- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Pliszka mówisz ze nie ostatni.? No ale ogólnie słabo przybiera hmm no mi tak powiedziała ze na ostatnim centylu hmm pewnie ze w dolnym pułapie centylowym jej chodzilo no ale mimo wszystko ciut zwolnił z tyciem łobuziak mój.. hmm no i ogólnie mówiła ze taki szczuplutki jest a mi się wydawało ze troche masy przybral a tu słabo, zobaczymy kazała kontrolować wagę na razie jak tak słabo będzie to wtedy będziemy dopiero działać.
Misio dopiero po kąpieli 150 ml mleczka z 2 mostkami kaszki modelowej i dojadl cycem zasnal i był zadowolony wróciło moje dziecko bo tak to cały dzień się męczył biedulek..
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Pliszka poza Tobą znam jeszcze tylko jedną osobę pozytywnie wyrażającą się na temat szpitala św Zofii. Niestety moja Bratowa chodziła w LUX MEDzie do lekarza z tego szpitala i tam zdecydowała się rodzic. To co usłyszałam wczoraj od mojego brata o ich porodzie i jej pobycie tam ścieło mnie z nóg. Potraktowali ją fatalnie i wszystkim będę odradzała ten szpital. Ty miałaś szczęście i trafiłaś na super ekipę
Anoda nie wiem jaki oddział Cię interesuje. Ją leżałam w szpitalu ortopedycznym na Barskiej. Bardzo jestem zadowolona.
Natomiast rodziłam w Szpitalu Klinicznym Dzieciątka Jezus na placu Starynkiewicza. Wcześniej w styczniu leżałam tam na patologi ciąży i jestem bardzo zadowolona. Warunki lokalowe fatalne ale lekarze i sprzęt na najwyższym poziomie. Jeśli komuś zależy na profesjonal to polecam. W styczniu leżałam na sali z dziewczyna która urodziła w 25 tygodniu córeczkę, 870 gr i 39 cm. Szczęśliwe są już dawno w domku i wszystko jest w porządku.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja babcia trafiła na Zelazną dzień przed chrzcinami Olka i niestety musiała zostać na kilka dni Oprócz tego, ze było jej bardzo smutno, ze ominęły ją chrzciny to też wyrazała się o lekarzach i położnych w samych superlatywach.
Myślałam, że taka opieka to tam standard. Szkoda, że nie
Niech malutka brata zdrowo się chowa Fajnie, że dzieciaki z tego samego roku, będą razem dokazywać
pati, szczęśliwej podróży!!!!
Sprawdziłam na siatce centylowej i wychodzi, że Marcyś jest gdzieś między 10 a 25 centylem. Kontroluj czy nie będzie spadał i nie martw się na zapas
Ale się dziś rozpisałam To jeszcze na koniec się Wam pochwalę, że dziś waga pokazała kolejny kilogram w dół Ważę teraz 2 kilo mniej niż przed zajsciem w ciążę Jeszcze 3 kilo i będę zadowolona Wróciłam do rozmiaru 36
Trzymam kciuki za wszystkie dietujące i ćwiczące. Chyba pójdę za Waszym przykładem, włączę sobie Chodakowską, kupię hula hop i wkrótce pożegnam się z całym nadbagażem
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka dziękuję no mało waży, ale jeszcze nie tragedia postaram się go podtuczyc widocznie juz więcej stałych pokarmów powinnam dołączyć do jego diety może juz mleko i jeden słoiczek nie starczają hmm zobaczymy jak dalej będzie, na razie lekarka kazała obserwować jak przybiera na wadze ubezpieczenie mam załatwione także i tam lekarza odwiedzimy ze znajoma ojca ona język zna
Dobrej nocki życzę mamuśki
PS.zapomnialam ,byłam u okulisty w poniedziałek miałam szkła na plusach jedno 6 drugie 4,5 no i wada straszna opierdzielil i powiedział ze dawno powinnam juz zmienić bo sobie oczy popsuje, na razie mam 3.75 i 5 żeby oczy przyzwyczaić i gdzieś za pół roku dalej będziemy zmniejszać czyli moja wada jednak się zmniejsza chociaż tyle dobrych wiadomości
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj spanko od 19.15 do 6.20 a teraz w drodze do chirurga wchodzimy bez kolejki także świetnie nie będziemy musieli czekać w ogromnych kolejach.. Mam nadzieje ze będzie wszystko w porządku malutki śpi sobie w drodze kochany dzisiaj znowu jest taki wesolutki wiec się cieszę, nie widać ze dziecko po szczepieniu nocka też o dziwo przespana cala wróciło moje dziecko
...
Aniołek [*]
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
patii oby wszystko było oki z jąderkami oj to wyjazd tuż tuż faaajnie taka zmiana klimatu dobrze Wam zrobi sama bym chciała wyjechać
buziaczek Zuzia jaka modniara
marusha ja też mieszam firmy ale najczęściej daje gerberka:)
a to nasze ślubne foto
tak apropo mam suknię do sprzedania
u nas nocka boska, Fifi spał od 21 do 6.30 z pobudką na herbatkę ok 2
ale tak go te dziąsełka na ząbki bolą, wczoraj ile łez wylał ciekawe jak długo to potrwa. jak patrze to coś tam się wyłania.. i bobodent u nas się sprawdza.
chyba będzie burza u nas bo tak poszarzało..
miłego dnia dziewczynki
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My po szczepieniu gorączkowaliśmy i bez czopka z paracetamolem się nie obyło. Teraz też jest 37,2. Musieliśmy odwołać dzisiejszą wizytę u dermatologa bo problem duży nie jest, a szkoda męczyć dziecka.
Marlena wyglądaliście cudownie ja swoją suknie ślubną już sprzedałam.
Pati nie przejmuj się tą wagą, my też już miesiąc temu byliśmy w 10 centylu, teraz jesteśmy w 25 ale Bartek urodził się 4 kilo, więc inaczej na to lekarze patrzą, póki rozwija się prawidłowo i w ogóle przybiera to moim zdaniem nie ma się co martwić, taka uroda udanego wyjazdu
U nas dziś szaro i chłodno, pada. W nocy przeszła taka burza, ale Bartka nie zbudziła, obudził się dopiero o 4 na cycusia, później o 6 potulił się z tatą który szedł do pracy i do 8 dospaliśmy.
Miłego dnia.
Ps. Myślicie że z takim stanem podgorączkowym można wyjść na spacer
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
U nas dzisiaj już 3cia doba leci po szczepieniu i prócz lekkiego odczynu na nóżce nic się nie dzieje ale to przez pielęgniare tak nie lubie jak jedna małpa w przychodni szczepi, że dramat
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia - ślicznie sobie Bartuś waży i mierzy Oj tak to czasem jest z tymi zakupami internetowymi. Mojemu M też się tak raz zdarzyło na allegro...
Współczuję gorączki po szczepieniu, ja bym nie wychodziła.
Chomiczka, Satine - ja myślę tak jak dziewczyny że główka się sama zaokrągli.
Marusha - ja myślę że można mieszać firmy, choć ja słoiczków jeszcze nie daję
Pati - współczuję Wam. Ja bym szła do chirurga. Powodzenia na wizycie
Martyna - a wiesz że ja wczoraj myślałam o tym zdjęciu na 10, ale czasu brakło... wstawię dzisiaj
Madlen - Liduś też wkłada stopy między szczebelki. W ogóle to ja uważam że te łóżeczka powinni szersze robić...
Pliszka - ja to bym się w ogóle centylami nie przejmowała, moja mała już wszystkie siatki dawno przerosła Mi też podobała się Emmaljunga, ale jak dla mnie trochę za drogi
Gratuluję rozmiaru
Marlena - cudnie wyglądaliście
A u mnie ostatnio z czasem kiepsko. Wczoraj dużo spacerowałyśmy. Ja mam trochę problem z wagą. Ostatnio jak się ważyłam to 55kg trochę mało jak na mój wzrost... Moja mama już mi biadoli jaka to chuda jestem. Jeszcze mam wesele koleżanki w sierpniu i chciałabym jakoś fajnie wyglądać, a nogi mam jak patyki...
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia lepiej jeszcze dziś nie spacerować.
Kasia Marlena u mniej jeden dolny ząb nachodzi na górny i marzy mi się aparat, ale kasy na to brak.Jako dziecko kilka lat leczyłam się u ortodonty, później musiałam zmienić i nowa lekarka powiedziała, że poprzedni lekarz zepsuł sprawę,
Co do wybielania to chce iść na scaling i piaskowanie. To też wybiela.
Lusia znów ma uczulenie, bardzo się drapie sama i o krzesło.wezmę ją znów do weta...bo co zrobić. Mnie katar lekki dopadł i gardło mnie już drugi dzień boli, pogoda się popsuła, a dziś na grunwald. Jakoś to będzie...
Patii czyli miałaś jeszcze większą wadę? i w ogóle okularów nie nosisz?Kolega ma plus 7 to ślepy jak kret jest. ja mam minusy, ale 2tylko.
Jak u chirurga?
Pliszka taka waga i taki rozmiar i Ty jeszcze chcesz Chodakowską i hula hop?
Sylwia możesz sprawę oszustwa zgłosić na policję. Masz pewnie przecież dowód chociażby w postaci rozmowy mailowej. Moja koleżanka kupiła tak wózek z komisu dziecięcego. Ale na policję nie poszła.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj pierwszy raz nie pamiętam od kiedy Gabryś dał mi się wyspać,zjadł o 1,3.30 i jeszcze o którejś,wstał o 6.50 jak na niego to pięknie próbujemy kaszek mleczno-ryżowych i dupa,nic mu nie wchodzi,bananowa,malinowa,morelowa,z butli nie pasuję,z łyżeczki to samo,dałam mm darł się strasznie,tylko cyc go zadowala,ciekawe jak będzie z obiadkami boję się że nie będzie chciał,tydz może 2 nie chciał pić wcale,wczoraj pierwszy raz wypił 2 razy herbatkę
Marlenapięknie
Ola wycałuj golony Lidusi u mnie 52kg i cały czas chudnę na buzi wyglądam
Wszystkie maluchy cudne
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia szkoda mi nerwów psuć o te 35 zł, napisałam gościowi mail że jak do przyszłego tygodnia nie będzie przesyłki albo zwrotu kasy na konto to sprawę zgłoszę na policję, ale oni chyba zdają sobie sprawę że o takie pieniądze ludziom nie będzie się chciało tego zgłaszać udanej wyprawy na Grunwald i zdrówka
Olu Lidzia jest prześliczna jakie ma piękne oczka oj będzie ślicznotka. Ja przed ciążą ważyłam 58kg przy 173cm i byłam szczupła, to mam wyobrażenie co czujesz, piersi spore nogi chude - jak Barbie
My łóżeczko mamy szerokie a i tak nóżki lądują między szczebelkami.
Aga ucałuj Gabrysia ładnie dał mamusi pospać, oby mu się unormowało to spanie.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka jak sprawuję się krówka Olusia
Gabryś ogląda Erniego i Berta,lubi bardzo kupiłam mu gadającego Elmo na później ale już mu się podoba,idziemy na spacer,wreszcie chłodniej.
Miłego dnia
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ola Lidusia śliczna dziewczynka !!! a jaki ma fajny meszek na główce
Sylwia Bartuś jaki długaśny chłop to szok
To teraz ja wrzucę pare fotek mojego Łobuziaka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.