- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
My dziś mieliśmy mocno intensywny dzień, Olek nie spał wcale za o bawił się i szczebiotał, na siłę go usypialiśmy.
Mam doła, był dziś u mnie szefo-kumpel z pracy z żoną i córeczką i powiedział że nie widzi mojego powrotu do pracy wiedziałam że tak będzie, ja pierd... co za kraj, urodzisz dziecko i wypadasz z gry. Wyścig szczurów. On był moim przełożonym bezpośrednim i super nam się pracowało, ale niestety dyrektor decyduje o tym i w tej chwili mają już komplet pracowników. Jestem załamana
Madlen ja kupiłm ostatnio hula hop za 5 zł na allegro ale jakieś gówno ostatie, takie lekkie i w ogóle nie chciało się kręcić albo ja nie umiem nim kręcić?? kiedyś umiałam, nie wiem czy to wina koła czy moja. Tak to ejst - chytry dwa razy traci
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ja pierdole, na facebook widziałam zdjęcia brzuchów niektórych dziewczyn z forum.
Idzie się załamać...............
Chomiczka Lekkie hula hop jest do d...
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękuję za pamięć
U nas ciągle coś...dziś grill u znajomych, wczoraj spięcie z m, które zaowocowało tym, że sama sobie przestawiłam meble w dużym pokoju.
Iga od piątku chyba jakis skok zaczęła, jest baaaaardzo marudna, płaczliwa, co chwila do cyca chce. Dziś w nocy obudziła mi się 6 razy...jestem wykończona. Ostatni spacer w gondoli był traumą, przyniosłam z piwnicy spacerówkę i od jutra w niej będziemy się dotleniać Jest super, rozkłada się całkowicie na płasko, buda jest przestronna, z góry i boków z foliowymi wstawkami Mam nadzieję, że mała Maruda będzie nią tak samo zachwycona jak ja.
A teraz hit...w piatek zadzwoniła do mnie babka z urzędu miasta z prośbą, żebym jeszcze raz podjechała, bo mimo, że dostałam juz becikowe muszę wypisać jeszcze 2 oświadczenia...to jest Polska dopiero.
Przy okazji wpadnę do mnie do biura.
Poczytałam Wasze posty i głowa pusta...sorki.
W ogóle przez to zmęczenie i niewyspanie jakaś nieswoja jestem.
Miłego wieczoru
- aga27
- Wylogowany
- gaworzenie
natomiast moja szwagierka tez nie ma powrotu do pracy, pracodawca jej powiedzial ze zawiodla go druga ciaza i nie ma juz powrotu, patrz jaki debil...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ostatnio jakoś nie mm humoru. Może dlatego, że zostały tylko trzy miesiące do operacji stóp Oliwii. Chodzę i rycze po kontach.
Amelka ok. Grzeczna (tfu, tfu). Od Piątku zasypia sama w łóżeczku, co mnie bardzo cieszy. Oby tak już zostało.
Aga jaka gruba? Moja za 10 dni będzie miała 4mc i waży 5800. Chciałabym żeby ważyła przynajmniej z 7kg
Chomiczka nie fajnie. Nic nie da się zrobić?
Madlen dzielny Adaś.
Dominia troszkę zalało Warszawę. Cała trasa Toruńska pod wodą. 4 stacje meta zalane. No ale podobno sytuacja opanowana.
Jak oglądam zdjęcia waszych brzuchów na fejsie to chce mi się ryczeć. ja wyglądam jak tłusta świnia.
Od jutra biorę się za siebie!!!
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zapaliłabym faje ale leje na dworze i burza straszna więc nawet nie ma jak
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Monia myślałam, że się na Nas obraziłaś, dobrze, że jesteś
Aga mój Synek waży ponad 7 kilo i nie uważam Go za grubego chociaż już słyszałam takie komentarze pojebane baby tak gadają i tyle ..
Chomiczka może jakiś skok ma Oluś ???
Dziewczynki spokojnie, dość niedawno urodziłyśmy dzieci Zobaczycie, że już za niedługo będziemy wszystkie jak modelki
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dominia racja, ale jak widziałam Wasze brzuszki na lutowym profilu to szczena mi opadła...
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Maracana dziekuje bardzo naprawde bardzo latwo sie robi te opaski jesli masz ochote przesle ci na pw filmik jak robi sie te ozdoby
Madlen dziekuje za komplement ja i Dagusia
Chomiczka Madlen ma racje moze idz i porozmawiaj a noz sie uda
Madlen Adaś dzielny moja Dagunia tez musi znosic te nfztowskie szczepionki, co do chudniecia masz racje ze potrzebny wiekszy wysilek ale juz niedlugo wszystkie wrocicie do formy ja jak narazie tez narzekam bo nie pasuja mi zadne spodnie wszystkie ze mnie spadaja i powiem szczerze ze wolalabym te 5kg wiecej niz mniej (obecnie waze 5kg mniej niz przed ciaza) widac mi kazda kosc i zebra t jest najgorsze a mam tendencje do odstajacych kosci wiec apetycznie to wygladam ale chyba tylko dla psów
Paula bedzie dobrze zobaczysz bedziemy trzymac kciuki
Aga moja Dagunia waży prawie 7 kilo udka ma jak miszelinek a ja uważam ze slodko wygląda i wcale nie grubo tylko smakowicie
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ja dopiero niedawno zaczelam mniej jesc bo po cukrzycy wpierdzielałam jak mały wieprzek ale waga mi stoi w miejscu
Bananamana to pieknie schudlas a Dagunia ma obłędne te opaski wygląda ekstra :*
- aga27
- Wylogowany
- gaworzenie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Madlen no ja pierwszy raz bo akurat jak dostałam tabsy to nie zdarzylam wziąć bo juz w ciąży byłam ale pójdę niedługo do drugiego tylko chcezeby porobil mi wyniki itd i dopiero dal nie lubię brać w ciemno czegoś.. A co do szkoły fakt lepiej skończyć jednego podchowac lobuza i można działać
Dziewczyny ja fotę wrzuciłam hehe żeby co poniektore podbudować hehe mój to wal skory niezły może tak na focie nie widać ale wygląda jak opona prawdziwa bo ma nawet wzorki tylko mi to Zeiss jem ile mi się podoba hehe ja wiem, ze w końcu zrzuce jak się zawezme ale na razie nie mam weny
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie nadrobie waszych postow..wybaczcie Nie bylo mnie caly dzien...bylam z tata w Napa Valley na spotkaniu ludzi chorych na szpiczaka. Wrocilismy wieczor...kapiel i spanko. Nie mialam nawet czasu otworzyc komputera troszke mam dzisiaj obowiazkow niestety i zaraz wypruwamy z domu. Hubus znowu mial wodniste kupki...a w nocy znowu wstaje po 6-7 razy...ech...jestem meeega niewyspana.
Satine Marysia sliczna fajny jachcik
Aga moj Hubert jak konczyl 4 miesiace wazyl rowne 6700g i byl w samym srodku na siatce centylowej...teraz wazy 7300g i to jest srednia waga ...nozki ma jak paroweczki i waleczki na raczkach ale to normalne dla tego wieku. Kazdy maluszek tak ma najpulchniejsze sa jak maja 5-6 miesiecy...jak zaczna sie ruszac to wszystko zgubia Tak wiec Ewunia wazy idealnie
Chomiczka czy u nas jakis maluszek wazyl 8 kg? chyba nie ....jak Olus?
Banananama widzialam opaski i sa super przesliczne
Dominia