszyc...idzcie po prostu do lekarza. Lepiej sie poradzic specjalisty....i tez uspokoisz sie jak juz bedziecie wiedziec co to jest i jak to leczyc....bo troche to uciazliwe i dla ciebie i dla niego ;) Dobrze ,ze sie nie polamal ;) im wczesniej pojdziecie tym lepiej skoro coraz czesciej to sie zdaza ;) z tym zasypianiem tez tak mialam jak Hubert budzil sie co 3 h w nocy....czasem tak jak ty dopeiro po 2 h zasypialam a tu juz prawie trzeba bylo wstawac....ech..wspolczuje. Ale juz niedlugo :blink: zaraz maluszki pojda do przedszkola, potem do szkoly, wyprowadza sie a my wtedy bedziemy miec mnostwo czasu na spanie :) :blink:

[/url]

11 lata 6 miesiąc temu #675271 przez chomiczka
jadzia ale wtedy to będziemy już stare i brzydkie ;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #675272 przez jadziatopol
Chomiczka tego juz nie chcialam pisac ;) :lol: :blink: hahahhahahhah a ja juz kochana tego nie dozyje :blink: :lol:

Kupilam jakies ichniejsze ciasto kukurydziane w pudelku...upieklam i wyszlo takie paskudne,ze zjesc sie nie da ;) do tego czuje kukurydze miedzy zebami ;) co za amerykanski shit! :cheer:

[/url]

11 lata 6 miesiąc temu #675283 przez dominia
Nocka do dupy .. Igul spal z nami od 1:30 .. I jeszcze ten koszmar rozwalil mi cale spanie ..
Dzisiaj do tego taki ciezki dzien przede mna .. Pasuje sie juz ubierac do wyjscia bo musimy jechac podbic mi praktyki a maly spi .. Nie mam z kim Go zostawic niestety :( zaraz po jedziemy na szczepienie :)

Jadzia te widoki mimo brzydkiej pogody sa super :)
Hubi piekny przystojniak, wycaluj Go od ciotki :*

11 lata 6 miesiąc temu #675287 przez jadziatopol
DOminia :kiss: ty ucaluj Igorka i daj znac jak po szczepieniu :) trzymaj sie :)

[/url]

11 lata 6 miesiąc temu #675294 przez bananamana
cześć ojjj nocka dzis do d... pobudka 2,5,7 i już nie śpi ale bedzie marudna dzis cos czuje narazie lezy pod magiczna karuzela i gaduli :D

Widze dziewczyny dzis noc koszmarow mnie o 6 rano obudzil taki horror ze szkoda gadac wstalam cala spocona a serce mialo mi sie z klaty wyrwac stan przedzawalowy chyba... śnilo mi sie ze chcialam zeby Dagusia pokazala mojej mamie jak ladnie siedzi usiadla i nagle przewrocila sie na bok z takim impetem uderzajac glowka o podlogę ze slychac było mega trzask moja mama do niej podbiegla i ja a ona nawet nie zaczela plakac tylko zamykala oczka a mama do niej wola nie umieraj nie umieraj no poprostu horror jakis zaraz wstalam i musialam ja przytulic poprostu ehhh po co takie sny czlowiek rozdupcony chodzi pol dnia pozniej...

Maracana nie zamartwiaj sie jesli to nie ma wplywu na jej zdrowie to przetlumacz sobie ze jest ona poprostu wyjatkowa dlatego tak ma :*
I wspołczuje ze juz tyle rodziny nie widzialas ale jak mowisz ze bedziesz miec wizyte w Pl to sie ciesze razem z toba :)

Jadzia co za widoki kurcze u was mimo niepogody pieknie i kolorowo a u nas tak szaro...

Dominia powodzenia na szczepieniu

Gabilee to musialas trafic chyba na jakis felerny sort bo ja dosc czesto kupuje w 5 10 15 przez neta i nic sie z tymi ubrankami nie dzieje ale jak nie 5 10 15 to polecam jeszcze smyka :D

11 lata 6 miesiąc temu #675310 przez ola85
Widzę że u Was szał zakupów :) Też bym dołączyła, ale ostatnio kompletnie brakuje mi czasu na zakupy, nawet te internetowe. Małej nie mogliśmy uśpić wczoraj do północy, a dziś pobudka o 5 :blink: Teraz znowu zasnęła i mam nadzieje że trochę pośpi i zdążę zjeść śniadanie. Nie wiem, chyba ją brzuszek bolał, bo miała gazy, ale kupki robi normalne, może to ten skok..? Bo taka jest bardziej marudna..? zobaczymy co będzie dzisiaj...

Maracana -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dominia, Bananamana - ja też źle spałam, martwiłam się o malutką czy u niej ok, no i budziłam się i sprawdzałam.
Jadzia - zdjęcia cudne
Chomiczka - no masz z tym swoim M "nocne przeżycia". Biedna, jak Ci się Oluś da wyspać, to M Cię obudzi...
Chomiczka, Jadzia - zawsze będziemy młode i piękne :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #675322 przez Paulaaa
Hej.

U nas nocka ok. Mała padła o 20. O 23 i 5 rano jedzonko. Wstała o 7.15 :)
Teraz jest już po śniadanku i gaduli w bujaku.

Dziewczyny czy takie długie przerwy w jedzeniu są dobre? Nie spadnie mi z wagi???

maracana jeśli to nic poważnego to się nie zamartwiaj kochana. Wiem, że łatwo powiedzieć...

Jadzia super Hubek wygląda w tym krzesełku. Tak fajnie już siedzi. :) Widoki extra. :lol:

Dominia daj znać po szczepieniu.

Pati za młoda na tabletki anty? :cheer: Hahahah :lol: Chyba gin za stary na wykonywanie swego zawodu! Kretyn. Niech się cieszy, że nie jestem jego pacjentką. :silly:

Aga ale moja nie chlusta. Chlustała jak miała ze dwa miesiące. W tedy pomogła zmiana mleka. Teraz ulewa. Nie po każdym karmieniu ale zdarza się.

Pogoda oczywiście do dopy :huh: Jedyny + to że JESZCZE nie pada.

Miłego dnia.

11 lata 6 miesiąc temu #675351 przez Monia_T
Cześć

My wczorajszy wieczór spędziliśmy w kinie. Fajnie tak wyjść i nie myslec...no dobra myślałam bez przerwy, mimo, że Iga miała super opiekę, moją mamę :) Ale cwana małpka chyba wyczuła, że rodziców brak, bo połozyłam ją spać o 19.30, zanim wyszliśmy i sądziłam, że tak jak zawsze będzie spała przynajmniej 5-6 godzin. A tu o 22 obudziła się babci. Jakoś ją ululała...Nam się tak nie obudziła przynajmniej od 2 miesięcy...i niech mi ktoś powie, że dziecko nie wyczuwa obecności mamy...

W nocy miałam jakiś koszmar, obudziłam się spocona, przerażona i wydawało mi się, że ktoś chodzi po przedpokoju.

Ja mam kocyk z minky od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Tylko zamówiłam letni, bez wkładu z watoliny. Nadaje się do okrycia w ciepłe dni, mała się nie poci, a jak jest zimno ją opatulam i jest jej cieplutko.

Asia jak tam pięknie, moje klimaty...Hubciu :kiss: :kiss: :kiss:
Maracana nie denerwuj sie, może to nic groźnego. Poczytaj na spokojnie i podpytaj zaufanego lekarza. Bedzie dobrze :)
Dominia cieszę się, że jesteś zadowolona z nosidełka :) Minky na metry o wiele bardziej się opłaca, no i można wtedy z jednej strony piękną kolorową bawełnę wszyć, np. w sówki :blink:
Tu jest fajny sprzedawca www.facebook.com/uszyjkocyk
Madlen
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale mnie rozbawiłyście z czarnymi literkami :woohoo: :woohoo: :woohoo: A to ja jestem blondynką :silly:
Pati a Ty nie miałaś już pigułek?

Reszty nie nadrobiłam..Igunia mi właśnie zasnęła przy cycu a jak ją odłozyłam zobaczyłam wielką plamę od kupci na mojej koszulce. Nie będę małpki wybudzac, podłożyłam pod nią tetrówkę i zaraz po przebudzeniu przebieranko :)

Nie mogę się napatrzeć na te jej przewroty na brzuszek :lol: Łazpie się za rączki, bujnie kilka razy ramionkiem i siup na brzuszek :woohoo:

Później idę do szkoły Kini na festyn i do pracy m, bo zapisałam Kinię na kolonię, a oni dają dofinansowanie (firma szok! nawet wczasy pod gruszą płacą :) ) także muszę dokumenty zebrać. A tak w ogóle to moja córka pierwszy raz pojedzie...nawet nie macie pojęcia jak się boję...

Miłego dnia mamuśki :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #675386 przez princess
Madlen, Maracana dziękuję :kiss: Staram się jak mogę :)

Adaś dziękuje za komplementy i ciepłe słowa od Was kochane :)

Pati dla dwulatka kupiłabym coś edukacyjnego, książeczki albo jakąś zabawkę edukacyjną :)

Jadzia Hubuś jaki zadowolony w foteliku :)

Dzień dobry :)
My wczoraj byliśmy na zakupach, kupiłam Adasiowi uchwyt do butelki Avent i ustniki kubeczkowe do herbatki. Dziś wypróbujemy :)
Adaś poszedł spać o 21.30 i obudził się na karmienie dopiero o 7. Po czym dalej usnął.
Szykuję się na imprezę, dziś na 16.00 jadę na pożegnanie koleżanki z pracy. Będą wszyscy z mojego działu, będą tańce, muzyka, alkohol, nie mogę się już doczekać :) W końcu spotkam się ze swoimi ludkami z pracy (już się bardzo stęskniłam) no i trochę się rozerwę. Kieca już kupiona, buty też a o 14.30 idę do fryzjera na upięcie włosków. Macie jakieś pomysły na upięcie, które będzie się dobrze trzymać i przetrwa tańce połamańce?

O już się budzi moja młodzież :)

11 lata 6 miesiąc temu #675443 przez xpatiiix3
haha za mloda na antykoncepcję ze potem mogę mieć problemy z zajściem ,a byłam w klinice leczenia niepłodności u gina i potem się skojarzylam hahaha a pod bokiem to myślałam, ze pójdę, bo koleżanki polecamy tak, a pigułki od innego gina miałam wypisane, ale niedobrze mi było po nich takie mdłości miałam cały dzień ze myślałam niekiedy, ze żołądek wypluje... Po prostu niepodpasowaly mi... I cerazette chyba teraz pójdę wypisać, mama brała i ciotka i zadowolone były, a i kiedyś mówiłam Wam o guzku u cioci w piersi, no i lekarz powiedział, ze nie trzeba wycinać tego, a z tego co zrozumiałam to on rośnie...

Princess no poszukam czegoś na promocjach, może coś wyhacze w okazyjnej cenie :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 6 miesiąc temu #675451 przez Monia_T
Pati ja biorę cerazette, bo urodzeniu Kini też brałam i jest ok. One mają delikatniejsze dzialanie, rzadko wywołują skutki uboczne. jedyny minus, że nie są najtańsze...

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka