BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461457 przez jadziatopol
Vini ale gustowna torba :) hehe...ładna..ty to masz talent i chęci :lol:
Co do mebelków to tez zdecydowałam sie na te z Ikei...bo czy tutaj bede czy tam Ikea jest wszedzie :lol: (kurczę , zabrzmialo jak reklama :blink: ) Fajnie,ze dostajesz takie rzeczy od ubezpieczyciela :)
Ola ale ci dobrze,ze sie mozesz najesc w nocy :( tesknie za tym....ja chyba z glodu nie moge spac :(
A propos allegro...to ja tez od lat zamawiam i jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyła felerna transakcja. Przewaznie robię przedpłatę z konta ale sumiennie sprawdzam sprzedającego.

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #461479 przez andzia_zg
vini-miki jestem zauroczona ta torbą :lol: Masz taki talent, że hej :lol: Wszystko co wyjdzie spod Twoich rąk jest wprost urocze. Masz gust,styl,jesteś pomysłowa. Jestem pod wrażeniem :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #461494 przez dominia
Vini torba full wypas super wygląda, bardzo mi sie podoba :)

Jadzia ciężko z ta dieta .. najgorzej jest jak siedze u kogoś a tam same soki, napoje gazowane i ciasta, ciastka, ciasteczka, salatki z majonezem :( wszyscy jedza próbując mi wcisnąć a ja grzecznie odmawiam .. i czasem mi sie płakać chce :P

12 lata 1 miesiąc temu #461517 przez Marlena1888
vini rewelacyjna torba :) urocza :) świetny pomysłek ;)

a ja dziś złapałam powera sprzątania, pomyłam wszędzie okna, poodkurzałam i robiłam porządki w meblach w salonie- 4 worki wywaliłam rzeczy które już mi się nie podobają ;) i salonik błyszczy- narazie są tam tylko meble, teraz wybierzemy kanapę, karnisz i żyladnor ;) jestem zmęczona ale usatysfakcjonowana :D

mój bąbelek najbardziej rusza się gdy leżę na plecach rano i wieczorem :side: ogólnie taki wiercipiętek z niego :D
gosiunia to już masz dużą część wyprawki! :cheer: fajnie :P pochwal się łóżeczkiem i ciuszkami :)

12 lata 1 miesiąc temu #461523 przez Pliszka
Vini Miki, zazdroszczę talentu, torba jest super i cały ten pokoik małej księżniczki Nel jest zachwycający! :) Ja niestety mam dwie lewe ręce do takich robótek, więc tym bardziej doceniam kunszt! Super!!!! :)

My dziś spędziliśmy bardzo miły troszkę leniwy dzionek: spacer po lesie, potem ja: książeczka, Misiek: x-box ;). Dziś tak za mną chodziło coś słodkiego, ze wyjątkowo zrobiłam słodki obiad: naleśniczki a w środku ser biały zmiksowany ze śmietanką, cynamonem, miodem i kilkoma pierniczkami alpejskimi :laugh: Potem to wszystko przysmażyłam jeszcze żeby w środku było ciepłe i na wierzch: powidła śliwkowe. Pychota :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #461525 przez aniajulia2
A co myslicie o tym wozku : tablica.pl/oferta/wielofunkcyjny-chicco-....html#7bf929f3;r:7;s : ? ktory fajniejszy?

12 lata 1 miesiąc temu #461530 przez Satine0
Któraś go chyba kupiła nie ??;> hmmm

12 lata 1 miesiąc temu #461534 przez aniajulia2
A nie wiem. Ja go dzisiaj wyczailam :-) Jutro o 18 jade zobaczyc ten zielony co dodawalam linka. Nie wiem ktory lepszy-ale chyba bardziej podoba mi sie zielony tylko nie ma fotelika

12 lata 1 miesiąc temu #461536 przez Satine0
Mi tez sie bardziej zielony widzi :)

12 lata 1 miesiąc temu #461538 przez aniajulia2
Dzieki za pomoc. Fotelik najwyzej sie osobno dokupi ;)

12 lata 1 miesiąc temu #461541 przez Paulaaa
Hej Wam :)

Ja dziś od rana porządki. :) Jak zaczęłam rano tak jakieś dwie godziny temu skończyłam. Ale posprzątałam co się dało. U Oliwii pokój lśni, okna czyste, firanka wyprana. Porządek w szafach zrobiony. Ciuchy Oliwii poukładałam w trzech szafkach więc jedna zwolniła się dla Amelki. Ciuchy małej posortowałam. Cztery wory ciuchów takich od 86cm czekają na wywiezienie do mamy na strych póki co, bo ja nie mam gdzie tego trzymać.

Taka naszła mnie ochota na spagetti dziś, że A. leciał do sklepu po produkty o 18 :) Zrobiłam, zjadłam i od razu mi lepiej. Zostawiłam sobie jeszcze trochę na wieczór hehe :) :)

W ogóle wczoraj dotarł kurier z pościelą i resztą. :) Już bym chciała przyszykować łóżeczko :laugh: a tu jeszcze tyle czasu do Lutego. Chociaż powiem Wam, że ostatnio nawet szybko mi leci ten czas. Jutro zaczynam 25tc... oby do 38tc i finisz. :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461542 przez Pliszka
Aniajulia, mnie koleżanki bardzo przestrzegały przed małymi kółeczkami, bo ponoć zimą nie zdają egzaminu i spacer po śniegu to niezłe wyzwanie, ale to takie opowieści z drugiej ręki, sama nie mam wózkowych doświadczeń, ale postawiłam na duże pompowane koła.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461546 przez justyna84
Aniajulia tez uwazam tak jak pliszka stawiam na papowane wielkie kola ,a pozatym ten zielony i tak lepszy jak na moje oko :silly: A fotelik jak mowisz zawsze dokupisz tez mozesz uzywany no i ten wozek jest wart tej ceny :silly: Ja moj tez espiro sprzedalam za 350zl bez fotelika i z felerami a dalam za niego 500

12 lata 1 miesiąc temu #461548 przez anet-a-1401
ja byłam zobaczyć ten chicco mi sie nie spodobał bardzo nie stabilny

12 lata 1 miesiąc temu #461550 przez andzia_zg
Paulaaa widze, ze weszłaś w wir pracy :-) Mam nadzieje, ze sie nie przemęczyłaś zbytnio tymi porządkami.
Ja tak miałam wczoraj,ale postawiłam nie na sprzątanie ale na robienie sałatki i pieczenie ciasta :-)

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka