- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
Martyna, smoczek z rossmana odrzucił....Żółty, staroświecki...
olu, kochana jesteś.....
chomiczko, Ty jak nikt mnie rozumiesz....Kochana, z ta odsieczą to miłe, ale ja spod warszawki a Ty chyba Wrocław jeśli sie nie mylę, to trochę daleko......On jest zdrowy, nie ma kolek, on mnie musi mieć po prostu.... Zakażeń tez nie ma, był badany i jest na bieżąco....Tatuś to lekarz.....
bananamana, no właśnie coś takiego rozważam, to Ty tak karmisz, prawda? I piersia i butelka? A mogląbyś mi może na priv, zeby nie zamulać na forum to bardziej szczegółowo opisać? Jakiego mleczka używasz i kiedy go podajesz? Nie ma to wpływu na Twoją laktację????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Suzi a jaki smoczek masz, sylikonowy? Może mu nie smakuje i kauczukowy byłby lepszy? Żeby dziecko chwyciło smoczek trzeba najpierw koniuszkiem podrażnić skórę nad górną wargą i jak otworzy buźkę albo się rzuci to szybko włożyć. Albo włóż mu smoczek od razu po wyjęciu piersi.
Owijasz małego w kokon? Mój się zawsze w nim uspokajał i szedł spać. A metody dr Karpa wypróbowywałaś?
Banana ależ Daga ma piękne oczy Zawsze chciałam mieć brązowe
Chomiczka fryzurę w końcu zrobiła mi nie taką do końca jak chciałam. Chciałam co takiego, tylko trochę wyżej, bo na zdjęciu jej trochę zwisło:
a ta fryzjerka mi wsuwkami zrobiła takie ciasne i przylizane upięcie, że czułam się w nim jak stara baba wszyscy mi mówili, że łądna fryzura, ale ja tam źle się w niej czułam. I co najlepsze, zapłaciłam az 100 zł !!! Ostatni raz tam poszłam. A fotki niestety nie mam.
Ostatnio M czytał Adaśkowi Biblię dla dzieci, którą dostał na chrzciny i mały słuchał, "komentował", gestykulował, jakby wszystko rozumiał
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Suzi a co do smoczkow to moja tez odrzucala kazdy kolejny az w koncu trafilam na aventa o fizjologicznym ksztalcie sutka teraz sie z nim nie rozstaje
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a corcia przesliczna
a co do wozka to sliczny tez chcialam stokke , ale na nasze polskie chodniki to jakis zart
mrufka zdrowia dla meza
chomiczka super krowa a Olus jescze piekniejszy ^^
tak jestem zadowolona bardzo z wozka , ale ja Leona nie przypinam i tak jak mowilyscie zjedza mi lekko jak chce na chodnik wejsc przez kraweznik , ale tam jest taki myk w tej spacerowce , ze jak jest to oparcie na raczki to mozna odpiac i podpórkę na nogi mozna zgiac pod katem prostym do gory i zapiac z powrotem to oparcie na raczki potem wstawie fotke i wtedy mam mini gondolke a Leon nadal wszystko widzi ^^
banana Dagusia slodka
i jaka zdolna jestes
aga27 wytrwasz a twoja coreczka podrosnie zacznie wiecej rozumiec i wiecej bedzie rzeczy ja intersowac , zobaczysz wkoncu slonce zaswieci na dluzej
moj po szczepieniu tez plakal i to dlatego , ze bolala go nozka po wkluciu nie mogl ruszyc nozka a jak probowal ruszyc to lament i ryk nie do opanowania , czopek zalatwil sprawe wiec mozesz spokojnie wyprobowac
pati nie ma odpowiedniego wieku do antykoncepcji , mozesz zaczac jej uzywac odkad decydujesz sie na wspolzycie , nie rozumiem stwierdzenia " za mloda na anty" a na bzykanie za mloda nie jestes
Marcelkowi koniecznie podaj czopki na goraczke
suzi a moze ma skaze bialkowa , moj bratanek tez tak mial i zrobili mu badania i okazalo sie , ze to skaza i je nutramigen ;/
princess fajnie ze sie rozerwalas , ale za to nie wyspana
moj tez wyjezdza znowu mnie na tyd zosatawia wrca co weekend i w niedziele wraca wiem co czujesz masakra , dlatego ja wsiadam w auto biore caly majdan i jezdze po rodzinie kolezankach i sie nie nudze moze u ciebie tez to sie sprawdzi ^^
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kupilam sobie spodniczki , i bluzeczke jestem zadowolona
Leoś dzis caly dzien z babcia
a odkrylam dzis naturalne kosmetyki , "antybiotyki" i probiotyki nawet dla kobiet w ciazy ^^
wszystko z naturalnego aloesu ( nie uczula , bo tylko miaz jest wydobywany bez skorki - a w skorze znajduje sie alanina chyba tak sie nazywa ktora uczula )
jest to firma Forever i zdecydowalam sie ja wprowadzic u mnie na rynek , chcialabym , aby kobiety w ciazy , karmiace mialy mozliwosc bycia zdrowa , sa tam produkty poprostu na wszystko
dla dzieci , dla doroslych na rozne choroby , bo aloes ( ale taki 100%) ma bardzo wszechstronne dzialanie
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
opisałam się bardzo długo i znikł mi post... sam nerw. ...
Fifi spróbował dziś zupki ziemniaczano marchewkowo groszkowej, na początku pluł a potem jak mu zasmakowała że aż byłam w szoku a 5 godz później jakie kolorowe rzeczy w pieluszce wylądowały dziś pół dnia na polku, trochę w wózku trochę w nosidle i tak fajnie przysnał przytulony
Princess fajnie że się trochę rozerwałąś ,oj następna taka okazja nie wiadomo kiedy sie pojawi widzę jak M wyjeżdza.. mój też za tydz na budowe mostów na 2 miechy.. ale może uda się zjeżdzać co jakiś czas.
Suzi weź spróbuj z mm, nie męcz się bo w jakąś deprechę wpadniesz...
kasia Tosia cudaśna!
Maracana dobre serducha macie, że uratowaliście kitki
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
A gdzie Monia i Jadzia? Może dziewczyny zrobiły imprezę i Hubuś z Igunią już zeswatani A tak na serio to mam nadzieję że wszystko ok z dzieciaczkami i mamami
Malutka właśnie zasnęła, chyba też się spróbuję położyć. Jutro niedziela, to jak nie będę mogła zasnąć, to zawsze można męża poużywać
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Kiki85 odezwij się czy też jesteś szczęśliwą lutową mamusią?
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zamówiłam sobie
allegro.pl/hula-hop-sapphire-052-z-masaz...-wh-i3289661300.html
BĘDĘ UBIJAĆ NIM CIASTOLINĘ
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/pilka-fitness-65cm-sapphire-s...-wz-i3287634710.html
ech, żeby tylko zapał mi nie ostygł
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ile to Twoje cudo kosztowało????
W tej piłce zabezpieczenie przed pęknięciem to w naszym przypadku priorytetowa sprawa
Ja mam podobną piłkę jeszcze z czasów ciąży, ale nie wiem jak na tym ćwiczyć. Ja zaczynam skalpel z Ewą a od lipca mam benefita i lecę na siłownie ćwiczyć aeroby
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hula-hop 59,90, piłka 37,98 i przesyłka gratis, u jednego sprzedawcy
W sumie dobrze, że M teraz wyjeżdża, zanim się nauczę tym kręcić to nikt mnie nie będzie oglądał
Ja po tej cesarce boję się od razu cisnąć na aerobik, najpierw ćwiczenia na kręgosłup robię, potem hula-hop i tak myślę na tej piłce pilates... Ponoć na mięśnie brzucha jest zajebisty
Benefita miałam też z pracy wziąć i ambitne plany były, że raz na siłkę pójdę, raz na aerobik, raz na basen. Ale po pracy nic mi się już nie chciało i w końcu nie wykupiłam. Ale to dobra sprawa jest.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Przecież możesz teraz też wziąć benefita, na macierzyńskim przeciez też Ci się (chyba) należy. Ja mam za friko więc złożyłam wniosek kilka dni temu i od lipa ruszam mam nadzieję że podołam bo nienawidze tego jak teraz wyglądam