BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 6 miesiąc temu #675485 przez Satine0
Cześć wam :)

Mała wstała po 5 ;-) do 7 zabawy i od 7 do 10 spanko zaliczyłyśmy :)
Teraz od rana tańcuje hehe...u nas gorąco dziś będzie. Wiatr słabiutki a już za oknem w cieniu 23 stopnie :)

Musze nas spakować :) Jedziemy na weekend do mojej mamy.

Przypominam o głosowaniu jak któraś z was ma chęci :kiss:
www.bobovita.pl/home/klub/galeria/26670

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #675495 przez princess
Pati a może Ty mi doradzisz jakieś fajne upięcie kręconych włosów bez grzywki? Idę na 14.30 do fryzjera i nie mam pomysłow.

A usg piersi miałaś? Powinien Ci gin dać skierowanie na to, nie wolno bagatelizować guzków. Mi przed ciążą czasem się robił guzek w piersi niedaleko pachy ale po @ zawsze znikał.

Satine i Madlen, głosy oddane :)

Satine to fajnie Wam, miłęgo weekendu :)

11 lata 6 miesiąc temu #675571 przez xpatiiix3
Monia a za Azalie ja 35 płaciłam za opakowanie ,a jak te cenowo.?

Princess to nie ja a ciocia moja tak i miała konsultacje u gina onkologa nawet. A upiecie hmm ostatnio fajne koleżance zrobiłam ale to ciężko wytłumaczyć żeby stabilne było to myślę jakas plecionke można zrobić, zaraz poszukam na necie fotek to linka dam tak szybko bo ja do szkoły juz jadę :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #675576 przez mrufka
Hej mamuśki :kiss:

Troszkę mnie nie było a miałam do nadrobienia pełno postów jeśli do jakiegoś się nie odniosę nie gniewajcie się :blink: Może najpierw tak mam teraz urwanie głowy na nic czasu nie mam ciągle coś Kuba zrobił się taki niedobry że po prostu ręce opadają już nie wiem co mam z nim robić ma nagłe ataki histerii masakra z ble czego :angry: M mi teraz mało pomaga nic nie zrobi bo ta ręka więc wszystko na mojej głowie dobrze że Adulka jest grzeczna i nie potrzebuje ciągłej uwagi. Tak jak czytałam to wasze dzieciaki ładnie sobie ważą a moja Dusia 5500g wydaje mi sie że malutko ale lekarka powiedziała że jest ok i będzie szczuplutka. A z nowszych wyczynów Dusi to z półleżącej pozycji dzwiga się sama i siada :ohmy:

Wszystkie dzieciaki bez wyjątku słodziutkie :kiss:

Chomiczka czytając o twoim M porostu aż mnie ciary przeszły. Super że Oluś jest już grzecznym chłopcem i do tego jaki ładniusi oczka ma boskie :kiss:

Pati mam nadzieje że z M ci się ułoży i będzie taki jakim jest teraz trzymam kciuki by było dobrze :)

Satine Maryś jest urocza głosik oddany miłego weekendu

Madlen zagłosowane :) Jak Ci idą ćwiczenia?

Chomiczka Bananamana Gabilee Maracana
uzależnione od dzeciowych zakupów mam to samo jak jestem na spacerze i przejdę obok sklepu dzieciowego muszę wejść ale wychodzę zawsze z czymś ;)

Jadziula jakie ty masz tam piękne widoki cudnie też bym tak chciała a Bubcio cud malina śliczny jest Igula Moni to ma szczęście :lol:

Domina wyglądasz kwitnaco laska z ciebie jak ta lala Igorek jaki pucuś śliczny tak patrze i myślę do kogo on jest podobny i kurcze nie wiem :silly: co to miałaś za koszmar?

Michasia ja miałam to samo to jest z przedźwigania mnie bolało troche dłużej i teraz boli jak np podnoszę coś do góry z ziemi cięższego

Monia brawo dla Iguni nie dość że zdolna to i śliczna :kiss:

Alina śliczna działka a Ty :cheer: kurczę szalejesz z włosami aleładnemu we wszystkim ładnie :)

Princes Adaśko superaśny fajnie że ta wada ustępuje :) A co do upięcia może takie ja osobiście w takich gustuję :silly:

Paula moja ma długą przerwę nocną bo od 21 do 8 30 śpi non stop i lekarka mi powiedziała że jak będzie głodna to się obudzi parę razy ją budziłam na karmienie to ulewała więc dałam sobie spokój.

Oczywiście połowy zapomniałam co miałam napisać :angry:
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #675593 przez xpatiiix3
Dobra postaram się wytłumaczyć o co mniej więcej chodzi mi, zrobić możesz z tylu francuza od dołu na górze delikatnie upiac razem tylko nie tak, żeby mocno podniesione tzn jak kto lubi no i delikatnie parę pasm włosów opadających ja juz wysiadam wiec nie mam czasu przeglądać, ale na pewno w salonie katalogi są będziesz mogła pooglądać :) ja dla koleżanki jeszcze obwiazalam czerwona tasiemka na górze delikatnie ale nie to ze zqiazalam :P no i kwiata delikatnego, ale to hehe ciut bardziej weselna a Tobie radze delikatniejsza wersje :P hmm dużo nie pomogę bez fotki fryzury ale chocia trochę może zrozumiałaś o co mi chodzi :P

...
Aniołek [*]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #675615 przez mrufka
A tu jeszcze Adusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #675618 przez princess
Mrufka to drugie z warkoczem ładne :) tylko że ja mam kręcone włosy i ciekawe czy się uda.
A Dusia jaka zdolniacha, już siada :) Wstaw jakies fotki :)

Pati a to z kręconych włosów można zrobić? Spytam fryzjerki heh. Znalazłam coś takiego jeszcze
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #675621 przez mrufka
Princes moja kumpela miała tak upięte włosy a ma kręcone

11 lata 6 miesiąc temu #675637 przez xpatiiix3
Nie widzę fot bo się laduja godzinę... :P pakiet neta mi się skończył... Ale tak to do kręconych :) to co mrufka pokazała to fajne :)

Mrufka dzięki ,zobaczy się jak to będzie dalej, ale tak patrzę, ze po tylu złych rzeczach co mnie spotkały nie mówię. Oczywiście o marcelku :D to tak teraz chyba dobro powraca :D

...
Aniołek [*]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #675646 przez [email protected]
Hej :) nocka całkiem ok jak na małego głodomorka,padł 22.30,o 3 cyc,później sam się dostawił nad ranem i o 6 gotowy do boju,nie było kupy :)

Jadzia buziaki dla Hubunia,jaki on dorosły w tym krzesełku :)

Satine Marysia może to przyszła tancerka :blink:

Mrufka prześliczna Adula,piękne ma oczka :kiss: zazdroszczę nocy :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #675663 przez princess
Dziękuję kochane za rady, jutro napiszę jak mnie ostatecznie uczeszą :)

Lecę się ubierać, za 30 min. M wraca z pracy, ja lecę do fryzjera i zaraz po nim M z Adasiem odwożą mnie na imprezę. M. jest zazdrosny i niezadowolony, że tam idę ale trudno, ja też muszę czasem odpocząć od domowych pieleszy. Jeszcze mi powiedział, że co godzinę mam dzwonić i pytać jak sobie radzi z Adasiem. Pff nie zamierzam, jak on jest w pracy to co godzinę nie dzwoni i nie pyta jak ja sobie radzę. Czuję się, jak na smyczy, nawet na jeden wieczór nie można się odciąć :dry: nieważne, zamierzam się dziś dobrze bawić :lol: Miłego popołudnia :)

11 lata 6 miesiąc temu #675677 przez dominia
Dziewczyny padam na cycki .. a jeszcze szkoła przede mną ;) dobrze, że tylko jedne zajęcia i chyba jutro zrobię sobie wolne bo jest taka opcja :)

na 9 byłam umówiona w pogotowiu opiekuńczym żeby podbić praktyki, ciotka mi tak załatwiła, że nie muszę chodzić bo bym chyba musiała z moim cycusiem chodzić :)
ta dyrka nie przyszła na umówioną godzinę ;) ale na szczęście jakiś miły Pan ogarnął o co chodzi i mają do mnie dzwonić w połowie następnego tygodnia i wszystko będzie wypełnione :)

przed 10 byliśmy w przychodni .. oczekaliśmy się jak te głupki aż Nasza lekarka Nas zbada .. powiedziała, że zęby będą lada dzień :ohmy: noo zobaczymy jak to będzie :)
T. poleciał po szczepionkę do apteki, zapłacił 224 zł a w przychodzi kosztuje 285 !!!! dwa razy zaszczepię i jeszcze mi na 5w1 zostanie bo dzisiaj szczepiliśmy na pneumo ..
Jesoooooooooo jak mi się rozdarł na końcu :huh: nie dało się Go uspokoić .. taka syrena, że szok, wyszliśmy przed 12 z przychodni .. w samochodzie się darł ale w końcu jak ujechaliśmy z 300 m to usnął w sekundzie .. taki był biedny zmęczony :(
Zaraz przed szczepieniem rozdawał wszystkim uśmiechy na prawo i lewo .. ze zmęczenia jak naćpany się zachowywał :silly: ale przeżyliśmy jakoś :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asik :kiss: :kiss: :kiss:

Mrufka malutka super :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #675692 przez sylwia1986
Dzień dobry :)
Czytam, Was kochane czytam, ale jakoś nadrobić z pisaniem nie mogę.
Wczoraj spotkałam się z koleżanką z liceum, ma synka z listopada i na spacerku pojawil mu się pierwszy ząbek :cheer: :) nagadać się nie mogłyśmy, nawet w liceum nie miałyśmy tyle wspólnych tematów :silly:
A drugi nius, moja bliska koleżanka z Bielska jest w ciąży, zaczeliśmy starania w tym samym czasie - będzie lutóweczką 2014, prawie się popłakałam jak mi o tym powiedziała.

Dominia, Bananamana też miałam koszmar, że Bartek na całym ciele był pokryty pęcherzami i zaczęły pękać i lała się z nich krew...

Satine Maryś jaka rozkoszna :kiss: zagłosowane ;) miłego weekendu

Asia vel Jadzie :silly: widoki wow :cheer: :lol: Hubuś cudny :kiss: a ta ławeczka z widokiem na ocean kojarzy mi się z jakiegoś filmu ;)

Maracana nie przejmuj się Ola to pięknie wytłumaczyła :kiss: choć nam łatwo się mówi :S

Chomiczka też wczoraj myślałam o tym macierzyńskim, myślę że 2 tygodnie przed skończeniem się tych podstawowych 20 tygodni piszemy pismo o dodatkowych 6 tygodni, bo kolejne pół roku - to już urlop rodzicielski i na niego osobne podanie się pisze.

Monia a to każdy tak może z tą promocją kina, czy tylko przy jakiś przesyłkach? Oj tak, taki mały bąbel, a taki rozumny :blink:

Princess udanej zabawy :kiss:

Mrufka Adusia słodziutka, o włoskach nic nie napiszę, bo przecież wiadomo ;) jak Twój M z tą ręką?

I tyle bąbel się budzi...

11 lata 6 miesiąc temu #675704 przez ola85
Monia - fajnie że wieczór się udał :) Na pewno będziesz się denerwować wyjazdem Kini, a Ona będzie się świetnie bawić :)
Mrufka - cudna Adusia, ja Wam zazdroszczę tego fryzu, bo moja Liduś ostatnio dużo włosków straciła. Nowe rosną, ale są jeszcze króciutkie
Princess, Pati, Mrufka - ja co do fryzur się nie wypowiem, bo się kompletnie nie znam :P
Dominia - ja też myślałam o tym szczepieniu na pneumo, ale chyba zaszczepię dopiero w tej przerwie między szczepieniami między 7 a chyba 13 miesiącem. Daj znać jak Iguś po szczepieniu. Sny...istny horror
Sylwia - a ta koleżanka w ciąży to od tych znajomych co się tak starali o dzidziusia? Bo jeśli tak, to super jeśli się udało :) Jak się czujesz?

U nas pogoda się poprawiła, choć rewelacji nie ma, ale spacerek wypadałoby zaliczyć. Moja córcia jednak po mało przespanej nocy teraz odsypia, potem będziemy się karmić i boję się żeby się nie zachmurzyło...

11 lata 6 miesiąc temu #675716 przez sylwia1986
Olu tak wlaśnie oni :) czuję się ok, troszke sennie, ale to chyba jak każda z nas :silly: :laugh: Chodzimy codzinnie na spacer, albo nawet dwa, mimo paskudnej pogody, choć dziś już widać i czuć poprawę.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka