BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 8 miesiąc temu #414567 przez andzia_zg
:lol:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #414572 przez niika
Andzia a jesteś z Lubania na południu czy na północy?

12 lata 8 miesiąc temu #414574 przez gabilee
witam nowe mamusie :)

wróciłam z zakupów myslałam , że spodnie z gumką są droższe , ale w h&m po 80 złotych :) i kupiłam sobie 2 pary jaka ulga odrazu :D i pasy 2 ciążowe tez kupiłam mam nadzieje, że się przydadzą :)

miłego wieczorku życzę :)

12 lata 8 miesiąc temu #414575 przez andzia_zg
Lubań - dolnośląskie 50km od Jeleniej Góry :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 8 miesiąc temu #414579 przez niika
aha ja to z okolic Lubania na północy ;)

12 lata 8 miesiąc temu #414583 przez Madlen
gabilee napisał:

witam nowe mamusie :)

wróciłam z zakupów myslałam , że spodnie z gumką są droższe , ale w h&m po 80 złotych :) i kupiłam sobie 2 pary jaka ulga odrazu :D i pasy 2 ciążowe tez kupiłam mam nadzieje, że się przydadzą :)

miłego wieczorku życzę :)

Oo ciekawa jestem tych spodni.. Z jakiego materiału? A kolor?
Co to za pas? Też w H&M?

12 lata 8 miesiąc temu #414584 przez natalka
A to ten "drugi" lubań :S

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 8 miesiąc temu #414593 przez andzia_zg
gabilee wrzuć fotki spodenek :D

Też muszę się rozejrzeć za jakimiś szerszymi spodniami bo ze swoich starych spodni wchodzę tylko w jedne biodrówki, ale one też już mnie cisną :dry: Jak byłam w H&M jakiś miesiąc temu to były same spadnie z takimi szerokimi pasami ciążowymi, na zaawansowana ciążę i nic nie było żeby dobrać na ten mój jeszcze nieduży brzuszek. Po domu chodzę w dresach... gorzej jak trzeba gdzieś wyjść ;/

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #414594 przez mrufka
anoda no należę raczej do chudzielców w tej chwili ważę 44 kg przy 163 cm zawsze miałam problemy z tyciem a jem bardzo dużo przed pierwszą ciążą moja waga była miedzy 39-40 kg

Madlen nic nie przytyłam jeszcze a raczej straciłam ok 5 kg i na razie waga się nie rusza, nawet moja mama powiedziała że schudłam tylko brzuszek rośnie.

Ale się najadłam tymi plackami po węgiersku i jeszcze taki dobry sosik wyszedł mniam :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #414595 przez [email protected]
Witam nowe mamusie.
Niika super film,nam niestety nie chcial lekarz nagrac,mowil ze nie wie jak :angry: nie wierze,za cztery stówy powinien nagrac ale mam go gdzies,moze z połówkowego zdobede.

mrufka daj juz spokoj z tymi plackami albo wyslij,podziel sie,badz czlowiekiem :P jezyk mi skreci,tak mi sie zachcialo.U mnie pachnie gulaszowa ale jeszcze sie gotuje bo to wolowe i wieprzowe,mam nadzieje ze wyjdzie,robie pierwszy raz.

12 lata 8 miesiąc temu #414604 przez sylwka727
Witam nowe mamusie :)

Gabilee poka poka spodnie :blink:

My nad ranem wyjeżdżamy nad Białe ale tak mi się nie chce... :dry: I oczywiście ja prowadzę (300km) lubie jeździć ale nie tak w nocy i jak pada deszcz

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 8 miesiąc temu #414617 przez buziaczek18
Witam nowe mamy :) ,kurcze właśnie napisałam się tyle a tu mi kod że się nie zgadza i się skasowało,jaka zła jestem,dziś w nocy nie mogłam spać o 1 poszłam na podłogę i spałam do 5 rano i potem przeszłam na łóżko bo zrobiło mi się zimno ,potem musiałam już wstać bo mój m szedł na 7 do pracy i po spaniu,jestem mega zmęczona ,od 10 byłam dziś w albercie segregowałysmy ciuchy więc sie narobiłam ,do tego leciala mi dziś 2 razy krew z nosa ,mam dziś dość ,o 18 byłam dopiero w domu ,musiałam pomyć dzieci kolację i spać ,mój ojciec też nie utrzymuje ze mną kontaktu mimo że jestem jedynaczką ma mnie w dupie ,ale cóż takie życie mama od 1 klasy wychowała mnie sama ,teraz żeby mi było lżej pomaga mi wychowywać najstarszą córkę Paulinkę ,dobranoc dziewczyny do jutra miłej nocki ,bolą mnie dziś plecy ,narobiłam sie ....

12 lata 8 miesiąc temu #414623 przez sylwka727
Buziaczek jak Ci wyskoczy że kod sie nie zgadza to daj wstecz i wróci Ci co napisałaś i w drugiej karcie otwórz też tę stronkę i się zaloguj a jak się nie da to trzeba kombinować

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 8 miesiąc temu #414630 przez natalka
Właśnie wkleiłam sobie suwaczek na pulpit, jestem z siebie dumna :laugh: A spodnie takie na ciąże muszę też kupić bo coraz mniej rzeczy na mnie pasuje, widziałam fajne i dość tanie na allegro i chyba na nie się zdecyduję poproszę emka żeby mi kupił na urodziny :laugh:

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 8 miesiąc temu #414746 przez Marlena1888
Kobietki ale się rozczuliłam po mojej kotce Tinie.. poryczałam się jak nigdy// trochę mi ulżyło ale naprawdę szkoda mi.. szok..dzięki madlen za współczucie...
jak tam wasze samopoczucie?
sylwka727 ale fajnie, nad Białe jedziecie, to jest tu koło lublina, zazdroszczę..
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. słuchaj mi na ostatnim usg pozwolił filmować, więc w komórencji mojej nagrałam filmik. Ale na połówkowe to raczej dostaje się płytkę, mój gin. mi mówił że na połówkowe mi da.
miłej nocki i twardego spokojnego snu:*
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka