- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja zajadam sobie właśnie kanapeczki z herbatką o smaku malina- truskawka dodaje cytrynkę, troszkę słodzę i yeeea, mniam ja też pliszka może coś ogarnę dziś, posprzątam i tacie obiecałam serownika z brzoskwiniami upiec..
miłego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ja też się boję o synka, bo ostatnio mam duzo nerwów, mąż mi sprawia dużo przykrości...
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess zaciskam mocno kciuki. Mysl pozytywnie ...wiem ,ze to trudne w takich sytuacjach ale postaraj sie dla Adasia myslimy o Tobie i jestesmy z Toba
Marlena ale bym zjadla serownika joj
Aniajulia tez mam z tym problem...na dole pod forum masz"subskrybuj" ale pomimo tego ,ze zrezygnowalam z tego to i tak mi przychodza powiadomienia...i tak otwieram skrzynke a tam 300 wiadomosci
A ja obudzilam sie o 2 w nocy ...Hubi tez zaczal kopac...a ja wpadlam w panike,ze moze go glodze ...nie moglam spac do 5 rano....a o 3 ruszylam do lodowki i ze strachu zjadlam 6 rzodkiewek,marchewke i pietke z chleba (malenka jak orzeszek)....moze byl pelnia albo ze stresu,ze za malo jem nie moglam spac...nie wiem
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak, jestem w szpitalu, badali mnie z rana, wszystko ok ale mam zostac na obserwacji. Skurcze dalej mam, zadnych rozkurczowych mi dzis nie dali, krzywej cukrowej nie zrobili, teraz twierdza, ze robi sie dopiero od 26 tygodnia. Zaraz pojde spytac o te leki. Adas fikal cala noc az mi brzuch falowal
Pliszko co do dyn to oczywiscie nie mam nic przeciwko, pod warunkiem ze nie robi sie z nich tych mord, bo to jest symbol zla.
Madlen, co Twoj maz odwala? Moj tez byl dla mnie chamski na poczatku ciazy...
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Princess będzie dobrze, trzymaj się kochana.
Jadzia hihihi chciało Ci się wstawać o 3 w nocy na jedzenie .
Sylwka ja też wczoraj byłam posprzątać Marcelowi. Z mężem jeździmy wieczorem jak wróci z pracy. Wcześniej w życiu na cmentarz bym nie weszła jak już ciemno na dworzu a teraz mi to nie przeszkadza.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
1) nie moze być przekreślone to słowo "subskrybuj"
2) pisząc każdego posta klikajcie nie na "szybka odpowiedź" tylko na "odpowiedz" i jak juz napiszecie posta to pod spodem pod okienkami "dolacz obraz" i "dolacz plik" macie taki tekst "Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie" i koło niego w okienku macie zaznaczonego "ptaszka" Musicie przy każdym pisanym poście go odznaczyć, żeby było puste okienko i dopiero wtedy klikacie "Dalej"
Dajcie znac czy sie udało
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja o 2 w nocy dotarłam do swojego domku w Pszczółkach , było strasznie mokro i na przemian deszcz i śnieg ;/ ale i tak jechalismy 5h wiec nie jest tak zle:D pierwszy raz wytrzymalam tyle nie spiac jako pasazer , bo normalnie to 30 min i Pamela juz spi hihi moj n sie smieje ze mnie
i jak juz sie polozylam do lozeczka i poczulam wlasne lozko to odrazu lepiej
dzis ide do mamy posprzatac nie lubie chodzic na cmentarz ;/no ale wezme brata bedzie mi razniej on posprzata a ja postoje i znicze pozapalam
princess trzymam kciuki :*
sylwka i anoda wiem , ze to bedzie dla was ciezki czas :* jestem myslami z wami kochane :*
wlasnie ogladam tvn i mowia jak w USA obchodza halloween , jak sie swietnie bawia i caly kraj obchodzi podoba mi sie jak sie bawia
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Princess jak jest dobrze to jest dobrze. A jak juz coś się posypie to złość na całego i wyżywanie się na mnie. Gabilee pisała mniej więcej coś takiego że to 2 osoby przyczyniają sie do lepszych/gorszych dni. U mnie niezupełnie. No chyba, że się przyczyniam tym, że nie pozwalam na chamskie odzywki. Ja dbam o db atmosferę, posiłki, mieszkanie. Przede wszystkim o uczucia. A mój narwany mąż przyjeżdża po 3 dniach pracy i robi mi awanturę, że nie może znaleźć w domu swojej rzeczy- pendrive. Zwala to na mnie. Potem kilka dni się nie odzywa, robi to jak musi i znów awantura. Nie pomaga tłumaczenie, że dziecko wspólnie ze mną odczuwa zły nastrój, że to powoduje skurcze, że zapłakana i załamana jestem.
Zazdroszczę Wam tego, że partnerzy rozumieją Wasz stan.
Chyba muszę się pozytywnie naładować ksiązką motywacyjną, bo ostatnio nie czytałam.
Nie zanudzam już. Ale nie chce pisać tylko o kolorowych stronach życia.
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Princess trzymam kciuki!! ja to juz nie wiem kiedy brzuch twardnieje bo może i to normalne a kiedy trzeba zacząć się bać i jechać na IP
Jadzia ja często wstaję około 4 i muszę monte zjeść
Madlen bardzo Ci współczuję, wiem, że Ci cięzko ale staraj się myśleć o sobie i dziecku bo dziecko naprawdę czuje te emocje.
Satine Ty chyba kupowałas juz butelki? (Ty juz chyba masz wszytsko ) czy mogłabyś podesłać linka?
Ja dziś miałam pobieraną krew, 8 listopada na kontrola 29 na usg. Juz się nie mogę doczekać kiedy zobaczę mojego Szkraba
Miłego dnia
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa